duminică, august 16

zi de beauty


ieri am avut zi de beauty. iata cu ce mi-am ocupat timpul(majoritatea timpului). am facut baie si m-am dat cu scubul de piersici pe tot corpul. m-am dat apoi, cu un alt scrub si pe fata, dupa care am aplicat o masca cu ginseng de la vegeticals, cu care am stat ceva mai mult de 20 de minute. cat timp eram cu masca, am aplicat si o lotiune hidratanta, am insistat la genunchi, coate, incheieturi.

apoi mi-am umblat la fatza, mi-am scos punctele negre. am pulverizat pe fata apa de roze, dar m-am dus repede in dormitor sa ma uit si in oglinda mare de acolo, sa vad daca fata mea se inrosise tare. Si pentru ca da, se inrosise tare, mi-am mai pus inca o data masca de fata. daa, aceeasi masca cu ginseng de la vegeticals. de data asta cred ca am stat mai bine de o jumatate de ora, dupa care iar am pulverizat apa de roze. nu mi-am dat cu crema, ci cu un ulei pt ten gras de la dr Hauschka.

momentul cel mai greu al zilei a fost cel cu autobronzantul; am dat cu spray de la Lancaster numai pe picioare, pana sus, mi-am spalat bine bine de tot mainile, dar nu am mai continuat, ca ma plictisisem deja rau de tot. ma gandeam sa continui luni. am vazut ca la axila mai aveam cateva fire razlete nou aparute, am incalzit ceara, am epilat o axila, dar la cealalta am dat cu lama ca mi s-a parut ca erau prea putine firicele ca sa ma mai obosesc.

mi-am indepartat si cuticulele cu gelul verzuliu de la alessandro si am pilit unghiile deoarece crescusera putin cam mult si nu imi placea si am mai aplicat si balsam pentru cuticule. de vreo trei ori.
unghiei mari de la piciorul drept ii sarise putin oja rosie, asa ca am aplicat un strop de Moscou si am omogenizat cu lac transparent. si am dat si restul unghiilor cu acelasi lac, sa reziste mai bine cat a mai ramas din vara asta.

chiar, ieri a fost o zi... ca nu mi-am vazut capul de treaba! voi cum v-ati petrecut Sfanta Maria?

17 comentarii:

beautyandthecity spunea...

Ce coincidenta! ziua mea de beauty a fost azi deoarece nu aveam alte planuri...

pentru ca trezirea sa fie cu efecte maxime am deschis larg geamul si am facut 25 de minute de exercitii pentru picioare de pe un dvd cu sport, apoi la dus scrub cu samburi de masline, cafeina si guarana (produs romanesc elmiplant)

dup dus, exfoliantul pentru fata de la bioderma si cateva puncte negre extrase manual cat porii inca erau deschisi. Apoi lotiunea tonica si crema de zi si I'm good to go

A urmat epilarea lung proces pentru ca folosesc aparat pentru picioare si maini si ceara pentru zonele mai sensibile. Reactii bune pielea nu s-a razvratit cu puncte rosii asa ca am aplicat la sfarsit crema de corp pentru fermitate de la galenic masand energic.

Am trecut din nou la fata cu penseta si forfecuta pentru sprancene tzac tzac le-am redresat.

A urmat mani+pedi: pilit si taiat doar pielitele razvratite, iar la sfarsit lac neutru roz pal pentru un look natural.

Acum totul e in ordine I'm just ready for next week si totul a fost un fel de home-made spa&cosmetics.

Printre toate astea am mai urmarit posturile de pe blogurile de beauty in cautare de ponturi ;)

adela sirghie spunea...

ah, da, eu am sarit zilele astea peste exercitii.
uneori e asa un lazy crazy summertime!
maine reiau.

Alexa spunea...

Si eu m-am rasfatat astazi cu peelingul cu acizi de fructe de la dr. Kadir preferatul meu, aplicat in strat generos si lasat sa actioneze cam 30 de minute, dupa ce in prealabil folosisem si o perie pentru masaj si exfoliere, luata de curand de la Douglas. Apoi apa termala si crema reparatoare cu acid hyaluronic de la Ducray si pielea mea era alta. M-am intors de la mare cu pielea cam deshidratata, mi se descuama neplacut si asta se vedea si cand aplicam fondul de ten, arata inestetic si artificial...
Pe corp mi-am facut un gomaj si am aplicat un ulei de corp (de argan) de la Sensiblu, care se poate folosi si pentru par. Mani+pedi si cam atat :)

SoSheSays spunea...

Wow o adevarata lectie de beauty Adela!
Eu de o luna incoace ma fac cu lama...ouch!
Nu am chef de epilare...cat despre masca..nu am :((
Imi fac un mini masaj facial zilnic si cred eu, imi face bine. In rest mare lucru nu fac. Unghiile mi le fac singura simplu cu o singura nuanta, sincer nici nu prea imi plac modelele pe unghii. Mi se pare mai frumos o singura nuanta. Nici scrub nu am momentan. Dar merge cu lufa pe care o am, e din bumbac si e foarte okay.
Tare saracuta sunt acum in materie de beauty!
Altceva hmmm...astept sa imi fac masaj cu Body Creator!! :)))

adela sirghie spunea...

dupa cum vad eu, a fi frumoasa e un job full time, alexa.
si asa si trebuie sa ramana!

adela sirghie spunea...

pt not beautiful enough: vesti bune vesti bune! maine merg la posta si iti trimit crema.
dar trebuie sa remarc un lucru:dupa acest testimonials cu body creator, tu nu ai mai participat la niciun altul.
te invit cu drag si la celelalte, beauty!

adela sirghie spunea...

acest lucru este valabil si pentru alexa.
dragele mele, voi sunteti cititoarele mele fidele, ce se intampla? comentati la orice, in afara de testimonials!?

o-felie-de-liliac spunea...

eu alerg macar 10 minute zilnic, in aer liber, asa, pentru mentinere. nu vreau deloc sa slabesc, dar imi place s-o fac :) iau mp3-ul si bag cateva melodii :)

mie-mi place mereu sa ma rasfat singura acasa cu tot felu` de bunatati din astea :)

am sa revin cu bunatatile mele :D

o-felie-de-liliac spunea...

uof, asta cu testimonials suna si pt je? ca incep sa fiu fidea :)

SoSheSays spunea...

Ti-am urmat sfatul si am comentat si la Lierac Mat-Chrono ca tot e oful meu cel mai mare. Tenul! Mi-am adus aminte si de leapsa pe care ti-am trimis-o si nu, nu as da cea mai mare suma de bani pe fond de ten ci pe Orice destinat tenului in general. Crema, masca, lotiune, emulsie...si fond de ten. Daca se poate face un top cu lucrurile care conteaza cel mai mult, tenul ar fi pe primul loc. Pe locul doi parul. Deci o sa comentez si la celalt testimonial! :D
Ura!!!
Mersi Adela, doamne te mai fac sa pierzi si timpul pe la posta cu pachetelul meu. Iti multumesc mult. De abia astept!:)
*
*Alexa cum e Dr kadir? Am auzit despre ei.

beautyandthecity spunea...

hello Adela

Stai linistita ca nici eu nu sunt perseverenta cu sportul, dovada: azi m-am trezit cu o febra musculara care ma cam impiedica si la mers... asa-mi trebuie daca nu exersez regulat.

xoxo

adela sirghie spunea...

eu cateodata ma mai rasfat si ...tragand chiulul!

adela sirghie spunea...

sigur, astept comentariile tale!

Gaby spunea...

Eu pentru frumuseţea mea am fost la mama şi am mâncat mâncare gatită (aleluia). Trebuie să o las mai moale cu mâncarea că m-am îngrăşat după ce m-am lăsat de fumat, dar nu mă pot abţine când văd ciorbă, sarmale şi prăjituri făcute special pentru mine. Şi i-am zis mamei La Mulţi Ani printre dumicaţi. :)

Alexa spunea...

Da, chiar e un job full-time si eu l-am neglijat in 2 saptamani de vacanta pentru alte distractii si efectele s-au vazut mult. Insa incet, imi revin la starea buna. :)
Eu m-am gandit sa nu abuzez cu testimonialele...dar daca spui tu ca nu e abuz, o sa ma inscriu la serumul de par. :)

Not Beautiful Enough, produsele dr. Kadir sunt profesionale, organice certificate Ecocert, deci fara multe prostii chimice care se regasesc chiar in produsele cosmetice foarte scumpe. Peelingul meu este cu acid glycolic si lactic, in concentratie 10% si chiar imi place, are rezultate imediate. Se gaseste in saloane, costa aproximativ 90 ron.
Dupa ce imi termin stocul actual, vreau sa incerc si alte produse de la ei, probabil gama pentru ten problematic.

adela sirghie spunea...

te astept cu drag la testimonials, Alexa! xoxo

El Kryss spunea...

Adela cum indepartezi resturile de caera ramase pe piele?:*