luni, aprilie 4

Azi imi place...Helen Mirren


Nu am vazut pe nimeni care sa isi poarte varsta cu atata naturalete si eleganta. Nici macar pe Catherine Deneuve, cu care am avut ocazia sa stau de vorba in urma cu vreo opt-noua ani, cand a venit la Bucuresti, invitata de Anca Duma(epoca Dumarex, pentru cele care isi mai amintesc)...

4 comentarii:

Mihaela spunea...

Mereu imi place Helen Mirren! In ultimii ani, mereu am remarcat-o si i-am admirat tinutele la evenimente. Sunt fana a stilului ei, si am 25 de ani :P. Imi place cum isi aranjeaza parul, nu as vedea-o cu alta culoare, ii sta foarte bine si cu el scurt, scurt (lucru complicat la majoritatea femeilor). Mi-as dori sa arat ca ea la 63 de ani. Recunosc, imi place de ea acum, nu cand era mai tanara :).

Zuzele spunea...

Si mie imi place Helen! Am mai laudat-o si eu pe blog in trecut. M-a impresionat intr-un mod foarte placut, pe la nu mai tin minte ce eveniment, cand era imbracata intr-o rochie rosie superba!
Si tinuta de fata este superba! Si chiar daca o mai servi cate un botox din cand in cand, macar portia este una de bun simt si inca arata ca ea, spre deosebire de unele obsedate care si-au schimbat complet infatisarea de la atat de multe operatii estetice!

Anonim spunea...

Ce frumoasa si naturala este! Imi place mult. Culoarea este, desigur, in trend, si-mi place ca se preocupa de acest aspect. Bine, sunt sigura ca primeste si o multime de sfaturi de la persoane avizate, dar atitudinea, farmecul si candoarea ii apartin in totalitate. Bine ar mai fi daca femeile obisnuite, trecute de o anumita varsta, ar lua exemplul ei (si nu numai).

Tediana spunea...

superba! ce n-as da sa arat asa la varsta ei!