miercuri, septembrie 29

Intrebarile voastre, raspunsurile noastre

Am primit astazi doua intrebari interesante, la niste postari mai vechi. M-am gandit sa va intreb si pe voi, cititoarele si prietenele mele, daca aveti vreun sfat sau sugestii care sa ajute, pentru ca eu personal nu m-am confruntat cu astfel de probleme pana acum:
1. Buna Adela, ma numesc Madalina. Imi place blogul tau si diversitatea temelor scrise.
Am o rugaminte la tine dar si la celelalte prietene ale tale care-ti citesc blogul sa ma ajutati sa-mi aduc parul pe calea cea buna :P
Parul meu a trecut prin foarte multe- decolorat(Artego fara amoniac,vopsea Artego )vopsit,vopsit saten, apoi vopsit blond apoi iar saten rezultatul un par casant si foarte deshidratat care nearanjat arata ca o matura. 
Am folosit L'oreal absolut repair sampon +masca, ducray nutricerat sampon +masca si ser intensiv... si nimic. De doua ori pe saptamana inainte de spalarea parului aplic o masca din ulei de ricin+ ulei phyto din galbenus de ou+ vitamina A,D,B5,B12 si stau cel putin o ora cu mascuta in par, apoi ma spal cu sampon phytonectar aplic masca de la l'oreal sau ducray dupa 20 min ma clatesc, astept sa mi se usuce putin parul si aplic ser ducray.
Mentionez ca produsele ducray mi le-a recomandat medicul dermatolog(fara efect).
Parul il aranjez cu peria si feonul ca altfel imi sta ca o capita de fan fara nici o forma(groaznic).
Ma gandeam sa-mi iau phytodefrisant sau phyto 7 ca poate imi mai hidrateaza si mai ingroasa firul de par.
Pe care ziceti sa-l achizitionez?
Nu-mi dati sfatul sa tund ce este uscat ca as ramane cu 4 cm de par si de abia m-am tuns bob de cateva zile :(( 
Sunt sigura ca sunt multe fete in situatia mea...
Am devenit o hairaholica :(
Ce sa mai fac sa-mi hidratez parul? 

2.O alta raluca : am si o problema care incepe sa ma ingrijoreze... poate ma ajuta careva. De cateva saptamani am constatat ca o unghie de la mana dreapta crapa incontinuu pe verticala. Oricat as taia din ea e in zadar. Am senzatia ca e o crapatura fina pana la patul unghiei... ce poate fi asta? si mai ales cum pot trata? Va multumesc anticipat! 

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

10 comentarii:

Annya spunea...

http://anamaria00.blogspot.com/2010/07/ingrijirea-parului-decolorat-sisau.html pot spune ca am avut o problema similara cu cea a primei fete...aici (link) gasesti pasii care mi-au salvat parul.P.S: pe langa acei pasi,de fiecare data cand imi coafez parul(si eu sunt tunsa tot bob si folosesc placa) aplic inainte un spary cu protectie termica

Alexandra spunea...

De foarte multe ori problemele cu parul/unghiile au cauze mult mai profunde decat cele la care ne gandim noi in prima instanta.

E foarte posibil sa existe cateva carente de vitamine si minerale si aceasta sa fie singura problema prezenta la "exterior".

Le recomand cititoarelor tale un set de analize de rutina si eventual un tratament cu vitamine si minerale. Plus ca toamna este momentul potrivit pentru o astfel de cura. :) Succes!

Agnes spunea...

pt Madalina: am auzit ca gama Dumb Blonde de la Bed Head Tigi face minuni pt parul deteriorat. Incearc-o. eu am patit odata ca tine cand m-am vopsit blond si eram sub un tratament pt ten care imi interzicea vopsitul- eu nu am stiut! si mi-am distrus parul de la radacina. Ce am facut? L-am tuns mai scurt o perioada mai lunga de timp si am renuntat la blond. A durat ceva dar acum si-a revenit complet si sunt blonda cu par mediu spre lung!

Anonim spunea...

buna,
nu vreau sa par o snoaba, dar cred ca singura gama care iti poate salva este este KERASTASE bain satin 3 sampon si masca. eu am un ondulat incapatanat si tratat chimic la 3 luni, pana acum 2 ani am fost blonda si ma vopseam la 6 saptamani. Am incercat si gama profesionala de la L'oreal si tigi si ducray, dar pt mine a functionat doar Kerastase, nici macar masca cu ulei de masline over night nu dau acelasi rezultat ca produsele Kerastase. poti incerca si niste fiole de la ei in combinatie cu masca.
mult succes

iguanitza spunea...

Eu recomand Wella Professional extra rich. Se gasesc in saloane. Masca pentru mine a facut minuni, cred ca toata gama e si mai miraculoasa.

Problema cu unghia nu stiu, cel mai bine e sa mearga la un doctor, si eventual sa ia acele pastilute pentru unghii & par.

Secret21 spunea...

Adela iti multumesc in primul rand tie ca mi-ai postat cometariul si le multumesc fetelor pentru sfaturile date.
O sa incerc treptat produsele care mi le-ati recomandat si am sa va anunt ce produse m-au ajutat...
Te pup Adela si pe voi fetelor!

Ema, Brasov spunea...

Adela, am primit si acest e.mail si sper ca i-am oferit cateva sfaturi utile. Este foarte bine ca fata se informeaza de pe mai multe bloguri. Ii apreciez hotararea.

Katrina spunea...

Pentru Madalina am o sugestie: masca de par cu placenta de la Kallos. Maica-mea este vopsita si i-am aplicat o masca formata din ulei de masline, vitamina A uleioasa si ulei de ricin... fara niciun semn de imbunatatire a firelor de par. Dupa ce si-a aplicat masca de la Kallos, parul ei a devenit incredibil de matasos (inainte era ca o sarma). Produsul este destul de ieftin (5 - 6 ron) asa ca nu are nimic de pierdut.

Secret21 spunea...

Da Ema, inca din comentariul trimis tie am spus ca am scris pe mai multe bloguri pentru ca cel putin pentru mine parul deteriorat este o problema care ma obsedeaza. Am incercat prea multe produse fara rezultate...si am zis sa cer sfatul specialistilor si fetelor care s-au confruntat cu "problema" asta.
Am fost pana si la dermatolog si nici macar el nu stia ce sa-mi prescrie pana la urma mi-a zis sa iau vitamine si gama ducray, care n-a dat rezultate.
Ieri mi-am luat kerastase bain de force cu fiolele tratament cu vitaciment si inca de la prima utilizare se vede ca parul este hidratat, sa speram ca va arata bine si dupa ce termin tratamentul.
O sa am rabdare asa cu mi-a spus Ema si promit ca nu o sa-mi mai agresez parul cu vopsele.
Referitor la masca cu placenta de la Kallos am folosit-o la mine nu a dat rezultate pentru ca parul meu este foarte degradat, presupun ca este buna dar pentru un par cu mai putin probleme.

Anonim spunea...

felicitari pt achizitie!! sper sa-ti mearga bine, eu stiu ca nu as putea sa traiesc fara Kerastase. Sampoane si mastile naturale au si ele rolul lor, dar pentru un par tratat chimic si sensibilizat cred ca doar gamele profesionale dau rezultate.