miercuri, august 5

banner beautynews by adela sirghie

Beauty news
Beauty news
Beauty news

Una dintre prietenele mele virtuale, careia nici macar nu ii stiu numele, Not So Beautiful Enough din partea mea, mi-a facut o surpriza minunata, m-a ajutat sa realizez(a se citi: mi le-a facut pur si simplu!)cateva variante de banner, pornind de la cateva idei: glossy, revista de beauty on-line si bineinteles, beauty news. iata cat de draguta a fost!
Ii multumesc mult mult de tot si ii trimit mii de roze parfumate de august, atat aici cat si la ea pe blog, http://living-or-not.blogspot.com
as vrea sa va intreb si pe voi, dragele mele prietene virtuale, stiute sau nestiute, ce varianta vi se pare mai potrivita pentru blogul meu? Prima, a doua, a treia? Mie imi este foarte greu sa ma decid. ma poate ajuta cineva?

17 comentarii:

Magda spunea...

prima prima!!!!

dana spunea...

Mie imi place al 2-lea..poate pt ca e de sezon,fundalul...:),cred ca te punem mai rau in incurcatura...,fa biletele...si alege...:)..toate sunt frumoase...Bafta!

adela sirghie spunea...

pt magda si danna's blog: ma decid foarte foarte greu
le-as alege pe toate trei!

adela sirghie spunea...

@dana's blog: welcome on board of beautynews!
te invit cu drag si la testimonials, noua mea rubricutza!

Anonim spunea...

mie imi place primul

Unknown spunea...

cel de-al doilea, se potriveste cu parul tau :))

Beatrix spunea...

am introdus deja bannerul tau pe blog.Primul imi place la nebunie,pare ca ar fi o revista chic:D

adela sirghie spunea...

multumesc frumos, Mika!
acum insa incepe partea cea mai grea, trebuie sa ma inveti tu pe mine cum sa procedez, pentru ca nu ma pricep deloc deloc. Te asigur ca sunt de buna credinta, dar s-ar putea sa dureze putin mai mult!

SoSheSays spunea...

Ma bucur ca iti plac si mersi pentru roze mai ales ca ador parfumul lor! :D

Magda spunea...

Adela,ce varianata ai ales?

adela sirghie spunea...

magda, le-am lasat pe toate trei, pentru ca mi/au placut foarte mult. Dar cea mai interesanta mi se pare prima. tie?

Magda spunea...

eu sunt prima care am dat comment la acest post si am zis ca imi place cel mai mult prima :*

adela sirghie spunea...

da da, ai dreptate!

Cya spunea...

Hai ca am adaugat si eu, cu o mica intarziere, bannerul tau, primul - se intelege.E tare fain.

adela sirghie spunea...

multumesc mult, Cyanilla!
te invit si la Testimonials, tu esti cititoarea mea fidela, unde ai disparut?

Cya spunea...

Ma flatezi, eu fidela?Posibil, dar nu in comentarii.Practic zen, daca am ceva de zis bine, daca nu- tac.Ucide-ma, dar n-am ajuns nici pana acum sa testez parfumul ala de la Shiseido, celelalte produse din Testimonials, nici atat.Asa ca imi tin degetele departe de tastatura.Dar de citit, da, intru zilnic.Multam de banner, n-a fost asa greu, nu?

Posibil sa ma incumet si eu la realizarea unui banner pentru BeautyNews, numai ca o sa fie al naibii de greu sa-l "bat" pe cel creat de NotBeautifulEnough.

adela sirghie spunea...

da, Cyanilla, stiu ca nu esti fidelutza in comentarii, dar am vazut ca aminteai la un moment dat ceva dintr-un post de-al meu pe not beautiful enaugh si atunci mi-am dat seama ca citesti fara sa comentezi. Mi-ai facut o bucurie mare atunci, de-abia asteptam sa gasesc prilejul sa iti spun.
cat priveste testimonials, nu trebuie sa te duci sa testezi, trebuie sa cauti cateva info pe internet, ca sa stii ce vei incerca. eu incurajez mult documentarea pe net, mi se pare o idee mult mai buna decat sa tii cont de recomandarile farmacistei sau vanzatoarei. nu trebuie sa raspunzi nici la intrebari, pt ca nu e concurs, nu trebuie sa incerci neaparat produsul, trebuie sa gasesti cateva mici detalii care sa ma convinga pe mine ca stii ceva despre produsul pe care urmeaza sa il testezi. Asa ca draga Cyanilla, insist sa nu tii degetele departe de tastatura...
as fi tare happy daca as avea un banner de la tine!