miercuri, noiembrie 3

Dimineti calde si aromate de toamna poetica

Asa incep diminetile mele, chiar si acum (sau mai ales) in aceasta perioada pe care am declarat-o "toamna mea poetica".
There's no life before cofee...
Daca e cineva care incepe altfel dimineata,  o declar rara avis si o rog frumos sa lase un comentariu pe blog si sa ne spuna fara nicio urma de tagada, de ce procedeaza asa si mai ales, cum reuseste:)
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

14 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Subscriu :)

Iulia (Ivatherm) spunea...

Sigur ca ne molipsim de romantism...cafeaua de dimineata nu mai este starting point-ul pentru grijile, alergaturile, taraitul on and on al telefonului, programari si iar programari, adica o zi din viata noastra. NU, nicicum; ea este aroma calda care ne desparte protector de frigul de afara, este momentul de liniste cand rasfoim ceva cu ochi inca somnorosi, este prelungirea extazului in papucii calzi si halatul pufos de baie... Draga mea, ma declar gata molipsita...sper sa devina cronica! :)

BMD spunea...

mi-ai facut pofta de cafea si desi e ora 8 si-un sfert seara o sa ma duc sa-mi fac si eu o cafeluta

Alexandra G. spunea...

Maaaare dreptate ai :P

Mya spunea...

fac parte din acea mica parte care nu isi incepe ziua cu o cafea. foarte rar beau cafea, cand vine mama in vizita sau la rude, din politete. fiecare dimineata incepe cu un ceai verde in diferite combinatii si declar sus si tare ca e absolut fantastic!

Katrim441 spunea...

Eu una beau in fiecare dimineata jumatate de litru de apa. Si poate, in diminetile ceva mai poetice, jumatate de litru de ceai negru. Tare-as vrea sa sa stau si eu, molcom si suav, in fata unei cesti de cafea cu lapte. Dar nu-mi iese niciodata, cafeaua mea tot ceai ajunge...

ColourMePretty spunea...

Eu nu beau cafea niciodata, am baut o singura data in viata mea la un Revelion si mi-am intarit ideea ca nu-i suport gustul, e amara oricat indulcitor i-as pune. Imi plac aroma si gestul, uneori chiar si tigarile le agreez asa(in cantitati moderate nu cand se taie fumul cu cutitul), dar sa ma ating eu de ele nu am simtit niciodata curiozitate sau placere si ma indoiesc ca ma apuca dupa 27 ani.:)
In schimb, in ultimii ani sunt un pic atasata de pliculetele de frappe jacobs, vara cu gheata si iarna fierbinti.Daca nu beau simt ca lipseste ceva, parca-s fara energie si chef.
Ador sa ma trezesc dimineata devreme doar ca sa-mi savurez frappe-ul fierbinte rasfoind noutatile de pe blogger.

Ana-Maria spunea...

Eu imi incep dimineata cu 3in1 asezonat cu blogurile de beauty. :D

Alina spunea...

nici eu nu beau cafea. foarte rar mai beau un ness dar in rest, prefer ciocolata calda sau ceai.

adela sirghie spunea...

Eu am avut perioade in care nu am baut cafea, am vrut sa vad daca pot(si da, am putut, nici macar nu a fost un efort prea mare). Apoi mi-am dat seama ca poate nu imi place atat cafeaua, cat aroma ei, care spune povesti, mai ales toamna.
Mirosul cafelei aburinde, ca parfumul cel mai scump din lume.

Anonim spunea...

Draga Adela, eu nu mai beau cafea in fiecare dimineata de cand am descoperit alte metode de "inviorare" (ironia este ca blogul meu se numeste Avis Rara :P). Sucul de portocale rosii, eventual cu niste biscuiti cu cereale (nu prea multi, doar o gustarica, sa nu ne molesim) si am energie suficienta. Daca este si un anotimp mai racoros, o plimbare scurta, fie si de zece minute, pana la serviciu (pentru cei care nu-si permit mai mult), contribuie la o stare de bine si alunga oboseala. Poate suna nerealist; eu insami eram reticenta/sceptica atunci cand am auzit prima oara, dar chiar a functionat. :)

Anonim spunea...

Cred ca este nevoie sa completez afirmatia de mai sus: imi place aroma cafelei, atunci cand imi parfumeaza bucataria, si din cand in cand ma delectez cu o cafea dulce cu lapte, insa nu este o necesitate cat un moft si un moment de rasfat.

adela sirghie spunea...

@Annemarie: bine ai venit pe blogul meu. Si pentru mine cafeaua e rasfat. O folosesc ca rasfat, dar imi da si un nesperat avant dimineata, sa ma ridic din pat. Boabele sunt rasnite proaspat si mi se pare cel mai sexy miros din lume.
Unii oameni, printre care si eu, au o relatie speciala cu cafeaua de dimineata, dar si cu ceaiul de la ora cinci.

anitanna spunea...

Bun gasit! Imi place aroma ,mirosul cafelei ce se imprastie diminetata de dimineata prin casa....in timp ce cu ochi somnorosi imi citesc blogul sau stirile zilei... cand ai mei inca mai dorm si sunt numai eu cu gandurile,trairile mele... O zi buna va doresc langa cei dragi! Imi place si acest blog!
Sa fiti iubite!