miercuri, septembrie 15

Back to life-jurnal de beauty post-vacanta

Dupa depresia post-vacanta, care a durat, in cazul meu, mai mult de o saptamana, astazi e prima zi in care am inceput sa vad viata putin mai roz.
De cand am venit, mi-am propus, ca sa ma mai imbarbatez putin, un plan de beauty relaxant, imi doream sa merg la un tratament cosmetic, la masaj si la hair-stylist, dar am foat atat de amarata, dimineata, la pranz si seara, ca nu m-am putut urni sa fac vreo programare. Am fost intr-o tanguire continua, parca as fi pierdut pe cineva drag.
Dar astazi, pentru ca sunt invitata la deschiderea magazinului Moschino din Dorobanti, am zis ca asa nu se poate, trebuie sa merg la hair stylist. De obicei, mergeam la tuns a doua zi dupa ce ma intorceam din vacanta, pentru ca sunt de parere ca parul are cel mai mult de suferit, din cauza soarelui si a apei, dar mi-am tot gasit tot felul de motive penibile sa aman.
Asa ca beauty post- vacanta a inceput cu adevarat de-abia acum. Mici retusuri am mai facut totusi, pe ici pe colo: m-am epilat cu lama, am dat un strat de oja rosie pe unghiile de la picioare, pentru ca lacul isi cam pierduse stralucirea, am aplicat o masca cu argila de la Kiehl's(as fi vrut sa o incerc totusi pe cea de la dr Hauschka, si sa si scriu despre ea pe blog, dar nu am fost in stare sa o prepar).
In drum, la intoarcere, m-am oprit la libraria aceea comnuista de langa Romtelecom-ul din Dorobanti si am cumparat(ce ironie!) cartea Hertei Muller, "Regele se-nclina si ucide" si fiind eu asa de bine dispusa, dupa atatea zile negre, le-am luat si matelor cateva surprize la conserva.
Vizita la hair stylist mi-a facut bine, m-am si coafat putin(prima oara in ultimele doua luni), si acum mintea mea abunda de regrete ca nu am ajuns mai repede, poate ca depresia s-ar fi retras mai devreme. Eu sunt de parere ca o femeie se remonteaza mult mai repede daca are grija de ea, am dat mereu sfaturi bune in acest sens, insa uite ca in cazul meu era sa uit ca micile placeri fac viata mai frumoasa!
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

10 comentarii:

Deena spunea...

Ma bucur sa aud ca incepi sa te remontezi. Eu am trecut mereu pe aici dar n-am mai comentat asa des, nici nu stiu de ce. Dar postarea asta e asa..pe sufletul meu:P Si eu sunt de parere ca avand grija de noi ne revenim mai usor din multe pase proaste. Daca am o zi deplorabila, chiar si o manichiura homemade(ca nu merg la salon), un pic de machiaj si doi stropi de parfum ma fac sa ma simt mai bine.
Peste cateva saptamani planuiesc si eu o vizita de reinventare a podoabei capilare. O sa fie fix ce am nevoie dupa aducerea pe lume a pustoaicei care survine next week..Apoi cand o sa am cate un pic de vreme imi planuiesc un tratament pentru ten, fie el la salon sau pregatit acasa...si alte mici chestii care sa ma ajute sa ma simt umana si EU!:*

Pisik spunea...

Abia astept un review al Dr.hauschka. Sunt foarte curioasa sa incerc mascara lor organica - am ochii f sensibili si lentile de contact, dar sper ca acest produs sa-mi faca mai bine.

Anonim spunea...

pictura e superba :) cine e autorul?

adela sirghie spunea...

@Deena: felicitari, cred ca faci pregatiri intense pentru saptamana viitoare:) Vei avea o Fecioara, sa ne dai detalii cand vei avea timp!
xoxo!

adela sirghie spunea...

@Gabriela: eu am incercat mai multe produse de la dr haushchka, inclusiv Translucent Bronze Concentrate. Am avut un kit de incercare de la aceasta firma, pemntru tenul cu imperfectiuni si am avut si o miniatura din aceasta masca, deci am mai incercat-o, mi-a placut mult si am cumparat produsul intreg. Cred ca poti incerca mascara de care vorbesti, nu are cum sa iti faca rau:)
xoxo

adela sirghie spunea...

@Anonim: nu mai stiu, am dat peste ea cautand...altceva, am salvat-o pe desktop si acum m-a inspirat:)
Daca gasesti tu cumva autorul, te rog mult sa imi spui si mie, sa ii trec numele:)

diana spunea...

Adela, te citesc cu mare drag in fiecare zi, de ceva timp incoace!
si eu am facut aceeasi miscare, dupa ce am venit de la mare, am fost la tuns. eu am par cret pana la nivelul umerilor si e si vopsit un pic, deci chiar avea nevoie, acum e mult mai pufos si mai vesel, si eu ca el :)
intotdeauna am spus ca ingrijirea face bine la suflet :)
in zilele in care sunt mai trista sau mai suparata, compensez prin ingrijire mai atenta si chestia asta chiar functioneaza.
te pup si numai bine :)

adela sirghie spunea...

@Diana, bine ai venit pe beautynews! Te invit la interventii si comentarii ori de cate ori ai timp1
Xoxo!

Deena spunea...

Adela, da, ma pregatesc mai mult psihic..E posibil sa fie balanta..Dar asta nici nu conteaza!!Conteaza ca saptamana viitoare IN SFARSIT ne cunoastem oficial:P

adela sirghie spunea...

@Deena: iar eu o invit sa fie cea mai tanara cititoare a blogului, ca sa stie cand creste a lot of beauty stuff:)
xoxo