sâmbătă, noiembrie 27

Benefit Brow Bar

Am fost invitata acum cateva saptamani la un eveniment Benefit-inaugurarea Brow Bar, in Sephora Mall Vitan, insa numai de curand am primit pozele, de aceea apare aceasta postare mai tarziu.. Cu aceasta ocazie, mi-am si subtiat putin sprancenele, pentru ca avand ceea ce se cheama "deep set eyes"- par putin infundati in cap. Detalii despre eveniment +o surpriza frumoasa veti gasi pe blog zilele urmatoare, dar postez cateva imagini,  pentru ca in primele sunt alaturi de doua prietene, Betty si Camelia si par sa le explic ceva foarte important si cu atata convingere(de fapt habar nu am despre ce era vorba, dar macar bine ca ele ma asculta, se pare, cu maaare si nedisimulata atentie), incat la a treia  poza cred ca mi-au sugerat sa incerc ceva de la Benefit ca sa le las in pace:)
Iata pozele care mi-au inseninat dimineata aceasta cetoasa, in ordine cronologica:


E clar ca le-am pus pe fete pe ganduri:


Sunt absolut convinsa ca mi-au aratat ceva dragut de la Benefit ca sa le las in pace si sa ma tina ocupata pana imi vine randul la sprancene: 


Fetele bune beau apa plata (Camelia si Cristina), iar fetele rele-sampanie, cum altfel, dar doar ca sa le straluceasca ochii in pozele facute de  Silviu Covaci:)


La final, am primit cadou a nice goodie bag care continea trusa de aranjat sprancene Brow Zingz, pe care chiar mi-o doream de multa vreme, High Brow(a brow lifting pencil) si o mascara BADgal lash.

I am wearing:
Gap V Neck
Massimo Dutti necklace
Chanel jacket
Hugo Boss Jeans

13 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Sunt curioasa ce va fi de Sephora care se va deschide in Brasov.
A fost buna sampania?
:)))

yoana spunea...

love your outfit..

SoSheSays spunea...

Foarte dragute poze si imi place jachetuta ta foarte chic!!!

Unknown spunea...

frumos blog
imi place jaketa ta foarte draguta!

bisous

Anonim spunea...

Adela ce sapun lichid recomanzi pt maini uscate? As vrea totusi ceva mai ieftin, am vazut review-ul tau legat de un sapun lichid de la Yves Rocher, dar as prefera totusi ceva din supermarket.Lili

adela sirghie spunea...

@Lili: sincer, eu cred ca gelul de maini nu conteaza foarte tare atata vreme cat folosesti o crema de maini zilnic.mPractic, poti alege orice gel, dar sa nu uiti sa te dai cu crema de maini, acesata chiar este importanta. Sper ca te-am ajutat:)
xoxo!

Zuzele spunea...

Lili, iti pot recomanda eu daca vrei crema pentru maini si unghii, cu arnica, de la Yves Rocher!
E super buna!

DeliasBeautyBlog spunea...

Esti ft norocoasa sa fii invitata la astfel de evenimente si ce m-a lasat fara cuvinte a fost outfit-ul tau.
Foarte rar vad persoane care sa se imbrace cu atat de mult bun gust.
Nu ai vrea sa faci mai multe outfit of the day pleeeeaseee?:D

adela sirghie spunea...

@Sweet Crazy Lollipop: multumesc mult! Imi este greu cu pozele, pentru ca nu are cine sa mi le faca, dar promit ca incerc sa postez mai multe outfituri:)

Alexa spunea...

Voiam de mult sa iti spun ca imi place noul concept al blogului, beauty& style si ca ai inceput sa postezi outfituri inspirationale. :) Si eu ca restul fetelor, sper sa continui sa ne delectezi cu tinutele tale ce denota mult bun gust! :)

adela sirghie spunea...

Azi a foat o zi cu plina plina cu vesti bune:)

micaela_neagu spunea...

Buna,
pentru ca nu am gasit post-ul despre gene false, spun aici pentru ca trebuie sa o spun...Am fost sa imi pun extensiile de gene castigate la Xtreme Lashes. Pentru ca nu pot pleca de acasa fara fiica-mea decat in situatii exceptionale(din motivul asta nu pot sa comand din dulapior ;-() am optat pentru o programare in cadrul Estetika & Wellness. Deci, sa nu ma lungesc - daca cineva vrea detalii, le dau cu cea mai mare placere-nu mi s-au putut pune decat vreo 3-4 gene fiindca din cauze diverse(gen lumina puternica, oboseala ochilor, chestia cu gel care e pusa intre pleoape ma incomoda) pupila mea se misca si stilista nu a reusit sa imi lipeasca genele. Ceea ce trebuia sa fie relaxant pentru mine a fost neplacut si am cerut sa renunte. Asa ca am un ochi un pic mai bogat in gene. Fetele au fost dragute si mi-au dat un cadou de consolare un heated eyelashes curler si un creion de ochi foarte rezistent la transfer din cate am vazut. Oricum am ajuns la concluzia ca e aproape imposibil sa nu lacrimez in primele 48 de ore dupa aplicare,mai ales ca am pleoapele uleioase si nu rezist fara sa ma spal/demachiez la ochi-ma ustura ochii!!! Genele se vad foarte frumos, pentru cine poate recomand cu cea mai mare caldura,par naturale, nu incomodeaza, cum spuneai tu de cele smoc, eu se pare ca nu sunt in categoria celor fericite...
PS: In Sephora Vitan ce se intampla in Brow bar-ul Benefi-te mai poti pensa acolo? Pentru viitor macar, chiar daca nu pot ajunge acum acolo. Si scuzati incoerenta si eventualele greseli.

adela sirghie spunea...

Eu cred ca mai exista Brow Bar, a fost o mare desfasurare de forte la lansare. Si eu vreau sa ajung acolo de ceva vreme, pentru sprancene-nu me-am mai retusat de atunci.