marți, noiembrie 10

daca pleci, vreau sa vin cu tine/daca pleci, ia-ma si pe mine


De ceva vreme, cand plec din Douglas sau Sephora, aud voci:) In aceasta seara de exemplu, am fost la Douglas si am testat un parfum nou, care, la plecare, a inceput sa imi susure un cantecel, ceva de genul Daca pleci, vreau sa vin cu tine/ Daca pleci, ia-ma si pe mine... in fine, daca dati click pe titlul postarii auziti si restul...
De data aceasta, e vorba de Black for Her de la Kenneth Cole, creat in anul 2004 de Marie Amandine. Este un parfum floral, dar si dulce- datorita amestecului de mosc alb, ambra si lemn de santal. Combinatia de flori albe, delicate dar foarte puternice- zambila, magnolie, floare de lotus, iasomie, lacramioare si ylang ylang, cu violeta neagra, iris si citrice fresh, il transforma intr-un parfum aproape carnal, periculos, greu de purtat. Cred ca acest lucru se datoreaza in mare parte cantitatii mare de mosc alb. Nu este un parfum care sa placa adolescentelor sau fetelor tinere, in ciuda faptului ca in catalog este trecut la "florale". Sticla este neagra, urmand tendinta deja anuntata de parfum pentru femei sofisticate, cu viata complicata, cu un trecut asumat, in care dorinta se amesteca cu greseala, si care nu se mai pot exprima prin esente simple si curate. Eu l-as purta numai noaptea.
Exista si varianta pentru barbati, dar nu am incercat-o, pentru ca am plecat atat de fascinata incat am uitat sa ma uit si ce pret are.
(foto preluat de pe fragrantica.com)

16 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

trebuie mirosit cu siguranta...

Jules spunea...

M-ati facut curioasa cu toate ca am doar 19 ani :D.

MadameCacharel spunea...

Foarte interesant. Trebuie testat!

Ella Gheorghiu spunea...

Am vazut ca au mai aparut de la Lancome un nou Hypnose,Hypnose Senses si de 212 de la Carolina Herrera...insa nu le-am mirosit.

Ella Gheorghiu spunea...

Nu stiu cum s-a intamplat dar am gasit in casa 2 monstre de parfum masculin :Lolita Lempicka si Black de la Kenneth Cole...cel de la Lolita imi place mult,insa prietenului meu i se pare pt. fete mai mult fiind dulceag..cel de la K.Cole e mai masculin si imi da o impresie de barbat strong!

adela sirghie spunea...

Jules, bine ai venit pe beautynews! ma bucur ca esti putin intrigata de Kenneth Cole, pentru ca cu aceasta ocazie ne-am si cunoscut:)
Neaparat sa imi spui parerea ta dupa ce il testezi.
daca iti face placere, te astept si la testimoniale.
XOXO

adela sirghie spunea...

Viorica, Madamecacharel, astept pareri dupa ce testati. Cu nerabdare chiar!

Lovely spunea...

Ai grija cu vocile...poate ai devenit si tu shopaholica ca aia din film!:)

Jules spunea...

Ajutati-ma sa ajung la testimoniale ca nu ma pricep :))

Ella Gheorghiu spunea...

Adela,trebuie sa-ti marturisesc ca toata ziua am purtat la incheieturile mainilor aceste 2 parfumuri masculine...si m-am indragostit de cel de la Lolita...am tot incercat sa-l fac pe priet meu sa ii placa,dar degeaba...ma intreb cum miroase cel feminin..ah..Lolita!

adela sirghie spunea...

Pt Lovely:)ce film?

adela sirghie spunea...

viorica, nu iti ramane decat sa faci o vizita de documentare la Douglas!

Ella Gheorghiu spunea...

Dap,trebuie sa dau o fuga...stiu filmul...e super!"Confessions of a shopalcholic"..mi-a placut ft. mult...l-am vazut pe you tube.sunt toate partile...

adela sirghie spunea...

Jules, pe coloana din dreapta, la Etichete: dai click pe Testimonials si le vei vedea aranjate pe luni. Citeste vreo 2 ca sa intelegi regulile, apoi documenteaza=te pt ultimul, Zen Shiseido octombrie, mai ai destula vreme pana la deadline.
Iti urez succes!

adela sirghie spunea...

eu nu l-am vazut!
trebuie sa ma documentez repede:)

Lovely spunea...

Cum spunea si viorica despre confessions of a shopaholic e vorba!spor la vizionat!
Ps: il gasesti si pe ghinionist.ro