marți, noiembrie 30

BENEFIT si cizmele lui Mos Niculaie=GIVEAWAY

Nu mai e niciun secret (pentru absolut niciuna dintre cititoarele mele) ca imi plac mult produsele de la Benefit.
Tocmai de aceea, am ales ca pentru Mos Niculaie sa va propun un givaway pe blogul meu, concurs care sa dureze, ca in povesti, sapte zile si sapte nopti!!!
Benefit si Adela Sirghie beauty&style iti propun sa ne spui chiar tu, la comentarii, cadoul(un singur produs!) pe care ti-l doresti cel mai mult si cel mai mult de la aceasta firma si sa explici, in cateva cuvinte, motivul alegerii tale. Seara, pe 6 decembrie, vor fi anuntate trei castigatoare care isi vor putea alege exact produsul pe care si-l doresc. Daca inca nu stiti ce va doriti, sau va hotarati mai greu pentru ca va plac toate, cum mi se intampla mie, puteti merge sa testati inainte tot standul de la Sephora! Parfumuri, farduri, rujuri, lip stain, truse, primer-e, iluminatoare, fake-its, pudre delicate si matasoase...nu trebuie decat sa numiti exact ceea ce va place mai mult si mai mult si -pe 6 decembrie il puteti castiga. Tu ce iti doresti? Coralista? Benetint? Sau kit-ul Confessions of a Concealaholic? Just name it!

Castigatoarele concursului vor fi alese prin tragere la sorti, chiar de Mos Niculaie si vor fi invitate sa isi ridice cadoul dorit de la Sephora Mall Vitan, in zilele care vor urma.

Cateva conditii de participare:
-sa lasati  prenumele cand comentati, va rog mult nu imi scrieti ca Anonim, ca sa evitam confuziile
-sa va inscrieti la newsletter-ul blogului meu si la Google Friend Connect
-daca aveti blog, va rog sa postati un link+comentariu spre blogul meu, in care sa mentionati acest concurs.
In cazul in care castigatoarea este din afara Bucurestiului, i se va trimite prin curier cadoul pe care si l-a dorit.
Have fun and Good Luck!

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

268 de comentarii:

1 – 200 din 268   Mai noi›   Cele mai noi»
Liana Mitroi spunea...

Buna ! Super concursul tau !

Si eu ador produsele de la benefit si cel mai mult imi doresc setul Some beauty to love.
Am deja cateva produse de la ei, si imi doresc mult de tot sa incerc blush-ul Coralista si celelalte produse.

Sper sa vina mosul si la mine anul acesta ! :*

Unknown spunea...

Oau ..ce concurs tentant..:D..
Pentru mine este tentant pentru ca nu am absolut nimic in "colectia" de make up de la Sephora sau Benefit si nici nu cred ca voi avea in curand:D. Ma multumesc doar cu privitul pe alte bloguri unde se folosesc astfel de produse:)

Probabil cel mai mult de la benefit mi-as dori setul Beauty In A Box. Nu am incercat nici un produs pana acum dar mi-as dori mult produsele din setul acesta pentru ca sunt de "baza". Tind sa cred ca un cadou ar trebui sa insemne ceva ce cu siguranta mie mi-ar trebui si pe care l-as folosi cu placere:)

prenume: Alexandra
id: blaiedutz@yahoo.com

Unknown spunea...

http://bondaricasecrets.blogspot.com/2010/11/condurs-adela-sirghie.html

am uitat sa mentionez linkul de pe blogul meu unde am spus despre concursul tau si celorlalte fete

Madalina spunea...

Daca ar fi sa aleg ceva de la Benefit, ar fi cu siguranta Coralistaaaaaa.
L-ai descris atat de frumos aici pe blog, incat m-am indragostit de el, chiar inainte sa-l incerc.

Lestie spunea...

Buna,te urmaresc sub numele de Lestie.

Am postat pe blogul meu despre concurs: http://beauty-boutiqque.blogspot.com/2010/11/concurs-benefit-by-adela-sirghie.html

Nu am incercat niciodata produe Benefit si mi-as dori foarte mult sa am ocazia asta.Produsul pe care mi-l doresc este setul Her Name Was Glowla,deoarece contine produse variante,si mi-ar da ocazia sa imi fac o parere destul de solida despre brand.Cred ca ar fi un cadou ideal de Mas Nicolae,mai ales ca se apropie si ziua mea.

Melissa spunea...

Ma bucur foarte tare ca prin acest concurs reusesti sa ne oferi o bucurie,noua,iubitoarelor de produse "delicioase" precum cele de la Benefit.Momentan am doua produse de la ei,si anume o crema bronzanta si un fard de obraz de care sunt foare incantata.mi le-as dori pe toate,insa ma opresc asupra unui parfumel,care mi-a atras atentia prin ambalajul foarte ingenios,iar apoi prin aroma deosebita.ar fi cadoul perfect pt seara de Mos Nicolae!si sper sa ma numar printre castigatoare!

Anonim spunea...

Am, am avut si cred ca mereu voi avea cearcane. E ereditar...
Singura solutie pentru mine, este sa le acopar, de aceea cred ca am nevoie de putin noroc si Mos Nicolae imi va aduce Confessions of a Concealaholic.

Am postat aici: http://thepurplespringgirl.blogspot.com/2010/11/adela-sirghie-benefit-mos-nicolaie.html

Multumim pentru acest minunat concurs!

Zuzele spunea...

Mama ce frumooooooooooooooos!!!!!!
Ce-mi plac concursurile:)
Prin urmare, nu aveam cum sa nu ingros randurile si aici la tine:P
Asadar, ce mi-as dori eu mai mult si mai mult de la Benefit ar fi Glowla Kit pentru ca are de toate: si blush rozaliu care imi place, si farduri in culorile mele preferate, si gloss, si rimel BADgal de care am auzit numai de bine...

Daca va vrea Mosul sa ma cadoriseasca as fi foarte happy pentru ca n-as mai umbla cu geanta plina de tot felul de produse si as lua cu mine doar kitul asta care are de toate :)

Alexandra spunea...

Super, super concurs!

Eu nu am nimic de la Benefit, dar cred ca mi-ar placea fie acea trusa cu blush-uri, fie acea "Confesions of a Concealoholic"!

Ai aici in sidebar concursul tau:
http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

alexandrazeres@yahoo.com

Alexandra.

xoxo

adela sirghie spunea...

Dragele mele, ma bucur mult ca va place concursul, dar va rog alegeti un singur produs si spuneti-mi daca ati indeplinit cerintele Google Connect+abonare newsletter+ postare pe blog(in cazul in care aveti blog, desigur)
La tragerea de sorti vor participa numai fetele care au indeplinit toate conditiile. In cazul in care se va dovedi ca vreuna dintre fete nu a indeplinit conditiile, va fi descalificata si se va alege o alta castigatoare:(
Va jur ca nu vreau sa se intample asa ceva.
Prin urmare:
Va rog mult verificati aceste lucruri si voi, inainte de a trimite comentariile, pentru ca cele mai multe greseli se fac din graba si din neatentie.
xoxo!

Zuzele spunea...

Ei uite si linkul :)

http://divadecarton.blogspot.com/2010/11/voi-ce-va-doriti-de-mos-nicolae.html

Melissa spunea...

am uitat sa precizez numele parfumului:"something about sofia"
si link-ul blogului meu
http://themuffinwardrobe.blogspot.com/

Madalina Turcitu spunea...

Buna Adela si multumim de concurs!

Nu am folosit niciun produs Benefit si mi-ar placea sa primesc orice produs in afara de rujuri/glossuri deoarece nu prea folosesc.

Te pup

adela sirghie spunea...

@Madalina Turcitu: draga mea te rog spune exact ce iti doresti si nu uita de Google Friend Connect+abonare newsletter. Asa mi-a spus Mos Niculaie sa iti transmit:)
Xoxo

daniela spunea...

Mmmm...nu am nici un produs de la benefit...dar daca as avea de ales cu siguaranta as alege Some kind'a gorgeous.Te urmaresc(de ceva timp) cu numele daniela...deasemena m-am abonat la newsletter,blog nu am din pacate.Si vrea sa mentionez inca o data ce bucurie imi face blog-ul tau ;))

Ada spunea...

Buna!
E foarte tentant concursul :) eu nu am avut nici un produs de la Benefit, dar am auzit numai de bine, mai ales de pe bloguri.
Daca ar fi sa aleg as alege 'Her name was Glowla' pentru ca are tot ce imi pot dori :)

Acum sa asteptam sa vina mosul! :)

prenume: Adelina
te urmaresc prin GFC cu numele : Ada
email: c.adellina@yahoo.com

DeliasBeautyBlog spunea...

Suuuuuper!
Vreau sa te felicit ptr acest concurs(you and Benefit) si ptr ca dai ocazia unor fete de a castiga produsul la care viseaza de atata timp!

Ca si tine si eu sunt inebunita dupa produsele Benefit,desi nu am reusit sa incerc foarte multe.Pana acum am folosit High Beam,Confession of a Concealaholic si Celebutante si le ador!!
Mi-ar place ft mult sa incerc The Foundation Faker:Some kind-a gorgeous ptr ca este un produs special,cu un efect natural,perfect ptr everyday look(ce ma atrage cel mai mult este ca se adapteaza perfect nuantei tenului si mi-e cam greu sa inteleg cum face asta fara sa-l incerc).

Sunt follower de mai mult timp si binenteles ca m-am abonat si la newsletter.Am scris pe blogul meu despre acest concurs aici:
http://sweetcrazylollipop.blogspot.com/2010/11/concurs-benefit-si-cizmele-lui-mos.html

Multumim incaodata ptr aceasta ocazie si multumeste-i si lui Mos Nicolae din partea mea :D

Kisses!

Ale spunea...

Am indeplinit toate regulile,din pacate blog nu am-nu oricine e facut sa tina unul,deci nu-ti mai face probleme,ai un blog bun daca reusesti si ai ce sa ne postezi zilnic,iar noi te citim cu drag!e primul blog de beauty pe care l-am descoperit si ma gandeam intr-o dimineata cand citeam noile postari ca"Viata ar fi mai trista fara Adela".
De la Benefit nu am incercat nimic,desi ma atrag multe dintre produsele lor...si chiar daca acest concurs imi ofera sansa sa testez ceva ce mi-ar placea,prefer sa imi doresc parfumul "Laugh with me LeeLee" pentru a-l oferi la randul meu cu ocazia Craciunului unei prietene.Ea e pasionata de parfumuri,insa din pacate "Mosul" nu mai are bani pentru un parfum de calitate:(

adela sirghie spunea...

@Daniela: ma bucur foarte mult ca mi-ai scris.
Concursul este dedicat, cu mare drag, tuturor cititoarelor mele, nu numai fetelor care au bloguri.
xoxo!

Mihaela Pojogu spunea...

Buna,
1.te urmaresc cu numele miha.ela si 2.cu adresa mihaela.mihordea(@)gmail(.)com.
3.Postarea:
http://arianasshop.blogspot.com/2010/11/adela-sirghie-benefit-si-cizmele-lui.html
4. Nu am folosit nimic de la Benefit, mi-ar placea: Celebutante-personal stylist makeup kit

Multumesc !

Unknown spunea...

Nu am incercat niciodata produsele benefit..dar mereu cnd ma duc la sephora stau si 30 de minute admirand produsele:Dsi citesc cu mare drag toate reviewurile facute pe nunumarate bloguri..cu siguranta mi-as dori ca mosul sa vina cu "Confession of a Concealaholic "..multumim pt sansa oferita si noua,fetelor care nu au blog

alexandra

adela sirghie spunea...

@Katie, ai uitat sa ne spui de Google Friend Connect si newsletter.

Brioche spunea...

Visez la un Benetint...

Iată şi post-ul meu referitor la concurs şi produsul meu preferat:

http://brioche-briosa.blogspot.com/2010/11/irezistibil-concurs-adela-sirghie.html

Lestie spunea...

Am uitat sa precizez ca m-am abonat si la newsletter.

dedeea spunea...

Buna:* Tin sa iti multumesc pentru sansa de a castiga niste produse atat de dorite:)
Te urmaresc cu numele Dedeea .
Mi-ar placea foarte mult sa ajung sa testez setul Her name was glowla,pentru ca nu am avut ocazia pana acum sa incerc nimic de la aceasta firma.
Am postat despre acest concurs pe blogul meu:
http://dedeeasclothes.blogspot.com/2010/11/daca-ar-trebui-sa-imi-aleg-singura-un.html

prenume:Andreea
id: adisor68@yahoo.com

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Toata lumea te-a laudat pentru concurs, o sa o fac si eu inca odata pentru ca o meriti cu adevarat! Ai putea deveni cu usurinta Mos Nicolae la cat de generoasa esti!
O sa iau cerintele pe rand, ca sa nu sar peste ceva:
- daca postez cu un nickname (care duce si la blogul meu), cred ca sunt usor de identificat, asa ca nu mai e nevoie de prenume
- m-am inscris si la newsletter, si te urmaresc si prin GFC (desi prefer ultima varianta)
- am postat pe blog:
http://septembriejoi.blogspot.com/2010/11/concurs-adela-sirghie-benefit.html
- si acum partea mea preferata: alegerea cadoului! Ce mi-as dori cel mai mult ar fi trusa "Her name was Glowla" din motive lesne de inteles!
In primul rand, nu am nimic de la Benefit si, daca ar fi sa cumpar ceva, mi-ar placea sa fie un produs pe care l-am testat mai mult timp si m-a convins ca merita. Din pacate, nu imi permit sa imi cumpar produse cosmetice dupa pofta inimii, asa ca un astfel de premiu, pe langa faptul ca mi-ar satisface toate poftele, m-ar ajuta sa investesc cu cap.
De asemenea, trusa asta are tot ce mi-as putea dori pentru un machiaj complet, ceea ce ar fi foarte practic pentru o calatorie sau pentru a simplifica pasii zilnici in machiaj, sa nu mai scormonesc in toate sertarele cautand cate ceva (desi cred ca as pastra-o cu sfintenie pentru zilele speciale si n-as folosi-o zilnic).
Mai apoi, am citit atatea impresii foarte bune despre Coralista incat imi doresc in mod deosebit sa-l incerc. Pana si tu ai scris despre "lumina" pe care ti-o aduce pe fata si imi doresc sincer sa gasesc un blush care sa aiba acelasi efect si pentru mine, mai ales ca la anul ma voi casatori si mi-ar placea sa arat cat mai bine in ziua respectiva.
Trebuia sa explic in cateva cuvinte, ale mele sunt oricum insuficiente ca sa exprim ce mult mi-ar placea sa fiu norocoasa castigatoare.

adela sirghie spunea...

Mos Niculaie va roaga inca o data, mult de tot, sa respectati si sa tineti cont de regulile concursului, sa nu existe probleme cand va imparti cadourile:)
xoxo

Veronica spunea...

ooooo:x produsele Benefit.:x am auzit ca sunt destul de bune ...insa nu am incercat niciodata. M-ar tenta trusa cu blush-uri Confesions of a Concealoholic :x
Ar fi un cadou genial pentru Mos Niculae.:x

prenume: Veronica
id: paramore.smile@yahoo.com

Am postat pe blogul meu despre concurs.:*

adela sirghie spunea...

@Veronica: ne lasi un link cu blogul tau, te rugam?

Veronica spunea...

Am uitat sa specific blogul :*
http://breathefashion60.blogspot.com/2010/11/concurs.html

adela sirghie spunea...

@Veronica:trusa Confessions of a Concealaholic nu contine niciun blush din pacate. Poate ar trebui sa te duci la stand la Sephora sa vezi ce iti place, cred ca te gandesti la altceva:(

Peli spunea...

Hello..

E genial acest concurs, iar timing-ul e perfect pentru ca de mult imi doream sa incerc ceva de la benefit..insa..in TM nu avem inca SEPHORA :(

Si acum cerintele:
- Te urmaresc de ceva timp prin RSS feed, dar m-am abonat si la newsletter(e-mail: ale_pely[at]yahoo.com)
-google friend connect: Peli
-din pacate nu am blog..dar word of mouth merge f bine intre prietenele mele :)
- dorinta: pudra Dandalion pentru ca arat din ce in ce mai obosita (la anul am rezidentiatul) si simt ca aceasta pudra e the thing for me :)

Sarbatori fericite tuturor!

Ema, Brasov spunea...

Ce peisaj!!!
Alice in the wonderland :)

Dana R. spunea...

Vai, ce concurs! Ce bucurie ne aduci tu, Adela! Cum o sa stam toate cu inima cat un purice sa vedem daca am castigat!

Dintre produsele Benefit as vrea Confessions of a Concealaholic pentru ca sunt "fericita" posesoare a unor cearcane urateeeee!!

M-am inscris la urmarire de blog prin GFC cu numele Dana R. Si sunt si abonata la newsletter.

De abia astept sa fie 6 decembrie! :)

albastrikmik spunea...

superb concursul!-Prenumele meu este Mihaela
-m-am inscris la newsletter-ul blogului tau si la Google Friend Connect cu numele de albastrikmik
-am postat un link+comentariu spre blogul tau aici: http://irreversible-by-albastrik.blogspot.com/2010/11/benefit-giveaway-by-adela-sirghie.html .Emailul meu miha_blue4you@yahoo.com.Nu am avut ocazia sa incerc pana acum produse benefit si desigur mi-as dori multe dar cum trebuie sa ne alegem un singur produs as dori parfumul maybe baby iar daca nu se poate as dori parfumul garden of good and eva,nu stiu daca se gasesc in Ro caci m-am uitat pe siteul lor.Multumesc

yoana spunea...

1.te urmaresc cu numele yoana
2.http://ioanaandalex.blogspot.com/2010/11/mos-nicolae-este-adela-sirghie.html
3. oferta e atat e mare incat cu greu m-am decis sa aleg daca ar fi setul beauty in a box.
felicitari pentru giveaway.:*

adriana spunea...

Imi doresc Confessions of a Concealaholic deoarece de cand ma stiu am cearcane si sunt curioasa daca acest produs este bun.

Unknown spunea...

Buna, numele meu e Oana, de obicei asa apare si prin GFC, dar cateodata apare bluonmyown. Am terminat si cu abonatul prin Feed burner. Vreau mult confessions of a concealaholic, ar fi un cadou tare mult dorit. mailul meu bluonmyown@yahoo.com, sper ca am parcurs bine toti pasii. Multumesc pt giveaway si imi tin pumnii stransi tare pana la Mos Nicolae.
O seara placuta

A.M. spunea...

multumim mult pentru aceasta oportunitate!! cel mai mult imi doresc trusa Celebutante-personal stylist makeup kit.
e perfecta pentru ca pot incerca cate putin din toate.
m-am abonat la newslatter cu la.hanul.ancutei@yahoo.com
urmaresc blogul cu A.M.S
si am postat despre concurs aici:
http://anncutzasworld.blogspot.com/2010/11/benefit-si-cizmele-lui-mos.html

baftat tuturor!

adela sirghie spunea...

@albastrikmik: poti alege orice, conditia este sa fie importat in Romania.
Eu nu am testat parfumurile de care spui tu, nici nu stiu daca sunt aduse la noi in tara.
Parerea mea este ca ar trebui sa le testezi inainte, ca sa primesti un cadou care sa ti se potriveasca si pe care sa il folosesti cu drag. Poti sa te duci pana pe 6 decembrie la Sephora si sa alegi ceva in cunostinta de cauza:)

adela sirghie spunea...

@albastrikmik: poti alege orice, conditia este sa fie importat in Romania.
Eu nu am testat parfumurile de care spui tu, nici nu stiu daca sunt aduse la noi in tara.
Parerea mea este ca ar trebui sa le testezi inainte, ca sa primesti un cadou care sa ti se potriveasca si pe care sa il folosesti cu drag. Poti sa te duci pana pe 6 decembrie la Sephora si sa alegi ceva in cunostinta de cauza:)

Bianca Ioana spunea...

Buna,ma numesc Bianca, si da, indeplinesc conditiile de participare :) M-am inscris la newsletter,urmaresc blogul.

Nu am incercat niciun produs Benefit pana acum,nu am magazin Sephora in orasul meu :D
Insa m-am uitat pe site,si cel mai mult ma tenteaza trusa HER NAME WAS GLOWLA ;;)

Stefania spunea...

Buna
Foarte dragut concursul ,multumim ca ne oferi aceasta sansa minunata:)
Mi as dori foarte mult sa incerc un produs de la Benefit,nu am avut niciodata ocazia aceasta,doar ce am vazut pe bloguri:)
Asadar mi as dori foarte mult sa incerc Confessions of a Concealaholic deoarece contine mai multe produse si in plus am auzit foarte ,foarte multe pareri pozitive despre aceasta trusa.
M am abonat la newsletter cu adresa stefania.loredana@gmail.com
te urmaresc cu numele de Stefania
iar aici link ul
http://joliestuff.blogspot.com/2010/11/benefit-si-cizmele-lui-mos-niculaie.html

Nico spunea...

Buna!
Nu am nici un produs de la Benefit dar imi doresc foarte mult setul Confessions of a Concealaholic pentru ca am niste cearcane oribile si cred ca acest set m-ar ajuta sa le acopar.
Te urmaresc cu numele nico si m-am abonat la newsletter cu adresa nico_19tm[at]yahoo[dot]com.
Sper sa castig...ar fi cadoul perfect pentru ziua mea!

Anonim spunea...

Wow!Super concurs!
Am indeplinit aproape toate conditiile, mai putin cea cu postarea pe blog, pt. ca nu detin asa ceva.Poza arata intr-un mare fel, cred ca si produsele sunt nemaipomenite.
Asta da, Mos Nicolae!
Orice as castiga , ar fi fantastic.Nu am folosit nimic de la ei.Te urmaresc sub numele de Irini, iar pt. newsletter m-am inscris cu adresa- postelnicuirina@yahoo.com.Bafta tuturor!

adela sirghie spunea...

@Irini: te rog mult, poate ai timp sa te duci la standul de la Sephora sa gasesti ceva sa iti placa, sa vrei sa folosesti,apoi mai scrie aici un comentariu cu ce iti doresti de Mos Niculaie:)

Jules spunea...

Buna Adela, pana acum am folosit un fard creaseless bunny, mi se pare wow, abia l-am luat nu ma asteptam..e singurul meu produs. Mi-as dori CORALISTAAAA arata demential mi-o doresc de foarte mult timp si sper sa fie a mea in curand.
Multumesc frumos,
m-am google-it friend si newslatterit, nu am blog sry.

adela sirghie spunea...

Fetelor, repet: nu este nicio problema daca nu aveti blog, absolut niciuna:)

marina spunea...

buna! multumim pentru giveaway :)
dintre produsele Benefit cel mai mult ma tenteaza kit-ul her name was glowla dar nu stiu daca se gaseste in magazinele sephora de la noi...mai imi place si bronzer-ul hoola
sper sa fie cu noroc :))

Brindi spunea...

Hey:) Numele sub care te urmaresc este Brindi.
mail:black_road17@yahoo.com
am postat despre acest concurs pe blog :)
http://colourfulbrindi.blogspot.com/2010/11/adela-sirghie-contest.html
Ce mi-as dori eu de la Benefit este trusa Her name was Glowla :) Pare super cute si are si multe dintre lucrurile pe care mi-as dori sa le incerc gen Moon beam si Coralista.

Deea spunea...

Buna! Tocmai am primit cadou de ziua mea Her name was Glowla si sunt extrem de incantata. Alegerea mea de cadou este blush-ul Coralista pentru ca imi place foarte mult textura si cat de bine se potriveste tenului meu.
Te urmaresc sub numele Deea si sunt abonata la newsletter cu adresa de email: deeasales@gmail.com.
O seara frumoasa!

Mihaela Petre spunea...

Buna ,Adela!Dupa descrierea "pudrei ca puful de papadie ", Benefit- Dandelion ,am ramas cu gandul la ea si noroc cu tine (concursul tau)ca alfel pe criza asta ,ramaneam cu visatul.Multumesc!
PS.Toate conditiile sunt indeplinite pentru a participa la concurs.
Pupici

adela sirghie spunea...

@Deea: Mos Niculaie te roaga frumossa nu uiti sa postezi pe blogul tau despre acest givaway!
xoxo

lavy spunea...

uf..imi doresc bronzerul perfect 10 de la Benefit...si dupa ce m-am inscris pe toate site-urie indicate mi s-a luat de alte comentarii:((
deci linkul de pe blog: http://rofashion.wordpress.com/2010/10/29/blush-burjois-wtf/

apoi feedburner rofashionblog@yahoo.com
si pe google friend connect cred ca id-ul este www.rofashion.wordpress.com

Deea spunea...

Imi cer scuze, din graba am uitat sa scriu si de postarea de pe blog. Aici este link-ul: http://deeas-sales.blogspot.com/2010/11/giveaway-benefit-by-adela-sirghie.html. Acum chiar intrunesc toate conditiile :D

Puzica spunea...

Prenumele meu este Daniela, iar adresa de mail cu care m-am abonat la newsletter este dani_puz@yahoo.com
Nu am blog, dar am inteles ca asta nu e un impediment. Si daca Mosul vrea ca eu sa fiu norocoasa castigatoare, mi-ar placea sa primesc setul Her Name Was Glowla, deoarece contine mascara Bad Gal si blush-ul Coralista. :)

adela sirghie spunea...

@Lavy:imi pare rau ca te-am suparat. Am intrat pe blogul tau si am vazut ca ai introdus un link la o postare mai veche, de pe 29 octombrie, adica de acum o luna, in care vorbeai de un blush Bourjois.
Trebuie sa precizez ca Mos Niculaie se referea la o postare actuala, in care sa fie vorba despre acest concurs:)
Daca nu ai niciun chef sa scrii azi, nu e nicio problema, ai timp destul, tragerea la sorti este pe pe 6 decembrie:)

adela sirghie spunea...

@Puzica: nu, faptul ca nu ai blog nu este deloc un impediment. Numai fetele care au blog sunt rugate sa nu uite de postare+link catre concurs.

Unknown spunea...

pai te urmaresc cu numele de katie_589 si am bagat e-mailul pt a primi newsletter.

Dorina spunea...

Buna!
E cel mai dragut giveaway la care am participat pana acum...pentru ca avem posibilitatea sa ne alegem noi produsul.
Nu am niciun produs Benefit, dar cum in ultima vreme ma confrunt cu cearcanele mi-as dori mult paleta Confessions of a concealaholic.
Se afla pe whishlistul meu si am citit numai review-uri pozitive despre concealerul Erase Paste si as vrea sa-l testez, la fel ca si celelalte produse din paleta.
Te urmaresc cu numele Dorina, iar adresa mea de mail e rogeritza@yahoo.com.
Am postat aici despre giveaway:
http://anotherside-dorina.blogspot.com/2010/11/giveaway-adela-sirghie.html
Multumim pentru giveaway.

Madalina Turcitu spunea...

Adela revin cu produsul pe care mi l-as dori la rugamintea Mosului :) , o pudra mi-ar placea ft mult, am gasit pe site Dandalion( brightening face powder).

Te urmaresc cu numele de Madalina( poza care apare este un ochi) iar la newsletter sunt abonata de mai mult timp.

Te pup,o seara placuta!

Roxie spunea...

Buna :) Foarte tare concursul!

M-am inscris sub mailul : makeupbyroxie@yahoo.com
Te urmaresc sub numele de : Roxie

Sunt cu ochii pe Bronzerul HOOLA. :) Pare nuanta ideala de bronzer,desi nu l-am incercat pana acum, vorbesc din review-urile pe care le-am citit pana acum.

Good luck everyone! :*

aaa, si am postat pe blog :)
http://makeupbyroxie.blogspot.com/2010/11/benefit-de-mos-nicolae.html

booho-made spunea...

Buna Adela,eu sunt Simona si mi.ar placea sa primesc paleta Her name was Glowla.
Te urmaresc cu numele Boohomade, de asemenea m.am abonat la newsletterul tau, si am postat si pe blog http://boohomade.blogspot.com/2010/11/nu-lucrez-particip-la-concursuri.html
Iti multumesc.

Natasa spunea...

Benefit sunt si produsele mele preferate...le ador,mi-am cumparat de pe situl lor beauty wonderland si her name was glowla..superbe!
Dar cred ca in momentul actual imi doresc mai mult ca orice este Confessions of a Concealaholic
Tot ce-ti trebuie pentru a imta un ten perfect este la indemana intr-o cutiuta compacta si foarte draguta.Ceea ce imi place la produsele benefit este ca nu trebuie sa te ingrijoreze spatiul din sertare...vrei sa le pastrezi la vedere..sunt feminine dar fara sa fie prea girly..
Prenume:NATASA
adresa emai.natasa_herself@yahoo.com

OrkideMimosa spunea...

Ce concurs tare! Imi doresc Benefit Hoola! Multa bafta tuturor!
P.S.: Adela, tu ce iti doresti de Mos Niculaie?

Unknown spunea...

Buna! Iti urmaresc blogul de mai mult timp, dar datorita acestui concurs m-am decis sa ma si inscrisu la newsletter-ul blogului tau si la Google Friend Connect:D De fiecare daca cand vreau sa ma relaxez imi place sa citesc diferite bloguri, printre care si al tau:D
Adresa mea de mail este sorinabanica@yahoo.com,iar numele meu este si numele cu care te urmaresc Sorina Mihaela.
Mi-as dori de la Mos Nicolae Confessions of a concealaholic, desi chiar saptamana trecuta, de ziua mea, am fost rasfatata cu trusa Celebutante pe care o ador:">:P

Multumesc! Si cat mai multe subiecte interesante in continuare!:*

Alexa spunea...

Buna!Felicitari pentru concurs este foarte tentant,iar tu foarte darnica.Nu am incercat nimic de la Benefit(buget de studenta:)))insa mi-ar placea foarte tare sa incerc cateva produse de la ei,sunt sigura ca o sa fiu incantata.Produsul pe care mi-l doresc este setul Her Name Was Glowla,deoarece contine produsele pe care mi le doresc foarte mult.
Te urmaresc de foarte mult timp, cu ocazia asta vreau sa te si felicit pentru blog,acum mi-am facut curaj sa iti scriu.
Cont google:AlexandradianaG.
Nume:ALexa
Mail:g.alexandra_91@yahoo.com
M-am abonat la newsletterul tau.
Felicitari inca o data pentru concurs!Sper sa fie darnic Mos Nicolae cu mine anul acesta!
Succes tuturor fetelor!

adela sirghie spunea...

@Alexa:ma bucur mult ca ti-ai facut curaj sa imi scrii, imi pare rau ca ne ne-am cunoscut pana acum ,te mai astept la comentarii ori de cate ori ai timp.
Xoxo!

Andreea's blog spunea...

Buna!
In primul rand,iti multumesc pentru concurs!
AM respectat toti pasii.
Iar produsul pe care mi-l doresc este Her name was Glowla.

http://andreea9123.blogspot.com/2010/11/giveaway-adela-sirghie.html

Gingerrr spunea...

Buna Adela!
E foarte tare concursul, iar premiul foarte generos, multumim! :)

Te urmaresc prin GFC cu numele Gingerrr.
De asemenea, m-am inscris la newsletter, mail: honey_wrap@yahoo.com,iar prenumele meu este Tania.
De la Benefit mi-ar placea foarte mult trusa Her Name was Gowla, imi plac mult culorile din ea si cred ca mi se potrivesc, in plus am auzit doar cuvinte de lauda despre mascara Bad Gal.
Nu sunt sigura daca e ok premiul ales, pentru ca nu e vorba de un produs, ci de un set. Daca nu e ok, te rog spune-mi si imi aleg altceva :)
Iti doresc sarbatori cat mai frumoase!

adela sirghie spunea...

@OrikideMimosa: de Mos Niculaie eu as vrea...asa, ca rasfat, Her name was Glowla, sa o pot lua cu mine peste tot, pentru mici retusuri.
Dar imi place mult si dr Feelgood, pentru acoperirea porilor si a liniilor fine

Gingerrr spunea...

Off, eram sigura ca voi uita ceva :)
Am scris despre concurs pe blog-ulmeu, aici: http://rochii-de-ocazie-ro.blogspot.com/2010/11/concurs-benefit-pe-blog-ul-adelei.html

adela sirghie spunea...

@Gingerrr: sigur, sigur, trusa este ok!

Butterfly spunea...

Buna Adela, geniala ideea cu concursul, am scris deja postarea pe blogul meu, http://butterfly9999.blogspot.com/2010/11/benefit-si-cizmele-lui-mos.html,la newsletter m-am inscris cu adresa de yahoo, cu Google Friend connect te urmaresc de ceva timp ;),sper deci sa fi intrunit conditiile de participare la concurs. Produsul Benefit la care m-am gandit este "Her name was Glowla" pentru ca are putin din fiecare.

As fi in culmea fericirii daca Mosul m-ar auzi si mi-ar face acest cadou.
Multumesc xoxo

Alexandra A. spunea...

Wow...nu credeam ca voi ajunge prea curand sa reusesc sa testez ceva de la benefit...aici in suceava nu avem asa ceva si abia anul urmator am sa vin in Bucuresti la facultate. M-am indragostit absolut iremediabil de dandelion...ok, recunosc ca o mare parte din atractie e culoarea roz absolut delicioasa. Cealalta parte din vina cam este a ta, din cauza reviewului:D. E cam ceea ce caut de ceva timp- o pudra usoara, care sa-mi ilumineze tenul cam galben, iar faptul ca e usoara si matifianta, gata, o face perfecta. E ASA super...

aici este postarea cu acest concurs- http://subjectivebeauty-reviews.blogspot.com/2010/11/benefit-si-cizmele-lui-mos.html
Am luat imaginea ta, mi s-a parut cea mai sugestiva.

just_allexandra@yahoo.com

Butterfly spunea...

Ups, am uitat sa imi spun prenumele, Petronela este prenumele meu, dar apar cu My Butterfly la comentarii
:D

Dia spunea...

Buna Adela!
Te-am adaugat la Google Friend Connect si te urmaresc sub pseudonimul Dia! M-am abonat cu mailul d89diana[@]yahoo[.]com
Mi-as dori tare mult sa primesc cadou blushul Benefit Coralista pentru ca are o nuanta incantatoare care ma atrage foarte mult. Ador nuantele de roz piersica, nuante care ma si avantajeaza. Nu detin niciun produs Benefit si as fi foarte bucuroasa sa am un blush din aceasta marca.
Te pup!

Kandia spunea...

Buna!

Nu am avut niciodata un produs Benefit, dar am citit atatea pareri si atatea laude aduse multora dintre ele, incat sansa oferita de tine prin acest giveaway mi se pare extraordinara.

Dupa "sapaturi" pe net sa citesc fel de fel despre produse, cred ca mi-ar placea sa folosesc setul Beauty In A Box . De ce? pentru ca il consider cel mai potrivit pentru cineva care nu a mai folosit ceva de la Benefit. Cu acest set poti incepe de la baza, produsele acopera nevoile prime pentru un look reusit, si in plus tenul oricui merita respectat - sigur, in limita posibilitatilor financiare ale fiecareia - cu produse care nu doar sa-l faca sa arate grozav pe moment, ci sa il protejeze ca sa arate grozav si 20 de ani mai tarziu.

Te urmaresc cu numele de Kandia, am postat anuntul giveaway-ului pe blogul meu si de asemenea sunt inscrisa la newsletter.

Bafta tuturor ;)!

Madalina Turcitu spunea...

Adela, am dat share pe facebook sa vada si prietenii din lista mea, daca tot nu am blog de beauty:)

link-ul este acesta http://www.facebook.com/photo.php?fbid=163910960317841&set=a.151800194862251.23277.100000968152575#!/madalina.turcitu

O zi placuta!

chicandchip spunea...

Buna, te urmaresc cu nemele chicandchip, mail chicandchip@ymail.com.
Link catre postare: http://chic-and-chip.blogspot.com/2010/11/benefit-si-cizmele-lui-mos.html
Imi doresc mult aceasta trusa: her name was glowla

Ana-Maria spunea...

Adela, mie mi-ar placea sa-mi aduca Mosul parfumul Something About Sofia. :X
Pupici si mult succes participantelor! :*


http://bubbleofbeauty.blogspot.com/

Ana-Maria

Alina spunea...

Salut! Imi doresc de foarte mult timp Coralista Blush, ar fi un vis implinit sa-l castig :)

Alina

albastrikmik spunea...

eu nu sunt din Bucuresti dar am citit reviwul de pe blogul tau la parfumul Laugh With Me LeeLee si m-am indragostit asa ca mi l-as dori f mult pt ca nu o sa mi-l permit prea curand,mersi xoxo

Schumitza spunea...

Buna, te urmaresc cu GFC sub numele de schumitza si m-ama bonat la newsletter cu
raluca_morariu2000 (at) yahoo (dot)com

Am postat pe blog aici http://cutiacucosmetice.blogspot.com/2010/12/particip-adela-sirghie-joaca-rolul-lui.html

Si acuma ca am terminat cu cerintele,sa incepem si cu partea minunata. Multumim in primul rand pentru organizarea concursului. E fenomenal. Iar eu mi-as dori setul Some Beauty to Love sau Her Name Was Glowla

gabyparasca spunea...

azi am mai mult curaj sa scriu:)
in ultima vreme toate imi merg ca pe roate...poate vine si mosul cu ce imi doresc foarte mult dar in Tg Mures nu gasesc...:(
stiu despre produsele benefit doar ce am citit la tine pe blog...salivez ca si cainele lui Pavlov:))
...so daca as putea aege as alege Her Name Was Glowla...si as fii fosrte happy:)
pupicutzi:*

Anonim spunea...

Cu un asa cadou de Mos Nicolae...renunt la toate dulciurile:)
N-am avut ocazia pana acum sa testez un produs marca Benefit, dar cel mai mult imi doresc pudra Bluff Dust...am cautat multe reviewuri de-a lungul timpului si mi se pare potrivita tenului meu..reduce roseata si are efect de concealer..toate acestea fara sa incarce tenul..exista pe lista mea de wishes de ceva timp.
M-am inscris la newsletter cu adresa: alice.salvetz@gmail.com
si iti urmaresc blogul sub numele de alice salvetz.
Mult succes tuturor fetelor!

Alice S.

Geisha spunea...

Buna, ce darnic e Mos Nicolae, frumos din partea ta sa "colaborezi" cu el.
Demult imi doream sa incerc un produs Benefit, dar l-am pus doar pe wishlist din varii motive :)
Cel mai mult mi-ar placea sa incerc "hello flawless in "never settle: fair petal"
Te urmaresc cu numele de Julya.
Si...multumim pentru intentie :)

Agnes spunea...

Hey Adela eu te urmaresc zilnic asta fara dubiu m-am abonat si la newsletter(e-mail: agnetadelia@yahoo.com)
- google friend connect: Agnes
- dorinta: Confessions of a Concealaholic.
Sa fie cu noroc te pup :*

dana spunea...

Buna! In primul rand, felicitari pentru acest minunat blog, il urmaresc zilnic, o sursa nesecata de inspiratie pentru tot ceea ce inseamna beauty/fashion/style. Esti o adevarata muza, pentru multe dintre noi. Ador, maniera in care vorbesti/ descrii parfumurie. :)

Am mereu o stare de bine dupa ce te citesc.

Acesta este primul meu post, imi doresc sa particip la concursul benefit si de ce nu? sa si castig.
In cazul in care se va si intampla acest lucru, mi-ar placea "her name was glowa". Nu am nici nu produs benefit, nu le-am folosit..inca, desi imi doresc cu ardoare :)) Acest kit cred ca mi-ar face viata mai usoara, mai ales dimineata. L-as ascunde discret in poseta si ar fi sursa starii mele de bine. Cred ca mi s-ar potri de minune culorile, mai mult, ar iesi la iveala, diva din mine...:))

1. M-am inscris la tine cu adresa danasavin1@yahoo.com
2. nu posed blog :)
3. aici am nelamurire: pentru a avea cont googlefriend, trebuie sa ai website? am incercat sa ma inscriu insa..am cont google: danasavin1@gmail.com

Iti multumesc foarte mult, pentru posibilitatea de a visa la aceste produse! Visele pot deveni realitate..:)))

O zi frumoasa! La multi ani, dragi romani, oriunde ati fi!

FloRiNa spunea...

Nu am avut niciodata nici un produs de la Benefit, shame on me, dar sper sa castig unul cu ocazia asta:). Indeplinesc conditiile de participare, mai putin...cum ma inscriu in Google Connect? Aaaa si inca ceva...maine merg la standul Sephora si imi aleg ce-mi place si apoi iti spun, ca asa...pentru ca nu le cunosc mi-e putin cam greu sa ma decid. Florina :)

Poofie spunea...

Hello.
Ador "Confesions of a Concealoholic" bineinteles :D.

te urmaresc sub numele de Poofie.

email : pfhutz@yahoo.com

Great giveaway and keep posting!
Smoochies!

Anonim spunea...

Mos Nicolae fara "I"
bafta fetelor, foarte frumos concursul, ai avut o idee minunata Adela!

Cristina Shopping Therapy spunea...

Prenumele meu este Cristina s te urmaresc prin GFC sub id-ul adrianaaa23. M-am inscris si la newsletter si am postat pe blog:
http://shoppingtherapy-cristina.blogspot.com/2010/12/benefit-si-cizmele-lui-mos.html
Mi-as dori foarte mult sa castig de Mos Niculae trusa "Her name was Glowla". As folosi-o zilnic si tot nu cred ca m-as satura de ea :)
mailul meu e: adrianaaa23@yahoo.com
Bafta tuturor fetelor!!

simona h spunea...

Cel mai mult ma atrage 'her name was glowla' pentru ca este compact,contine tot ce ai nevoie pentru un machiaj si este la indemana,perfect pentru o persoana practica :)

Adriana spunea...

Buna! Te urmaresc cu nick-ul de Adriana, care este de asemenea si prenumele meu.Adresa de e-mail este: adriana_cavaleru@yahoo.com.Nu am avut ocazia pana acum sa testez produse Benefit si cel mai mult mi-as dori sa incerc kit-ul Confessions of a Concealaholic sau macar Benefit Erase Paste pentru ca am auzit numai lucruri bune despre ele.Multumesc!

iguanitza spunea...

Super Mos :)
Cred că știi și poate mi-ai văzut și colecția, am o manie pentru rimeluri. Îmi doresc mult rimelul BadGal Lash de vreun an,dar încă nu am avut ocazia să-l cumpăr.
M-aș bucura tare mult dacă Moș Nicolae mi-ar lăsa rimelul într-una din cizme :)

Am scris și pe blog despre concurs:
http://kittys-treasurybox.blogspot.com/2010/12/benefit-de-la-mos-nicolae.html

SunshineDiva spunea...

Buna,te urmaresc sub numele de SunShineDiva si sunt abonata si la newsletter.

Am postat pe blogul meu despre concurs: http:http://priceless-style.blogspot.com/2010/12/concurs.html

Produsul pe care mi-l doresc cel mai mult este setul Her Name Was Glowla,cuprinzand atat Coralista cat si High beam despre care am auzit foarte multe.

Multumim pentru concurs!!!

xoxo

Andreea spunea...

Un super concurs!Am fost mai mult decat incantata sa particip la concursul tau.
Benefit e una dintre firmele mele de cosmetice favorite.
Te urmaresc cu numele de Andreea V,te am de cel putin cam un an la bloguri favorite,deci te urmaresc de ceva timp.
Aici am facut postarea concursului tau:

http://bazardeimpresii.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-iti-aduce-de-mos-nicolae.html


Multumim pentru acest concurs si bafta tuturor participantilor!

Andreea spunea...

Imi plac asa mult produsele Benefit incat am uitat sa mentionez ce mi-as dori.Cred ca kitul confessions of a concealaholic sau orice alt produs Benefit disponibil!

Amalia spunea...

Foarte darnic mosul anul acesta :))
Iata link-ul de pe blog-ul meu cu postarea despre givewaway: http://amalia-girlytalk.blogspot.com/2010/12/benefit-cizmele-lui-mos.html
Daca ar fi sa aleg un produs de la Benefit ar fi cam greu.Am 2 preferate la momentul de fata: Kit-ul "Her name was Glowria" si pudra highlight + broning "10" dar tind sa inclin spre prima varianta

extramicuta spunea...

Ce mos dragut:D mi-ar placea sa incerc blush-ul Coralista,am citit numai pareri bune despre el si mi-ar placea sa il am.
Conditii au fost indeplinite astfel:
-te urmaresc cu numele de Extramicuta
-sunt abonata de foarte multa vreme prin mailul:roxanababaneata@yahoo.com
-si acesta este linkul catre blogul meu: http://extramicuta.blogspot.com/2010/12/giveway-by-adela.html
Sper sa primesc blushul in ghetutele mosului:*

adela sirghie spunea...

Pentru a intra in Google Friend Connect trebuie sa apasati pe "urmariti" si sa urmati exact pasii indicati. Din pacate, eu nu am prea inteles problema pe care au ridicat-o unele fete, dar daca cineva se pricepe sa dea un raspuns mai amanuntit decat al meu, va rog nu ezitati:)

Andra T. spunea...

ce concuuuurs fain, multumim Adela.

Am postat despre concurs: http://andratugmeanu.blogspot.com/2010/12/benefit-si-cizmele-lui-mos-niculaie.html

Sunt follower, te urmaresc cu numele: Andra T. si mam abonat si la newsletter deci am indeplinit toate conditiile:)


Mor de nerabdare sa incerc produsele Benefit, iar cadou perfect de Mos Niculaie ar fi "Beauty in a box".

Cu drag, Andra T.

Cris spunea...

Buna.Eu sunt Cristina, si te urmaresc prin GFC cu numele Cris. Produsul pe care mi-l doresc de la Benefit este kitul Confessions of a Concealaholic.

Monica - Pisica albastra spunea...

OMG, OMG, am vazut postarea legata de concursul tau ieri, insa am simtit ca am nevoie de putin timp de gandire pentru a-ti spune ce-mi doresc cel mai-cel mai mult de la Benefit :)
Asa ca am meditat, am facut yoga, am surfuit Internetul si...am ajuns la un consens cu toti piticii mei de pe creier!
Intre timp insa concursul tau a capatat proportii astronomice! Felicitari sincere, draga Adela, ajutoare de Mos Nicolae! :)

So, let's get down to business!
Te urmaresc ca the_blue_cat si-s abonata si la newsletter (desi oricum te clickai in fiecare zi, fie ca postezi sau nu. imi place sa citesc pana si commenturile nou-aparute) mail: rheea_taiki pe yahoo.
Eu mi-as dori tare-tare mult trusa Her name was Glowla, pentru ca (din cauza ta) am dezvoltat o adevarata obsesie pentru Coralista, insa trusa contine si alte minunatii si mini-minunatii pe care mi-ar placea sa le incerc de la Benefit, deci pentru mine ar fi the most purrrfect Benefit present!
Felicitari pentru initiativa si multumim ca ne-ai dat ocazia sa participam la acest concurs!

gica0512 spunea...

eu imi doresc kitul Glowla

biscuit spunea...

Draga Adela,

Imi imaginez de ce iti plac atat de mult produsele Benefit, si nu cred ca exista o persoana care sa spuna "NU Benefit". Multumesc pentru sansa aceasta, sper din suflet sa ma numar printre castigatoare.

Am citit mult despre si ma atrage corectorul "Erase Paste", nu doar pentru ambalajul sau minunat, dar mai ales pentru toate reviewurile pozitive pe care le primeste, pentru faptul ca am nevoie disperata de un corector si pentru ca mi a placut enorm consistenta sa, atunci cand l am testat.

Cu multumiri anticipate,
Anna
bisqytul[at]yahoo.com

gica0512 spunea...

am o intrebare, ce e Google Friend Connect???

Annamaria spunea...

Hello! :)

Pentru ca se apropie ziua mea (si trebuie sa arat minunat pentru cineva anume), tare mi-as dori sa se indure Mos Nicolae si de cizmulitele mele si sa lase acolo o trusa 'The New Maggie Collection'! Trusa ma avantajeaza pentru ca are patru farduri pentru ochi, iar eu nu folosesc farduri pentru fata (am pistrui :) ).

Referitor la conditiile de participare,indeplinesc doar doua dintre ele, si anume sunt inscrisa la newsletter-ul 'beautynews by adela sirghie' cu adresa annamaria_ionascu@yahoo.com si annamaria.ionascu@gmail.com, m-am
inscris la persoane interesate prin Google Friend Connect cu numele Annamaria...din pacate nu am si blog.

P.S. Adela, o mica intrebare am: setul pe care mi-l doresc este disponibil? Daca nu, optez pentru 'Her Name Was Glowla'. Multumesc!

Andra spunea...

Wow! Adela, ce dragut cadou de Mos Nicolae o sa faci castigatoarelor!! Multumim pentru organizarea giveaway-ului.

Doresc si eu sa particip, caci n-am avut ocazia sa testez un produs Benefit pana acum. Si pentru ca nu am un Sephora aproape de mine sa pot merge sa analizez oferta Benefit (nu locuiesc in B.), am intrat pe site-ul Benefit si am cautat un kit care imi lipseste si pe care totodata mi-l doresc enorm. Este vorba de "brow zings/brow shaping kit.

Consider ca o forma frumos definita a sprancenelor (fara a exagera) poate schimba radical fizionomia fetei. Iar un kit ca acesta este de mare ajutor.

Am analizat poza postata de tine in postare si cred ca l-am zarit in partea stanga, langa paharul cu creioanele eyeliner.

Daca acesta totusi, nu se gaseste, daca m-as numara intre castigatoare, mi-ar placea o pudra compacta "get even pressed powder", deoarece am probleme cu luciul tenului in zona T, iar acest produs imi este indispensabil.

Te urmaresc cu numele "Yvonne" prin GoogleFriend.

Multumim! si

*La multi ani!* cu ocazia zilei nationale!:)

MikyAndy spunea...

Buna, de mult am vrut sa imi iau un produs Benefit, dar nu m-am hotarat daca sa fac sau nu aceasta investitie. Cel mai mult mi-as dori pudra Dandelion pentru ca ai descris-o asa de frumos si cu toate ca am tenul gras vreau ceva care sa imi lumineze tenul shi sa nu scoata in evidenta splendorile-mi de cosuri

Nume complet: Stan Mihaela Andreea
E-mail: mihaela_prettydoll@yahoo.com

Roxana Mandeal spunea...

Buna!
Te urmaresc sub numele Roxana Mandeal prin Google Friend Connect si sunt abonata la newsletter-ul tau.
Mi-as dori foarte mult trusa "Her name was Glowla". De obicei ma machiez destul de natural si mi se potriveste atat de bine, incat parca am ales eu produsele din aceasta trusa :)
Multumim!

MonicaG spunea...

Ce darnic e mos Nicolae anul asta! Ce suprize frumoase ne faci Adela!Multumuim din suflet. Ce-mi place mie de la Benefit? Laugh with me Leelee, Coralista,Dandelion,Dallas,Erase Paste,Benetin si lista poate continua, ince ce-mi doresc cel mai mult in acest moment este trusa Confessions of a Concealaholic..is to die 4 it.
Multumim muuuult pt acest frumos giveaway!!!
PS: M-am abonat la newsletter si te urmaresc prin Google friend.Nu am blog.
MonicaG

Diana spunea...

Buna Ma numesc Pasca Diana Alexandra , nu am folosit niciodata un produs de la Benefit , dar am vazut in revista Elle nu mai stiu in care numar , blushul SUGARBOMB, Ador nuantele cred ca se potrivesc perfect tenului meu , sau pentru un machiaj natural de zi , dar si pentru unul sofisticat de seara.Imi place cutiuta este atat de draguta si vintage.O ador,o vreau deja de foarte mult timp , deja de prima data cand am vazuto,am citit si postul despre el pe blogul tau:D. Imi doresc din suflet sa ma aflu printre castigatoare ,as fi incantata sa primesc acest produs :).m-am inscris si la newsletter :)

Id:xd_dydy@yahoo.com

Zuzele spunea...

Adela, stiai ca ai atat de multi prieteni?:)

Adina spunea...

Buna. Am si eu o intrebare... trebuie neaaparat sa fac o postare separata? Ca din regulament inteleg ca e ok daca scriu despre concurs si intr-o postare normala de-a mea... :*

adela sirghie spunea...

@Annamaria: nu stiu, imi pare rau. Sunt mai multe truse la Benefit, nu stiu decat cateva. Unele sunt editii limitate, posibil sa se fi terminat. De aceea am scris in articol ca ar fi bine sa verificati produsul dorit in magazin.

adela sirghie spunea...

@Zuzele:stiam ca ma urmaresc mult mai multe fete decat cele inscrise in Google sau abonate la newletter.

Rotsin spunea...

Buna :)
Pana acum nici nu puteam sa ma gandesc la ideea de a avea un produs Benefit si ma bucur de ocazia pe care o oferi prin intermediul concursului.
Fiind noua in lumea aceasta a machiajului,m-am informat foarte mult si consiser ca lucrurile esentiale pentru machiajul unei fete ar putea fi oferite de setul "Some Beauty To Love".
De aceea l-as alege fara sa stau sa ma gandesc mult timp si as fi foarte bucuroasa daca as avea ocazia sa il castig deoarece consider ca ar fi un cadou mai mult decat potrivit acestei perioade a anului pentru o persoana cum sunt eu.
Prenumele meu este Alina si sper ca Mos Nicolae sa imi poarte noroc in ziua extragerilor.

adela sirghie spunea...

@Adina: da, Mos Niculaie s-ar bucura sa fie o postare separata, ca sa afle cat mai multe fete despre acest giveaway:)

adela sirghie spunea...

@Gica: Google Friend Connect e un fel de prietenie online:)

J Blo spunea...

*insert amazement text here*

Draga Mos Niculae,

An de an, de ceva timp nu-mi doresc decat ca in ghetutele atent asezate la geam sa gasesc produsele alea,care te fac sa te simti mai frumoasa,stii tu,alea de la Benefit.Mi-ar placea tare mult daca anul asta ai lasa pe langa nuielusa si setul Confessions of a Concealaholic!Ca poate o sa arat si eu la fel ca Isla Fisher dupa atatea cumparaturi.Zic.Nu stiu,daca as avea trusa asta n-ar mai trebui sa promit eu nimic.:)Te pup cu drag Mosule!

P.S Te urmaresc prin Google Friend Connect sub numele de J Blo
M-am inscris si la newsletter.
Iti multumesc pentru aceasta oportunitate.

Roxana spunea...

Buna Adela!
Marturisesc ca iti vizitam blogul de ceva vreme, dar abia acuma mi-a dat prin cap sa te urmaresc prin GF (apropo, te urmaresc cu numele de rozza, iar pe mail cu mailul rozza283@yahoo.com).

Blog nu am din pacate, insa daca as putea as striga de pe varful blocului de giveawayul tau, deoarece este unul din cele mai frumoase cadouri pe care cineva le poate primi de sarbatori.

Now, back on topic.
Nu am avut ocazia niciodata sa folosesc produse Benefit, din simplul fapt ca in Timisoara nu s-a auzit de Sephora [HELLOO, MA AUDE CINEVA? DESCHIDETI UN SEPHORA SI AICI !!! ]. Insa mi-as dori foarte tare sa incerc Confessions of a concealaholic, pentru ca mi se pare ca am niste cearcane oribile si ce am folosit pana acum nu m-a multumit deloc.
So dear Mos Nicolae, please hear me si ai mila de sufletelul meu mic si chinuit care tanjeste dupa a flawless skin!

Multumim Adela de ocazia pe care ne-o oferi, si nu conteaza cine castiga, sunt sigura ca se va bucura enorm!

Diana spunea...

Nu am mai folosit nimic pana acum de la Benefit,dar am auzit multe lucruri bune de aceasta firma si chiar as vrea sa incerc dr. Feelgood,balsamul pentru fata.

Craciun fericit!XD

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Annamaria spunea...

Hei :)

Adela, mi-am facut temele pentru acasa si m-am dus sa verific daca ce imi doresc eu exista in stoc, si da, setul 'The New Maggie Collection' ma asteapta cuminte pe raft!

O seara frumoasa in continure si multumesc pentru raspuns!

Manuella. spunea...

Hello!:*
te urmaresc cu numele de Manuella.
mail Manuella_7994@yahoo.com

Ca si multe alte fete de aici imi doresc trusa Her name was Glowla. Sper ca mosu sa-mi indeplineasca dorinta.

Andreea spunea...

@Adela,m-am inscris si la newsletter ul tau dar am uitat sa precizez :)Bineinteles ca sunt si la followeri de mai bine de jumatate de an.

Pupici!

Georgiana spunea...

Foarte tentant giveaway-ul tau! :) Eu te urmaresc de circa un an, am poftit la benefit dupa toate postarile tale legate de Coralista, Benetint, Dandelion...nu am apucat inca sa incerc nimic de la ei, dar mi-as dori enorm (ca multe fete de mai sus) trusa Her Name was Glowla , din urmatoarele motive : fardurile de ochi sunt diafane si neutre, exact cum prefer eu sa ma machiez in fiecare zi, si sunt super curioasa cum ar arata Coralista pe tenul meu cu subton galben. Ma gandesc la el de cand ai scris ca transforma chipul...cat despre celelalte produse din set, sunt tot ce as putea dori. Adaug un fond de ten si gata, m-am machiat!
Pe GFC te urmaresc cu numele YellowJade si m-am abonat si la newsletter. Te pup!

Iulia Badita spunea...

Imi doresc de foarte mult timp blush-ul Dandelion. Pana acum am incercat sa gasesc dupe-uri mai accesibile la tot felul de brand-uri, dar oricat m-am amagit nu am gasit inca aceasta nuanta. Cred ca mi-ar sculpa pometii si as arata precum o Craiasa a Zapezii pentru ca am tenul alb precum spuma laptelui. M-ar face sa radiez in lumina iernii si mi-ar evidentia intreg chipul.
Il astept cu nerabdare pe Mos Nicolae anul acesta!!! Poate-mi face o surpriza si voi avea produsul pe care il testez ori de cate ori intru in Sephora...



Postul care face referire la concurs: http://www.iuliabadita.ro/2010/12/benefit-si-cizmele-lui-mos-nicolae/

Magda spunea...

hehe.ce dragut!chiar marti am fost prin sephora in Mall Vitan si m-am oprit la standul Benefit.iar seara m-am dus in vizita pe la sora mea si uitandu-ma pe niste reviste mai vechi ale ei,am dat din nou peste aceste produsele benefit.astfel,mi-am zis ca trebuie sa-mi fac un cadou (de SF Nicoale,a fost ziua mea de nastere de curand +SF Andrei).imi doresc mult unul din cele doua seturi: big beautiful eyes sau smokin' eyes.tind spre big beautiful eyes.imi place paleta de culori si trebuie sa-l am.asa ca daca nu castig aici oricum m-am gandit sate iau pe tine intr-o zi la sephora(wink)

Machiaj Ochi spunea...

As vrea sa incerc si eu ceva de la Benefit si am ales blushul SugarBomb.
Am postat si pe blogul meu despre acest concurs http://machiajochi.ro/mos-nicolae-ad…-de-la-benefit/385/

De asemena te urmaresc pe GCF cu numele de Gossip Girl si m-am inscris si la newsletter cu adresa de email contact@machiajochi.ro

Anonim spunea...

Draga ”Mos Nicolae” Adela revin cu o optiune clara , cred. Sorry , dar prea toate produsele sunt wow.Sa revin deci, ma invartii, ma rasucii, ma informai si mi-a ramas gandul la ”her name was glowla ”.Acum imi mai trebuie un pic de noroc doar.Pupici!
Sunt IRINI , iar mail-ul - postelnicuirina@yahoo.com

Anonim spunea...

Buna Adela! Super concurs! Te urmaresc cu numele Ana-Maria si sunt din Iasi. Finantele nu-mi permit deocamadata sa am si eu un produs Benefit, de aceea cel mai mult mi-ar placea sa am Big Beautiful Eyes pallette. Am ochii caprui inchis si cred ca paleta aceasta m-ar ajuta sa intensific in mod spectaculos capruiul ochilor mei... ar fi frumos sa-mi aduca Mos Neculai asa un cadou; probabil ca lui Mos Craciun nu i-as mai cere decat un bradut de ciocolata :)

Corina Maria spunea...

Buna ,te urmaresc pe GFC sub numele de foxy_koryiar adresa mea de mail este foxy_kory@yahoo.com . Imi place la nebunie ideea concursului tau! Este foarte dragut din partea ta sa oferi castigatoarei exact produsul pe care si-l doreste cel mai mult:)

Nu am folosit niciodata produse Benefit , nu fiindca nu as fi vrut insa in orasul in care stau nu sunt magazine Sephora sau altele care sa ai aiba produse de le B.
Produsul care mi-a placut cel mai mult de la ei a fost trusa Her Name was Glowla deoarece este destul de completa ptr gusturile mele! ar fi super sa castig una si iti multumesc ca ne dai o sansa!

Amy Melody spunea...

De cand am auzit prima oara de Benefit si am vazut cateva denumiri de produse, mi-a ramas in gand..totul suna asa de tentant..nu am avut placerea sa folosesc ceva de la Benefit doar sa le privesc din pacate..dar cred ca, cel mai mult mi-as dori "Some kind'a gorgeous"..au auzit numai lucruri bune despre acest produs :D

Adelina Tomescu spunea...

Buna!
Te urmaresc sub numele de Adelina Tomescu. Imi place mult blogul tau si intru de cate ori am ocazia. M-as bucura sa castig acest concurs deoarece as avea in sfarsit ocazia sa incerc ceva de la Benefit! Imi plac mult produsele lor, au ambalaje foarte tentante ceea ce pt mine inseamna respect pentru clienti. Nu am folosit nimic de la ei pana acum deoarece locuiesc in Lugoj si nu exista Sephora aici :( Daca ar fi sa castig as alege trusa Confessions of a concealaholic sau preferata mea , Her name was glowla.
Il astept cu nerabdare pe Mos Nicolae!

Danielle spunea...

Buna,prenumele meu e Daniela! Super giveaway-ul. Te urmaresc prin Google friend cu numele de Danielle. Si dintre toate produsele mi-ar placea trusa her name was glowla.
Nu am blog. :)

TheVaVaVoom spunea...

Buna! Te urmaresc prin contul de google sub numele Mada M si m-am abonat la newsletter pe contul de e-mail madda20@yahoo.com.
Produsul pe care il vreau de la Benefit este Her name was Glowla.
Super giveaway! :*

SoSheSays spunea...

Super concurs!!!

Si eu ador Benefit, am mai scris despre produsele lor. Eu imi doresc foarte tare trusa aceea de la Benefit care cuprinde blushul Coralista, rimeulul Bad Gal, creionul Eye Bright si un mini mini That Gal primer, mi se pare foooaarte misto.

O sa anunt si pe blogul meu, pup!

Hanna spunea...

Bunaa!

Newsletter => CHECKED
GFC => CHECKED
Blog => i don't own any, sorry

Si acum.. eu imi doresc sa primesc de Mos Nicolae.. Benefit Dallas blush & bronzer. Imi doresc acest produs mai mult decat orice pentru ca, cel mai des adopt un machiaj foarte natural si lejer, iar cel mai mult la o femeie admir modul cum are "sculptata" fata. Mi se pare foarte feminin si seducator sa am o fata frumos conturata cu ajutorul umbrelor din pudra + blush-ul, care da acel stop de prospetime. Bineinteles, acest tablou este intregit de un gloss yummy si un rimmel negru.

Happy holidays!!

Unknown spunea...

heeeeeeeeeeeeey!!
eu te urmaresc prin gfc cu numele Andra,sunt abonata la newsletter cu adresa bubu_babydoll at yahoo dot com si am postat aici despre giveaway:
http://cerceloosh.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-benefit-giveaway.html

ce mi-as dori eu de la mosulica este "Her name was Glowla" yummy :D noi nu avem in tm sephora deci sper ca am fost cuminte anul asta :P
huuuuuuuuuuugs

Andreea♥ spunea...

Buna!
Prenume:Andreea
M-am inscris la newsletter-ul blogului tau (myblueberrynights.andreea@yahoo.com) si te urmaresc cu Google Friend Connect sub numele de Andreea♥
Am postat concursul pe blogul meu:http://myblueberrynights-andreea.blogspot.com/2010/12/benefit-si-adela-sirghie.html
Nu am incercat pana acum produsele de la Benefit desi am auzit lucruri minunate despre ele.Mi-as dori trusa "Her Name Was Glowla", deoarece contine tot ce este necesar pentru un machiaj reusit.

Simona spunea...

Pot sa visez la un set "her name was glowla" :-)? Mi-l doresc pentru ca are niste culori care mi se potrivesc, e un kit complet si imi place sa am totul intr-un singur loc, iar modalitatea de ambalare este foarte feminina si deosebita.

Jade spunea...

Te urmaresc cu numele Jade si produsul Benefit pe care mi-l doresc e pudra "Hello Flawless". Nu am incercat niciodata produsele Benefit, insa am auzit/citit lucruri mai mult bune decat rele despre ele, asa ca sunt curioasa cum sunt.
O seara placuta. Ah da, prenumele e Laura.
O seara placuta!

Paula-Ana spunea...

Buna,
Eu m-am inscris la newsletter si la Google Friend Connect.
Imi doresc setul pentru sprancene Brow zings pentru brunete.
Nu am folosit pana acum produse Benefit, dar cred ca sunt super

Anonim spunea...

Hm...greu de zis...As vrea tot standul Benefit!Se pune?Am fost chiar cumintee..
Dar dc Mosul insista si tb sa ma decid...ei bine...as vrea sa incerc Hoola sau Coralista!Ador tot ce inseamna blush si bronzer!Pt mine chiar fac diferenta in make-up!

snookeronna spunea...

Hm...Suna f bine concursul tau!Eu as vrea tot standul de la Benefit!Si chiar am fost cuminte, ar putea Mosul sa tina cont...Dar dc chiar tb sa aleg, atunci, sa fieee..ta daa...Hoola sau Coralista!Ador blush-urile si bronzer-ul..Pt mine chiar fac diferenta in make-up!

eliza666 spunea...

Super concurs :)
1. Te urmaresc sub numele eliza666 in cadrul GFC;
2. M-am inscris la newsletter si astept the latest in beauty news;
3. In materie de produse, m-as opri (if I really have to :P) asupra Confessions of a Concealaholic dat fiind ca, recent, cu scoala, dormitul e pe ultimul loc pe "my to do list" si pana ajung sa ma odihnesc cum trebuie, ar fi minunat sa nu arat ca un zombi :) si aici ar fi de ajutor acest, sper, cadou de Mos Nicolae.

simi_for spunea...

Buna, te urmaresc cu nick-ul: simi_for, si astept noutati pe simi_for@yahoo.com :P, cerintele fiind indeplinite, sper ca mosul sa fie mai deschis spre cererea mea. Imi doresc Confessions of a Concealaholic, sunt proaspata mamica si cred ca acesta e kit-ul care poate sa-mi acopere cearcanele si sa-mi improspateze fata dupa noptile nedormite.
Mosul sigur va veni la bebe, sper sa nu o uite pe mamica :P

Anonim spunea...

Buna,
M-am inscris la newsletter,urmaresc blogul cu numele Ana.

Folosesc de la Benefit erase paste si e super!
Imi doresc foarte mult sa incerc blush-ul de la ei, dar nu stiu inca ce culoare sau model.
Multumim pentru concurs! :)

Larisa spunea...

MI-as dori extreeeem de mult Confessions of a concealaholic..deci OMG asta e visu meu in materie de anticearcan/corector..uhh :X:X:X

Adryana spunea...

Buna! Felicitari pentru concurs, in primul rand! Te urmaresc sub numele de Adryana_p2008. Am indepinit conditiile, din pacate nu detin un blog.
Asadar, in cizmele mosului mi-as dori sa gasesc Paleta "Her name was Glowla" de la Benefit. Nu am niciun produs Benefit, iar aceasta paleta ar fi perfecta deoarece contine tot ce mi-as putea dori, mai ales ca de mult timp doream sa achizitionez Coralista! Felicitari inca o data pentru concurs si pentru blog!
O z buna!

Anonim spunea...

Buna! Am fost cumintica anul acesta si sper ca Mos Niculae va tine cont de asta si ma va rasplati! :)
Te urmaresc prin Google Friend Connect cu numele de munteanuluiza, m-am abonat si la newsletter.
Din pacate nu am avut nici un produs de la Benefit, dar ca sa aleg un cadouas as alege Celebutante-personal stylist makeup kit.
Multumim pentru oportunitate si succes tuturor!

Anonim spunea...

Ce mi-as dori cel mai mult de la Benefit? Setul "Her Name Was Glowla" pentru ca e perfect pentru un machiaj natural si contine tot ce-mi trebuie pentru a-l efectua. In plus, il pot lua cu mine in poseta oriunde.
Aici am scris despre giveaway: http://clarra.wordpress.com/2010/12/02/mos-nicolae-este-sponsorizat-de-benefit/
Te urmaresc sub numele flori corpaciu :)

Lady Strumf spunea...

Buna, Adela
Tocmai am cumparat trusa Legally Bronze, imi place mult sa folosesc bronzerul Hoola sa imi conturez fata.De la mosul imi doresc pudra Dandelion. Te urmaresc cu id-ul ela.id58@gmail.com. te pup
Elena

Julia spunea...

Buna, Adela!
Felicitari pentru concurs!!!
Te urmaresc sub numele de Julia si m-am abonat si la newsletter.
Nu am testat niciun produs Benefit si tare mi-as dori :)
Mi-ar placea sa castig Her name was Glowla!
Succes!
Iulia

gabriela spunea...

Buna, super concursul tau!
Prenumele: Gabriela Alina
Sunt inscrisa la newsletter-ul blogului si la GFC.
Imi plac mult produsele de la Benefit, pe care le-am descoperit datorita comentariilor tale de pe blog.

Imi doresc de la mos nicolae setul Her Name Was Glowla, deoarece contine Coralista care e preferatul meu, si alte produse de baza la pentru un machiaj de zi

cristina elena spunea...

Trebuie sa-ti marturisesc, e primul concurs de pe un blog de beauty la care m-am "deranjat" sa particip, deci iti dai seama cat de tentant mi se pare :)

M-am inscris la newsletter (adica la feeds, sper ca e acelasi lucru) si pe GFC.

Imi place la nebunie kitul Her Name Was Glowla: are tot ce trebuie pentru un machiaj natural, dar stralucitor de frumos. Daca nu castig cred ca o sa mi-l cumpar si singura..... dar un cadou ca asta chiar ar fi minunat de Craciun :)

Nu in ultimul rand, felicitari pentru blog, e unul dintre putinele bloguri de beauty din Romania pe care le citesc cu palcere fiindca unde autoarea chiar are experienta si stie cum si ce sa povesteasca. Altfel, net-ul e plin de domnisoare care scriu despre "creme antiriduri" sau creme care "matefiaza", dar se considera super experte :))

Loredana spunea...

Buna ! Mi-a placut tare mult Celebutante-personal stylist makeup kit. Mai ales dupa ce am citit parerea ta. Mi-au placut toate produsele descrise de tine si mi s-ar potrivi nuantele foarte bine. Si pentru mine ar fi cel mai frumos cadou de anul acesta...

Chocolate spunea...

M-am abonat si te-am "vanat" si pe facebook. Choco's pretty things a anuntat aici http://www.facebook.com/note.php?created&&note_id=136342636420878&id=165003260197152 despre giveawayul si premiile oferite de tine.

Ce-mi pot dori? Coralista si 5 farduri superbe. Nu pot alege mai multe cadouri, stiu stiu! Aleg doar unul, promit. Produsele ce mi le doresc se afla in trusa Her name was Glowla.
Si sa-i transmiti lui Mos Niculaie ca ii multumim pentru giveaway.

andreeabacau spunea...

Buna super concurs,m-am inscris la newsletter cu (yady....),te "urmaresc" cu andreeabacau,si am postat pe blog http://andreeabacau.blogspot.com/2010/12/concurs-benefit-de-mos-nicolae.html

Oana spunea...

buna!
te urmaresc ca : Ioana
m-am abonat cu : oteo_99@yahoo.com
mi-as dori de Mos Niculae: Her name was glowla! - este un set perfect pt mine, caci am un bebe mic, mic si infrumusetarea mea trebuie sa se intample rapid, eficient si de efect...asa ca setul acesta e ideal!
multumesc si bafta tuturor!

Oana spunea...

tot eu sunt...s-ar putea sa apara ca te umaresc cu Ioana Cristea, nu doar Ioana

LazyCat spunea...

Buna!Gata,indeplinesc toate cerintele,yey.
GFC:gabriela cioc
Feedburner:abi_ro2001(@)yahoo(.)com
Eu mi-as dori sa incerc "Her name was Glowla".
Am postat pe blog :http://anotherbeautyblog.blogspot.com/2010/12/benefit-si-cizmele-lui-mos.html
Keep fingers crossed!

AlinaGav. spunea...

Buna!
m am abonat la newsletterul tau.
te urmaresc pe GFC cu numele de Alina
am postat un link catre acest concurs: http://madebyalina.blogspot.com/2010/12/benefit-si-cizmele-lui-mos.html
mi-as dori multe produse de la benefit dar momentan mi-a atras atentia paleta brows a-go-go pentru ca sprancenele schimba total fizionomia unei fete. Consider ca are toate produsele necesare accentuarii sprancenelor si ochilor atunci cand esti grabita

Make-up by Dina spunea...

Mos Nicolae se apropie cu pasi repezi, cizmulitele sunt curatate si aranjate la usa . Fetita cu ochii caprui a adormit gandidu-se la ce va primi oare de mos Nicolae .Viseaza ca este intr-un magazin cu un stand Benefit .Ochii ii sunt sagetati pe trusa"Celebutante" la care viseaza de mult si care si-ar dori sa o aiba . Cucerita fiind de incantatorul design care pare rupt dintr-o poveste cu printese. Deschide sfioasa cutia pierzandu-se intro lume a make-up-ului unde intalneste un blush potrivit ei si un gols ce ii contureaza gratios forma buzelor si multe alte minunati , pe care nu apuca sa le descopere , deoarece se trezeste brusc. Constienta ca a fost doar un vis ,da fuga la usa sa vada ce a primit .Oare va primi fetita acest set"Celebutante" ce mult si-l doreste? Va ramane un mister pana pe 6 noiembrie!


nume: Adina
e-mail:n_dina22@yahoo.com

Imi cer scuze dar nu mai am blogul , findca as fi pus cu mare drag anuntul . Sper sa nu fie asta o problema.

coco spunea...

...MDA..AS FI ALES CONFESSIONS OF A CONCEALAHOLIC KIT, ARE EXACT CE-MI TREBUIE MIE...DAR SUNT INCEPATOARE...AM BUTONAT EU PE ACOLO SI NU STIU CE AM REUSIT SA FAC..MAI INVAT...AM POSTAT PE BLOGUL MEU..http://krmenslife.blogspot.com/2010/12/concursadela.html
DA NU STIU DACA AM FACUT TOT BINE...MULT SUCCES TUTUROR!!!!!

coco spunea...

...CU GOOGLE CONNECT AM NIMERIT -O , ABONATA LA NEWSLETTER ERAM...DACA AM FACUT BINE PE BLOG NU STIU...SARBATORI FERICITE...
COCO
carmen_g@yahoo.com

micaela_neagu spunea...

Buna,
m-am abonat la newsletter si te urmaresc prin GFC. Mailul meu este micaela_neagu@yahoo.com, cu userul asta am facut cont si pe GFC.
Mi-as dori trusa Smokin' Eyes care mi-a salvat o zi extrem de importanta din viata; noroc cu o prietena care avea trusa din afara...Daca nu se poate, imi place la fel de mult si My name is Glowla. Sunt rezistente, nuante super dragute, plus tenta de vintage mie imi place foarte mult.

Unknown spunea...

Cristina( Bad Blondie) te urmaresc cu numele Cristina (angelinabv2004@yahoo.com)
Nu am folosit niciodata produse Benefit dar mi-as dori Coralista :).
Awesome giveaway !

alexandra spunea...

Mutumim de givaway. este o surpriza foarte placuta.
te urmaresc prin GFC cu numele de alexandra, si sunt abonata cu gaburc@gmail.com
si linkul de pe blogul meu http://padureaaurita.wordpress.com/2010/12/02/mos-nicolae-este-de-fapt-adela-sirghie/
uuuu si era sa uit. mi-ar palcea parfumul Laugh with me Lee Lee

Neatu Alexandra spunea...

Buna! te urmaresc sub numele de pijamale (vand_pijamale@yahoo.com)

Pana acum nu am avut ocazia sa testez produsele Benefit, dar am auzit numai pareri de bine.
Dintre toate produsele lor cel mai mult mi-as dori kit-ul Her name was glowla. Mi se pare foarte potrivit pentru realizarea unui look girlie, natural si rapid care sa te faca sa stralucesti:D

FloRiNa spunea...

Buna! Dupa cum spuneam ieri te urmaresc cu numele de Florina, indeplinesc acum toate conditiile. Am fost azi la Sephora si m-am decis ca mi-as dori sa am "Some Beauty To Love". Aici gasesti si postarea pe blogul meu:
http://the-power-of-makeup.blogspot.com/2010/12/giveaway-by-adela-sirghie.html.

Foarte dragut giveaway-ul! :)

Irina spunea...

Te urmaresc cu numele Irina, m-am abonat si la newsletter si am scris si pe blog :D De la Benefit mi-as dori Beauty in a box :P Multumim pentru concurs!

Pictures.Fashion.Love spunea...

http://breathefashion60.blogspot.com/2010/11/concurs.html


imi cer scuze. am incurcat alea. eu sincer din cate am vazut prin sephora aveam impresia ca e trusa de blush-uri. anyway...mi-am ales altceva. :* xoxo

Ioana spunea...

bunaa:* ador aceste produse si as dorii rimelul Bad gal lash pt ca inca nu am gasit timp sa mergg sa.l caut.dar m.am indragostit d prima data cand i.am citit descrierea:*pupiciii

Oana-Lucia Munteanu spunea...

Buna!
Acum indeplinesc toate conditiile impuse pentru participarea la acest concurs[mai putin cel cu blogul :(].
Te urmaresc prin GFC cu numele oana-lucia si m-am abonat si la newsletter de pe e-mailul oana_lucia_90@yahoo.com
Nu am incercat niciun produs Benefit dar mi-ar placea sa primesc de la Mos Nicolae kitul Celebutantele- personal stylist makeup kit deoarece este compact, contine produse de baza, excelente ptr un look cotidian de invidiat

andreea spunea...

Smokin' Eyes e cea mai tareee:D m.a ajutat enorm ..dar din pacate am pierdut.o si mi.as dori.o inapoi..culori rezistente si frumoase

esiak spunea...

Buna.te urmaresc cu numele de esiak,adresa de mail cu care m-am abonat e esiak20@yahoo.com.site nu am:D iar la ce visesz eu este Celebutante Personal stylist makeup

ally spunea...

Buna. Super concurs!
M-am inscris si pe feed burner si la Google Friend Connect. Email mandrutaa, pe google ally. Am un blog, dar nu am postat nimic pe el si inca nu stiu sa fac mare lucru (deci sper ca ma incadrez la nedetinatoare de blog), de fapt doar urmaresc alte bloguri :) !
Nu am produse benefit si nici nu am incercat pana acum. Este drept ca atunci cand ai un bebe nu mai ai timp de nimic.
Mi-ar place Benetint (el mi-a facut cu ochiul, ar mai fi si altele, dar trebuie 1 singur).
Multumim frumos.

Halil Emel spunea...

Am postat pe blogul personal: http://onlyfashionthings.wordpress.com/2010/12/02/tu-alegi-giveaway/
Te urmaresc sub numele LittleMiss
adresa de email este: the_beauty_of_emelu@yahoo.com
Nu am incercat niciodata produsele de la benefit..de ce sa mint..nu imi prea permit! DIn cate am vazut toata lumea vrea Her Name Was GGlowla.. nu stiu ce promite dar cine stie ???
Succes fetelor la castigat ! :*

MooNy spunea...

Cel mai mult as vrea sa am Her Name was Glowla pentru ca ador Coralista (desi nu l-am vazut decat in poze) dar mai are si cateva goodies pe acolo. Pacat ca nu si un Benetint, macar mini. Te urmaresc cu numele MooNy214 si la newsletter cu un gmail cu numele vanzarehainute

Alexandra spunea...

Intr-adevar un concurs f interesant!
Cel mai mult imi doresc de la Benefit kit-ul pt sprancene brows a-go-go deoarece am auzit numai lucruri bune......

M.i. spunea...

Eu mi-as dori parfumul Hooked on Carmella pe care mi-l doresc de cand a aparut.

Sunt follower, desigur si...aici este link-ul catre postarea de pe blogul meu: http://another-beauty-blog.blogspot.com/2010/12/giveaway-adela-sirghie.html

sorina spunea...

Buna, Adela
Nici eu nu am incercat pana acum produsele Benefit, desi imi fac de mult cu ochiul. Daca ar fi sa ma opresec la unul, as alege setul "Her name was Glowla" deoarece sunt foarte curioasa sa incerc Moon Beam, Coralista iar fardurile de ochi par a avea niste culori foarte frumoase

maria spunea...

Minunat concurs...ca si tine, de altfel...mi-as dori si eu un produs, oricare, am incredere in alegerea mosului, imi place sa fiu surprinsa! Mi-ar place orice comoara de acolo, mai ales ca eu nu am astfel de produse. Despre produse Benefit, sincer, pana am citit la tine, nici nu am auzit, chiar mi-ar place!
Pupici!

maria spunea...

Minunat concursul tau...ca tine, de altfel! Imi place cum scrii si te urmaresc cu mare placere! M-am inscris la newsletter-ul blogului si la Google Friend Connect, sub numele Maria. Nu stiu ce produs sa aleg,pentru ca nu am astfel de produse; fiind cadou, vreau sa fiu surprinsa de mosul. Orice este minunat!Multumesc si pupici!

Madutza spunea...

Buna, Adela! Te felicit pentru ideea minunata de concurs, bunul gust te insoteste constant :)

Te urmaresc deja de ceva timp prin GFC cu numele "Madutza" si, de asemenea, m-am abonat la newsletter.
Momentan, nu detin niciun produs "Benefit", fiindca bugetul nu imi permite un astfel de rasfat. Insa, in urma review-urilor vizionate, avand un ten gras cu toate atributele aferente, am mers in Sephora sa testez balsamul "POREfessional". Ei bine, am ramas cu gura cascata! :D Mi-a "sters" instant porii dilatati de pe nas si de pe pometi. E o baza de machiaj extraordinara. Asadar, acesta ar fi cadoul ideal pentru mine... Sper ca Mosul sa ma viziteze si anul acesta, am fost cumintica foc :)

Multumim! :*

Alice wonders spunea...

Buna! Te citesc de ceva vreme si uite ca de astazi, sub imboldul concursului, te urmaresc si prin GFC-"Alice.left". Mi-am inscris, de asemenea, adresa de email pentru newsletter.
Am mers zilele trecute prin Sephora si m-a fermecat kitul Her Name Was Glowla, de la Benefit. Are inclus atat mult iubitul blush Coralista, cat si o paleta de farduri...sa nu mai vorbim de mascara statement BADgal. Asa ca ai fi un Mos Nicolae genial, anul acesta. Hope I win!!! Multumim, Adela, pentru sansa :*

Andreea Monica spunea...

Buna ! sper ca Mosul sa fie darnic cu tine anul acesta pt ca si tu esti darnica cu noi ! :)
Te urmaresc cu GFC via Yahoo, cu numele Andreea Monica si m-am inscris si la newsletter.
Cel mai mult de la Benefit imi doresc baza de machiaj the Porefessional. Multumesc. :*

Aurelia spunea...

Buna!
1.Te urmaresc cu numele de Aurelia.
2.M-am inscris la newsletter-ul tau si deja il primesc de cateva zile.
3.Sunt inscrisa si la Google Friend Connect cu numele de Aurelia.
4.Nu am blog.
5.Mi-as dori sa pot avea parfumul Benefit "The Garden Of Good And Eva" , deoarece sunt pasionata de parfumuri , iar la citirea unui rewiew despre acesta am ramas placut impresionata de aspectul sau si mai ales de ingredientele folosite pentru realizarea sa.

ladybug spunea...

Buna Adela,
Foarte interesant blogul tau!te urmaresc cu drag de cand te-am gasit:) esti o infinita sursa de inspiratie,ce mai..o comoara la casa omului!
felicitari si pentru ideea concursului-foarte dragut din partea ca organizezi astfel de giveway-uri
transmiti tu mosului,te rog, ca..eu deja mi-am pregatit cizmulitele preferate:)) si il astept cuminte,cumintica!:D
~ prenume: Andreea
~ te urmaresc prin GFC cu numele : ladybug
~ m-am abonat la newsletterul tau cu adresa: ardeiutablue@yahoo.com
~ am facut o postare pe blog:
http://2ladybugs-boutique.blogspot.com/2010/12/girls-la-o-scurta-privire-asupra.html
~in sidebar gasesti poza cu concursul tau:
http://2ladybugs-boutique.blogspot.com
~ce mi-as dori eu de la Benefit este trusa Her name was Glowla :) cutiuta arata super cute si este foarte potrivita pentru cine nu a mai folosit produse Benefit:P
Bafta tuturor!:*

Roxy spunea...

Hey!
Sunt abonata cu e-mailul xheart_breaker_girlx@yahoo.com ,cu acelasi e-mail si prin friend connect cu numele de Roxy (cred ca asa apare).
Mi-as dori tare mult Her name was glowla,pentru ca include cam tot ceea ce imi trebuie pt un machiaj rapid.
Tot ceea ce imi ramane este sa sper.:D

Anonim spunea...

Buna,

l-ai facut pe Mos Nick sa fie foarte generos si in asentimentul nostru, al fetelor. Produsul pe care mi-l doresc este Hoola bronzer, tot privesc cu jind cand il vad folosit in tutoriale.

Sper sa castig! ;)
Te pup! Diana

E-mailul cu care te urmaresc este: deedee411h@yahoo.com
Postul in care fac referire la giveaway-ul tau este:
http://makeuplifestyleandbeyond.blogspot.com/2010/12/benefit-si-cizmele-lui-mos.html

adelina e.p. spunea...

buna!
cel mai mult mi-as dori Confessions of a Concealaholic pt ca cearcanele imi dau batai de cap de cand ma stiu

te urmarescu cu numele adelina e.p.

Lira spunea...

Offf m-am emotionat.Se vede de ce nu am 'comentat' nimic pana acum.

Pentru ca Celebutante are si cele doua nuante de fard pe care le folosesc on a daily basis, si lip stain la care tanjesc de cand am vazut reviewul tau, si penrtu ca si eu, in ultima vreme, adopt un look simplu, natural.

Scuze x2!:)

laura_3 spunea...

Buna, felicitari pentru concurs, mos nicolae e foarte darnic anul acesta :).

Mi-ar placea foarte mult paleta "Her name was Glowla" pentru ca contine toate miniprodusele benefit pe care mi-ar placea sa le incerc intr-un ambalaj practic si adorabil.

Prenumele meu este manuela, m-am inscris la newsletter cu laura_3se@yahoo.com si te urmaresc prin gfc cu laura_3.

Bia'a spunea...

Buna!
Eu din pacate nu am niciun produs de la Benefit,desi mi-ar placea mult de tot sa le incerc.Probabil as alege Beauty In A Box.
M-am abonat la newsletter (biasaysno@yahoo.com) si te urmaresc cu numele Bia'a.As fi scris si pe blog,insa mi-am sters de ceva timp toate postarile si nu am mai scris de mult :(
Te pup!
Bianca

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 268   Mai noi› Cele mai noi»