luni, noiembrie 23

Testimonial Zen Shiseido

Asa cum am promis, astazi este ziua in care anunt cine sunt cele doua castigatoare ale Testimonialului Zen Shiseido editie limitata. Mi-a fost foarte greu sa stabilesc cele doua castigatoare, pentru ca toate mi-ati trimis comentarii sclipitoare, ati intervenit la toate postarile care vi s-au parut interesante, lucru pentru care va multumesc din suflet. Am amanat ziua stabilita pentru ca pur si simplu nu am putut sa ma hotarasc. Va cer iertare, pe aceasta cale, ca v-am prelungit asteptarea si emotiile. Insa iata ce am decis, dupa indelungi framantari: Vioricaghe si cmaria. Le rog pe cele doua castigatoare sa ma contacteze pe mail, pentru a stabili detaliile. Le rog mult de tot pe fetele care nu au castigat, sa nu se descurajeze sau sa se supere si as vrea sa va regasesc pe toate si la urmatorul testimonial:)

8 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Adela,tipam prin casa de bucurie...mi-ai inseninat toata saptamana!!!!multumesc mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cmaria spunea...

Uau! Multumesc mult, mult, mult!

adela sirghie spunea...

ma bucur si eu, alaturi de voi, ca v-am inseninat ziua:)
le rog pe fetele care nu au castigat sa nu se supere, sa urmareasca in continuare beautynews by adela sirghie si sa participe la urmatoarele testimoniale.

Magda spunea...

Felicitari fetelor!va doresc zile parfumate si pline de ZEN :)

cmaria spunea...

Multumesc Magda.

Ella Gheorghiu spunea...

Multumim Magda!

naspi spunea...

:d ma bucur ca viorica este una dintre castigatoare chiar daca nu o cunosc. Mi-a placut mult ce a scris.

Ella Gheorghiu spunea...

Naspi,multumesc mult!Mi-ar placea sa te cunosc...