miercuri, septembrie 29

Organic EverGreen

Eu am aflat despre cazul fetei care a mers la coaforul Organic EverGreen si a ramas fara par abia acum, iata link-ul EVZ
Am ramas cam zdruncinata dupa ce am citit.
A fost cineva la acest coafor? A auzit cineva de Evergreen?
A auzit cineva despre acest caz?

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

17 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Brrrrr! Am ramas fara cuvinte...

Anca spunea...

omg!!! si ce comentarii urate i-au lasat tot fetele de la salon ei! nu le poate da in judecata?

roxana spunea...

Eu am fost la EverGreen recent pentru epilare cu zahar si am ramas cu o impresie foarte placuta. Serviciile si produsele sunt de calitate, iar Corina, managerul salonului, e o persoana foarte draguta.

Roxana spunea...

Am auzit de salon si am auzit de bine, dar nu de caz. Am citit articolul din link-ul tau si le cred pe fete ca solutia si-a facut efectul gresit pe un par decolorat. Dar ca esti stilista si nu iti dai seama ca parul ala e decolorat nu mai cred, in conditiile in care sa vede cu ochiul liber cam cat de maturica/varza era parul. Organic Curl System este un sistem cat se poate de natural de a-ti ondula permanent parul, dar nu organic.

Alina spunea...

ah, ce oribil! nu sunt in masura sa spun cine e vinovat aici dar, daca mie mi s-ar intampla asa ceva, m-as duce in primul rand la coafeza si i-as baga foarfeca in par, abia apoi as face reclamatii :) sper totusi ca fata a mintit si s-a tuns singura. eu as innebuni daca mi-ar face cineva asta la par

Ema, Brasov spunea...

Neplacuta situatie. Am avut timp sa citesc toate comentariile la acest articol.
Biopermanent: nu cred in asa ceva.

Carmen spunea...

Am fost la EverGreen de doua ori in ultimele 4 luni, pentru vopsit. Sunt insarcinata si am preferat sa folosesc o vopsea mai putin agresiva. Am fost foarte multumita de serviciile lor de fiecare data: parul meu arata mai bine (nu stiu insa cat e din cauza sarcinii si cat din cauza vopselei), nu se mai ingrasa atat de repede ca inainte, si de fiecare data am avut discutii destul de interesante cu coafeza.
Despre cazul asta nu stiu ce sa zic, e greu sa stim ce s-a intamplat de fapt; dar, ca sa fiu on the safe side, o sa renunt la gandul pe care il aveam de a-mi face si eu un "permanent natural" la EverGreen.

Ionela spunea...

daca vedeam mai devreme acest articol probabil ca nu faceam si eu greseala de a ma duce la acest salon unde nu voi mai reveni cu siguranta!!!
si eu am dorit sa merg la un salon organic,care sa foloseasca produse organice de calitate pentru a nu-mi deteriora parul,insa nu s-a intamplat conform asteptarilor mele.
eu am vrut sa ma decolorez,din negru intr-o nuanta de ciocolatiu inchis si am plecat de la salon cu 4 culori in cap:la radacina blond auriu,apoi oranj,roscat si la varfuri negru.bineinteles ca a trebuit sa-mi cumpar vopsea si sa ma vopsesc acasa,de doua ori in timp de o luna(cu vopsea naturala) ca sa ajung la o nuanta de ciocolatiu inchis asa cum vroiam.si parul meu la spate la varfuri este ars si aspru in ciuda tratamentelor naturiste si organice pe care le aplic.

adela sirghie spunea...

@Ionela; cu siguranta, trebuie sa te abonezi la newsletter-ul blogului meu:)
parerea mea este ca am pornit la o vanatoare de vrajitoare contra produselor clasice, far as stim exact ce ne asteapta din partea bio?organic/natural.
Va rog sa nu intelegeti ca nu imi plac rodusele organice, pentru ca nu este asa.

Iordan spunea...

Am fost si sunt clienta Evergreen d ceva anisori. M-am epilat cu zahar de cateva ori, am avut un ritual Hammam, o exfoliere, masaj, facial de vreo 2 ori si de fiecare data nu am avut probleme. Ah si m-am si tuns & coafat, iar parului meu chiar i-a priit tratamentul si produsele. Tipa nu a raspuns onest la intrebare si nu mi se pare corect faptul ca se victimizeaza la acest nivel. Corina si fetele de la salon sunt foarte placute si de fiecare data cand ajung in tara imi fac drum pe la ele.

adela sirghie spunea...

Sa speram ca intre timp si-au imbunatatit serviciile si au gasit un PR bun:)
Eu am ramas tulburata de cazul prezentat in Evenimentul zilei, am citat sursa si am dat link. Nu am vrut sa interpretez in niciun fel, deoarece nu cunosc salonul.

Anonim spunea...

Dragi cliente,

Cred ca este corect sa aveti si punctul meu de vedere ca si fondator si manager, stilist si educator epilare cu zahar al salonului organic EverGreen.

Asadar, acest articol a fost o facatura a unei foste angajate carea fost data afara pentru ca fura, asta in primul rand. In al doilea rand clienta respectiva nu a plecat din salon cu un par distrus asa cum spune ea, marturie stau fotografiile de dupa procedura, precum si martorii din salon la acel moment.

Invatati-va sa spuneti adevarul cand veniti la salon, spuneti exact ce ati avut pe par sau dupa caz, ce probleme ati avut inainte de a veni in salon. Acest lucru este foarte important pentru noi pentru a lua deciziile cele mai bune pentru dvs ca si clienti.

Acest salon organic a fost fondat in ideea de a oferi produse 100% organice profesionale, de aceea am importat si rascolit toata lumea pentru a aduce/importa cele mai bune produse organice.

Nu permit nimanui sa aduca injurii acestui salon si nici lucratorilor de aici, decat daca au dovezi clare, pentru ca stiu foarte bine cat de mult ne straduim sa fim diferiti fata de alte saloane obisnuite, de care tara asta s-a saturat pana peste cap. Si asa ca cu greu gasesti lucratori profesionisti care mai intai trebuie sa iubeasca ceea ce fac, meseria lor si apoi sa inteleaga de ce un client are nevoie de altfel de servicii de frumusete.

Exista permanent ondulat organic si imi asum ceea ce spun cu toata responsabilitatea si va sfatuiesc sa cititi multe informatii, atat in Romania, cat si in strainatate (pentru cunoscatori de alte limbi straine) sa vedeti unde s-a ajuns cu dezvoltarea produselor organice, mai apoi sa comentati.

Ionela, pentru reclamatii te astept sa imi scrii pe adresa office@salonorganic.ro in atentia mea.

Va multumesc si aveti grija de voi!

P.S. Cine doreste, pot trimite foto reclamantei dupa acel permanent, fotografii marturie care din pacate nu au mai fost publicatre in EVZ ca drept la replica.

Corina Chelu
Fondator si manager
Salon organic EverGreen

Anonim spunea...

am fost la acest salon si din pacate nu a fost chiar foarte bine,coafeza nu a fost profi de loc iar Corina nu e chiar atat de draguta si amabila pe cat se spune

Anonim spunea...

am fost la acest salon si din pacate nu a fost chiar foarte bine,coafeza nu a fost profi de loc iar Corina nu e chiar atat de draguta si amabila pe cat se spune

adela sirghie spunea...

@Anonim: dar te rugam mult, da-ne mai multe detalii...eu nu am fost la ei niciodata. Am publicat mai sus un fel de "Dret la Replica", deoarece asa mi s-a paut nomal, ca spuna si salonul punctul de vedere, dar alte informatii nu am mai primit...

Anonim spunea...

Aceasta Corina Chelu este o tipa destul de aroganta si are un dispret fata de celalalte saloane.Toate lumea o fura, toata lumea se ia dupa ce face ea. Chiar are o problema!!! Am fost si eu la acest salon si sincer .... NO COMMENT!!Prima impresie : ea este cea mai tare si concureanta nu face 2 bani.Atat se lauda cu pasta de zahar ca si sum o produce ea. Sa caute mai bine si sa vada cum acesta pasta de zahar este chiar facuta de persoane care detin un salon. deci.... Trezirea Doamna Chelu !!!!Cu aroganta si desteptaciunea cu care te lauzi cam lasa de dorit.

Corina spunea...

Pentru Anonim - cam ciudat cum la prima impresie stii atat de multe despre mine, adica la prima vizita, citez:"Toate lumea o fura, toata lumea se ia dupa ce face ea.".

Ma mandresc si, nu ma laud, ca am adus in Romania serviciul de pasta de zahar profesional pentru prima data in 2009 si ca am avut curajul sa deschid primul salon de infrumusetare cu concept organic. In rest eu sunt fericita cu ceea ce fac zi de zi!

Dreptul la replica este acesta: nu vorbeam in articol si comentarii despre epilare cu pasta de zahar si nici despre pasta de zahar, vorbeam despre permanent drept. Ai un of mare pe suflet si imi pare rau pentru tine!

Am lasat sa treaca aproape un an de zile sperand ca te-ai vindecat de problemele sufletesti, ai facut detox sufletesc si ca esti mai bine. Cateodata e bine sa te descarci, dar a face rau este usor, a face bine este foarte greu si nu multi pot face asta.

Daca mai aveti reclamatii, va rog mult sa mi le comunicati la office@salonorganic.ro!

Multumesc frumos!

Corina Chelu
Fondator si manager
Salon organic EverGreen