joi, noiembrie 26

Crin Antonescu merge la coafor:)

Am aflat din presa o stire care m-a facut sa zambesc: Crin Antonescu merge la coafor. Nu ca sa isi taie varfurile tocite, ci ca sa se vopseasca, pentru ca are parul alb. Si logic, vrea sa arate mai tanar si mai frumos. Ca noi toate de altfel. De la aflarea acestul mic amanunt de salon de infrumusetare, nu fac decat sa ma gandesc oare cum ar arata respectivul cu parul alb. Sau Basescu cu peruca!
Asadar, nu glumea deloc Elena Udrea cand spunea ca ea si Crin se bat pe programarea la coafor...
Lasand politica la o parte, m-am gandit repede daca mi-ar placea ca sotul meu sa se vopseasca. Cred ca as rade cu lacrimi sa il vad naclait cu vopsea neagra si cu o figura de bufnita pictata artistic pe frunte de Laurent Tourette, unde merge el.
Si raspunsul este nu, nu mi-ar placea ca sotul meu sa se vopseasca. Interesante mi se par suvitele discrete, oarecum artistice, care merg bine cu firile boeme. In niciun caz vopseaua permanenta, data frecvent peste tot parul. Cred ca ar trebui sa se vopseasca cel putin o data la 2 saptamani, pentru ca ar fi penibil sa vezi un barbat cu radacini de un alb sclipitor si restul parului castaniu.
Si nici nu imi place sa merg la coafor si langa mine sa stea un barbat sa fie dat frumusel si constiincios cu pensula inmuiata in vopsea Wellaton. Mi se pare girlie stuff si cred ca trebuie sa ramana girlie stuff.

Uite, iata ca pot fi si conservatoare.

18 comentarii:

simona spunea...

am si eu un coleg mult mai in varsta care se vopseste brunet. e penibil! eu sunt tot bruneta si m-a oprit intr-o zi sa ma intrebe cu ce ma vopsesc ca lui nu ii iese deloc. :)

adela sirghie spunea...

Simona, welcome!
Inteleg ca ati avut o discutie asa, intre voi fetele:)
Tu imi spui mie, eu iti spun tie.
Poate ca suntem conservatoare...

Andra spunea...

... in schimb am auzit eu (sursa sigura...) ca basescu are lentile de contact albastre. Cica, de aceea are privirea aia profunda si inteligenta:)
Ce zici Adela, oare avem surse mincinoase?

Ella Gheorghiu spunea...

haha...nu m-as fi gandit ca se vopseste caci arata cat se poate de natural.Mi se pare penibil sa vezi un barbat cu obiceiuri feminine..presupun ca isi face si manichiura(oare si pedichiura?!)si poate isi vopseste si sprancenele...imi place sa vad barbati ingrijiti care se mai cremuiesc din cand in cand ,dar nici chiar asa...am vazut barbati cu unghiile date cu lac transparent si nu imi place..am o senzatie de nefiresc.Eu ma declar conservatoare in multe aspecte..

SoSheSays spunea...

Adevarul e ca suntem niste fericite...
Ei saracii nu pot nici sa isi ascunda un cos. Noi avem fel si fel de trucuri la dispozitie ca sa aratam mai frumoase. Eu una fara machiaj mi se pare ca arat groaznic.
Cat despre vopsit eu sunt de acord ca baietii sa se vopseasca daca au chef, nu barbatii ci baietii subliniez. Am vazut ieri un tip cred ca avea 18-19 ani, vopsit blond mai deschis desi culoarea lui naturala cred ca era un saten deschis si foarte bine coafat si o tunsoare foarte cool. Il admiram desi personal nu ar fi alegerea mea un astfel de barbat..il prefer pe al meu care considera crema de fata un fel de anatema. haha
hm dar el are tenul foarte frumos si se spala cu gel de dus pe fata...de ceeee de ceeeeee

Camelcutza spunea...

am citit exact acelasi articol ca si tine si l-am comentat putin altfel, adica mi se pare in regula faptul ca se vopseste, cata vreme o face discret, dar mie mi se pare ca e culoarea lui naturala, nu vopsea.

Zuzele spunea...

Si Basescu se vopseste. Stiu sigur sigur! De fapt, l-am si vazut o data si ma gandeam "cine naiba il vopseste p-asta de i-au lasat contur maro in jurul parului? ":))) credeam ca apeleaza la cei mai buni si cand colo, el arata ca o baba d-aia care se vopseste singura si se clateste o singura data, asa incat sa-i ramana pielea colorata :P

Butterfly spunea...

Mie cred ca mi-ar placea ca sotul meu sa se vopseasca, dar nu brunet, culoarea lui naturala, poate ca gandesc asa pentru ca si tata se vopseste si nu mi se mai pare ceva ciudat...:))

admin spunea...

Ce Crin....mai nou asa-i moda la baieti, frezele astea cum le zic io "Morandii", vai samar numa lucrurile "bune",le luam si noi de la altii.

admin spunea...

pei tu te uiti des la televizor?

daca da...iti recomand sa-l inchizi mai exact aruncal pe geam.
Numa ai grija sa nu dai la cineva in cap :))
Noroc ca mai exista discovery k fara el nu iasi intelege rostu televizorului.

Butterfly spunea...

Adela am o problema "tehnica", nu pot sub nici o forma sa las comentarii la celalalt blog al tau, am vazut ca mai multe fete au modalitatea aceea de a lasa mesaje si nici la ele nu am reusit, uneori am putut dupa multe incercari sa trimit dar nu stiu cum. Daca poti explica-mi si mie cum trebuie sa fac, eu am incercat selectand "cont google" , scriu comentariul, dau postati si nu apare nimic. Din cate imi amintesc eu, atunci cand am reusit printr-o minune sa postez comentariul, in loc de "cont google" aparea Butterfly, dar nu mai stiu cum faceam.
Am reusit sa ma fac inteleasa? e cam tarziu si s-ar putea sa nu fiu prea coerenta :D

adela sirghie spunea...

Butterfly, asa este, am verificat si eu :blogul meu politic este blocat.
Ma mira, pentru ca nu are trafic. Insa am inteles ca mai multe bloguri politice au fost blocate temporar. Nu cred ca de Basescu, pentru ca dupa cum stii, il sustin.
Ce pot sa spun? Imi pare rau, incerc sa il deblochez cat mai repede.
Iti multumesc mult ca mi-ai spus.

naspi spunea...

Cine sa mai inteleaga si femeile? Daca barbatii nu atata ingrijiti nu e bine, daca au grija de ei si merg sa-si faca manechiura/pedichiura nu e bine ca nu e firesc. Dar daca o luam pe partea cealalta e firesc ca un barbat sa gateasca? Eu una consider ca nu au fost impartite in lucruri pe care sa le faca barbatii si lucruri pe care sa le faca femeile. Important e sa se gaseasca un echilibru in toate. Mie una imi plac barbatii care au grija de ei, cu unghiile ingrijite (recunosc ca uneori mi se pare ciudat sa vad ca au lac pe unghii dar ...), sa aibe un ten ingrijit, nu din ala gras si cu zeci de cosuri, sa emane parfum si sa fie increzatori. Nu-mi plac baietii care au tot felul de culori trasnite in cap si nu le sta bine. Tot ceea ce faci cu parul, fata ta trebuie sa fie armonios. Nu poti sa te faci blond(a) numai pentru a fi in tendinte.
Cred ca am lungit-o dar ....

Cristian Lisandru spunea...

Crin merge la coafor??? Frumos din partea lui, poate coafează şi opţiunile politice din ultima vreme, mie nu prea îmi place mariajul cu Geoană...

adela sirghie spunea...

mariajul nu e numai cu Geoana, e si cu Vadim...

o-felie-de-liliac spunea...

si mie mi se parea ca e vopsit... dar mi se pare ca ii sta bine, e o nuanta destul de naturala... nu e negru-taciune, ci un castaniu placut :) si foarte natural. oare ce nuanta foloseste? :))

Anonim spunea...

Dacă ăsta se vopseşte, atunci trebuie că foloseşte o vopsea foarte proastă, că i se văd firele albe, mai ales la tâmple, dar şi in rest.
Dacă se vopseşte totuşi, felicitări pentru găsirea unei nuanţe identice cu ce naturala, că precis asta e nuanţa lui naturală, vă zice o muiere care s-a holbat bine şi la poze şi la inregistrari mai vechi şi mai noi: şi genele sunt de aceeaşi culoare, şi părul de pe braţe (mai mult n-am văzut... hi hi hi). Şi mai e ceva: cand am vazut pozele cu fetiţa lui am sesizat ca au amandoi aceeasi culoare a parului (la tata e uşor mai lipsit de stralucire, poate din cauza firelor albe). Fiică-sa nu-i seamana prea tare fizic, dar are exact părul lui tăticu.
Deci eu nu cred că se vopseşte. Poate pare artificială nuanţa uşor spre roşcat? Aşa era şi acum nişte ani, in pozele de când era ministru, dar nu te poţi baza prea mult pe inregistrarile vechi, că acolo mai contează şi lumina din studo şi calitatea peliculei.

adela sirghie spunea...

Acum, dupa ani si ani: ce spuneti, se vopseste sau nu se vopseste?