marți, decembrie 7

ADELA SIRGHIE, Mos Craciun si un nou si minunat giveaway de la Benefit

La rugamintea mea rimelata, Mos Craciun s-a dat de trei ori peste cap si a scos din sacul lui un nou giveaway Benefit, pentru ca fetelor care au scris pe blogul meu sa le revina repede repede zambetul pe buze. De data aceasta, Mos Craciun (care e mai mare si mai tare decat fratele Niculaie) are de impartit  sase cadouri pentru sase fete. La alegere, bineinteles. Iti alegi cadoul si ii spui mosului, intr-un comentariu, ce iti doresti de la Benefit, explici alegerea facuta in cateva cuvinte, te abonezi la Google Friend Connect si la newsletter-ul feedburner- prima casuta pe dreapta (ai grija sa validezi apoi pe mail contul, iar mailul tau trebuie sa fie bineinteles, real, nu inventat pentru aceasta ocazie). Acest giveaway va dura 14 zile si 14 nopti.
Bineinteles, fetele care au blog vor fi rugate, la fel ca si data trecuta, sa preia giveaway-ul cu poza, link si descriere,  lucru pe care cred ca il vor face cu placere, deoarece nimeni, dar absolut nimeni nu mi-a spus ca nu ii place Benefit si ca nu vrea sa participe la acest giveaway.
In cazul in care vor exista castigatoare din afara Bucurestiului, cadourile le vor fi trimise prin curier, iar fetele din Bucuresti vor fi invitate la Sephora Mall Vitan sa isi ridice premiile, la fel ca si data trecuta.
Daca am uitat ceva, mai adaug pe parcurs, acum m-am grabit sa fac acest anunt.
Le invit pe toate fetele sa participe, fie ca au blog fie ca nu, sunt curioasa daca cele care au participat si la primul giveaway vor avea aceleasi optiuni de cadouri:)
Vi se pare prea curand?
M-am gandit ca daca mai asteptam putin, va trece Craciunul.
Tu ce iti doresti de la Benefit?
So, again, Have fun, girls!

286 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 286 din 286
Liana Mitroi spunea...

Buna ! Te urmaresc cu numele Liana Mitroi si sunt abonata cu adresa liana.mitroi@gmail.com
Imi doresc mult sa castig setul Some beauty to love.
Am deja cateva produse de la ei, si imi doresc mult de tot sa incerc blush-ul Coralista si celelalte produse.

Daiana Petruta Vultur spunea...

Buna!Te urmaresc cu numele Daiana pe Google Friend Connect si m-am abonat la newslwtter cu adresa de mail www.petruta1990@yahoo.com, astept sa se valideze contul.Din pacate nu7 am blog dar poate cat de curand imi voi face si eu unul deoarece sunt innebunita dupa cosmetice!Ce imi doresc de la Mos Craciun este kit-ul Confessions of a concealaholic deoarece am primit ''mostenire''de la mama o pereche superba de cearcane pe care doresc sa le fac sa dispara de Sarbatori!Poate am noroc si eu!Multumim de giveaway!Sarbatori Fericite!

Aurelia spunea...

Buna!Te urmaresc cu numele Aurelia , sunt abonata la Google Friend Connect si la newsletter-ul feedburner-ului cu adresa de email aureliaeftene@yahoo.com.Imi doresc foarte mult parfumul "The Garden of Good And Eva" , deoarece am citit despre el pe internet si se incadreaza in preferintele mele datorita ingredientelor sale fresh .

elena dulcik spunea...

buna! sunt foarte incantata de acest giveaway si sper ca mosu sa treaca si pe la mine! Imi doresc f mult Some kind'a gorgeous pt ca am auzit ca face minuni! :) Te urmaresc cu numele elena dulcik si mail-ul meu e elena_dulcik2006@yahoo.com
Multumesc mult si doresc mult noroc tuturor :)

Alexandra spunea...

Hm.. cred ca mi-as dori un creaseless cream shadow/liner intr-o nuanta inchisa cum ar fi strut sau stiletto. Sarbatori frumoase! (Te urmaresc cu alexandrapuscas si emailul alexandrapuscas@hotmail.com)

Nicolle spunea...

BUNA, Adela. Iti urmaresc blogul din septembrie 2009, a fost printre primele bloguri de frumusete care le citesc cu placere. M-am conectat de 2 zile la newsletter, dar nu am primit pe email confirmarea...ce pot face in cazul acesta, mi-a si dori sa particip si eu la giweaway Benefit, te urmaresc pe google friends de pe adresa"draganico@yahoo.com"

adela sirghie spunea...

@Nicolle: trebuie sa te mai inscrii inca o data pe newsletter-ul de a feedburner, sa fii atenta la adresa, apoi ei iti vor trimite un link de validare. Validezi link-ul, apoi vei primi in fiecare seara noutatile de pe blogul meu. Te rog mult de tot sa ma tii la curent cu evolutia, da?

Unknown spunea...

Hei!
Te urmaresc cu numele Sandra,sunt abonata la newsletter cu adresa de mail nsandra88@yahoo.com.
Imi doresc mult paleta "Her name was Glowla" (am auzit numai lucruri bune despre ea),nu am avut ocazia sa incerc produsele Benefit pana acum.
Merry Xmas :*

Roxana spunea...

Buna Adela! Te urmaresc cu numele de Roxana(roxanne802@yahoo.com), iar de la Mos Benefit mi-as dori setul Some Beauty to Love, pentru ca pe langa blush-ul Coralista(full size, yaaay),mai sunt si alte bunatati, iar ambalajul e absolut demential :)
Te pup!

Paula spunea...

Desi Mos Nicolae nu a mai ajuns la mine ( nu am reusit sa trimit comment in timp util) poate Mos Craciun nu ma va uita. Ce mi-as dori de la el ar fi paleta Her Name is Glowla.

Ti-am descoperit blogul in urma cu un an , pe vremea aceea erai plecata in vacanta de iarna in Belgia, insa abia acum m-am gandit sa ma si abonez la newsletter. Te urmaresc sub numele de Paula.

Profit de moment si iti urez inca de pe acum Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi tie si un an plin de bucurii!

Kandia spunea...

Buna, sunt abonata cu numele de Kandia, si am postat aici http://reviewscosmetice.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html .

Mi-as dori trusa Her name was glowla, laudata cum e si atragatoare si irezistibila. De ce ..cred ca nu sunt multe de spus, ca toate celelalte participante, visez la anumite cosmetice si sansa acestui giveaway ne bucura, ne creste pulsul si ne face nerabdatoare, sperand fiecare dintre noi sa ne vedem numele printre cele castigatoare. N-ar mai fi multe de spus, nu? Sa fie intr-un ceas bun!

Kandia
review.uri.cosmetice@gmail.com

SunshineDiva spunea...

Buna,

Te urmeresc cu numele de SunShineDiva, sunt abonata la newsletter cu sunshinedeeva@yahoo.com, am postst aici despre concurs http://priceless-style.blogspot.com/2010/12/concurs-mos-craciun-benefit.html

Imi doresc tot Her name was glowla, la fel de mult... :) cred ca cuprinde tot ce e necesar pentru un machiaj, e compact si foarte practic si asa pot sa incerc multe produse despre care am auzit multe si sunt curioasa.

Sarbatori fericite!!!

Sandy spunea...

Buna Adela,

te urmaresc cu numele Sandy Sandy si sunt abonata la newsletter cu adresa mamica.51@gmail.com
Mi-as dori sa-mi aduca Mosul setul Some Beauty To Love pentru ca iubesc Coralista si mai am doar un strop din ea, iar din creionul acela roz mai am un pic si il termin, asa ca nu mi-ar strica un set nou. Produsele sunt absolut minunate.
O seara cat mai frumoasa!

Daiana Petruta Vultur spunea...

Buna din nou!M-am abonat azi la newsletter si am asteptat toata ziua sa primesc mail ca sa validez contul dar inca nu am primit niciun mail.Ce sa fac?Am incercat sa ma mai inregistrez inca o data dar la fel,inca niciun mail!Sa mai astept?Ms!

Divine spunea...

buna,
te urmaresc cu numele de joliechery si sunt si abonata prin mail.Nu am folosit niciodata produse de la benefit, dar ma incanta foarte mult setul Confessions of a Conceholic deoarece am probleme cu cearcanele de cand ma stiu, am incercat pana si tratamente naturiste.
Am postat si pe blogul meu http://simplydivine-boutique.blogspot.com/.
Multumesc si Craciun Fericit!

Stefania spunea...

Buna.
Te urmaresc cu numele Stefania
sunt abonata la newsslater cu adresa de mail stefania.loredana@gmail.com
Am postat aici despre concurs
http://joliestuff.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-si-un-nou-cadou-de-la-mos.html
Imi doresc foarte mult,ca si data trecuta,Confesion of a concealaholic deoarece ar fi solutia la cearcanele mele intunecate:(
Sper ca de data acesta mosul sa nu ma uite:p

the curious duckling spunea...

Buna Adela! Iti citesc de ceva timp postarile si pe blog si prin newsletter si fiind atrasa de foarte tentantele cadouri pe care mos Craciun te-a delegat sa le dai la cititoarele tale, m-am hotarat sa intru si eu in concurs. Despre Benefit am auzit multe reviewuri placute si ce ma atrage sa incerc de la ei este benetint. Ma ispiteste idea de a avea obrajii cu un "glow from within" si buzele ca atinse de fragute. A girl can dream, no? :D

the curious duckling spunea...

te rog scuza-ma,Adela--asa de emotionata am fost scriind comentariul de participare la concurs,ca am uitat sa precizez ca la blogul tau sunt abonata cu "the curious duckling" iar pt. newsletter sunt inscrisa cu adresa mea de yahoo,respectiv beautiful_wiki @ yahoo dot com.
scuze inca odata

Anonim spunea...

Hello Adela! :) Te urmaresc cu numele Ana-Maria, e-mail crazi_hito@yahoo.com Ce ma bucura si acest giveaway; daca nu am avut noroc prima data poate acum:)
Mi-ar placea sa am paleta Her Name Was Glowla :)
Multumim inca o data pentru colaborarea cu Mos Craciun si Benefit!! :)
Sarbatori fericite, Adela!
Hugs,
Ana-Maria

asias spunea...

Buna ! Mi-a placut tare mult Celebutante-personal stylist makeup kit. L-am asteptat si de la Mos Nicolae dar...
Mi-a placut descrierea facuta aici de tine si mi s-ar potrivi nuantele foarte bine. Si pentru mine ar fi cel mai frumos cadou de anul acesta...
Te urmaresc cu : Anca.

Miuri spunea...

Buna!
te urmaresc prin GFC cu numele Miuri si sunt abonata la newsletter cu adr beautybymiuri[at]yahoo[dot]com.
Am postat despre giveaway aici: http://pardonne-moi-ce-caprice-bymiuri.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-si-in-pielea-lui-mos.html
Eu am ramas la aceeasi optiune, adica Confessions of a Concealaholic si sper ca de data asta mosul sa nu ma uite! :D

adela sirghie spunea...

@Diana Petruta Vultur: te rog mult asteapta pana maine, introdu din nou si verifica daca esre corect, apoi sigur vei primi un mail de validare. Te rog mult sa ma tii la curent, daca e vreo problema, o vom rezolva impreuna.
Xoxo!

Lestie spunea...

Buna,te urmaresc sub numele de Lestie si sunt abonata la newsletter cu adresa de e-mail goth.ang3l[at]yahoo[dot]com . Am postat despre giveaway-ul tau aici: http://beauty-boutiqque.blogspot.com/2010/12/giveaway-benefit-by-adela-sirghie.html

La fel ca si de Mos Nicolae,imi doresc si de la Mos Craciun acelasi lucru: trusa Her Name Was Glowla,deoarece mi se pare perfecta pentru drumetii si excursii scurte,si o consider usor de purtat si completa!

Gabriela spunea...

Sunt abonata la newsletter cu adinapup @yahoo.com iar pe google cu numele de adinapup. Mie Mosul si cu tine , draga Adela, mi-ati face o surpriza frumoasa cu concealerul Boi-ing pentru ca marea mea problema sunt cearcanele si am auzit foarte bune reviews despre acest produs si sunt curioasa sa il incerc si eu. Multumesc si sarbatori minunate tie si cititoarelor tale.

Alina spunea...

Eu tot cu "Confessions of a concealaholic" votez si de data aceasta ;) Poate doar cu mai mult noroc !:))

Daiana Petruta Vultur spunea...

Draga Adela, se pare ca nu am noroc deloc, deloc!Nu primesc niciun mail!Si m-am inregistrat din nou, am verificat adresa,dar nimic!Mai astept, poate-poate!

AlinaGav. spunea...

Buna!
te urmaresc cu numele de Alina si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail : madebyalina@yahoo.com
am postat despre acest giveaway pe blogul meu: http://madebyalina.blogspot.com/2010/12/alt-giveaway-by-adela-sirghie-si.html
Imi doresc Her name was Glowla pentru blush si pentru rimel pt ca am auzit pareri foarte bune despre ele.

Anonim spunea...

Buna, Adela! Iti urmaresc blogul cu numele Diana, iar adresa de mail este capshulicious@yahoo.com

Mi-as dori her name was glowla pentru ca are multe produse iar eu nu am folosit niciodata benefit. Avand multe produse imi da ocazia sa incerc mai mutle lucruri! Multumim pentru concurs!

DIANA

Diana spunea...

Te urmaresc cu numele Diana. Si m-am abonat prim emailul capshulicious@yahoo.com

Imi doresc her name was glowla deoarece contine multe produse pe care as putea sa le testez avand in vedere ca nu am folosit niciodata Benefit!
Sper sa castig mai ales ca nu a castigat niciodata!
Multumim pentru concurs si succes in continuare cu blogul!

Pisik spunea...

Am sa raman la optiunea de la primul giveaway - The confessions of a concerholic - am cearcane mari si am mare nevoie de concealer.

Te urmaresc sub numele de Gabriela,

adela sirghie spunea...

@Daiana; nu stiu ce sa mai zic. Da-mi te rog un mail pe adelasir@yahoo.co.uk si o sa introduc de la mine adresa ta, sa vedem daca primesti link de validare apoi. Sa incercam de la un alt computer:)

raluca spunea...

Te urmaresc cu numele de Raluca si sunt abonata la newsletter prin google cu id-ul ralumocanu. Optiunea mea ramane tot setul Her name is Glowla pentru ca imi da posibilitaytea de a testa mai multe produse populare de la Benefit

iguanitza spunea...

Rămân tot la rimelul Bad Gal, dar îl vreau la pachet cu Hoola și That Gal, adică setul The Fab Lane. Rimelul îl vreau de mult timp..tot visez la el, pudră bronzantă nu prea mai am și aș vrea să încerc Hoola, iar despre primer am citit numai păreri de bine așa că...I got to have it:)
te urmăresc sub numele de iguanitza și am scris despre giveaway aici: http://kittys-treasurybox.blogspot.com/2010/12/benefit-by-mos-craciun-si-adela.html

gabyparasca spunea...

salutic:)
te urmaresc real:))
gabyparasca iar mail gabyparasca@yahoo.com.
all I want this Christmas is: Her name was Glowla... pentru ca are tot ce imi pot dori pentru un machiaj rapid rapid si f reusit:)

Frida spunea...

te urmaresc cu numele de fri frida, sunt abonata la newsletter cu mailul sssatisssfaction@gmail.com, si imi doresc foarte mult sa incerc blushul Coralista :)

eliza666 spunea...

Ca si lui Mos Nicolae, lui Mos Craciun i-as pune pe lista de cadouri de adus Confessions of a Concealaholic - I still get less sleep than I should so Conceal, Conceal, Conceal.
(eliza666 la GFC; de intrat, intram oricum pe blog :), dar, de la inceputul lunii primesc si newsletter-ul pe mail)
In legatura cu mirarea legata de numarul mai mic de inscrise, cred ca 1) fetele au inceput sa plece in vacanta 2) poate s-au gandit, ca si mine, ca, daca Mos Nicolae nu a trecut pe la ele, nu au norocul sa castige asa un premiu nici de la Mos Craciun; dar, de ce sa nu incercam, s-o indura Mosul si de cearnele mele :))

Peli spunea...

Ce bine ca Mos Craciun e mai darnic:)

Te urmaresc cu nickname-ul Peli, iar adresa de la newsletter este alexandra[.]pelivan[@]gmail.com

Daca data trecuta imi doream alt produs..acum mi-am dat seama ca cel care mi-ar fi cel mai folositor este Benetint. un produs 2 in 1..perfect pentru o viata agitata :)

Craciun fericit iti doresc!

Silver^ spunea...

Hello:*!
te urmaresc cu numele Manuella.
sunt abonata la newsletter cu adresa Manuella_7994@yahoo.com
Am postat aici http://manuella-19.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-si-mos-craciun.html
Si imi dooooresc Her name was Glowla, la fel ca la giveaway-ul lui Mos Nicolae, care nu a vrut sa imi aduca ce mi-am dorit. Sa vedem daca Mos Craciun ma asculta;;).

Divine spunea...

buna,
am mai trimis comment acum cateva zile dar nu inteleg de ce nu apare asa ca ma voi inscrie din nou, te urmaresc cu numele de joliechery si sunt si abonata la newslatter cu adresa joliechery@yahoo.com.Am postat si pe forum http://simplydivine-boutique.blogspot.com/
Mi`as dori foarte mult ca mosul sa`mi aduca Confessions of a concealaholic. Multumesc

Bianca spunea...

De la Moş Crăciun aş vrea Her name was Glowa. Îmi place foarte mult numele şi ador produsele din ea.
Te urmăresc ca Bibu prin gfc şi sunt abonată cu bybu3 yahoo com .

Irina spunea...

Te urmaresc cu numele Irina si adresa de mail este: anirylooc@yahoo.com

De la Mos Craciun imi doresc Some Kind-a Gorgeous, nuanta deschis, pentru ca tocmai sunt in cautarea unui nou fond de ten sau a unei pudre care sa mi se potriveasca perfect si sa imi ascunda defectele.

Andreea spunea...

Te urmaresc cu adresa andreeaplutis@gmail.com. Iata si postarea mea: http://beautyreviews-byandreea.blogspot.com/2010/12/si-mos-craciun-vine-cu-benefit-prin.html
De aceasta data imi doresc Coralista, desi data trecuta optasem pentru Some Kind of Gorgeous si am fost tare dezamagita. Imi pusesem atatea sperante, incat m-am hotarat - mi-l cumpar singura, asa este cel mai sigur.
Aleg Coralista pentru ca inca sunt in cautarea unui blush perfect si am auzit numai lucruri bune despre el, iar faptul ca tu l-ai validat, inseamna mult pentru mine.

sunshine spunea...

Buna.Te urmaresc cu numele de"sunshine" si m-am abonat la newsletter.Mi-as dori sa primesc confessions of a concealaholic
http://www.benefitcosmetics.com/Benefit-confessions-of-a-concealaholic/dp/B002WDZGMU?ie=UTF8&id=Benefit%20confessions%20of%20a%20concealaholic&field_availability=-1&field_launch-date=-1y&field_browse=2357883011&searchSize=12&searchPage=1&searchNodeID=2357883011&refinementHistory=brandtextbin,subjectbin,color_map,price,size_name&searchRank=salesrank ,deoarece am probleme cu cearcanele si cu ochii umflati desi am doar 16 ani:|.Sper sa castig macar o data;;).
Te pup!

Bianca spunea...

Te urmaresc cu numele Bianca, adresa mea de mail este: bya.bianka@yahoo.com. Postarea despre acest giveaway este aici: http://byanca-sblog.blogspot.com/2010/12/giveaway-by-adela-sirghie.html. As vrea ca mosul sa imi aduca e perfecta pentru ochisorii mei albastri si tenul meu.Pupici

Diana spunea...

Buna, Adela! Te urmaresc cu numele Diana si primesc newsletter la emailul capshulicious@yahoo.com. Mi-as dori her name was glowla pentru ca are o varietate de produse se mi-ar da ocazia sa incerc mai multe avand in vedere ca nu am folosit niciun produs benefit.
Mult succes in continuare cu blogul!
P.S. am mai scris odata dar nu am vazut sa apara.. asa ca imi cer scuze daca nu am vazut eu si am trimis de 2 ori.

Anca spunea...

Buna
Te urmaresc cu numele gossip girl, m-am abonat la newsletterul tau cu adresa de email contact@machiajochi.ro, si am scris pe blogul meu despre acest giveway http://machiajochi.ro/un-nou-giveaway-2/624/
Iar de la benefit mi-as dori un blush sau un concelear (nu m-am hotarat inca)

Lupu Alexandra spunea...

Hello Adela!Ce noroc pe noi ca vine si Mos Craciun cu produse Benefit ;)) eu, la fel ca data trecuta, mi-as dori tare mult kit-ul Her name was glowla pentru ca acesta contine tot ce mi-as dori sa incerc de la Benefit: mini-rimelul bad gal lash, despre care am auzit numai de bine, moon beam si high beam pe care le-am incercat la stand si sunt formidabile, plus luciul, blush-ul si fardurile de pleoape.Pe langa asta, este un kit mini, si m-ar putea insoti foarte bine in geanta.

Te urmaresc cu numele de Lupu Alexandra la GFC, iar prin newsletter sunt inscrisa cu adresa lupu.alexa@gmail.com.As vrea sa te intreb ceva in legatura cu newsletter-ul.Am primit confirmarea, am confirmat, tot tot, dar nu primesc in fiecare zi noutatile.Primesc asa, pe sarite.Este ceva in neregula?

Imi doresc tare mult sa treaca Mosul si pe la mine!:)
Sarbatori fericite si caldura in suflet alaturi de cei dragi tie!

Lupu Alexandra spunea...

M-am dezabonat si abonat din nou la newsletter.Sper ca totul sa functioneze ok:)

chicandchip spunea...

Buna, te urmaresc cu nemele chicandchip, mail chicandchip@ymail.com.
Link catre postare: http://chic-and-chip.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html
Imi doresc mult aceasta trusa: her name was glowla

jullianne.b spunea...

wow, multumim pt acest giveaway!! :)

te urmaresc cu numele jullianne.b si adresa mea de mail e jullianne.b@gmail.com

Imi doresc mult confessions of a concealaholic, pt ca nu reusesc in niciun fel sa-mi acopar imperfectiunile tenului :(

Andreea spunea...

Buna! Mos Benefit, te rog sa-mi aduci The POREfessional! am fost copil cuminte anul asta si zic eu ca merit! :)
Te urmaresc cu numele Andreea, sunt abonata la newsletter cu adresa de mail: justandreutza@gmail.com si am postat pe blogul meu aici:
http://beautyletters.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html

Andreea♥ spunea...

Te urmaresc cu numele de Andreea♥, sunt abonata la newsletter cu adresa :myblueberrynights.andreea@yahoo.com.
Am postat pe blogul meu despre acest giveaway:http://myblueberrynights-andreea.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html
Imi doresc Her name is Glowla pentru ca are tot ce iti poti dori pentru un machiaj reusit!

Anonim spunea...

Imi doresc Her name was Glowla.
Te urmaresc cu numele cristinamar. Sunt abonata cu adresa cristinamar8@gmail.com.
Am postat giveaway-ul tau aici : http://cufarul-cu-de-toate.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-beauty-blog-va-propune-un.html
Multumim pentru aceasta sansa. Sa vedem cine va fi castigatoarea.

OrkideMimosa spunea...

De la Mos Craciun imi doresc tot Benefit HOOLA pentru ca este bronzerul ideal pentru conturul fetei mele! Te urmaresc prin google friend connect cu numele a j, iar la newsletter am andra_jainea@yahoo.com

Unknown spunea...

hei.:)
am indeplinit toate conditiile,acum astept cumintica si sper ca mosu' imi va aduce paleta confessions of a concealaholic,mi se pare un produs interesant.

popsi spunea...

Salutare! Te urmaresc cu numele de popsi pe GFC si sunt abonata cu adresa precious_me987@yahoo.com. Imi doresc mult de tot kitul pentru sprancene brow zings pentru ca mereu am avut probleme cu forma sprancenelor si inca nu vreau sa ajung sa le tatuez. Deasemenea mi se pare o trusa completa si usor de folosit. Mersi!

FloRiNa spunea...

Te urmaresc cu numele de Florina si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail: flo_b4789@yahoo.com .
Aici gasesti postarea mea: http://the-power-of-makeup.blogspot.com/2010/12/giveaway-benefit-2-by-adela-sirghie.html
Mi-as dori sa castig Some beauty to love pentru ca imi place ce contine...mi-ar fi de mare folos si pe deasupra ador cutiuta :D

Alexandra spunea...

Sunt abonata la newsletter cu adresa aleka_aleka2005@yahoo.com, iar prin google friend connect te urmaresc cu numele de alexandra. Imi doresc acelasi lucru ca si data trecuta si anume kit-ul pt sprancene brows a-go-go deoarece sunt in cautarea unei modalitati de a-mi contura sprancenele, iar despre acest kit am citit numai lucruri bune.

Roxana Coriciuc spunea...

Bună, Adela! Îţi mulţumesc pentru gestul frumos pe care îl faci pentru noi. Cu această ocazie le urez tuturor fetelor mult succes şi ţie îţi trimit o mare îmbrăţişare virtuală! :D

Produsul pe care mi-l doresc cel mai mult de la Benefit e Hoola Bronzer. Motivul e simplu: abia învăţ să îmi conturez faţa şi din câte am citit, Hoola pare a fi nuanţa perfectă pentru mine. Îmi doresc enorm să ajung să îl folosesc.

- Sunt abonată la newsletter cu adresa de email roxeanne_g@yahoo.com;
- Te urmăresc cu GFC sub numele de Roxie;
- Link-ul către postarea de pe blog-ul meu este http://meinwonderland-roxie.blogspot.com/2010/12/adela-sirghie-mos-craciun-si-un-nou-si.html

Să ai o duminică frumoasă, Roxie!

Andreea spunea...

@Adela,bine ca m-ai facut atenta cu newsletter-ul! Sincer ma inregistrasem dar nu functiona!
Acum cred ca merge! Am sa sesizez probabil diferenta la urmatorul post pe care il scrii pe blog.De primit codul si de confirmat prin e-mail,s-au intamplat toate acestea.Sunt abonata la newsletter cu adresa de mail: bazardeimpresii@blogspot.com

Postarea mea referitoare la giveaway ul tau: http://bazardeimpresii.blogspot.com/2010/12/va-veni-din-nou-mos-benefit.html

M-as bucura tare mult daca as castiga un produs marca Benefit!

Pupici!

sweet lory spunea...

buna.

Te urmaresc cu numele de sweet lory. E primul giveaway la care particip organizat de tine asta pentru ca produsele benefit sunt printre preferatele mele. Daca ar fi sa castig as dori primer-ul pentru ochi Stay don't Stray. Este esential la orice make-up, urasc cand se strange fardul de ploape in pliurile ochiului.

Mya spunea...

Buna seara, Adela! Iti urmaresc blogul de foarte multa vreme si m-am decis sa particip la acest concurs pentru ca mi-ar placea foarte mult sa testez un produs Benefit. Ce mi-as dori eu ar fi produsul dr. feelgood pentru ca suna atat de interesant si mai ales pentru ca eu nu obisnuiesc sa port mult machiaj, ci prefer tot timpul unul cat mai natural. De aceea personal investesc mai mult in ingrijire decat in machiaj si asa cum spuneai si tu mai demult, prefer o crema buna unei bluze sau unei fuste scumpe. In orice caz, m-am abonat la newsletter cu e-mailul freemya77@yahoo.com si te urmaresc sub numele Milena.
O seara frumoasa, sarbatori minunate si iti multumesc pentru simplitatea, stilul atat de unic si curajul cu care scrii unele articole. Milena

Anonim spunea...

Buna Adela,

Nu stiu de ce mereu ma inscriu pe ultima suta de metri... Desi intru pe blog in fiecare zi, poate chiar de 2 ori pe zi...:)) Blogul tau, da dependenta, sincer! Ca si la primul concurs imi doresc foarte mult, trusa "Her Name Was Glowla", pt ca aceasta trusa te ajuta sa realizezi un machiaj complet...
Te urmaresc sub numele de Ioana, prin cont google, dar k si data trecuta nu pot sa trimit comment, cu contrul pe care il detin. Sper sa nu fie nicio problema. Mail primesc de fiecare data cand postezi ceva nou, cred ca m-am abonat bine.
Te pup,
Ioana Visanescu.

Lady Strumf spunea...

Buna, Adela
Eu imi doresc de la mosul un set Her name was Glowla. Sunt abonata la newsletter cu adresa ela.id58@gmail.com

Lady Strumf spunea...

Am uitat sa spun pe GFC te urmaresc cu numele elena apostol :)

Veronica spunea...

buna! te urmaresc cu adresa veronicutza_24@yahoo.com. aici am postat despre concursul tau http://deurgenta.blogspot.com/2010/12/giveaway-by-adela-sirghie.html. dorinta mea pentru Mosu' este blush-ul coralista despre care am auzit atat vorbindu-se de la prietenele mele. o seara frumoasa si la cat mai multe postari si surprize placute!

LittleMiss spunea...

Ca si lui Mos Nicolae ii voi cere lui Mos Craciun un set Her name was gowla, e foarte feminin si are tot ce imi trebuie. Te urmaresc pe google sub numele LittleMiss
mail:the_beauty_of_emelu@yahoo.com
kisses si craciun fericit ! :*

Monica spunea...

Buna!Anul asta, de Mos Craciun imi doresc setul Her name was Glowla pentru ca imi inspira feminitate si romantism.Te urmaresc prin GFC cu pseudonimul monix_umfv,insa la avatar apare kiss.jenifer si prin Feedburner m-am abonat cu mail-ul monix_umfv@yahoo.com
Multumesc!

Eliza spunea...

Buna Adela
te urmaresc de ceva timp cu http://my-coffe-break.blogspot.com/

umhh ,, mi- as dorii ... Confessions of a Concealaholic sau "POREfessional":d

Carmen spunea...

Te citesc de mult timp . Nu ti-am scris dar in fiecare seara te accesez "Adela Sirgie" este pe favorite bar. Am tinut cont de multe ori sfaturile tale si iti multumesc. Iti doresc sa ai un an frumos. Cat despre concurs: mi-as dori "Some Kind - a gorgeous" pt ca mai am putin pe margini :)
Pup
Carmen

El Kryss spunea...

Buna Adela!

Te urmaresc cu numele El Kryss si sunt abonata cu email-ul l_kryss_me@yahoo.com

Mi-as dori kit-ul "Her name was Glowla" pentru ca are strictul necesar unui make-up simplu si de efect,e foarte practic si ar fi primul produs benefit pe care l-as avea..

te pup!

rautate_mica2004 spunea...

buna adela! am reusit sa ma inscriu dupa grele incercari. incerc de cateva zile si nu imi iese. finally it did! yeeyy!!!
mi-as dori de la mos craciun un kit pentru sprancene brow zings, despre care am citit "de bine".
tot pe aceasta cale iti urez niste sarbatori cat mai fericite!!!!
p.s. adresa mea este rautate_mica2004@yahoo.com si te urmaresc cu numele rautate_mica2004

Oana spunea...

hello! uf, am reusit sa prind pe ultima suta de metri giveaway-ul!
te urmaresc cu Ioana Cristea, sunt abonata cu oteo_99@yahoo.com si mi-as dori Her name was glowla, caci eu am un bebelina mica si nu f mult timp pt aranjat si etc, asa ca acest set ar fi perfect pt un look rapid si de efect!

Tulpina-Rosie spunea...

Buna Adela. Te urmaresc cu numele Tulpina-Rosie. Abia astazi am aflat de concursul tau si m-am bucurat tare, pentru ca de mult imi doream ceva de la Benefit. Si anume "Big Beautiful Eyes Palette". Multumim, pentru oportunitate si bafta tuturor participantelor inscrise.

mada spunea...

buna Adela,


Imi doresc de la Benefit setul Her Name Was Glowla pentru ca are tot ce imi pot dori pentru un machiaj finut si natural ...de asemenea e o buna ocazie sa incerc rimelul Bad Gal si faimosul Coralista ...


Te urmaresc pe blog cu numele de mada. ( Eu nu am blog...)
M-am inscris la newsletter si pe google friend connect cu adresa mmmadaaa@yahoo.com ( am o poza cu Betty Boop)

Multumim pentru giveaway!

Anonim spunea...

hop-tzop! sa particip si eu la primul giveaway organizat pe un blog din Ro.
Te urmaresc prin GFC cu numele de black_beauty, iar emailul pe care primesc newstellerul este canutzaom_sucit@yahoo.com
Am facut si o postare cu giveawayul organizat de tine: http://black-beauty-make-up.blogspot.com/2010/12/adela-mos-craciun-ne-aduc-produse.html
Eu mi-as dori kit-ul Some Beauty to Love, pt ca as avea posibilitatea sa incerc si Coralista si mascara dar si eye brightener-ul, care ma incanta cel mai tare.

Make-up by Dina spunea...

te urmaresc cu numele:Make-up by Dina
De Craciun mi-as dori tare mult HER NAME WAS GLOWLA , cu toate ca data trecuta mi-am dorit altceva , am vazut intamplator HER NAME WAS GLOWLA care m-a cucerit pe loc !
e-mail:n_dina22@yahoo.com

Stefana Teodoroiu spunea...

Eu tot Benetint ii cer si lui Mos Craciun :D
Am postat si pe blogul meu giveawayul, cam tarziu, stiu :">
Pe google friend connect sunt Blossoms, pe mail sunt theprettyblossoms :)
Poate inscrierea asta pe ultima suta de metri imi va purta noroc! :X
O seara placuta!

oana spunea...

blogul tau a fost printre primele bloguri pe care le-am descoperit si de atunci te urmaresc "undercover" cum ar veni, dar de acum e oficial:D
Google Friend: oana
mail: oana92ctin@yahoo.com
eu mi-as dori de la mos benefit paleta celebutante, deoarece contine cam tot ce imi doresc eu in momentul acesta: un blush dragut, benetint si muulte chestioare pt buze:)

booho-made spunea...

Buna Adela:)te urmaresc cu numele BoohoMade, adresa de mail booho.made@yahoo.com.
Am scris despre concursul tau pe blogul meu http://boohomade.blogspot.com/2010/12/mai-am-o-sansa.html

Eu imi doresc paleta her name was glowla:)mi se pare perfecta:)iti ofera tot ceea ce ai nevoie.

ancapascale spunea...

Buna Adela.
Te urmaresc prin GFC cu numele "ancapascale" si sunt abonata la newsletter cu adresa: ancapascale@yahoo.com.
Vreau sa te felicit pentru generozitatea de care dai dovada.
Chiar astazi am admirat in Sephora caseta "Her name was Glowla".
Cu respect,
Anca

Adina Ilinca spunea...

mi-am ales initial crema You Rebel dar intre timp am cumparat-o, asa ca mi-as dori mult kitul bright lights big city pentru ca are un rimel care mi se pare fabulos(ador acea nuanta de albastru) dar si pentru primerele pentru ochi si ten care mi se par perfecte pentru a masca un ten obosit. M-am abonat la google friend conect si newsletter cu mailul ilinca1391@yahoo.com

FloRiNa spunea...

abea acum mi s-a confirmat si mie inscrierea la newsletter

Mirela spunea...

Buna, te urmaresc cu numele Mirela, si m-am abonat de pe adresa morella_s@yahoo.com. Imi doresc foarte mult kitul Her name was glowla, cred ca este exact ce iti tb pentru a realiza un machiaj superb, as vrea atat de mult sa incerc blushul coralista, badgal lash mascara si restul minunatiilor cuprinse in kit.

Anonim spunea...

as dori trusa Her name was Glowla. e foarte laudata si imi place ceea ce contine. te urmaresc pe newsletter cu adresa : g3orgyana.shine@yahoo.com. si pe google friend contact cu numele Georgiana . :*

Lavi spunea...

offf, am lasat din greseala comentariul la giveaway-ul celalalt. Nu conteaza, o sa ma repet...sunt cam noua in lumea asta a bloggingului, nu practic decat ca cititoare dar si asa...imi doresc kitul Confessions of a Concealaholic deoarece am avut o adolescenta marcata de acnee care a lasat urme peste tot, fizice si psihice si pt ca datorita acelei perioada am ajuns sa ador machiajul nude, care se bazeaza pe un ten de portelan. Cam asta e pe scurt.:)

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 286 din 286   Mai noi› Cele mai noi»