marți, noiembrie 9

Just perfect: Carla Bruni

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

10 comentarii:

Andreea spunea...

Are o tinuta superba!

adela sirghie spunea...

si foarte simpla!

adela sirghie spunea...

adica o simplitate de cateva mii de euro!

Anonim spunea...

super ....

classiq spunea...

Are stil! Rochia Dior e superba!

adela sirghie spunea...

da, ireprosabila.

Zuzele spunea...

Eu nu cred ca se simte foarte bine in astfel de tinute, nu o imbraca foarte confortabil genul asta de haine pentru ca ea are o altfel de personalitate, de stil.. Nu este genul "rochita pana la genunchi, in croiala simpla si cu nasturi pana in gat". Eu cred ca este mai mult "cizme pana la genunchi si fuste mini, blugi si matasuri inflorate, geaca de piele si top-uri albe peste sa cada pandantive cu simboluri rock sau flower power":)
Dar, este de apreciat ca incearca si chiar reuseste sa fie o adevarata prima doamna, imbracata asa cum scrie in carti, spre deosebire de pitipoancele politicii noastre care merg la intalniri oficiale in cizme roz pana peste genunchi si pantofi rosii asortati la decolteuri obraznice.

adela sirghie spunea...

Zuza G, eu stiu deja ca nu esti o admiratoare a Carlei Bruni, dar apreciez foarte tare faptul ca esti obiectiva in comentarii.
Chiar ma gandeam ce vei spune:)

Vasile spunea...

parere de barbat:din pdv fizic musculatura picioarelor nu e deloc estetica.Oare cum are acesti muschi?S-a ridicat atat de multe ori pe varfuri sa il pupe pe Sarkozy?

purple spunea...

personal,nici eu n-o agreez pe Carla Bruni,si cred ca n-o voi agreea niciodata...insa e adevarat ca exceleaza la capitolul eleganta de Prima Doamna...insa eu zic si ca are stilist(i) bun(i) ..si ca atatia ani ca top model i-au cizelat ochiul pt un stil impecabil.