marți, noiembrie 30

BENEFIT si cizmele lui Mos Niculaie=GIVEAWAY

Nu mai e niciun secret (pentru absolut niciuna dintre cititoarele mele) ca imi plac mult produsele de la Benefit.
Tocmai de aceea, am ales ca pentru Mos Niculaie sa va propun un givaway pe blogul meu, concurs care sa dureze, ca in povesti, sapte zile si sapte nopti!!!
Benefit si Adela Sirghie beauty&style iti propun sa ne spui chiar tu, la comentarii, cadoul(un singur produs!) pe care ti-l doresti cel mai mult si cel mai mult de la aceasta firma si sa explici, in cateva cuvinte, motivul alegerii tale. Seara, pe 6 decembrie, vor fi anuntate trei castigatoare care isi vor putea alege exact produsul pe care si-l doresc. Daca inca nu stiti ce va doriti, sau va hotarati mai greu pentru ca va plac toate, cum mi se intampla mie, puteti merge sa testati inainte tot standul de la Sephora! Parfumuri, farduri, rujuri, lip stain, truse, primer-e, iluminatoare, fake-its, pudre delicate si matasoase...nu trebuie decat sa numiti exact ceea ce va place mai mult si mai mult si -pe 6 decembrie il puteti castiga. Tu ce iti doresti? Coralista? Benetint? Sau kit-ul Confessions of a Concealaholic? Just name it!

Castigatoarele concursului vor fi alese prin tragere la sorti, chiar de Mos Niculaie si vor fi invitate sa isi ridice cadoul dorit de la Sephora Mall Vitan, in zilele care vor urma.

Cateva conditii de participare:
-sa lasati  prenumele cand comentati, va rog mult nu imi scrieti ca Anonim, ca sa evitam confuziile
-sa va inscrieti la newsletter-ul blogului meu si la Google Friend Connect
-daca aveti blog, va rog sa postati un link+comentariu spre blogul meu, in care sa mentionati acest concurs.
In cazul in care castigatoarea este din afara Bucurestiului, i se va trimite prin curier cadoul pe care si l-a dorit.
Have fun and Good Luck!

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

268 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 268 din 268
Bianca spunea...

Bună, super concurs !
Toate produsele îmi fac cu ochiul deoarece nu am avut ocazia să încerc nimic de la Benefit. Dar fiindcă am probleme cu cearcănele de când mă ştiu mi-aş dori Confessions of a Concealaholic.
Te urmăresc prin gfc ca Bibu şi m-am abonat la newsletter cu bybu3@yahoo.com .
Sărbători fericite ! :D

Andreea spunea...

waaaww...ce frenezie ne-a cuprins pe toate :D. Asa suntem noi, fetele, cochetele. Ne sclipicesc ochii dupa lucruri frumoase, parfumate fine si colorate cum sunt cele de la benefit. Trebuie sa recunosc ca atunci cand trec pe langa un magazin sephora cu prietenul meu de mana, intorc capul in mod automat fermecata fiind de mirosul placut de arome amestecate. In urmatoarele secunde sunt deja in miezul problemei! testez, pipai, miros...imi incant simturile si pe scurt ziua mea se lumineaza simtitor...

Mi-as dori de la the kind, sweet and beautiful "Mosu" ;;) "pudra ca puful de papadie"-Dandelion

Mentionez ca te urmez pe google friend cu numele de Andreea si sunt inscrisa la newsletter inca de cand am descoperit site-ul tau.

Imi place foarte mult ceea ce faci pentru noi si vreau sa te felicit pentru stilul tau original.

pupici

Universitatea Craiova spunea...

buna adela!te urmaresc si prin google frind connect , prin numele de sweet_cristi_anna , am id-ul shop_mania_clothes@yahoo.com , m-am inscris la newletter , am postat pe blogul meu concursul tau , este imedeiat cand deschizi pagina
http://fashion-beauty-life.blogspot.com/ ,si sincera sa spre,rusinea mea nu am incercat produsele lor pana acum,pt ca nu am avut ocazia , eu nu sunt din Bucuresti,si nu am avut acces la mall,insa ar fi un cadou foarte frumos sa incerc un parfum ,uite de exemplu orice parfum dulce, mistrerios, daca voi castiga ramane la alegerea ta ce parfum voi castiga.pupici.super concursul.

imso90s spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele imso90s. adresa de mail e imso90s@yahoo.com (ptr newsletter).
Nu am nici un produs Benefit, dar tanjesc la trusa Beauty In A Box. E perfecta!

Mona spunea...

Hei! Multumesc pentru sansa de a castiga un produs mult visat: confessions of a concealaholic.

Aici e postarea pe blogul meu http://mona-s-blog.blogspot.com/2010/12/benefit-si-cizmele-lui-mos.html .M-am abonat si la newsletter.
Succes tuturor participantelor! Acum ramane sa ne pregatim ghetutele sa vedem ce ne aduce Mosul. hihihi

Fluturas euforic spunea...

Blush-ul Coralista, e clar cadoul pe care mi l-as dori de la Benefit. O asemenea descriere nu poate lasa pe nimeni indiferent. M-am indragostit de acest produs numai din descrierea facuta de tine. Te pup! Cristina.

Adela, fii anul acesta Mosul meu ! :)

Adresa de mail cu care m-am abonat la newsletter este: fluturas_euforic@yahoo.com, te urmaresc cu pseudonimul Fluturas euforic. Blog nu am :( .

Mihalache Georgiana spunea...

wow! Imi plac mult produsele benefit. Imi doresc foarte mult trusa Her name was Glowa. Numele meu este Mihalache Georgiana si astept cu nerabdare sa vad daca Mosul isi va aminti si d4 mine. Multumesc! Pooop.

Deea D. spunea...

:-) Chiar mai devreme eram cu brosura de la Benefit in mana si mi-a atras atentia setul Confessions of a Concealaholic. Pe acesta mi l-as dori, mai ales ca Erase Paste-ul meu se termina si mereu m-a tentat Lemon Aid-ul :-).
Te pup, weekend frumos iti doresc!

Livia spunea...

Hey,

Produsele Benefit sunt intradevar foarte bune, am avut ocazia sa imi achizitionez o trusa de la ei cu fond de ten, rimel si inca doua produse si toate erau minunate !

Mi-as dori sa incerc si trusa Her Name Was Glowla, mai ales ca pe 6 decembrie este si ziua mea ! :D

Te urmaresc cu numele de Livia !

Lupu Alexandra spunea...

Hello, Adela!In primul rand as vrea sa te felicit pentru treaba super buna pe care o faci aici pe blog.Keep up the good work!

In al doilea rand, concursul este foarte tentant pentru toate doritoarele de produse Benefit, asa ca mine.
Te urmaresc prin GFC cu numele de Lupu Alexandra, iar la newsletter sunt inscrisa pe lupu.alexa@gmail.com
Din pacate nu am un blog, sa fi postat si acolo:(

Mi-as dori tare mult setul Her name was Glowla.Mi se pare foarte practic si are toate produsele pe care as vrea sa le incerc de la benefit.
Sper sa treaca mosul si pe la mine anul acesta :)

ples cristiana spunea...

buna!sunt ples cristiana si asta este cel mai tare concurs :x

iubesc produsele benefit si as avea cel mai frumos cadou de pana acum de Mos Niculaie! cel mai mult mi ar placea setul Endless Color Blockbuster deoarece cred ca ar fi un vis pentru oricare fata sa aive asa ceva in colectia ei de farduri :x

chiar imi doream o trusa de 120 de Mos Niculaie dar sigur nu mi ar fi adus asa ceva decat daca as fi una din cele 3 castigatoare ale acestui concurs

Alina spunea...

Buna! :) Citesc de ceva timp blogul tau, insa abia acum mi-am facut curaj sa dau un semn cum ca sunt si eu pe aici, mereu avida de noutati. Tot ce inseamna Benefit reprezinta, sunt sigura ca nu doar pentru mine, o alegere excelenta.. Lucru grozav, in mod normal, insa aducator de complicatii in momentul in care trebuie nominalizat un singur produs. In opinia mea, dupa indelungi momente de gandire, premiant ar fi kit-ul "Confessions of a concealaholic" . Un ten luminos si fara imperfectiuni este baza de pornire pentru orice.. pentru ca promite mult, aduce mult si faptul ca atata lumina si seninatate pe chip nu vin doar "din interior", ci si dintr-o cutiuta pe care scrie ceva cu B, e un secret care ramane doar intre noi! ;) Pupici!

Unknown spunea...

Minunat! Avem foarte multe in comun! Si eu imi doresc trusa Celebutante, insa tu ai fost mai norocoasa decat mine. Sper sa o primesc si eu.
xoxo,
Andreea

Adina Ilinca spunea...

Buna Adela!
Eu una de la Benefit am pus ochii de foarte mult timp pe crema colorata You Rebel. Imi place mult ideea de crema colorata, pentru ca e mai light decat fondul de ten, nu incarca fata, si mai ales acum pe perioada iernii mi se pare potrivita pentru ca ofera si un plus de hidratare. Am folosit multe creme colorate, dar n-am fost incantata de niciuna in mod deosebit. Pana cand am testat You Rebel la o prietena si mi s-a parut excelenta. Intra foarte bine in piele si tenul parca radiaza dupa ce o folosesti. Mi se pare un produs foarte bun, folosit atat individual, cat si ca baza de machiaj.

P.S. m-am abonat la newsletter si google friend connect, insa blog/site nu am

Te pup!

Oana spunea...

Buna, imi doresc tare mult sa pot sa fiu eu aceea care sa isi aleaga un mic produs benefit. Nu vreau sa spun dinainte ce mi-as dori, dar in cazul in care va veni si la mine Mos Nicolae sigur voi fi acolo sa iti spun

adela sirghie spunea...

Va rog mult verificati GFC si inregistrarea de mail-uri, pentru ca luni, cand se vor extrage castigatoarele, se va verifica daca au indeplinit toate conditiile cerute. Cele mai multe greseli se fac din neatentie, deci daca aveti vreun dubiu ca inregistrarea de mail nu a fost validata, sau ca nu sunteti pe GFC, va rog mult de tot, verificati in timp util:)

ples spunea...

buna:* sunt ples cristiana imi place foarte mult ideea voastra... este cel mai bun concurs

ca si celelalte concurente imi doresc sa fiu printre cele 3 castigatoare. si vreau ca mos Nicolae sa imi aduca calectia de parfumuri de la benefit Crescent Row Coffret. ar fi cel mai frumos cadou de mos Nicolae primit vrodata :x si mi l doresc deoarece vreau sa am aceste parfumuri grozave. am primit mai de mult Laugh With Me LeeLee si miroase minunat as vrea sa am colectia :*

ples mihaela spunea...

buna mi se pare cel mai tare concurs
imi doresc si eu ca mosu sa imi aduca trusa de farduri de la benefit Some Beauty To Love.
ar fi un adevarat cadou si imi doresc muilt sa castig deoarece cred k mascara imi va face genele super lungi

adela sirghie spunea...

Sunteti doua surori? As vrea sa va rog sa imi spuneti si cum ati semnat, nu va gasesc nici la mail nici la GFC din pacate, poate au un delay, dar mai bine imi spuneti voi va rog mult.

Unknown spunea...

Bua Adela!
am respectat toti pasii(google friend connect+newsletter) si cel mai mult imi doresc Depuffing action eye gel :)

lavy spunea...

hai ca am scris si un articol special
http://rofashion.wordpress.com/2010/12/05/cadouri-de-mos-nicolae/
sper ca e ok acum

Elena S spunea...

Buna!

Cum concursul initiat de tine este SUPER tentant, ma isncriu si eu. :) As vrea o 'paleta' Benefit, de ex. Scene Queen sau Sunday Funday asta pentru ca as vrea sa pot incerca si farduri, si blushuri. :D
M-am inscris la newsletter cu mailul elena_serban87@yahoo.com, iar la Google Friend Connect cu Elena Serban.

Thanks a lot!

Andreea spunea...

Buna Adela, minunat concursul tau si iti multumesc pentru oportunitate.
M-am inscris cu adresa mea de email: andreeaplutis@gmail.com.
Link-ul de pe blogul meu pentru concursul tau este http://beautyreviews-byandreea.blogspot.com/2010/12/benefit-si-adela-sirghie-beauty-de-mos.html
Mi-ar placea sa incerc fondul de ten de la Benefit Some kind a gorgeous.

pucca spunea...

wow,cat de multe entry-uri sunt...nu cred ca am sanse sa castig dar totusi incercarea moarte n-are.
ce imi doresc eu de la benefit? tot:)) toate produsele arata ca niste prajiturele,colorate si dragute,incat mi-e greu sa aleg ceva,dar dupa ce am studiat putin pe net produsele,clar as vrea trusa smokin' eyes. e ceva ce nu am,o paleta mica,numai buna de luat cu mine . succes tuturor fetelor :*.
te urmaresc prin twitter cu numele puccadd si adresa mea de mail e pucca_dd@yahoo.com

Alina Mihaela spunea...

buna te urmaresc cu numele Alina Mihaela
dintre produsele Benefit cel mai mult imi place kitul Glowla

Universitatea Craiova spunea...

am uitat sa spun despre postarea mea!
http://fashion-beauty-life.blogspot.com/2010/12/concurs-adela-sirghie.html
eu sunt cristiana, shop_mania_clothes@yahoo.com .pupicii.

Mirela spunea...

Oau, greu de tot de ales. Pana la urma am ramas la Confessions of a concealaholic. M-am abonat pe unde trebuia cu mirela_adela@yahoo.com

Mirela spunea...

Pot sa ma razgandesc si sa aleg Celebutante? (Sper sa raman la asta si sa nu imi vina alta idee intre timp:))

adela sirghie spunea...

Da, puteti sa va razganditi. si eu fac la fel, asa ca va inteleg.
Fetelor, pana maine pe-nserat puteti sa va ganditi, re-ganditi si rasganditi:)
Verificati insa GFC si mailul:)

Deena spunea...

Draga Adela, (ajutor al Mosului..)
Follower iti eram de muuulta vreme dupa cum deja stii. M-am abonat si la newsletter ca sa primesc mai iute stirile de la tine.
Acum fac si postarea pe blogul meu ca sa afle si cititoarele mele de concurs...
Un cadou Benefit in cizmulite m-ar face foaaaaarte fericita mai ales ca de anul asta nu mai sunt eu "copilul familiei". Sunt primele sarbatori cu pitica si mi-as dori sa imi imbujorez obrajii cu blush-ul Coralista pe care il visez de muuulta vreme. Daca Mosul va trece si pe la mine promit sa o rog pe pitica mea sa ii trimita un pupic..

Andreea Dobre spunea...

Salut!
Desi nu mi-am cumparat produse Benefit pana acum, mi-as dori sa imi aduca Mos Nicolae setul 'Her Name Was Glowla'. Am avut ocazia sa testez cateva produse in magazin insa, si pot spune ca Benefit e in top 3 brand-uri must have! De indata ce imi permit...
Te urmaresc sub numele de DeeDee1811.

Andreea D. spunea...

Nu am sa folosesc clisee.
Intr-adevar ai un blog interesant prin review-urile pe care le faci cosmeticelor si prin sfaturile pe care le oferi.
Ma uimesti insa cu acest concurs. E generos din partea ta sa oferi cadouri si ma bucur ca tendintele vestice patrund si la noi.
Nu am sa iti spun ce vreau, merg pe mana ta. Ce imi recomanzi?

Bonnye spunea...

Aceasta coincidenta cu tema la romana si blogul m-a facut sa particip si eu la acest concurs, la care cu toate ca imi doream parca nu aveam curaj:)).
Indeplinesc conditiile,inscriere la newsletter-ul blogului si la Google Friend Connect si mi-as dori kit-ul Confessions of a Concealaholic enorm.
Numele: Dumitrascu Alina-Florentina
E-mail: bonnye_from_sweetland@yahoo.com

Cristina spunea...

Buna! Iti urmaresc blogul cu numele "Cristina" si sunt de asemenea abonata si la newsletter.
Nu am incercat nici un produs Benefit din cauza bugetului, dar mi'as dori tare mult setul " Her name was Glowla" pentru ca am vazut ca toata lumea il lauda:)
Multumim pentru acest giveaway si pentru cadoul deosebit de Mos Niculae!
Sarbatori fericite!

adela sirghie spunea...

@Bonnye: da, stiu ca sunt mai multe fete care ar vrea sa participe la concurs, dar la fel ca si tine, au anumite retineri.
Dragele mele, eu va invit pe toate, blogul meu va este dedicat, la fel si acest giveaway, cu mare drag, va rog mult de tot nu ezitati!

Camelia Andrasescu spunea...

Buna,
Te urmaresc prin GFC cu numele Camelia Andrasescu.
M-am abonat la newsletter(Andrasescu.camelia@gmail.com
Multumesc pentru generozitate.Pana Acum nu am incercat nimic de la Benefit,dar mi-ar placea trusa "Her name was Glawla",mi se pare foarte potrivita pentru mine,avand astfel posibilitatea sa incerc mai multe produse minunate.
Inca o data multumesc si sper ca si tie sa-ti aduca mosul ceea ce iti doresti!
Camelia Andrasescu

mada spunea...

buna Adela,

ce giveaway apetisant :)

-> te urmaresc si mai comentez cu numele de mada
-> m-am inscris la newsletter-ul tau si m-am conectat cu GFC ( cu adresa mmmadaaa@yahoo.com)
-> nu am blog


nu am avut produse de la benefit pana acum, si mi-e foarte greu sa aleg intre atatea minuni :) ... cum am cearcane uratele , cred ca cel mai util mi-ar fi Confessions of a Concealaholic

Elena spunea...

Buna! Cel mai mult mi-as dori Confessions of a Concealaholic de la Benefit pentru ca pana in momentul de fata nu am gasit un conceler foarte bun... si ar fi foarte interesant sa incerc si produse benefit (altfel nu stiu cat de curand as putea face asta).

Stefana Teodoroiu spunea...

Eu as vrea tare mult sa incerc Benetint-ul, am auzit si cuvinte frumoase despre el, dar si reviewuri negative si cred ca e mai bine sa incerc pe pielea mea :D
Am postat si pe blogul meu concursul tau: http://theprettyblossoms.blogspot.com/2010/12/dm-haul-adela-sirghie-benefit-giveaway.html

Bafta tuturor si multumim, Adela si Moc Nicolae, ca ne faci un cadou asa frumos :D
O seara placuta!

Dana spunea...

Buna!
Nu am incercat nici un produs de la Benefit doar am urmarit numeroase review-uri . Mi-as dori sa pot incerca eyeshadow primer. Nu am nici un eyeshadow primer bun.
Multumesc mult pentru sansa !

claoo spunea...

Buna! Ma numesc Claudia..
Te urmaresc cu numele: Claoo
M'am abonat la newsletter
De mult caut un corector bun si am auzit numai pareri bune despre Erase Paste pe care mi'l doresc foarte mult.

Alexandra Clepsa spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Betty spunea...

Buna Adela! Ma numesc Betty. M-am inscris la newsletter-ul tau si la Google Friend Connect.
Urmaresc cat de des pot blog-ul tau.Cand am vazut concursul,am fost foarte incantata!
Imi doresc de mult timp sa incerc produsele Benefit,dar nu am avut ocazia.Imi doresc mult de tot kit-ul Confessions Of A Concealaholic
deoarece am auzit numai lucruri bune despre el:textura senzationala,blendable a a corectoarelor si acoperirea pe care o confera.
Am ceva cicatrici de la acneea cu care ma confrunt si cearcane.Cred ca acest kit poate fi solutia mult asteptata!
Adresa mea de e-mail este: betty_hpfan@yahoo.com

Lyanna spunea...

am uitat sa zic ca te urmaresc pe google cu numele de Lyanna

Mihaela spunea...

Buna, te urmaresc cu numele: Mihaela. Am postat pe blogul meu: http://mihaela-sunshine.blogspot.com/2010/12/condurs-adela-sirghie.html

Pana acum nu am incercat nici un produs de la Benefit insa fiindca am fost cuminte tot anul sper ca Mos Nicolae sa-mi aduca si: Her Name Was Glowla

Unknown spunea...

Bună Adela,

Îmi place mult de tot blogul tău, cel mai mult îmi place cum scrii, modul în care reușești să transmiți ceea ce simnți.Am iubit toamna alaturi de tine, prin intermediul blogului tău, mi-a placut să mă gândesc cât de tare mi-aș fi dorit o grădină cu trandafiri din care să-l adun pe ultimul înghețat, am citit cu drag poeziile așternute de tine.
Cu blogul tău îmi încep ziua, pentru știu că întodeauna ziua mea va începe zâmbind! Mi-ar placea la fel de mult să te cunosc personal.
Deși nu am de mult un cont pe google(unde te urmăresc ca Paula Lupu), mi-am pus semn special să te găsesc ușor, m-am abonat la newsletter de curând, oricum nici nu era nevoie, blog nu am, dar citind blogul tău m-am convins să-mi fac și eu unul, lucrez la asta acum. De la Benefit mi-ar plăcea paleta Big Beautiful Eyes, sunt tare curioasă să văd cum e, îmi plac culorile pentru că sunt naturale și am văzut/citit numai review-uri pozitive.

Cu mare drag,
Paula!

crislovescosmetics spunea...

Super concurs! As dori ca Mosul sa-mi aduca in dar Benetint....

Carmen spunea...

Buna,
Sper ca mai e loc si pentru felicitarile mele pentru acest concurs minunat.
Te urmaresc sub numele de Carmen prin GFC, sunt abonata la newsletter, cat despre blog, am unul mic si amarat dar pe care nu postez nimic, l-am facut doar pentru a urmari mai usor blogurile mele preferate. Daca trebuie sa postez despre concurs acolo as vrea sa ma anunti, cu toate ca nu-mi citeste nimeni blogul.
Cat despre ceea ce-mi doresc de la Benefit...cam grea alegerea. Raman insa la "Beauty In A Box" pe care mi-l doresc foarte mult. Sper ca mos Nicolae sa fie generos anul acesta cu mine.

adela sirghie spunea...

@Carmen: sigur, pana pe-nserat mai puteti sa ii scrieti Mosului.
Insa DA, as vrea tare mult sa scrii despre acest concurs pe blogul tau, poate prinzi gistul si incet-incet intri in blogosfera, pentru ca sunt multe lucruri de invatat si multe concursuri speciale pentru bloggerite:)
Ce spui?

Pisik spunea...

Buna ziua draga mea Adela!

Eu am folosit doar un produs Benefit pana acum, si anume Benetint din pacate nu mi s-a potrivit ca nuanta.

As vrea totusi sa incerc Coralista, de care am auzit atata de bine si pe care regret ca nu mi l-am cumparat de ziua mea.

Cu drag,

Gabriela

Ada spunea...

mi-am facut si eu recent un blog si am postat despre acest concurs :D
http://itsallsorandom.blogspot.com/2010/12/benefitmos-nicolaegiveaway.html

Cornelia spunea...

Buna Adela!
Prin tine ii transmit Mosului ca imi doresc tare,tare mult casetuta magica big beautiful eyes :)
Am testat-o la o prietena,mi se potriveste si ca stil de machiaj,usor,discret si in plus imi poate transforma ochii mici si caprui in "doua luminite jucause",mi-am citat sotul :)
Iti citesc blogul cam de un an,am gasit mereu ceva interesant si util (mai ales sfaturile de ingrijire pentru tenul mixt)
stefancornelia2004@yahoo.com

Carmen spunea...

Revin cu linkul catre blogul meu: http://carmenmachidon.blogspot.com/2010/12/multumesc-adela-sirghie.html
Este prima mea postare, sper sa nu starnesc hohote de ras, va rog sa-mi intelegeti emotiile si sa-mi tineti pumnii, sa ma incurajati si sa ma primiti printre voi.

Anonim spunea...

De Mos Niculae, imi doresc foarte mult Celebutante-personal stylist makeup kit, deorece cred k aceasta trusa contina aproape toate produsele de care ai nevoie pentru un machiaj perfect.

Sarbatori Fericite,
Ioana Visanescu
Ps: Imi pare rau, dar nu am putut trimite mesaj, cu contul google, pe care il detin si am trimis anonim. M-am semnat... sper sa nu fie nicio problema...:*

adela sirghie spunea...

@Ioana Visanescu: nu e absolut nicio problema, important este ca te-ai semnat la final.

Anonim spunea...

m-am razgandit, as vrea her name was glowla...
Scuza-ma,
Ioana Visanescu

kitty spunea...

Buna! Ma bucura faptul ca, prin acest giveaway, 3 persoane vor radia de fericire in aceasta seara! Cu parere de rau trebuie sa recunosc ca nu am folosit vreodata produse de la Benefit, dar, mi-ar placea enorm de mult Her name was Glowla pentru ca are tot ce am nevoie in momentele cand timpul este "inamicul" meu!
Te urmaresc sub nick-name-ul kitty00_7, adresa mea de mail este kitty00_7@yahoo.com, iar link-ul l-am postat pe blogul meu, http://kittyvintageboutique.blogspot.com/.Multumesc pentru o speranta! O zi frumoasa si bafta tuturor!

kitty spunea...

P.S. Am uitat sa mentionez ca m-am abonat la newsletter!

Ana D. spunea...

Mi+ar placea Benetint lip and cheek stain.
Te urmaresc cu numele Irene Yrys si am dat subscribe la newsletter cu adresa cukitza@yahoo.com

came spunea...

Buna!
eu imi doresc "Some kind'a gorgeous" pentru ca tenul trebuie sa arate mereu bine si suna tentant ce promite produsul. Am abonare la blog prin RSS, iar la Google Friend connect apar ca si "nissie". Blog nu am. Multumim pentru concurs!

Unknown spunea...

Buna ! Ce concurs :x ! Uauuu !
Pana acum, nu am avut ocazia sa incerc vreun produs de la Benefit,si daca as fi sa aleg unul, m-a cucerit total Smokin` Eyes. Nu mi-am facut niciodata smoky eyes si chiar vreau sa incerc si cred ca cu acest produs n-am cum dau gres.

Sunt Elena din Galati si iti multumesc enorm pentru faptul ca ne incanti cu blogul tau si acest concurs minunatttt :x. Sper sa am parte si eu de darnicia Mosului ! :*

Julie's Boutiq spunea...

Super giveaway! Trebuie sa recunosc ca e imposibil sa intri in Sephora si sa nu-ti ia ochii standul celor de la Benefit...Nu am avut nimic pana acum de la Benefit, dar stiu ca mi-au placut mult fardurile de ochi, nuantele de bej sidefate din BIG BEAUTIFUL EYES PALLETE. Multumesc pentru concurs si m-as bucura enorm sa castig!

*m-am inscris la newsletter cu j.lightboutique@gmail.com

*urmaresc blogul cu Julie's Boutiq

*am postat anuntul pe http://lightboutique.blogspot.com

IULIA

Anonim spunea...

confessions of a concealaholic
ma tenteaza de ceva timp sa il comand de pe net... dar nu ma lasa buzunarul :(
te urmaresc cu numele de Maya Uka
E-MAIL: uk_just_4u@yahoo.com

Paula spunea...

Buna Adela!
Cu greu m-am putut decide si The One este: Brows a-go-go.
Nu am incercat pana acum niciun produs Benefit Cosmetics, insa in blogosfera am vazut cat de apreciat este blush-ul Coralista.
Iti citesc blogul in fiecare dimneata; cum ajung la birou ma ,,actualizez" cu beauty news.
De la tine am aflat de Coralista, de lipstain ...
Conditiile newletter & Google connect indeplinite.


O zi placuta iti doresc!

raluca spunea...

Multumim de oportunitate!
Sunt abonata la newsletter si te urmaresc sub numele raluca mocanu(ralumocanu)
Nu am mai incercat nimic de la Benefit asa ca setul "Her name was Glowla" mi se pare oportun pentru a testa brandul

cristianna spunea...

buna ADELA unde scrie cine a castigat? sau cn sunt castigatorii.
Multumesc:*

adela sirghie spunea...

Cristianna, pe 6 decembrie seara am scris o postare separata cu numele celor trei fete care au fost castigatoare

Lavi spunea...

uaaaauuuu...mi le doresc pe toate! Dar cum nu se poate, as alege fara doar si poate kitul Confessions of a Concealaholic deoarece ma pasioneaza machiajul nude, unde tenul de portelan este cel mai important. Si de ce ma pasioneaza machiajul nude, poate te intrebi? Pt ca am avut o adolescenta marcata de acnee care efectiv m-a facut sa urasc orice pata pe ten. Am descoperit in timp ingrijirea riguroasa si machiajul corector care m-au mai salvat dar tot nu pot sa uit vremurile cand ma trezeam dimineata si imi ziceau colegele de camera : fa naibii ceva cu fata ta ca arati oribil! Iti dai seama comentariile astea ce urme adanci au lasat in sufletul meu. Oricum, acum pot sa ma declar experta in acoperire. Si mi le dorec mult.

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 268 din 268   Mai noi› Cele mai noi»