duminică, noiembrie 22

o recomandare inedita de duminica insorita

Mergeti la vot! Si pentru presedinte si pentru referendum.
Nu ii votati pe comunisti!
Pe vremea lor nu erau creme, parfumuri,machiaje sofisticate, Douglas, Marrionaud,Sephora:(

20 de comentarii:

Zuzele spunea...

mergem, mergem! Doamne fereste sa ne ia astia cremele :))))), dar mai mult m-as bucura sa avem bani ca sa ne putem bucura de ceea ce adaposteste Sephora :)
Geoana sau Crin votez! Oscilez inca!

cmaria spunea...

Am fost!

SoSheSays spunea...

Mai exista comunisti?
Uite acum o sa ma machiez si sa ma imbrac sa merg la vot desi e cam departe sectia pentru noi care nu avem domiciliu in Bucuresti, sper macar sa mai fie deschisa.

Alexandra spunea...

buna adela,nu i-am votat pe comunisti.
imi place foarte mult blogul tau,il citesc de cateva luni si sunt de-a dreptul incantata.

Zuzele spunea...

mda, n-am reusit sa votez pentru ca era buluc! as fi stat minim 2 ore la coada si m=am dat batuta, desi mi-as fi dorit tare mult sa votez :(((

adela sirghie spunea...

Alexandra, bine ai venit pe beautynews!
Ma bucur mult ca ai intrat si la comentarii, altfel nu as fi aflat de existenta ta:)Te mai astept...

Ella Gheorghiu spunea...

Am votat,dar degeaba..am inteles ca in turul 2 vor fi Basescu si Geoana..cah!se pare ca sunt sanse mari sa revina comunistii la putere...naspaaa

Alexa spunea...

Si eu am avut toata buna intentie de a vota, insa nu am reusit. :( Sunt foarte suparata. Era o coada imensa, am stat aproximativ o ora si am renuntat. Am inteles ca unii au stat si mai mult de 2 ore. Totul este anapoda la noi, nu inteleg cum e posibil sa se miste atat de greu?!?

Special Koko spunea...

AM votat Basescu! :D

adela sirghie spunea...

Si eu tot Basescu!

Bisoux spunea...

votat Basescu :)

adela sirghie spunea...

buna seara, Bisoux si bine ai venit pe beautynews!
ma bucur mult si te mai astept pe blog si la alte comentarii, nu doar de ziua alegerilor:)
xoxo

adela sirghie spunea...

Alexa, am vazut si eu la televizor ce nebunie a fost in unele sectii de votare. Unde am fost eu, in sectorul 1, era liniste si pace, ca de obicei. Cred ca era in jur de 14 cand am votat.

Andra spunea...

Eu nu voi vota niciodata Basescu. Nu l-am uitat oe Ceasusescu si ideea cu "cel bun, drept, mare si iubit" imi repugna total. Poate nu erau creme pe vremea comunistilor, dar... am muncit pe branci sa devin doctor in drept, sa intru in Barou, sa avansez profesional... ca sa ajung sa ii tin orele "duduii" Udrea, care desi este lector univ. fuge ca dracu de tamaie de prelegeri pentru studenti... pentru ca nu stie ce sa le spuna...Pentru ca interpretarile Constitutiei pe care le fac domnii Basescu si Boc imi provoaca greata, pentru ca am un frate care a terminat medicina ca si bursier si daca ar ramane in tara ar avea un salariu de 900 ron, pentru ca nu ma consider admiratoare a propriei persoane "sub anonimat".... si din "n" alte motive.
Parintii mei dupa ani de munca au ramas fara pensia "nesimtita" (de vreo 1700 ron), pentru ca si-au permis sa nu stea acasa (tata avea 45 de ani cand a iesit din armata si la revolutie nu s-a pitit sub pat, ca altii)si sa munceasca...
Am votat cu Antonescu si nu voi vota cu Geoana ci impotriva lui Basescu
PS: Am 31 de ani, deci nu sariti sa spuneti ca mi-am facut studiile sau ca mi-am construit cariera in comunism

Butterfly spunea...

Uite asa s-au pierdut voturile, ca s-au format cozi uriase la urne si oamenii au renuntat, au fost cele mai prost organizate alegeri...

adela sirghie spunea...

Andra, eu cred ca se va reface Alianta DA, iar Antonescu va avea sanse maxime peste 5 ani. Si mie mi-a placut evolutia lui Crin Antonescu.
Cat priveste comunistii, sunt ingrozita ca va veni Vanghele prim ministru si ca toti tortionarii regimului vor fi din nou la putere.
Eu nu cred ca Antonescu avea acum sanse reale sa ii tina piept lui Geoana, Iliescu, Adrian Nastase, Hrebenciuc si Vanghele, prin urmare nici nu l-am luat in calcul, decat ca simpla optiune pentru dreapta, anti-comunista in ochii mei.
Repet, cred ca Alianta se va reface, iar doctrina liberala va influenta mult doctrina pd-lista.
Nu imi place nici mie Elena Udrea, dar femeile din PSD, Constanta Barbulescu, dna Aura, dna Mona Temniceru-cu siguranta le stii si tu- vai imi provoaca fiori si cosmaruri.

Ella Gheorghiu spunea...

Eu am votat cu Oprescu,desi stiam ca nu are nici o sansa ma gandeam ca poate odata in viata asta mai facea un presedinte ceva pt. amaratii de noi din sanatate.Da,stiu o sa ziceti ca toti medicii sunt plini de bani...nu e chiar asa,poate doar dupa 35-40 ani cand deja au ani si ani de stat inchisi in casa,riduri si cearcane la greu.Sincer,Geoana mi se pare un idiot si nu ma sfiesc deloc sa il numesc astfel caci nu stie decat sa il scuipe verbal pe Basescu.iar Basescu asa handicapat cum il numesc multi a reusit totusi sa le tina piept psd-istilor.Nu va razbunati pe Basescu ca a venit criza...nu ca as fi vreo admiratoare de a lui,dar e mai putin spagar decat restul..ce sa mai...La toti le stralucesc ochii cand ajung presedinte caci vad aura euro-ului...cat despre femeile din psd bleah,cah si yach..sunt niste maimute serios parca vor sa manance din oameni..

adela sirghie spunea...

Viorica, ce colectie oribila de cocuri tapate si buze negre am vazut la psd!

Ella Gheorghiu spunea...

Si ce "subtzirele" sunt majoritatea...

adela sirghie spunea...

Concluzie: intrucat ultimele evenimente duc catre o alianta iminenta psd+pc+pnl+udmr+prm+png(partidul lui gigi becali) revin cu o precizare, pentru Andra: nu mai cred ca alianta da se va reface, prin urmare eu voi vota PDL si Basescu.