marți, noiembrie 23

Dintotdeauna mi-am dorit sa imi albesc dintii, dar nu am facut-o niciodata

De cateva ori am fost foarte aproape sa fac acest pas, dar am renuntat de fiecare data. Nu pentru ca mi-ar fi frica, nu pentru ca nu imi place la stomatolog-desi chiar nu imi place la stomatolog:), nu din cauza pretului, ci pentru ca dimineata beau expresso, iar in timpul zilei, ceaiuri de fructe, care coloreaza smaltul, iar din cand in cand, savurez un vin rosu. Ceea ce inseamna ca daca azi imi albesc dintii, peste doua luni vor fi din nou patati.
Din acest punct de vedere, o investitie in albirea dintilor, nu se justifica in cazul meu. Nu cred ca gresesc.

5 comentarii:

Magda spunea...

eu credeam ca renunti la albirea dintilor ptr ca nu e un procedeu foarte sanatos pentru dinti,,,

adela sirghie spunea...

@eu cred ca poti sa te gandesti sa o faci o data sau de doua ori. Insa daca bei cafea, vin rosu, ceaiuri de fructe, cum fac eu, ar trebui sa repeti procedeul o data la cateva luni, ceea ce nu e deloc sanatos, cum bine ai punctat si tu, Magda.

Agnes spunea...

eu vroiam acum doi ani sa-mi albesc dintii dar stomatologul meu nu m-a lasat pretinzand ca nu e necesar. Insa acum trei luni l-am intrebat din nou daca imi face si a fost de acord am facut doua sedinte cu laser iar rezultatul e impresionant. Mai mult nici nu aveam nevoie. E adevarat ca eu nu beau cafea ceaiuri vin nici nu fumez asa ca sanseele sa ii mentin cat mai albi sunt ft mari. oricum o data pe an cred ca imi voi mai face cate o sedinta

Natural spunea...

Pana cand ne revedem ai de la mine o nominalizare, o leapsa, o foto-ghicitoare si chiar o solutie anti-stres.

Spor(t)!

Poofie spunea...

Nu iti recomand aceasta procedura (sunt studenta la Med Dentara).Sensibilizeaza foarte mult dantura..procedura trebuie repetata..si nu e vorba de cost cat de ce va urma.Asa ca detartrajul si periajul profesional este sfant!Use it wisely!