miercuri, decembrie 29

Wednesday morning reading: Oldies but goldies:)

Cinci produse care au invins timpul, am citit de dimineata, mare AICI
Iata si impresiile mele despre aceasta lista intocmita de specialistii in beauty de la Yahoo, dupa indelungi dezbateri, desigur.
Chanel no 5 a fost primul parfum pe care mi l-am cumparat la prima iesire in afatra granitelor tarii, la Paris. La inceput am fost incantata si fericita,  acum insa nu l-as mai cumpara, preferintele mele se indreapta in mod cert catre alte orizonturi.
De curler-ul de la Shu Uemura am aflat dintr-un film, nu am folosit niciodata asa ceva, o mascara de volum pentru gene mi se pare suficienta deocamdata. 
Am folosit si eu fixativ Elnett in urma cu cincisprezece ani, cand imi imbacseam parul cu diverse produse de styling. Acum nu as mai da banii pe asa ceva, am acceptat in sfarsit ca am parul lins, moale si frumos.. Nici macar cand m-am maritat nu l-am lasat pe Laurent Tourette, care m-a coafat, sa foloseasca acest produs.
De mascara de la Maybelline(cea roz, ca o prajitura intarita dintr-un galantar comunist) nu imi aduc aminte cu drag, pentru ca se faramita si imi accentua cearcanele. 

Singurul produs care sta in picioare, din punctul meu de vedere, este Drying Lotion (blemish treatment), de la Mario Badescu, pe care nu l-am  incercat, desi imi tot propun acest lucru de vreo 15 ani, de cand am citit despre el. Cred ca o sa mi-o cumpar dupa ce mi se termina lotiunea de la Origins, pe care o am acum. Ma gandesc sa comand Mario Badescu online:)

9 comentarii:

Monica - Pisica albastra spunea...

rimelul roz de la Maybelline mie mi-a placut mult de tot! a fost primul meu rimel...si al doilea, si al treilea :)))
ce-i drept, eu nu am mari pretentii de la un rimel, toate isi fac treaba pentru mine, mai mult forma periei ma determina sa cumpar (cu unele ma manjesc), insa din celelalte 4 produse ramase, sincer nu-mi face cu ochiul nici unul.
Chanel no. 5 clar nu e pentru mine, dispozitivul metalic de bagat in ochi (sau prea aproape de ochi) ma dispera ca si concept numai, fixativul de par e o inventie ciudata, iar cu lotiunile de uscare a tenului nu prea ma impac (am tenul sensibil din acest punct de vedere si se descuameaza)

Sarbatori fericite si linistite in continuare, Adela, si sa ne citim/scriem cu drag si cu bine si anul viitor!

Alexandra G. spunea...

Rimelul de la Maybelline mi s-a parut cel mai bun rimel folosit vreodata :| dar nu se mai gaseste la noi :(( ultima oara am avut unul din SUA si a fost fffffffff ok, imi pare tare rau ca nu te-ai impacat bine cu el.

adela sirghie spunea...

Nu m-am impacat deloc bine cu acea mascara, mi se si inroseau ochii de la ea. Nu am trecut-o la dezamagiri cosmetice pentru ca era ff ieftin si am vazut ca nici nu se mai gaseste in Romania.
Cred ca am primit-o cadou la lansarea Maybelline in Romania, in urma cu peste zece ani:)

Agnes spunea...

Ti-ai facut in sfarsit curaj sa comanzi online? :)))

adela sirghie spunea...

@Agnes: oarecum, dar inca nu am lansat nicio comanda.

Adelina Tomescu spunea...

Rimelul roz l-am avut si eu si era ok...nici nu m-a impresionat dar nici nu mi-a creeat neplaceri. Chanel no5 nu mi se potriveste in momentul de fata, asa simt. Poate peste vreo cativa ani. Celelalte produse nu le-am incercat. Apropo de parfumuri Adela, odata cu trusa Benefit pe care am primit-o la giveaway am primit si niste mostre de parfum si imi place taaare mult So Hooked on Carmella si ma gandeam sa te intreb daca stii vreun parfum asemanator cu acesta care sa fie mai usor de gasit. Nu am Sephora pe aproape. Imi plac mult tonurile de vanilie si caramel pentru iarna. Ma poti ajuta te rog?

adela sirghie spunea...

@Adelina: incearca Miss Dior Cherie sau Armani Code, cred ca le gasesti in mai toate parfumeriile de lux.

Anonim spunea...

principalul ingredient din lotiunea lui badescu este calamine, care se gaseste si la noi in farmacii cu 10 lei. daca mai adaugi si un pic de acid salicilic, tot de la farmacie, ai fix drying lotion. asa ca cine vrea sa economiseasca are optiuni :P

adela sirghie spunea...

@Anonim:asa este, sunt optiuni.
Insa intr-un amestec de acest gen, conteaza mult cantitatile folosite.
Secretul consta nu in ingrediente(ele se citesc pe eticheta) ci pe combinatii si cantitati.