joi, decembrie 16

Winter in style

Unele fete chiar stiu sa infrunte frigul cu gratie. Am gasit o selectie foarte interesanta pe Refinery 29, trebuie sa v-o impartasesc repede-repede. Cred ca au un secret numai al lor, fetele acestea, care mie imi scapa. Eu sunt atat de friguroasa, incat daca nu ma inchei pana sus, tremur non-stop, ma invinetesc rau, ca fetita cu chibriturile si cu ochii in lacrimi, nu sunt in stare nici sa mai gandesc unde mi-am pus manusile sau in ce mana tin geanta.


18 comentarii:

Anca spunea...

si eu sunt la fel...imi inchei paltonul pana sus si imi pun si fularul in jurul nasului...

azi simteam practic ca ma dor narile de la aerul rece si aspru!

adela sirghie spunea...

Eu am toleranta zero la frig.
Zero.

Monica - Pisica albastra spunea...

eu nu vreau sa fiu rautacioasa - chiar e foarte draguta tanara din fotografie - dar ori si-a pus manusile de amorul artei, ori pantofii!! nu se poate, pe bune! sa consideri ca e destul de frig pentru manusi, dar in acelasi timp suficient de cald sa porti pantofi fara ciorapi.
sau mai exista si varianta: a iesit, a facut poza, a intrat inapoi la caldurica :)
aia nu e tinuta de -5 grade Celsius clar. oricat ai fi de fashionista.

SoSheSays spunea...

Ma uit la acei pantofi si apoi la ce vad afara si NU, aceasta nu e o tinuta de iarna ca la noi. Poate de iarna ca la greci sau spanioli...

SoSheSays spunea...

Da total de acord cu Monica pIsica albastra, aceasta tinuta nu e de iarna iar paltonul oricum a fost deschis numai pentru poza.

adela sirghie spunea...

Dar nici restul fetelor de pe Refinery 29 nu sunt foarte gros imbracate...

classiq spunea...

Si eu sunt friguroasa, mi se pare ca sunt tot timpul prea imbracata. Imi plac culorile neutre si clasice din imagine si pata de culoare a manusilor. chic! dar este un outfit pentru o iarna blanda :)

Anonim spunea...

Adela, acum depinde de ce iarna e la fiecare. La noi au fost azi -10 grade... in Nicosia e tot iarna, si sunt 17 grade... La 17 grade si eu m-as imbraca asa :P

Andreea spunea...

Depinde de ce origine e :) Daca e rusoaica, -5 grade sunt o nimica toata!

Dia spunea...

Imi place paltonul si culoarea.
Frigul il infrunt cu greu si eu, sunt friguroasa, iar fularul il infasor mereu ca sa-mi acopere gatul. Sunt in stare si primavara sa port fular, din cauza ca am avut probleme si simt nevoia sa-l protejez.

Gabriela spunea...

Nu stiu daca mai tineti minte ultimele doua episoade din seria 6 Sex and the city. Apare Carrie de cateva ori lafel imbracata numai ca ea purta culmea, rochite nu pantaloni si pe-deasupra mai si astepta taxiuri de cele mai multe ori deci nu intra imediat la caldurica. Ii iesea aburul pe nari de ce frig era dar asta e, ce nu facea ea pt moda? Asa si domnisoara din imagine. Ca sa nu mai vorbim de moda mall-urilor de la noi. Fix lafel. Domnisoare cu hainutze cambrate si subtirele si in picioruse pantofiori chiar daca afara sunt -7 grade. Si eu am incercat o data sportul asta iarna trecuta si am ales sa ma plimb mai..."lejera" prin mall..insa eu aveam cizme de schimb in masina . Mi-am dat seama ca faza de superficial bitch nu prea ma caracterizeaza asa ca am renuntat sa mai fac asta. Am observat totusi ca in liceu mergeam mult mai putin infofolita ba chiar nu purtam mai deloc fular&caciula... O data cu varsta cred ca mi-a scazut si mie toleranta la frig....weird.. :))

Adelina Eneșca spunea...

Brr...! si eu sunt foarte friguroasa si as pune cat mai multe haine pe mine. Eu ma inrosesc ingrozitor de la frig si mi-e groaza sa ies pe afara din cauza asta. Nu stiu ce ma fac pana la vara

adela sirghie spunea...

NU sunt deloc in largul meu cand e frig.
De style nu cred ca poate fi vorba. sau poate dupa ce dau jos trei cojoace sau mai multe, cate avea baba Dochia.

siginutz spunea...

toate bune si frumoase, pana la partea cu pantofii fara sosete, la fata din imagine. cum de manusi da, si cizme ba? as ingheta, la iernile noastre. :)

Ana-Maria spunea...

Mie imi place f mult tinuta! Depinde cat de frig este... Eu am vazut f multe tipe purtand manusi primavara/toamna, asa ca nu mi se pare o exagerare sa porti manusi cu pantfi. :)

albastrikmik spunea...

no way acesta nu e tinuta de iarna,la iarna care o avem noi as ingheta de frig daca as iesi in pantofi afara.P e vremea asta te incalti cu cizme imblanite.

Dee spunea...

da.. si eu m-am blocat cand am vazut pantofii pe piciorul gol :| bine, eu nu suport pantofi pe piciorul gol niciodata, fie vara, fie primavara sau toamna...

si ma infofolesc de nu-i adevarat.

yet, frumoase culori

purple spunea...

fetelor,toate aceste poze facute de street style hunteri sunt facute in Vestul Europei(care nu e asa de friguros iarna (~exceptand cazul de acum in 2010)in Australia si America,New York etc...e clar ca iarna noastra romaneasca nu e la acelasi nivel ca si celelalte,eu n-am prea vazut poze cu rusoaice fashionable imbracate pe astfel de bloguri pt ca ele se infofolesc dublu ca noi,cele care sunt pozate pt felul de a se imbraca in Moscova sau Leningrad(etc) sunt tipe bogate cu masini,si daca a observat cineva colectiile din Zara,Bsk si alte magazinase din malluri n-au colectii adecvate climei noastre pt ca sunt concepute pt Europa occidentala...ori mie nu mi se pare ca se poate numi palton paltonul fara o captuseala adecvata!:))