vineri, noiembrie 19

Olivia Palermo again

I want her dressing because I like everything she wears and of corse, the way she wears::

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

10 comentarii:

SoSheSays spunea...

outfitul este superb!
Picioarele ei in schimb nu prea :/

Mihaela spunea...

Daaa, superba! Imi plac foarte mult si pantofii.

Mya spunea...

buna, adela. iti citesc blogul de multa vreme si as fi vrut sa iti cer parerea in privinta unor produse. o prietena imi tot recomanda gama artistry, de la amway. eu am un ten mixt sensibil si am incercat foarte multe de-a lungul timpului, insa recunosc ca de multe ori ma ghidez dupa review-urile tale si ale altor fete din beautysfera:D. ai folosit vreun produs din aceatsa gama si daca da, ce-mi poti spune?multumesc in avans. o zi frumoasa

classiq spunea...

Her style is flawless!
Ada

Ana-Maria spunea...

Mie imi place parul ei... :XXXXX

adela sirghie spunea...

@Mya: bine ai venit pe blogul meu:)
Am folosit Artistry, gama lor antirid. Mi s-a parut o gama buna, dar nu am date referitoare despre cea destinata tenului gras, din care nu am inceracat nimic pana acum.
Recomandarea mea pentru tenul mixt gras ar fi insa gama romaneasca Gerovital Plant(destinata tenului gras), lotiune tonica pe baza de rozmarin, bai de abur si dieta de purificarea a organismului, fara carne, lactate, oua, prajeli, dulciuri si sucuri carbogazoase. Adica peste, fructe, legume, seminte crude, miere, soia, tofu.
Alte variante pe care le recomand in materie de creme ar fi Lierac de la farmacie, Dr Hauschkha, dr Murad, dr Brandt, Origins.
Tu ce alte game ai mai incercat pana acum?
xoxo

Anonim spunea...

Buna Adela. Eu ti-am mai scris acum ceva timp si mai ajutat si acum indraznesc sa te mai intreb 2 lucruri.Ce crema imi recomanzi pt uz aproape zilnic si ce fond de ten.Am tenul mixt,am 18 ani si as vrea ca , crema sa aiba spf, iar fdt nu, pt ca uneori nu folosesc fdt si folosesc doar crema,iar cand folosesc fdt ma dau cu crema inainte.De la tine de pe blog, am aflat ce important este spf-ul:)
Si a 2 a intrebare este, ce pot sa fac, ca tenul meu sa nu mai luceasca asa rau? Nu am cosuri decat f putine pe care le dau cu skinoren si fata imi luceste, dar nu este si sebum neaparat decat pe frunte, dar mie imi lucesc si obrajii...Imi cer scuze daca n-am fost prea explicita.Multumesc inca o data, Oana

Mya spunea...

multumesc pentru raspuns. de la gerovital am incercat cateva creme, dar pareau ca imi incarca tenul. alte game...multe romanesti - bioten de la elmiplant, ivatherm, apoi yves rocher, dar acum am reusit sa ma stabilizez la demachiante pe dermatocosmetice. parca nu mai pot trai fara lotiune micelara. dintre dermatocosmetice mi-a placut cel mai mult la roche-posay, din care folosesc si acum, insa mi-e teama sa nu se obisnuiasca si atunci vreau sa am ceva la care sa apelez si de la care sa revin la ei. am incercat si clinique, dar as incadra-o la semi-dezamagire; parca pur si simplu nu a meritat banii. te pup

adela sirghie spunea...

@Mya: ai incercat Gerovital Plant? E diferit de Gerovital clasic, am primit feedback foarte bun de la cateva fete care l-au folosit.
Daca preferinta ta e catre dermatocosmetice, poti incerca Lierac, alternativa la La Roche Posay.

adela sirghie spunea...

@Oana: crema pentru ten mixt de la La Roche Posay are SPF15.
La fondul de ten e un pic mai dificil, pentru ca nu stiu ce textura iti doresti si ce putere de acoperire, lucruri care sunt foarte importante. Poti incerca la farmacie Ivatherm si Avene, sa vezi cam ce textura ti-ai dori.
Iti recomand si tie aceleasi lucruri pe care i le-am recomandat Myiei, dieta, abur facial, lotiune tonica pe baza de rozmarin(ceai proaspat preparat de tine, cu crae sa te speli pe fata dupa demachiere) iar pentru zona T-servetele matifiante de la Sephora, cu care sa tapotezi zona.
xoxo!