miercuri, august 5

Testimonials august LIERAC MAT-CHRONO si tenul gras


Pentru toate fetele care sufera din cauza tenului gras! Am pregatit o surpriza, sper sa va faca placere sa aflati info noi despre tenul vostru! Testimonials luna august debuteaza cu Mat-Chrono de la firma Lierac. Este o gama care promite controlul stralucirii tenului gras, reducerea porilor si are si efect anti-age. Contine 4 produse complementare, o lotiune pregatitoare, o emulsie hidratanta, o esenta catifelanta si o crema regeneranta. Ca de obicei, fetele care doresc sa incerce aceste produse sunt rugate sa trimita comentarii documentate si interesante despre Lierac si gama pentru ten gras la rubrica de comments de mai jos. Cele doua fete carora le voi oferi cate o emulsie hidratanta vor fi rugate sa posteze cate un review si dupa ce au folosit cremele si su simtit pe pielea lor beneficiile Mat-Chrono. Deadline este 17 august, inclusiv. Va astept cu mare drag.

9 comentarii:

madalina spunea...

tenul gras are o virtute, nu se rideaza foarte repede... eu am tenul mixt spre gras. sper sa ma ajute o astfel de lotiune :)

beautyandthecity spunea...

Excelent! E ceva vreme de cand asteptam intrarea pe piata romaneasca a marcii Lierac… furnizorul meu de produse phyto-cosmetice nu a mai vizitat de curand Franta si am ramas cu pofta-n cui. Am descoperit marca prin intermediul cremei de corp anticelulitice pe care am ajuns sa o iubesc – Body Lift Minceur 10 – are o textura perfecta si efecte garantate atat suplete/centimetri+fermitate cat si in ceea ce priveste hidratarea – putine produse mai satisfac ambele nevoi ale pielii
Despre gama Mat-Chrono, cand am observat ca Marie Claire France a acordat mult ravnitul Les Prix d'Excellence de la Beauté in 2008 – alaturi de produse Shiseido, Chanel sau Guerlain – mi-am spus ca si acest produs face toti banii, dar am oftat nesatisfacuta, pentru ismplul motiv ca nu aveam de unde sa le cumpar sau sa le testez.
Gama aceasta de produse promite doua beneficii suplimentare hidratarii: tratarea tenului mixt/gras prin micsorarea porilor si a neregularitatilor si in acelasi timp efectul anti-imbatranire. Cred ca e perfecta pentru tenul proaspat maturizat asa cam dupa 25 de ani.
Pe siteul frantuzesc beaute-test.com toate produsele gamei sunt cotate cu nota 4 din 5 si majoritatea comentariilor sunt pozitive – stiu ele frantuzoaicele de ce.
Ma bucur ca, in sfarsit, avem si noi romancele oprtunitatea de a cumpara/testa produsele Lierac si abia astept sa le descopar pe rafturile farmaciilor – inca nu stiu unde exact vor fi comercializate, poate ma poti ajuta cu cateva loacatii.

adela sirghie spunea...

pt beautyeandthecity: produsele Lirac, fiind premium, se gasesc doar in farmaciile selectionate de distribuitor. O sa revin cu o lista a farmaciilor cat de curand.

Magda spunea...

Nu am incercat Lierac dar am auzit ca sutn foarte bune.acum ca spuneti si voi sunt si mai curioasa.Produsele se gasesc in farmaciile sensiblu din Bucuresti si Timisoara.
Adela tu cum folosesti aceasta crema?dimineata,doar in zona T,zilnic...?
Imi place filosofia lor de a folosi si selecta partile din plante,care contin cele mai mari concentratii de principii active.
As incerca si spray-ul pentru bust de la ei.mi s-a pus pata sa ingrijesc si mai mult aceasta zona cu o crema special pentru fermitatea bustului.
Am o prietena care foloseste regulat creme de calitate pentru bust si rezultatele se vad.Chiar,despre asta nu am discutat.
Imi plac ambalajele produselor LIERAC,asa colorate si in acelasi timp serioase!
Multumim pentru aceste cadouri frumoase,Adela!

adela sirghie spunea...

magda, eu o folosesc dimineata si seara, pe toata fata.

Beatrix spunea...

Cremele matifiante reprezinta un must have pentru fetele/femeile cu ten gras/mixt.Nimic nu e mai enervant decat excesul de sebum in zona T sau pe tot tenul. Imi e ciuda uneori ca ma chinui jumatate de ora sa imi fac un machiaj perfect si dupa 1 h excesul de sebum indrazneste sa apara pe fata mea. De cand ma stiu am tot cumpara creme care promiteau matifierea zonelor grase insa nici una nu a functionat pentru mine.Am vazut ca pot fi cumparate si de pe faimosul strawbery.net. Totusi as vrea si eu odata un produs care promite dar si face.

adela sirghie spunea...

mika, si eu aplic pudra sau sevetele matifiante pe nas dupa o perioada, mai ales ca soarele accentueaza tendinta sebumului de a iesi la suprafata.

SoSheSays spunea...

O noua crema destinata tenului gras si chiar mai mult, una recomandata de tine! Foarte, foarte, tentant! Cred ca am folosit un numar foarte mare de creme pentru ten gras, oricum aproape de la toate firmele de dermatocosmetice, exceptie facand Iwostin dar nu ma atrage, nu stiu de ce.
Lierac imi suna cunoscut dar mai degraba din reviste decat din vreun magazin, nu-mi amintesc sa fi vazut. Sunt phyto-cosmetice, adica se folosesc de calitatile plantelor pentru a oferi solutii problemelor pielii. Apropo,cand zic Phyto ma gandesc la gama de produse de par Phyto care actionand pe acelasi principiu ( extractele active din plante) ofera solutii pentru diversele tipuri de par. E clar. Toti (Toate) adoram produsele care focalizeaza puterea naturii, a plantelor in formulele capabile sa ofere rezultate reale. Extractele din plante sunt foarte blande cu pielea avand proprietati fiziologice La aceasta se aduaga istoricul companiei fondata in 1975 de un doctor specialist in medicina estetica si multiplele lor produse dermo-cosmetice aparute in premiera mondiala cum ar fi primul tratament pentru prevenirea vergeturilor (Phytolastil, 1975), prima crema anti-age destinata tenului matur (Arkeskin, 1996), etc.
Emulsia hidratanta oferita de Adela celor doua participante promite sa fie un aliat de incredere al tenului gras, combinand actiunea de hidratare cu efectul de matifiere instant, de la prima utilizare. As vrea sa mentionez ceva legat de cremele hidratante destinate tenului gras. A fost o perioada cand nu prea aveam habar de mecanismele pielii si credeam ca pot “usca” tenul gras daca il spal pana scartaie si nu ma dau cu crema. Crema in viziunea mea ar fi inrautatit conditia tenului meu facandu-l mai gras. Daca era sa folosesc o crema trebuia sa fie una de tratement acneic, nu realizam cat de importanta este si hidratarea in cazul tenului gras. Rezultatul incapatanarii mele? Un ten …gras si deshidratat. Super…
Cred ca am spus de o mie de ori singura crema care m-a multumit a fost Galenic Cauterets, din pacate am observant ca orice crema as avea dupa un timp nu mai da aceleasi rezultate :( De aceea am facut o pauza de la Cauterets urmand sa revin…candva.
Emulsia hidratanta Mat-Chrono Lierac are cum spuneam agenti de matifiere atat de necersari noua celor cu ten gras si o textura foarte placuta, fondant, invigoranta, proaspata care lasa piele hidratata (foarte importanta) dar in acelasi timp cu un aspect mat extreme de dezirabil. Aspectul mat este cel mai potrivit pentru un ten gras, care nu de putine ori se asociaza si cu prezenta porilor dilatati. Tenul mat absoarbe lumina creand aparenta unui chip mai neted, mai uniform si ca nuanta si ca textura. Aceasta emulsie are si niste pigmenti care ajuta in plus la diminuarea aspectului imprefectiunilor pielii, iar per total pielea arata mai fina.
Ambalajul verde semnaleaza un produs fresh , dupa cum spuneam, destinat tenului gras. Imi place faptul ca nu este un borcanel sau altceva cu capac ci apesi si iese produsul care in rest nu ia contact cu aerul, pastrandu-si intact calitatile. Paula Begoun, o controversata autoare de carti despre industria frumusetii subliniaza pe site-ul sau cosmeticscop.com faptul ca un astfel de ambalaj este cel mai recomandat, formulele se pastreaza active si este de asemenea mult mai igienic.
Daca mai pui la socoteala si calitatile anti age pai normal ca de-abia astepti sa il folosesti!

Camelcutza spunea...

eu am folosit de la ei lotiunea hidratanta,mi s-a parut foarte buna in sensul in care pielea nu mai avea apect lucios,gras,dat totodata porii erau mai curati si mai inchisi.Cel mai mult mi-a placut faptul ca nu usuca (strange) pielea pentru ca majoritatea produselor pt ten gras sau mixt usuca pielea rau.Mai imi place mult mirosul lotiunii,este unul revigorant si dupa aplicarea dimineata a lotiunii,tinuta in frigider,fata are un aspect proaspat si mirosul contribuie la dezmeticire rapida:)