joi, aprilie 21

Blogul Adelei si un nou giveaway: de la Joico de data aceasta:)

Pentru ca avem din nou lucruri si intamplari frumoase si rotunde de sarbatorit impreuna in aceasta perioada, declar deschis, incepand de astazi, un nou giveaway pe blogul meu. De data aceasta, am ales un produs extrem de premiat in industria de gen, este vorba de Joico K-Pack Deep-Penetrating Reconstructor.
Pentru a participa, va rog cititi cu atentie conditiile de AICI -inscriere la Google Friend Connect+ abonare newsletter Feedburner(dar veti vedea si ca unele rugaminti sunt noi), apoi lasati un comentariu in care sa explicati in doua-trei cuvinte ce imbunatatiri credeti ca ar putea aduce acest produs podoabei voastre capilare. Recunosc faptul ca pe mine m-a impresionat numarul de "coronite de premiant" pe care le-a luat, de-a lungul anilor, Deep-Penetrating Reconstructor. De fapt... ce asteptari putem avea de la un astfel de produs, daca nu unele foarte mari?
Cu mare bucurie va anunt ca voi extrage cele zece tovarase fruntase pe data de intai de maiu:)
Veti primi premiul acasa prin curier- daca sunteti din afara Bucurestiului, iar fetele care locuiesc in capitala-vor fi invitate la sediul Topline sa isi ridice cadoul, la fel ca si in celelalte dati.
Enjoy&Have fun, dragi tovarase!

120 de comentarii:

Just_Me spunea...

La multi ani!!!!!!!!
Te pup Adela draga si sper sa sarbatoresti cu mare fast si peste multi multi ani aniversarea blogului tau. :)

De la acest produs astept sa imi imbunatateasca aspectul parului, sa ii dea stralucire si sa il faca mai puternic. Toata viata mea am suferit ca am parul foarte slab, cu firul subtire si cu tendinta de ingrasare.
Sper ca acest produs poate sa ma ajute sa am un par frumos si sanatos.

PS: Link-ul AICI nu merge, cel putin mie nu mi-a mers. Presupun ca sunt aceleasi reguli.

Te pup :*

Madalina T spunea...

La multi ani blogului tau Adela si la cat mai multe posturi !

Mi-ar placea foarte tare sa incerc acest produs deoarece am parul blond si necesita o ingrijire mai speciala.

Iti multumim de giveaway!

Iti doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi si multa lumina in suflet!

Madalina

P.s: te urmaresc cu Madalina si sunt si abonata la newsletter:)

Ema, Brasov spunea...

Brand-ul Joico este in topul produselor pentru ingrijirea parului.
Adela, ai organizat un concurs deosebit.
:*

morphine spunea...

Nu am auzit de acest produs,dar cautand pe domnu` google,am aflat ca este foarte apreciat.
Parul meu e drept-drept de tot,ceea ce inseamna ca volumul=0,adica e lins frumos:))
as vrea volum,desi nu sunt sigura ca acest produs este pt asa ceva.As mai vrea sa aiba un aspect mai sanatos,si mai stralucitor,de parca in fiecare zi merg la coafor 8->
Sa miroasa frumos,si sa nu mai am parul despicat la varfuri.
Ahhh,nu cred ca exista acest produs minune,dar cine stie,o fi asta?!:P

P.S.: Conditiile sunt indeplinite,ma gandesc ca sunt acelea unde scrie Conditii generale giveaway,sau ma rog..LINK-ul nici la mine nu a mers,pupici:D

Si sarbatori fericite>:D<

Magda spunea...

Eu imi doresc foarte mult acest produs pentru ca am nevoie de el.Ultima data cand am fost la stylist mi-a spus ca am parul prea uscat si ca trebuie sa il hidratez mai bine.Am inceput cu o masca saptamanala din ulei de masline dar cred ca am nevoie si de ceva profesional.
JOICO suna bine si in plus ar fi prima data cand incerc ceva de la ei.

Ma astept la un par vizibil mai stralucitor,care sa nu se mai incurce sau electrizeze :P

Multumim pentru Giveaway, Adela!

Magda spunea...

Eu imi doresc foarte mult acest produs pentru ca am nevoie de el.Ultima data cand am fost la stylist mi-a spus ca am parul prea uscat si ca trebuie sa il hidratez mai bine.Am inceput cu o masca saptamanala din ulei de masline dar cred ca am nevoie si de ceva profesional.
JOICO suna bine si in plus ar fi prima data cand incerc ceva de la ei.

Ma astept la un par vizibil mai stralucitor,care sa nu se mai incurce sau electrizeze :P

Multumim pentru Giveaway, Adela!

Blonde Kitten spunea...

Felicitari pentru blog si La multi ani!!
Stiu ca produsele JOICO sunt foarte apreciate si eficiente...
Recent m-am vopsit, adica parul meu a trecut printr-o schimbare brusca si ma astept ca acest produs sa-l catifeleze si sa-l aduca intr-o conditie mai buna. De asemenea, as vrea sa ii redea stralucirea pe care o avea inainte, si sa ii dea un aspect sanatos...cam asta ar fi tot.
Sunt abonata prin feedburner, cont Yahoo : lavynnya2005
Te urmaresc prin GFC/Yahoo cu Lavinia....dar nu e nevoie sa specific astea pentru ca te citesc in fiecare zi, uneori stau si scotocesc in arhiva ta dupa diferite postari. Aaa, si sa nu uit, am postat si pe Facebook un link catre Giveaway-ul de pe pagina ta. Numele meu e Lavinia Reiss (link : www.facebook.com/lavynnya )

Te pup! :*

cosmofever spunea...

Buna, Adela! Este prima oara cand particip la un giveaway pe blogul tau! Sunt foarte entuziasmata de potentialul premiu :)

Te urmaresc prin GFC cu Cosmofever, sunt abonata la newsletter, si am postat pe blogul meu despre giveaway-ul organizat de tine aici: http://eclecticfactor.blogspot.com/2011/04/giveaway-adela-sirghie-beauty-blog.html

In privinta produsului, dupa cum spuneam, ma intereseaza foarte mult fiindca am parul destul de uscat si desi ma tund regulat, varfurile sunt chiar foarte uscate ceea ce in timp, duce la rupere. Mi-as dori ca acest produs sa-mi faca parul mai puternic si in consecinta, sa se rupa mai greu :)

Agnes spunea...

Giveaway-ul tau a picat la tanc! Eu folosesc de ani de zile masca Absolut Repair de la L'Oreal Professional si am impresia ca parul meu s-a cam obisnuit cu ea. Sunt in cautarea unui nou tratament am incercat siDumb Blonde de la Tigi dar nu mi place deloc asa ca poate imi face Joico impresie buna! Am asteptari mari bineinteles cel mai mult in privinta repararii firului pe lungime. Sper sa fie cu noroc! Indeplinesc toate conditiile impuse si te urmaresc zilnic cu numele de Agnes
Multi pupici!

anna spunea...

La cat mai multi anisori de blogging Adelaa!

Sunt noua pe aici asa ca am simtit nevoia de a preciza numele cu care te urmaresc prin GFC: anna, adresa de e-mail:anyshalovely@yahoo.com , si am postat aici: http://jl-ana.blogspot.com/2011/04/giveawayadela.html

As avea nevoie de produsul acesta deoarece parul meu este lipsit de stralucire, lipsit de volum, iar din cauza ca folosesc placa cam de 4 ani, desi am mai facut pauza de cate 2 3 luni si chiar daca imi iau periodic din varfuri, tot am varfurile arse. Poate ca el ma va ajuta sa aibe un aspect mai placut. Te pup!:*

sunshine spunea...

In primul rand,la multi ani!!!Si muuulti inainte>:D<
Prin GFC te urmaresc cu numele "sunshine" iar prin feedburner cu adresa: lavy9_angel_ashhh@yahoo.com
Am postat aici despre concurs:
http://sunshinestar9.blogspot.com/2011/04/adela-sirghie-giveaway.html
Hmmm...pai mi-ar prinde foarte bine acest produs deoarece am parul decolorat,vopsit,indreptat,varfuri despicate...:|.M-am ingrozit eu cand am vazut ce-am scris.Ma astept sa-l imbunatateasca vizibil,sa aiba un aspect cat de cat sanatos si sa-i redea strlucirea.
Te pup:*

Florentina B. spunea...

Despre produsul asta auzisem de mult, dar mi s-a parut cam scump asa ca am fost incantata cand am vazut pe blogul tau ca il oferi ca premiu la giveaway! Folosesc de ceva vreme produse pentru repararea parului, atat profesionale cat si din comert sau naturiste, insa nu cu prea mare succes.De la Joico nu am incercat nimic, dar cine stie...poate o sa am ocazia.
Te urmaresc cu Florentina B. si am postat linkul spre blogul tau pe profilul meu de Facebook.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000486815237#!/
Bafta tuturor si Pasti fericit!

Ada Make-Up spunea...

In primul rand la multi ani si felicitari pentru giveaway!!
Eu te urmaresc de ceva timp, dar probabil am omis sa te adaug in lista de lecturi(nu imi dau seama de ce..mai ales ca mi se pare foarte interesant blogul tau).
Te urmaresc prin GFC cu numele de Ada Make-Up, am postat despre concurs aici: http://ada-make-up.blogspot.com/2011/04/giveaway-by-adela-sirghie.html.
adresa mea de mail este mititelu_andreea@yahoo.com.
Ce asteptari as avea de la acest produs: in primul rand parul meu de la atata placa a devenit tern, este cam rar, se inspica repede si imi cade ingrozitor si cred ca cu ajutorul acestui produs sa isi revina la normal.

m_m spunea...

GFC: m_m
Newsletter: cup_of.coffee@yahoo.com
Am trimis mail de recomandare catre 5 prietene.
Ma astept ca acest produs sa imi ajute parul sa fie mai stralucitor si plin de viata.

corina spunea...

hello. am observat ca multe dintre voi cunoasteti deja produsele Joico. pentru cele care nu stiu cat de minunate sunt .. va astept oricand in showroomul Topline din b-dul Regina Maria 14 (zona Mitropolie). Aveti ocazia sa aflati tot ce va intereseaza in functie de tipul de par..problemele existente..avem specialisti care va stau la dispozitie.
va pup cu drag,
corina

adela sirghie spunea...

@Corina: atunci ar trebui facuta o mica actiune: daca fetele vin din partea blogulul meu, sa le dai mici esantioane sa testeze produsele de care sunt interesate, ce spui?

DanaMakeup spunea...

La multi ani!
Te urmaresc cu drag si incerc sa invat cat mai mult de la tine :. Te urmaresc cu DanaMakeup (cateodata apare DanielaGramu), sunt abonata cu adresa de mail gramudaniela@gmail.com, iar despre concurs am postat aici: http://danamakeup.blogspot.com/2011/04/giveaway-de-la-adela-sirghie.html

Referitor la produsul premiu... nu sunt mai exigenta decat trebuie asa ca ma astept de la un produs cosmetic sa faca ceea ce promite, deci de la acesta macar sa imi repare parul despicat spre varfuri si cu tendinta de ingrasare, sa ii redea stralucirea de demult si volumul deja intra la bonusuri.

Te imbratisez si Paste Fericit!

Happy Story spunea...

La mult ani blogului tau!>:D<
De la acest produs..mmm..as dorii ca parul sa radize de stralucire, sa il faca mai puternic si mai des
Te urmaresc prin GFC: Happy Story
Am postat despre acest giveaway:http://happystory30.blogspot.com/2011/04/blogul-adelei-si-un-nou-giveaway-de-la.html
M-am abonat la Newsletter Feedburner:happystory30@rocketmail.com
email:happystory30@rocketmail.com
Te pup!

daniela spunea...

Buna Adela!Din nou un super giveaway;))Eu as vrea sa incerc acest produs pentru ca recunosc ca fac abuz de placa de par deoarece parul meu ondulat nu vrea sa stea nicodata nici cum indiferent de ce produse folosesc...si din pacate din aceasta cauza firul s-a subtiat si rarit.
Poate ca folosind acest produs parul meu va mai avea o sansa.
Am postat si pe facebook link catre giveaway.
Multumim Adela!xoxo

Get Style spunea...

Happy b`day!
despre giveaway aici:http://overworld93.blogspot.com/2011/04/blogul-adelei-si-un-nou-giveaway-de-la.html
GFC: Get Style
Newsletter:over.world@yahoo.com
adresa:over.world@yahoo.com
Mi-ar placea foarte tare sa incerc acest produs, sa imbunatateasca aspectul parului ca sa aiba un aspect sanatos.

Mihaela Pojogu spunea...

La multi ani si felicitari pentru giveaway!
GFC: miha.ela
mihaela.mihordea at gmail dot com
http://arianasshop.blogspot.com/p/giveaways_16.html

Sa-mi repare parul dishidratat si lipsit de stralucire.

ella spunea...

super giveaway
te urmaresc cu numele de ella.ella1989
Adresa de e-mail e: ella.ella1989@yahoo.com
Am scris despre giveaway aici: http://ella-ellabeauty.blogspot.com/ (nu pot pune exact linkul cu postarea pt ca am pus link in titlu:))

De la acest produs ma astept sa-mi imbunatateasca aspectul parului. Eu sunt blonda, ma vopsesc de ani de zile si am parul lung si evident ca ma tund rar spre deloc asa ca este foarte uscat si deteriorat, asa ca ma astept sa repare acest lucru:)

Alexandra spunea...

Buna ! Am auzit de produsele Joico si sunt si mai tentante acum deoarece parul meu are mare nevoie de un produs minune. Firul meu de par este firav si moale si dupa atata timp cu placa, acum am facut pauza, s-a subtiat si mai rau parca, nu mai straluceste la fel de mult. Mi-as dori refacerea parului in mare parte, putin mai mult volum si un aspect lucios.

Sunt abonata la newsletter de acum, adresa (alexandra_v11@yahoo.com) prin Gfc te urmaresc de ceva timp cu numele Ale♥ si am postat si pe blog despre giveaway: http://ale-fashion-xo.blogspot.com/2011/04/giveaway-adela.html

Sarbatori Fericite !

Denisa spunea...

la multi ani!
de la acest produs astept sa imire vitalizeze parul, sa nu mai para atat de obosit si de stresat.. sa para si sa il si faca sanatos.

am pus si link-ul aici: http://makeupandbeautytricks.blogspot.com/

Sarbatori fericite!

Anonim spunea...

De la acest produs astept sa imi disciplineze si hidrateze parul meu fin si ff subtire...sunt sigura ca oricum folosirea lui ar fi o schimbare in bine si de aceea prefer sa ii descopar atunci beneficiile(daca nu il castig, sunt sigura ca il voi cumpara, am auzit deja prea des despre el).
Sarbatori fericite si iti multumesc pt bucuria ce o aduci cu un nou giveaway!

ank_eliza_01 spunea...

La multi ani de blogging de acum înainte :D

As vrea acest produs pentru ca nu pot sa ma despart de placa (am impresia ca parul meu arata groaznic fara ea) si atunci am nevoie si de o ingrijire mai deosebita.


te urmaresc cu numele ank_eliza_01, e-mail-ul cu care sunt abonata: ank818[at]yahoo[dot]com
am dat share postului pe FB (nume: Ciubotariu Anca Eliza)

Deea spunea...

Buna,
Prin GFC numele:deesboudoir,m-am abonat si la newsletter...iar de urmarit te urmaresc de mult,ma declar chiar fana a blogului tau:).
Despre produs am auzit f multe si f bune,ma astept sa-mi intareasca firul de par,sa-l faca mai matasos si usor de aranjat si nu in ultimul rand sa-i dea o stralucire aparte!
Despre giveaway am postat aici:
http://deesboudoir.blogspot.com/2011/04/giveaway-by-adelaagain.html
pupici

Gabriela spunea...

Salut, Adela!
Te urmaresc deja cu numele de Adinapup.
Am scris despre Giveaway aici : http://adinapup.blogspot.com/2011/04/beautynewsbyadelasirghieblogspotcom.html
De Joico stiu de la saloanele de coafura si imi plac. Produsul pare bun din descriere pt fetele cu par degradat/ vopsit si cred ca ii reda textura.
Felicitari pt giveaway. Multumim!
Sarbatori senine si pline de bucurii.

Elena spunea...

La multi ani!
Te urmaresc prin GFC cu numele Elena si a raspandit vestea aici: http://twitter.com/babygirlMV/statuses/61146188816187392
Eu mi-as dori tare mult ca acest produs sa imi hraneasca si intareasca firul de par astfel incat sa nu mai am parte de fire despicate.

Anda T spunea...

Buna Adela! Mi-as dori foarte mult sa incerc produsul de la Joico .Am avut o masca de par ce mi s-a parut foarte buna, de la L'oreal Profesional, dar dupa ce au schimbat compozitia mi se pare ca nu mai repara parul deloc, e pur si simplu ca un balsam .
Te urmesc prin GFC cu teo.anda , sunt abonata la newsletter cu teo.anda@yahoo.com si am dat linkul pe FB la 5 prietene :) http://www.facebook.com/profile.php?id=100000572317631

Anda T spunea...

Buna Adela! Mi-as dori foarte mult sa incerc produsul de la Joico .Am avut o masca de par ce mi s-a parut foarte buna, de la L'oreal Profesional, dar dupa ce au schimbat compozitia mi se pare ca nu mai repara parul deloc, e pur si simplu ca un balsam .
Te urmesc prin GFC cu teo.anda , sunt abonata la newsletter cu teo.anda@yahoo.com si am dat linkul pe FB la 5 prietene :) http://www.facebook.com/profile.php?id=100000572317631

Adelina Eneșca spunea...

Iti spun inca odata la multi ani cu ocazia aniversarii a doi ani de beauty blogging! Sper sa ne incanti multi ani de acum inainte cu postarile tale pline de farmec si eleganta.
1.Sunt o urmaritoare fidela a blogului cu numele Adelina Tomescu.
2.Sunt inscrisa la newsletter
3.Am scris despre giveaway pe blogul meu http://adelinnasworld.blogspot.com/2011/04/adela-sirghie-ne-ofera-un-cadou-joico.html
Acum sa vorbesc despre ce imi place mai mult, adica ce imbunatatiri cred eu ca ar aduce acest produs parului meu. Dintotdeauna am visat sa am parul lung. Cand eram mica mama nu a putut sa imi lase cosite de Ileana Cosanzeana deoarece am parul ondulat si era imposibil sa ma pieptene fara sa plang pana ma auzea toata strada. Apoi am crescut si m-am gandit ca ar fi interesant sa il vopssesc. L-am degradat ata de tare cu vopsitul incat a trebuit sa tund mult din el si pana in prezent nu reusesc sa il las mai lung de umeri pentru ca pur si simplu se rupe. Cred ca Deep Penetrating Reconstructor m-ar ajuta sa am parul la care am visat mereu - suplu, matasos, luuung si sanatos. Vreau sa spun adio varfurilor despicate si parului care se rupe si daca il prind in coada. Cred ca acesta este produsul care mi-ar salva parul si mi-l doresc din tot sufletul!

andreeabacau spunea...

Buna,te urmaresc peste tot:)de ceva timp
am postat http://andreeabacau.blogspot.com/2011/04/un-nou-giveaway-de-la-joico-by-adela-s.html
acest produs mi-ar placea sa-i ofere rezistenta(fiindca ma tem sa nu ramana cheala),stralucire ,netezire si hidratare saracului meu par

alina spunea...

buna, adela!
recent mi s-a pus pata sa ma tund gen jessie j.freza mea este oarecum pe acolo.imi place foarte mult stralucirea intensa a parului ei.ma intreb ce-o folosi?asa,...mi-ar placea ca parul meu sa "racneasca de stralucire" ca de sanatate am pus in aplicare foarfeca la frizer.
te urmaresc prin gfc cu alina.am dat link pe fb cu dumitrache alina.e-mail:dinucostachealia@yahoo.com
la multi ani inainte!
sarbatori pascale fericite!

Diana (boonDY) spunea...

Multumesc mult pentru oportunitate Adela!
Te urmarescu cu Diana (boonDY), sunt abonata si am postat aici:
http://boondysbox.blogspot.com/2011/04/ce-ati-zice-un-rasfat-pentru-parul.html

Mi-ar placea sa incerc acest produs pentru ca am parul destul de subtire si vopsit blond. Am mai incercat un sampon de la ei si am fost incantata. Sunt curioasa sa aflu daca face ceea ce promite!

Diana spunea...

Buna Adela!In primul rand "La multi ani!!" ptr minunatul tau blog.In cel de-al doilea rand felicitari pentru minunatul giveaway.
Mi-as dori enorm sa castig acest premiu deoarece avand parul blond mi-l vopsesc destul de des,pierzandu-si astfel stralucirea si vitalitatea.Am nevoie de un produs care sa-l aduca iar la viata:X...Multa bafta tuturor!
Te urmaresc prin GFC cu numele de Diddy DD,mail puf.poof_dd@yahoo.com,postez pe FB anunt cu numele de Diana Florescu

Adelina e.p. spunea...

La multi ani blogului tau :* si la cat mai multe postari!

Am asteptari de la acest produs in sensul sa imi imbunatateasca aspectul parului, sa ii faca mai stralucitot dar si mai puternic.

Multumim pt oportunitate!

p.s. te urmaresc cu adelina e.p. prin gfc, si sunt abodanata la newsletter cu mailul tuborg_ada@yahoo.com dupa care am trimis si mail de recomandare catre blogul tau.

Diana spunea...

De la acest produs astept sa-mmi faca paril mai puternic si mai frumos.Parul meu este foarte fin,fara stralucire si se ingrasa repede.

Alina spunea...

gfc: Alina
newsletter: alinna.10(at)gmail(dot)com
twitter: http://twitter.com/#!/allina10/status/61310945737187328

Mi-as dori ca acest produs sa-mi faca parul puternic, stralucitor si usor de aranjat.

Oana spunea...

Buna Adela! Felicitari pentru concurs!
Mi-as dori tare mult de la acest produs sa-mi intareasca un pic firul de par si sa mi-l fortifice. De cand ma stiu am firul de par foarte subtire si mi-as dori foarte mult o modalitatea prin care sa reusesc sa am si eu parul mai des si nu asa de rar...sper din toata inima ca acest produs sa fie cel cautat!
Te uramresc prin GFC cu numele de Oana, sunt abonata la newsletter cu adresa de mail onutzza_88[@]yahoo[.]com.
Am postat si pe blogul meu aici http://micutabuburuza.blogspot.com/2011/04/blogul-adelei-si-un-nou-giveaway-de-la.html
Bafttta muuulta :*:*

Corina B. spunea...

Buna!
Imi doresc tare mult acest produs! Am fost vopsita blond, acum incerc sa revin la culoarea naturala, dar parul meu e destul de deteriorat, cu firul subtire si uscat. Cred ca acest produs este exact ceea ce-mi trebuie!
Sper sa fiu norocoasa de data asta. :)

Indeplinesc toate conditiile, am postat si pe FB:
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001072598033

Universitatea Craiova spunea...

multumim pt concurs ! intr-adevar produsele JOICO sunt exceptionale. m-am abonat de mult la newsletter , apoi la gfc eram tot asa de mult abonata..si am postat pe blogul meu despre concurs : http://cristiana-shop.blogspot.com , si daca ar fi sa castig, mailul este este shop_mania_clothes@yahoo.com sau shop_mania_clothes2@yahoo.com, oricare. tlf :0768170756. te urmaresc sub numele sweet_cristi_anna .

am vrea tare mult sa castig ,deoarece stiu ca am folosit un produs din gama JOICO, de mult, si a fost tare bun ,imi face parul ca matasea.sincer...pupiciiiiiiiiiiii!!!!!!!!11

adela sirghie spunea...

Dragele mele, nu trebuie sa va lasati numarul de telefon. Pe 1 mai voi publica lista cu castigatoarele, apoi imi trimiteti mie mail cu datele voastre de contact.
xoxo

Scarlet spunea...

La multi ani blogului tau, Adela:)
As dori sa particip si eu la acest concurs si ca asteptari pentru acest produs, as dori sa imi intareasca firul de par, ca atunci cand il ating sa fie mai gros, de asemenea, sa ii dea o stralucire aparte.
Te urmaresc cu numele Freud, m-am abonat la newslette, am postat aici:https://www.blogger.com/blogin.g?blogspotURL=http%3A%2F%2Fscarlet-tictac.blogspot.com%2F2011%2F04%2Fblogul-adelei-si-un-nou-giveaway-de-la.html, emailu: tic.tac23@yahoo.com
Iti urez mult succes si sarbatori fericite alaturi de cei dragi!:*

pic spunea...

Am lucrat un an intr-un salon de infrumusetare si am tot auzit de acest produs dar n-am avut ocazia sa il testez; cum in acel an am facut un experiment si am trecut pe blond, acum am nevoie sa imi readuc parul la viata :)
te urmaresc prin gfc cu pic0232, pe mail sunt abonata cu pic0232@yahoo.com si pe facebook am postat aici: http://www.facebook.com/profile.php?id=594501568

have a nice day ^^

Anonim spunea...

Cred ca acest produs ma va ajuta sa obtin un par hranit, sanatos, fara fire despicate si astfel nu va mai fi nevoie sa ma tund foarte des din cauza degradarii.
Te urmaresc cu numele: maddailade prin GFC, prin email: madda_ilade at yahoo dot com, am postat aici despre giveaway:
http://thepurplespringgirl.blogspot.com/p/giveaways.html
Kisses

Anytza spunea...

Buna Adela!
Te urmaresc prin GFC cu numele ana, sunt abonata la newsletter cu adresa de email me_anytza@yahoo.com
Despre produsul asta auzisem de mult, dar mi s-a parut cam scump asa ca am fost incantata cand am vazut pe blogul tau ca il oferi ca premiu la giveaway. As avea nevoie de produsul acesta deoarece parul meu este lipsit de stralucire, lipsit de volum, iar din cauza ca folosesc placa si chiar daca imi iau periodic din varfuri, tot am varfurile arse. Poate ca el ma va ajuta sa aibe un aspect mai placut si mai sanatos. Te pup!:*

Camelia Andrasescu spunea...

Buna Adela,
La multi,multi ani!
Te urmaresc prin GFC (Camelia Andrasescu)
Sunt abonata la newsletter cu mail-ul andrasescu.camelia@gmail.com
Nu am blog asa ca am postat pe FB : http://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/220114368004185
Am postat si pe twitter : http://twitter.com/#!/cameliaadriana/status/61510193535647744
Nu am incercat pana acum nici un produs Joico si asa cum se plang multe fete si eu intru in categoria celor cu par fragil care are vesnic nevoie de cel putin un ser pentru varfuri.
Mi-as dori sa incerc acest produs in speranta ca aspectul parului meu se va inbunatati.
Multumesc

Federova spunea...

La multi multi ani in continuare pe blog draga Adela!!! Iti multumesc mult pentru invitatia la concurs, sincer nu pot sa te refuz...desi nu sunt norocoasa din fire. Nu am avut niciodata nimic de la JOICO si chiar imi doresc, insa preturile sunt putin cam piperate pentru mine. As avea mari asteptari de la el pentru ca multa lume lauda acest brand. Am parul cam uscat dar doar pe zona lungimii coditei, sigur l-ar ajuta sa-si revina, si putin volum cred ca i-ar da viata instant ;)), cred ca JOICO e solutia ideala :D.
Am postat despre acest giveawy aici http://federova.blogspot.com/2011/04/blogul-adelei-si-un-nou-giveaway-de-la.html
Te urmaresc prin GFC cu federova.
Te pup si-ti doresc un Paste fericit!

Alexandra A. spunea...

Buna si felicitari! Cat mai multe postari frumoase, interesante si variate!

Avand in vedere ca e un produs atat de bine vazut si premiat, ma astept sa faca in mare parte ceea ce promite, adica sa imi lase parul mai sanatos, stralucitor si cu aspetul acela de par ingrijit, frumos.

Te urmaresc cu numele de Sandra, iar la newsletter sunt abonata cu adresa just_allexandra@yahoo.com

Am scris despre acest concurs aici, incat sa afle si putinii mei cititori: http://subjectivebeauty-reviews.blogspot.com/2011/04/adela-si-un-nou-giveaway-joico.html

Diana spunea...

Hey, Adela! Ce astept de la acest produs? Sa-mi faca parul sa arate ca in reclame:)) glumea.. as vrea sa-mi faca parul stralucitor si hidratat, sa arate sanatos intr-un cuvant.
Aici am postat pe fb http://www.facebook.com/profile.php?id=100000203325795#!/permalink.php?story_fbid=213526855325664&id=100000203325795 te urmaresc cu numele Diana iar email primesc la capshulicious@yahoo.com

Miss Z spunea...

Bunaaaa si la multi ani blogului tau!

Mi-ar placea foarte mult sa incerc acest produs deoarece eu am parul mai rar si firul este foarte subitre.Deci nu prea am volum...si mereu sunt in cautare de produse care sa ma ajute in privinta asta.

Te urmaresc cu numele de Miss Z si sunt abonata la newsletter!Am postat despre acest giveaway pe blogul meu.

Te pup! Paste fericit!!

The girl with the red glasses spunea...

La multi ani blogului tau si multmim pentru giveaway! :)
Vreau de mult timp produsul asta, din pacate n-am avut ocazia nici macar sa-l incerc, nu mai spun sa-l cumpar :)
Am parul blond si subtire si fin si in ultima vreme l-am tinut numai prins, mi se pare ca nu mai arata deloc frumos daca il las desfacut, parca e mereu neingrijit si ciufulit. Cred ca produsul m-ar ajuta sa il refaca, sa-i dea vitalitate, hidratare si aspectul de par frumos, pe care vrei sa il atingi.
Feedburner:erica_ingrid2005@yahoo.com
GFC: numele cu care postez
Te pup! :)

LittleMiss spunea...

Te urmaresc cu numele Halil Emel, newsletter cu the_beauty_of_emelu@yahoo.com, iar pe blog am postat http://onlyfashionthings.wordpress.com/2011/04/25/giveaway-by-adela-sirghie/
Imi doresc acest produs deoarece am parul foarte subtire si este si ondulat.Mereu am probleme cu aranjatul parului, iar de cele mai multe ori ajung sa il prind in coada de cal.

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Parul meu intotdeauna are nevoie de ceva mai mult decat pot eu sa ii ofer, dar la cate coronite are produsul asta, ar trebui sa-i fie de ajuns. Dat fiind faptul ca la nunta coafura va fi unul din punctele de atractie, sper sa il castig!

Am scris aici despre giveaway: http://septembriejoi.blogspot.com/2011/04/giveaways_25.html.
Sunt abonata la newsletter si prin GFC de la precedentele giveaways.

Georgiana spunea...

Adela, in primul rand Hristos a inviat!
Te urmaresc prin GFC cu numele cu care comentez si sunt abonata la newsletter cu yellowjade23 at gmail.com
Am scris si pe blog despre giveaway : http://georgiasmirror.blogspot.com/2011/04/giveaway-pe-blogul-adelei-pictures-of.html
De la acest balsam super vestit si premiat as astepta sa-mi lase parul foarte moale, lucios, hidratat in profunzime. De asemenea, parul meu e destul de frizzy si acest lucru e accentuat de faptul ca nu e niciodata hidratat corespunzator. Sunt sigura ca, la cat e de laudat acest balsam, chiar face minuni pentru par, iar eu mi-as dori enorm sa-l incerc.

Unknown spunea...

Felicitari pentru blog si la cati mai multi ani si postari.. pentru ca ai multe de oferit si noi (sau macar unele din noi) de invatat!!!

Ce asteptari am de la acest produs? As vrea sa imi imbunatateasca aspectul parului si totodata sa mi-l intareasca, sa nu mai fie asa firav [nu folosesc asa des placa, sa zicem 2 ori pe luna si dupa aceea observ cat de mult imi cade parul.. si in plus varfurile sunt din ce in ce mai arse:( ]
Sper ca acest produs sa ma ajute sa am un par mai sanatos si poate sa se si vada acest lucru:D

Am postat pe facebook [Ancka Anculici - http://beautynewsbyadelasirghie.blogspot.com/2011/04/blogul-adelei-si-un-nou-giveaway-de-la.html ]
GFC: Ancka si sunt si abonata la newsletter.

Multumim de giveaway Adela.
Te pup

Yry spunea...

Buna,
GFC: Yry
FeedB: irina_ulesan@yahoo.com
FB: am postat aici despre giveaway http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=523225361
Despre produsele Joico am auzit doar in saloane nu stiu dc se gasesc si pe piata larga, stiu a sunt destuld e bune, nu le-am incercat dar mi-ar face o deosebita placere sa testez.
Ce astept de la el: stralucire, vitalitate, volum
O zi superba,
Irina

biky.cullen spunea...

Buna ! Imi doresc acest produs pentru ca as vrea sa am parul suplr si matasos si chiar puternic ,eu avand parul fragil ,fara volum .Aici am scis :

http://www.facebook.com/alinao25
numele meu este Alina Oprea ,te urmaresc prin GFC cu anaisa iar adresa de mail este alinaoprea25@yahoo.com

maya spunea...

Buna Adela.
Mi-ar place acest produs pentru ca sper din suflet sa fie compatibil cu parul meu deloc ascultator, cu fir subtire, care se incalceste si se ingrasa repede.
te urmaresc prin GFC cu numele de Maya, si prin feed burner cu scumpich@gmail.com Am pus un post catre giveawayul tau aici http://www.mayasecret.com/frumusete/joico-k-pack-reconstruct-deep-penetrating/

mariana spunea...

La multi ani!!
Iti doresc sa ai parte de cat mai multi cititori.
As dori sa particip la acest concurs,nu prea ma pricep la calculatoare ,poze si altele deoarece fac parte dintr-o alta generatie insa dupa cum ai vazut te urmaresc des.
Mi-am dorit de mult sa am produse din aceasta gama.insa cum nu am salon in oraselul meu,mi-am dat seama ca nu cred sa am parte intr-un viitor apropiat de-asa ceva.
De la acest gen de produse imi doresc un par hidratat,sanatos,caci din nefericire mie cam asta mi-a mai ramas,restul este cam amintire.
Urez mult succes castigatoarelor

rautate_mica2004 spunea...

buna adela! te urmaresc cu numele rautate_mica2004, si sunt abonata cu adresa de mail rautate_mica2004@yahoo.com. mi-as dori acest produs, deoarece am problemele pe care le-ai avut si tu la un moment dat, fiind blonda si fiind posesoarea unui par putin cam chinuit. ma gandesc ca poate l-as mai ajuta putin in acest fel.

Bonnye spunea...

La cat mai multi ani pentru acest blog minunat!
Cred ca premiul de la tine ma va ajuta enorm pentru ca acum incep sa imi pregatesc parul pentru o noua vopsire cu vitamine dar si masti naturale si sunt sigura ca acest produs ma va ajuta enorm.
GFC: Bonnye
E-mail: bonnye_from_sweetland@yahoo.com
O zi minunata!

mada spunea...

Buna Adela,

Sarbatori pline de poezie si soare in continuare!

Iti urmaresc blogul cu numele de mada, sunt inscrisa la newsletter si pe GFG cu adresa mmmadaaa@yahoo.com. Nu am blog.


Eu am parul subtire si fragil si in plus trebuie sa il spal frecvent pentru ca se ingrasa repede ... deci mi-ar prinde bine un tratament care sa imi rasfete parul dupa fiecare spalare. Am citit ca acest produs ofera hidratare, hranire, protectie, stralucire , volum deci as fi bucuroasa sa il incerc.

Multumim pentru giveaway!

Mada

cricket spunea...

Buna Adela,

m-am hotarat sa particip la giveaway-ul tau pentru ca, avand un par pe alocuri cret, pe alocuri ondulat si foarte uscat, incerc de cativa ani buni tot felul de tratamente (parul a fost de fapt dintotdeauna beneficiarul nr. 1 al banutilor cheltuiti pe produse cosmetice. daca parul meu e hidratat cum trebuie, buclele se asaza mult mai frumos, se formeaza "spirale" (sau cabluri de telefon cum mi-a spus o data un amic). Este uscat si din cauza vopsirilor repetate (desi in ultimii doi ani merg la salon unde folosesc produse Schwarzkopf professional), cam la 2 luni trebuie sa reiau procedeul din cauza firelor albe care se tot inmultesc. presupun ca acest produs patrunde in fibra capilara si-l hraneste intens, nu cred totusi sa aiba proprietati de regenerare, nu mi s-ar parea nimerit sa faca si asa ceva. tot ce-mi doresc in general de la produsele pt ingrijirea parului este sa-l faca sanatos si daca e posibil, mai stralucitor (lucru mai dificil de realizat la parul meu care, fiind uscat e si mai matuit).

la multi ani blogului tau si multe clipe frumoase tie alaturi de el (si de cititoarele tale). :)

Beauty Tested spunea...

La multi ani blog-ului tau si felicitari pentru articolele de calitate pe care le postezi!

Te urmaresc prin GFC cu numele de Tavia, sunt abonata prin Feedburner si am postat pe blog despre acest giveaway (http://beauty-tested.blogspot.com/2011/04/un-super-giveaway-de-la-adela-sirghie.html).

Mi-as dori acest balsam in primul rand pentru ca sunt foarte curioasa sa incerc produsele Joico.
Ma astept sa ii confere parului meu stralucire si sa ii imbunatateasca vizibil textura si aspectul. De asemenea, sa mi-l disciplineze, pentru ca este tare dificil de aranjat.

Multumim mult pentru acest giveaway!

Alexandra spunea...

Buna Adela:*
la multi multi ani!
te urmaresc prin GFC cu numele Alexandra si sunt abonata la newsletter cu adresa alexandra.ionescu87@yahoo.com
am postat despre giveawayul tau aici: http://alexandra-make-up.blogspot.com/2011/04/giveaway-by-adela-sarghie.html
Mi-ar placea foarte tare sa incerc acest produs deoarece am parul blond si e mai pretentios de fel.

ms!te pup

Miuri spunea...

La multi ani cu drag!
De la acest produs am asteptari mari, in sensul ca as vrea sa-mi hidrateze parul, sa il fortifice si sa ii dea stralucire.

Am postat despre giveaway aici: http://pardonne-moi-ce-caprice-bymiuri.blogspot.com/2011/04/giveaway-by-adela-sirghie-si-joico.html

Te urmaresc prin GFC cu Miuri
mail: beautybymiuri@yahoo.com

Te pup

mirela spunea...

La multi multi ani!!!! sunt o cititoare fidela a blogului tau, dar acum e prima oara cand particip la un giveaway.multumim mult pt faptul ca impartasesti cu noi in fiecare zi atatea lucruri frumoase si interesante.
De curand am hotarat sa nu-mi mai chinui parul(vopsit blond si ciocolatiu de nenumarate ori) si sa revin la culoarea naturala.mi-e destul de greu si cred ca acest produs ma va ajuta, dandu-i parului meu fragil si neascultator forta, stralucire si o textura mult mai matasoasa.mi-as dori din suflet sa il pot folosi.
Sunt abonata la newsletter, te urmaresc prin GFC si tinand cont de faptul ca nu detin un blog am postat pe pagina mea de facebook linkul blogului tau.
Multumim mult pt tot!

Dana spunea...

Buna Adela si felcitari pentru blog.
Ma chinui de vreo 3 zile sa ma inscriu insa imi tot da eroare dupa ce postez comentariul, sper ca de data asta sa mearga.
De la acest produs am mari asteptari avand in vedere cat este de laudat.
Eu am parul subtire, usor deteriorat din cauza vopsirii si a placii de indrepatat parul. Pentru ca parul meu sa arate cat de cat ok trebuie ca dupa fiecare spalare sa-l usuc cu peria rotativa sau sa ma spal la coafor. As fi curioasa daca Deep-Penetrating Reconstructor ar putea sa-mi mai "linisteasca" parul dupa spalare, sa-i redea stralucire si sa-i confere elesticitatea unui par natural. Daca ar face toate acestea pe mine m-ar face foarte fericita. :)
Te urmaresc prin GFC cu numele Dana Deina si sunt abonata la newsletter cu adresa dana_svt@yahoo.com.
Intrucat nu am blog,despre acest giveaway am postat aici:

s.o.n.b.b spunea...

Salut!
GFC: s.o.n.b.b
email: zakanel@....
postare blog: http://cipendsic.blogspot.com/2011/04/blogul-adelei-si-un-nou-giveaway-de-la.html
Eu pana acum nu am auzit de acest produs, dar cred ca mi-ar face parul mai stralucitor, mai sanatos si mai puternic.

Miss Z spunea...

Buna!
Chiar imi doresc acest prosu pentru ca parul meu este foarte degradat in urma unor experimente ..Este lipsit de volum si firul foarte degradat.

Te urmaresc prin GFC cu numele Sandra Mihalcu .
email : sandra_kiss13@yahoo.com
Multumesc!!!

Anonim spunea...

Te urmaresc cu numele cristinamar. Sunt abonata cu adresa cristinamar8@gmail.com
Daca acest produs este atat de bun, clar am mari asteptari de la el. As vrea sa-mi intareasca firul de par, sa-l faca mai putin pleostit, sa-i dea stralucire, volum si vitalitate.
Am postat despre giveaway aici : http://cufarul-cu-de-toate.blogspot.com/2011/04/giveaway-de-la-adela-sirghie.html

Andreea Cz spunea...

Salut, te urmaresc GFC:deea_cz, email:deea_cz@yahoo.es, am postat aici:http://shoppingcuandreea.blogspot.com/2011/04/blogul-adelei-si-un-nou-giveaway.html, astept imi imbunatateasca aspectul parului, am un par cu fir subtire si cu tendinta de ingrasare,si imi cade foarte tare. Astept sa imi imbunatateasca rezistenta firului de par si sa ii redea stralucirea.

Miu Miu spunea...

buna adela! te urmaresc cu numele de andrewtza_luv de ceva timp si esti in blogroll meu deci te si citesc :D
sunt abonata cu mailul: andrewtza_89@yahoo.com
am postat aici : http://shoeper-women.blogspot.com/2011/04/giveaway_26.html
Mi-as dorii acest produs pentru ca sper ca el sa ma ajute sa imi recapat stralucirea parului. premiile pe care le-a castigat mie imi spun ceva :D
multumim! kisses

diddle spunea...

Hristos a inviat! La multi ani pt blogul tau si pt tine.

Am folosit timp de o luna niste sampoane dubioase, iar acum nu mai reusesc nicicum sa-mi aduc parul pe calea cea buna. Inainte mi se ingrasa extrem de greu, iar acum efectiv a doua zi dupa ce ma spal cu orice, mi se ingrasa si am si mancarimi, horror. Sper de la samponul Joico sa ma scape de prob asta, sa am parul de dinainte.

Te urmaresc cu Diddl, pinkdidlee pe yhoo si am pus status pe YM sa intre prietenele, pt ca nu folosesc nici un site de socializare.

Nikoll spunea...

Buna,
Te urmaresc prin Google Friend Connect cu numele de Nikoll.
Sunt abonata la Feddburner cu adresa nikoleta_barbara@yahoo.com
Am publicat pe pagina de facebook despre giveaway, nume: Nikoll Nicoleta
La multi ani!

cricket spunea...

am uitat sa precizez ca am pus link-ul catre blog pe pagina mea de FB (Dorina Moisa). in rest intrunesc celelalte conditii.

multumesc si iertare pt inca un post!

Oana Cimpeanu spunea...

Te urmaresc prin GFC cu numele Oana Cimpeanu si am postat despre giveaway aici:http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=104764906277876&id=1072514178
Ceea ce as astepta de la acest produs ar fi sa-mi fortifice parul, mai ales ca e destul de torturat de placa.

ony spunea...

buna !! te urmaresc prin GFC cu numele de ony_stanciu, prin e-mail ony_stanciu@yahoo.com, iar blogul meu cu postarea este http://streetfashion-ony.blogspot.com/
multam!

Irynuk spunea...

Buna
gfc:Irynuk
email:petrisorelena60@yahoo.com
am postat aici:http://irynuk-s.blogspot.com/p/giveaways_6229.html
Imi doresc mult acest produs pentru ca imiparul meu are nevoie de hidratare si simt ca acest produs o sa faca minuni pentru parul meu:X

te pup:*

ABeautyTale spunea...

la multi ani!
te urmaresc prin GFC sub numele andreea. link-ul catre blogul meu cu anuntul giveaway-ului: http://umbraspiridusului.blogspot.com/2011/04/inca-un-giveaway.html
adresa de mail pt newsletter este aceeasi cu cea cu care am comentat.
cat despre acest produs, tre' sa recunosc ca nu stiu prea multe. despre brand insa am citit ca este unul de mare succes.

Little Princess spunea...

La multi multi ani blogului, Adela!

Parul meu este unul cam deteriorat de la placa de par(dependenta!) si nu reusesc nici cum sa il fac sa fie cum vreau eu...produsul asta sigur il va face mai moale, mai sanatos si sa stea frumos pe cap:)

Te urmaresc cu Numele Little Princess, am postat aici:http://bambina-piccolo.blogspot.com/2011/04/adela-sirghies-giveaway-joico.html
si sunt abonata la newsletter:)

Mad@ spunea...

Buna Adela!
La multi ani blogului tau! :D
GFC: Mad@
Newsletter Feedburner: mada_3187@yahoo.com
Am postat aici:
http://bluefairy-mada.blogspot.com/p/giveaway.html

Mi-ar placea foarte mult sa incerc acest produs deoarece imi vopsesc parul si are nevoie de o ingrijire speciala.

Pupici :*

Bia'a spunea...

Buna Adela!Eu te urmaresc prin GFC cu numele Bia'a,sunt abonata la newsletter cu adresa biasaysno@yahoo.com si am scris aici despre giveaway: http://biasaysmakeup.blogspot.com/2011/04/sunny-giveaways.html

Cred ca acest produs ar fi perfect pentru parul meu.Am citit cate ceva despre el pe net si pare a fi ideal pentru parul meu chinuit cu vopsea(nu m-am mai vopsit din decembrie,dar inca simt urmarile vopsirii excesive - de la castaniu la blond,de la blond la castaniu,apoi la negru,de la negru la castaniu cu suvite blonde...o nebunie la care ma bucur ca am renuntat :|),uscare cu foehn-ul (sper ca asa se scrie) si nu mai spun de indreptat/ondulat aproape zilnic cu placa de par.In ultima vreme am incercat sa renunt la placa,mi-l indrept cam de 2 ori pe saptmana si atunci cand plec undeva.Cred ca acest produs ar fi o completare perfecta si m-ar ajuta sa-mi 'reconstruiesc' parul deteriorat,care nu imi pica,insa mi se rupe.
Pupici! :*

Cris spunea...

La multi ani!
Sper ca acest produs sa imi inbunatateasca aspectul parului, in prezent cam degradat si tern.
GFC: Cris
Email (sunt aboanata la postari): neith4u[@]yahoo[.]com
- nu am blog, asa ca am trimis mail de recomandare

Anonim spunea...

LA MULTI ANI cu ocazia aniversarii celor 2 ani de beauty blogging si la cat mai multe postari si incantari pt. noi!

1.Te urmaresc cu numele de Irini .
2.Sunt inscrisa la newsletter-me_irini_23@yahoo.com

Eu folosesc deja samponul si balsamul din aceasta gama si sunt fff multumita. Cred ca Deep Penetrating Reconstructor m-ar ajuta si mai mult sa am parul sanatos si mai lung decat este acum.Sincer, mi-l doresc din tot sufletul!

Pupici!

Alexandra spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele Alexandra si sunt abonata la newsletter. Am postat despre giveaway aici: http://bebeautifulinyourway.blogspot.com/2011/04/giveaway-pe-blogul-adelei.html

Tocmai m-am vopsit si am impresia ca parul meu ceva mai aspru, ceea ce inseamna ca necesita o ingrijire speciala. Sper ca acest produs sa il faca mai matasos, mai stralucitor si sa previna deteriorarea lui.

Te pup:*

Adriana spunea...

Buna!Te urmaresc prin GFC cu numele de Adriana, sunt abonata si la newsletter cu adresa de mail adriana_cavaleru@yahoo.com, iar acesta este linkul facebook unde am postat: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=100001521390728. Mi-ar placea ca produsul de la Joico sa imi fac parul mai puternic, mai usor de descurcat dupa spalare si sa imi ingrijeasca varfurile.Multumesc!

Cristina Shopping Therapy spunea...

Buna, te urmaresc cu ajutorul GFC:adrianaaa23, email: shoppingtherapycristina@yahoo.com, am postat aici:
http://shoppingtherapy-cristina.blogspot.com/2011/04/blogul-adelei-si-un-nou-giveaway-de-la.html,
astept sa imi redea stralucirea parului :).

Sense spunea...

Buna!

Te urmaresc cu Sense si primesc newsletter pe flori88 at gmail.com. Am postat despre giveaway aici: http://sensetpl.blogspot.com/2011/04/giveaway-by-adela.html

De la acest produs ma astept sa imi faca parul mai fin, mai stralucitor si rezistent. Adica mai sanatos. Fiindca ma vopsesc si ma intind cu perie/ placa am parul agresat, subtire si fragil. Trebuie sa folosesc produse cat mai eficiente pentru a nu avea aspect de matura.
Cred ca acest produs mi s-a potrivi foarte bine si mi-ar face parul mai puternic.

Multumesc de giveaway!
Te pup!

CUVINTE RATACITE spunea...

Si eu visez la acest produs:)

am scris cateva randuri aici: http://printre-cuvintele-unui-spiridus.blogspot.com/2011/04/joico-k-pack-deep-penetrating.html

Te urmaresc ca si smilingelf@gmail.com pe GFC si newsletter - alias "cuvinte ratacite" cand mai comentez.

Anonim spunea...

Bunaa te urmaresc GFC ♥ Ancuu ♥
Am postat aici:http://ancutik.blogspot.com/
Ce pot spune am auzit multe despre acest produs minune,Parul meu chiar are nevoie de asa ceva:))
Pupici

Unknown spunea...

La multi ani si de la mine!
Parul meu e cel mai mofturos par intalnit ever, orice pun pe el in afara de sampon il ingrasa. Tinand cont de parerile care le-am citit despre acest produs,mi-ar placea sa-l testez ...

Te urmaresc cu numele de Cristina S si sunt abonata la newsletter. Despre giveaway am postat pe bara din dreapta a blogului meu.

Alexandra C spunea...

La multi ani si la cat mai multe review-uri utile si incantatoare!
Sunt o mare fana a produselor Joico, de altfel singurele care au produs schimbari notabile parului meu subtire, tern si lipsit de volum.
Te urmaresc cu numele Alexandra C, iar mail-ul meu este alexandra_cojanu@yahoo.co.uk

Annamaria spunea...

Multi, multi ani inainte pentru cei doi anisori de blogging! Sunt foarte incantata de faptul ca am avut ocazia sa te cunosc! :) Nu particip la concurs pentru ca nu am voie ;).

Mult succes in ceea ce iti propui sa faci pentru acest blog si nu numai!

P.S. Din cauza ta, acum stau si privesc cu drag noul meu Un Jardin sur le Toit..am dormit cu el pe noptiera...Ce sa fac daca ai vorbit cu atata drag despre acest parfum....m-am dus sa vad cum miroase si m-am indragostit :)) Este superb...

dana spunea...

Buna Adela!
Imi incerc si eu norocul, la acest minunat giveaway.
Nu am incercat vreun produs de la Joico insa din cate am citit, sunt foarte laudate, majoritatea produselor.
Ce astept de la acest produs? avand in vedere faptul ca a mea podoaba capilara, mult spus podoaba :)este problematica: par fin, destul de rar, lipsit de volum, care se incurca; mi-as dori ca acest produs ca imbunatateasca aspectul parului, fara fire despicate, stralucitor, usor de pieptanat. Nu cred in minuni :) dar mai bine se poate..

Multumesc pentru sansa si..succes fetelor!

Te urmaresc prin GFC, cu Dana S.... :)

Unknown spunea...

buna,
La multi ani!!!!!!
te urmaresc prin GFC cu adelynush87 si sunt abonata la newsletter cu adelynush87@yahoo.com.Nu am parul nici drept dar nici cret, e o amestecatura si e greu de aranjat.
mi-as dori de la acest produs ca parul sa nu se mai ingrase asa repede si sa nu mai am am parul despicat la varfuri. am postat despre giveaway pe twitter http://twitter.com/#!/adelynush87
pupici

adela sirghie spunea...

@Anamaria: cine nu iti da voie sa participi la concurs? Un jardin sur le toit e minunat...cand l-ai cumparat?

Annamaria spunea...

Pai m-am gandit ca nu pot sa particip pentru ca nu sunt in Romania :).

Prima data cand am citit pe blogul tau despre Hermes a fost ziua cand l-ai primit, pe 8 martie. Insa saptamana trecuta, cand am citit in continuare articolele -ramasesem in urma si trebuia sa recuperez neaparat, sa nu pierd ceva- :), mi-a captat atentia faptul ca vorbesti atat de frumos despre el. Si mi-am zis ia sa vedem de ce este Adela atat de indragostita de acest parfum si sa mergem pe mana ei.... Asa ca vineri dupa-amiaza, m-am dus in centru, in Marienplatz si am luat la colindat toate magazinele. Este un parfum proaspat, care iti inunda sufletul :)!!! Am plecat de acolo cu un Jardin sur le Toit si muulte pungi cu bluzite si rochite hihihihi! Multumesc pt inspiratie!

Te sarut si te imbratisez!
Anamaria

Annamaria spunea...

vineri, adica ieri :)

adela sirghie spunea...

@Anamaria; eu il declar parfumul verii 2011! Atat de departe merge dragostea mea pentru el:)

Andreea♥ spunea...

Ce giveaway dragut!
Te urmaresc via GFC:Andreea♥
Sunt abonata la newsletter cu adresa:mybluberrynights.andreea@yahoo.com
Am postat aici despre giveaway:http://myblueberrynights-andreea.blogspot.com/2011/05/giveaway-adela-sirghie.html
Am auzit lucruri bune despre acest produs.Ma astept sa imi faca parul mai puternic,sa nu se mai rupa atat de usor,sa ii ofere stralucire si volum.

Alexandra Doremi spunea...

Urmaresc blogul prin GFC cu Alexandra Doremi, acelasi fiind si cel de Facebook, unde am afisat link-ul.
Mailul este jalba.alexandra@gmail.com.
De la acest produs ma astept sa imi refaca structura firului de par,, afectata de un decapaj facut in urma cu ceva timp.

Madutza spunea...

La Muuulti Ani, Adela draga! :)
GFC follower: Madutza.
Newsletter feedburner: sweetest1med33a[at]yahoo[dot]com.
Facebook post: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000862971383
Personal, ma astept ca acest produs mult laudat sa-mi lase parul lucios si matasos, fara sa-l ingrase... I've yet to see such a miracle :)
Multumim pentru concurs! :*

Ancutza spunea...

Te urmaresc prin GFC cu numele Ancutza
m-am abonat la newsletter cu adresa de email contact@machiajochi.ro
Am postat despre acest giveaway aici http://machiajochi.ro/noi-giveawayuri-in-blogosfera/1734/

Sper ca acest produs sa-mi ofere stralucire parului.

elena_dulcik2006 spunea...

Buna ! Mi-a fost atrasa de multi ori atentia de acest produs ,mai ales ca am vazut ca este fosrte apreciat de fetele de pe you tube ,dar pretul m-a facut sa ezit...dunt sigura ca merita si de aceea sper sa am ocazia sa il folosesc cu ajutorul tau ;)
Am postat pe facebook despre concurs pe pagina mea Hutu Elena :http://www.facebook.com/profile.php?id=100000708702640

Sper ca am indeplinit toate conditiile ! Te pup!

elena_dulcik2006 spunea...

Cred ca am uitat sa mentionez adresa de mail: elena_dulcik2006@yahoo.com
Imi cer scuze... :)

gabyparasca spunea...

Salut again:)
gabyparasca@yahoo.com mail
si ca si gabyparasca te urmaresc.
imi doresc un tratament pentru parul meu rau si urat care nici nu stiu de fapt de ce are nevoie...volum nu are...varfurile mi se despica crunt de repede...si ma dor radacinile foarte rau!!!
deci imi doresc foarte multe si sper ca pe toate sa mi le indeplineasca acest castigator:)numit Joico:)

gabyparasca spunea...

buna:)
te urmaresc ca si gabyparasca si mail gabyparasca@yahoo.com
imi doresc JOICO pentru afurisitul meu de par...nu are volum deloc...mi se despica varfurile crunt de repede...si ma dor radacinile de nu mai pot, asta cred k e cea mai grava problema!!!!...pentru aceste probleme imi doresc ceva bun pentru parul meu care trebuie sa fie frumos si matasos in 2 luni si 8 zile:)
te pup

iulia condurache spunea...

salut. Te urmaresc prin GFC cu numele iulia mariana condurache, am introdus si adresa de mail ptr notificari si am postat aici despre giveaway: http://cuatasiac.blogspot.com/2011/05/detalii-despre-acest-giveaway-aici.html
De altfel imi doresc un produs bun pentru par deoarece am o mare grija de el, am un par fin, fara volum si mai nou vad ca incepe sa cada, incerc sa gasesc o solutie si la asta. Am mai folosit produse Joico si sunt f multumita de ele. Totusi nu stiu cand se incheie giveaway-ul, nu am gasit precizare. Multumesc

simi_for spunea...

La multi ani!
Multumesc pentru acest giveaway, nu stiu cum reusesti dar intotdeauna ai premii atractive.
Indeplinesc conditiile si am postat despre giveaway aici: http://makeupforsimi.blogspot.com/2011/05/adela-sirghie-ne-incanta-cu-un-nou.html
Parul meu este in recuperare, dupa ce am nascut mi-a cazut foarte mult, si cred ca acest produs il va ajuta sa fie mai rezistent, varfurile sa nu se mai despice si sa capete stralucirea de altadata.
Pupici!

Alexandra Clepsa spunea...

Te urmaresc cu numele Alexandra Clepsa. Sunt abonata cu mail-ul copqillu [at] yahoo [dot] com.

Nu am folosit nici un produs de la Joico, dar am auzit ca produsele lor sunt foarte bun. Eu una mi-as dori sa ofera stralucire parului meu si sa ajute sa arate sanatos.
Pe facebook am acelasi nume ca si GFC.

daniela DMS spunea...

La multi ani, Adela! Te-am descoperit in urma cu cateva luni, m-am abonat rapid la newsletter si te citesc cu mare drag.
Te urmaresc si pe google friend conect si iti multumesc pentru toate postarile tale. Uneori, cu o fotografie postata de tine imi inseninezi ziua....si acum am in minte imaginea posetei chanel...rosie, in cutie cu funda!!!!

Cat despre concurs, eu am fost o mare fana a produselor Joico. Stau si ma intreb de ce am renuntat la ele?! Pentru ca am descoperit Kerastase si pentru ca au aparut alte prioritati...iar acum, in conditii de criza, un asemenea dar e binevenit.
Am nevoie de el, pentru ca parul meu e varza: lipsit de volum, fin, despicat...acum am declansat o campanie de "revizie", iar produsul Joico mi-ar fi de un maaare folos.
Te pup, cu drag!

Larisa spunea...

La multi ani!!!)
Te urmaresc prin GFC cu "lari" si sunt abonata la newsletter.
Mi-as dori ca acest produs sa imi imbunatateasca aspectul parului, am parul uscat si lipsit de stralucire
Te pup!!!

WhoCares spunea...

Hello there!

Gfc:IrinaPopescu
Am postat aici:http://emptypenholder.blogspot.com/2011/05/giveaway-adela-sirghie.html

Sunt intr-o cautare continua. Am varfurile despicate si nici macar o tunsoare nu ma poate ajuta. Sunt curioasa sa incerc.

Have a nice day,

Irina

Irina spunea...

Heeey >:D< Te urmaresc prin GFC cu numele irina, sunt abonata de mai mult timp la newletter pe adresa anirylooc@yahoo.com si am postat aici http://irinaana.blogspot.com/2011/05/blogul-adelei-si-un-nou-giveaway-de-la.html

Mi-as dori sa imi salveze parul acest produs, sa ii redea stralucirea, vitalitatea, sa repare varfurile care toooot timpul, desi le tund sunt despicate. Pe deasupra mai e si gras si fara volum :(

outtA_my.head spunea...

te urmaresc prin GFC cu numele:outta_my.head si m.am abonat la newsletter cu e-mail.ul: outta_my.head@yahoo.com
mhm.. ce asteptari am de la acest produs? unele mari desigur.. "sa.mi salveze parul".. sa nu mai am varfurile tocite sa aiba mai mult volum , sa nu se mai ingrase dupa 2 zile.. si cine stie sa mi.l indrepte.. (am parul ondulat si nu suport!) .. joke:))) te pup:*

Lucia Popa spunea...

Buna Adela !
Te urmarecs prin GFC ( Honeÿ Bunny )si sunt abonata si la newsletter ( lucya_2008_lucya@yahoo.com ).
Am postat pe facebook despre giveaway : http://www.facebook.com/profile.php?id=100002150201098 .In caz ca link-ul nu este valid,numele meu de facebook este Honeÿ Bunny CharmBunny

De la acest produs astept sa imi confere parului volum,pentru ca e unul dintre cele mai deranjante lucruri la parul meu si firul de par sa devina vizibil mai sanatos ! Am parul vopsit blond si necesita ingrijire intensa.

(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥
Kisses from Honeÿ Bunny

Annamaria spunea...

Ma inscriu si eu pana la urma la acest concurs :). Indeplinesc toate conditiile pentru a participa la giveaway si sper ca acest produs sa ajute la regenerarea parului meu destul de fragil in urma vopsitului...si sa il faca sa fie mai stralucitor. Intentionez renunt la vopsirea parului pentru totdeauna. Culoarea mea naturala este foarte frumoasa :).

Succes tuturor!