luni, februarie 22

breaking news: premiera in parfumeria romaneasca

Iata o stire interesanta, preluata de pe Associated Press:
Jean Paul Gaultier cere despagubiri de peste un milion de dolari unei firme din Sibiu, Agfa Trans Service Sibiu, care a importat din China o cantitate de apoximativ 16.000 de sticle de parfum fals, pentru a le revinde pe pietele Europei de Est.
Seful politiei financiare din Sibiu, Nicolae Fumurescu spune ca autoritatile romane au trimis la Paris mostre de parfum pentru a fi analizate, iar rezultatele au dovedit ca parfumul este fals. Prin urmare, despagubirile cerute de Jean Paul Gaultier sunt in valoare de un milion de euro, bani pe care firma importatoare, Agfa Trans Service, va trebui sa ii plateasca.
Cred ca este primul caz de acest gen, pana acum am crezut ca nu exista nici solutii, nici vointa pentru a descalci pirateria parfumeriei de lux.

5 comentarii:

my coffe-break spunea...

daca o sa le dea amenda aia, o sa ii potoleasca o vreme pe toti cei care vand parfumuri "de firma":)

Monica G spunea...

Inca un motiv pt care sa ne luam parfumuri din strainatate...e o nebunie cu industria asta a produselor contrafacute , si nu numai in Romania.

Monica G spunea...

Aaaa...si inca o chestie, in Constanta in port aproape saptamanal se descopera containere pline cu parfumuri "de firma", haine si incaltaminte sport "de firma",tigari fara timbru (mai ales) si multe alte lucruri de genul.Deci unde credeti ca ajung toate aceste "minunatii"? ca doar nu ii prinde pe toti, parerea mea.Pe rafturile diverselor magazine.Doua intamplari care m-au ingrozit:1.O prietena de a mea a lucrat pentru o perioada scurta de timp la Sephora, iar unii angajatii veneau de acasa cu parfumuri fake si le vindeau la pret normal (fara sa se sesizeze cineva acest lucru) si 2. Cand eram prin liceu mi-am luat o pereche de Nike-uri din Tomis Mall de la reprezentanta Nike, si ce credeti? dupa 2 saptamani mi se dezlipesc in bot (mentionez ca nu iam purtat zilnic)...deci ce sa mai cred? No comment

Magda spunea...

iai ce ma bucur

Ana-Maria spunea...

Bravo Jean Paul Gaultier!