miercuri, septembrie 29

Azi imi place....

O pereche de cizme ciocolatii de la TOPSHOP,  Prescott Mid Boots, cu talpa tip sabot.
Pretul lor este de  150 de lire sterline, iar pentru transportul lor pana in Romania esti taxata cu  sase lire in plus. Alte taxe nu am vazut sa mai existe, sper sa nu fie costuri ascunse ( in cazul in care gresesc, va rog sa ma corectati).
Combinatia ideala: fuste, skinny jeans, pantaloni scurti sau colanti.





DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

4 comentarii:

Stefana Teodoroiu spunea...

Wow! Sunt superbe, mi le-as lua pe loc daca as avea cu ce, desi la mine e o problema cu cizmele. Avand piciorul subtire, nu toate imi vin cum trebuie in partea de sus. Cu toate astea ar fi un risc pe care mi l-as asuma daca as avea banii sa le cumpar ;))
O zi buna!

Zuzele spunea...

Frumoase, dar cam scumpe! Astept reducerile :P

Eu spunea...

Buna,draga mea
am tinut sa-ti scriu pt. ca m-a frapat coincidenta.Am intrat pe blog , ca in fiecare saptamana,pt a ma relaxa cu lectura editorialelor tale inmiresmate de un ceai cald si,ce sa vezi!Am dat peste acest model de cizme pe care,incredibil,mi le-am achizitionat aseara din Deichmann.Sunt identice,poate diar ciocolatiul sa difere putin,in rest am marit poza si nu mi-a venit sa cred ca erau chiar cizmele mele...doar ca ale mele au costat 100ron.Mi-au placut f mult,de aceea le-am luat,desi doar ce imi luasem unele maro de la Stradivarius recent.Dar nu m-am putut abtine in fata acestui model.Incredibi!Ma bucur ca sa constat ca avem aceleasi gusturi.Te pup.

adela sirghie spunea...

@Ati, vine ai venit pe blogul meu! Desi mi-au placut multe perechi de incaltari in acest sezon, eu deocamdata nu am cumparat nimic. Am mai multe perechi de cizme, asa ca am ddecis ca voi cumpara o pereche de botine. Mi-ar placea sa fie gen sabot, inca mai caut:)
xoxo