luni, septembrie 27

Azi imi place....haute hippie

Piesele clasice, luxoase, valoroase sunt amestecate creativ cu cele sezoniere: Mix&Match, o proportie perfecta,  de la SHOPBOP
Trebuie sa imi iau inima in dinti si sa incep si eu sa cumpar online:)
Nu imi vine sa cred ca sunt atat de fricoasa incat nu am facut-o pana acum. Nici macar o singura data!
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

6 comentarii:

Zuzele spunea...

da, ma alatur si eu gastii care cumpara online:) Sa am anunti cand te hotarasti!:P
Vreau sa incep cu L'Artisan :))

Irina spunea...

Hai, Adela, da tu startu` :)) Fa ne curaj si noua

adela sirghie spunea...

Irina, trebuie sa fac si asta la un moment dat, vad atat de multe lucruri frumoase in fiecare zi...la un click distanta.
Cred ca as putea sa scriu la rubrica Azi imi place si de trei-patru ori pe zi:)

Anonim spunea...

La Multi Ani! :*

Monica - Pisica albastra spunea...

dragut site-ul, nu zic nu...insa (ca o "selfproclamed hippie, boho girl") mentionez ca filosofia hippie nu include rochite de 400$ sau topuri de 150$ :))))

bafta la on-line shopping! eu nu am curajul...poate doar cosmetice/farduri. la haine si incaltaminte nu m-as baga. pana nu probezi, nu ai cum sa stii cum va veni. nu ti s-a intamplat niciodata sa vezi intr-un magazin o rochie care pe manechin sau pe umeras arata superb, dar imbracata iti venea urat?? mie da.

Iulia(Ivatherm) spunea...

Multumim, Adela draga, pentru ca aparem in recomandarile tale. Ivatherm multumeste!...Ramanem cititori fideli. :) Cu postarea acestor 'replici' stau mai prost. Este deja al doilea mesaj trimis tie, cred ca am ratat inregistrarea prima data, dar daca totusi iti ajunge, sa stii despre ce e vorba. ;) Shoppingul online ma tenteaza rau de tot, dar inca mi-e drag sa bat magazinele cu prietenele mele. Totul pana INTR-O ZI!