luni, august 17

e cazul sa furam cremele barbatilor?


Am o prietena care foloseste o crema de ochi anti-cearcan cumparata de la Sephora, raionul pentru barbati. Spune ca este cea mai buna pe care a folosit-o pana acum, singura care ii poate ameliora umbrele din jurul ochilor.
La lansarea gamei pentru barbati Skeen+ in Romania, am aflat cateva lucruri extrem de interesante care m-au cam pus pe ganduri. La modul cel mai serios cu putinta. Sa va spun intai cateva cuvinte despre Skeen+. Creatorul acesteia, Pedro Garcia Maggi a pornit de la ideea ca barbatii au pielea mai grasa si mult mai putin fina decat a femeilor, prin urmare, produsele pe care ar fi indicat sa le foloseasca trebuie sa aiba o concentratie mai mare decat cea obisnuita, care se gaseste in cremele pentru femei.

Un exemplu foarte graitor? Retinolul(care previne imbatranirtea)are o proportie de 3%in cremele obisnuite(pentru femei). La Skeen+, procentajul este de 13%. Brand managerul de la Skeen+ ne-a incurajat pe toate sa folosim produsele din gamele man care, in special daca simtim ca pielea noastra are nevoie de ingrediente mai puternice. Cum eu am tenul gras, mie mi se parea ca omul vorbeste cu mine.

Un alt beauty tip recunoscut? Femeile au rabdare cu cremele lor, sunt indulgente, asa am fost noi educate: sa asteptam rezultatele pana cand apar. Barbatii, mai nerabdatori, au nevoie imediat de rezultate, altfel isi pierd interesul. Prin urmare, daca observa ca produsul cosmetic cumparat nu are rezultatele promise, il arunca si nici nu mai cumpara altul vreodata. Acum...vi se pare cunoscut? Ca o firma de man care sa aiba succes trebuie sa fie muult mai rapida in rezultate.

Eu folosesc Exfoliating Dermopeel, un exfoliant chimic datorita acidului glicolic si a microdermabraziunii mecanice datorate microparticulelor exfoliante. Elimina instantaneu impuritatile, are efect de regenerare si pielea este mult mai luminoasa. Nu are parfum, nici coloranti, iar tenul meu desi sensibil, nu se simte deloc amenintat de textura concentrata.
P.S. din cate mi-am dat seama, mai sunt si alte produse barbatesti pe care le folosim la nevoie. La loc de cinste se afla deodorantele si anti-perspirantele.

11 comentarii:

Beatrix spunea...

sau spuma de ras:)),o folosesc pe picioare atunci cand sunt nevoita sa folosesc bic-ul.De exemplu prietenul meu foloseste lama mea de ras pentru ca tenul lui este mai sensibil cand se rade..iar lama pentru femei nu este atat de "hard".

adela sirghie spunea...

asa cum exista creme pentru femei si creme pentru barbati, exista si lame de ras diferentiate.
mereu chestiile pentru femei sunt mai soft, mai usurele.

o-felie-de-liliac spunea...

asta pentru ca si noi suntem mai soft :)

SoSheSays spunea...

Suuuper....
Ai incercat si tu acel ppeling? Au Skeen la Sephora??
Singurul lucru care m-ar deranja ar fi daca ar avea un miros prea puternic barbatesc. Mmmm interesant.

adela sirghie spunea...

da, au skeen la sephora. eu folosesc dermopeeling de vreo 2 spt deja.
are un miros f placut
nu miroase deloc a crema de ras sau alt miros de produs pt barbati

Zuzele spunea...

se gaseste la sephora? cam cat costa?

adela sirghie spunea...

da, se gaseste numai la sephora, costa 129 ron.

Unknown spunea...

draga mea,
am uitat sa-ti spun ca vineri seara i-am cumaprat lui David celebrul exfoliant de la Skeen+ si ghici cine l-a folosit prima?-)))) mi-a placut mult si cred ca o sa dezvolt un fel de dependenta de el, in sensul ca o sa-l folosesc si eu o data pe saptamana, ca tot sta pe etajera de la mine din baie:-)))

adela sirghie spunea...

acesta este un adevarat produs de tipul 2 in 1, draga Anca
il cumperi pentru David, deci ii faci un cadou stylish si scump pe deasupra. David il foloseste, profund impresionat de grija ta fata de el, probabil se da cu el de cateva ori, in special cand esti si tu atenta. Acesta a fost primul efect al dermopeelingului. Al doilea, il iei tu si il folosesti temeinic, cum scrie la carte, chiar si de doua ori pe saptamana, acidul glicolic pur fiind mana cereasca pentru tenul gras.
deci eu cred ca merita banii:)
si practic, nu ai cheltuit niciun leutz pentru tine, nu-i asa ca am dreptate?

cosmofever spunea...

Adela! Blogul tău este fabulos!!! Parcă-mi citeşti gândurile :) Chiar zilele astea am citit despre peeling-ul de la Skeen+ şi mă gândeam să dau o fugă până-n Sephora, când am văzut că ai scris şi tu despre el. Mulţumesc din nou!

adela sirghie spunea...

ma bucur:)
l-ai testat?