sâmbătă, septembrie 4

Jurnal de vacanta(14) Eu sunt tot alba si vacanta e pe final!


Da, am reusit aceasta performanta. Am plecat alba si ma voi intoarce tot alba, desi spre deosebire de anii trecuti, in aceasta vacanta chiar am facut plaja. Nu multa, dar am facut. Am stat lenevind cu orele sub umbrele si sub maslini, asa, de amorul artei, cu sau fara crema de protectie. De cele mai multe ori cu crema cu SPF40, care in cazul meu a avut, scuzati-mi expresia, haha, efectul unor chiloti de tabla. Nu intra nicio raza de soare adica.:)
Pot sa spun doar ca m-am aurit un pic pe umeri si pe decolteu, aspect vizibil doar daca stii cat de alba, stravezie chiar, am plecat eu din Bucuresti. Daca nu cunosti acest amanunt, poti spune fara sa faci nicio greseala ca nu m-am bronzat deloc. Aici, la Caldes d"Estrac am stat si in plin soare, dimineata, in special inainte de micul dejun. Fara niciun rezultat notabil.
Picioarele se incapataneaza sa ramana penibil de albe, parca sunt din alt film. Le-am dat cu autobronzant o singura data, dar a tinut doar o saptamana, apoi mi-am gasit scuze sa nu mai aplic lotiunea, pe motiv de dulce leneveala iberica.
In aceasta dimineata, acum o ora de fapt, in timp ce incercam sa ma conving de fapul ca cu fiecare noua zi devin mai aurie putin, ma gandeam ca in stilul acesta al meu, am nevoie de cel putin sase luni de vacanta sa ma bronzez cat de cat:)


DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

7 comentarii:

Alexa spunea...

Vrem dovezi, altfel nu te credem! :)

iguanitza spunea...

hahaha:)) ce funny esti. Cred ca crema ta are FPS prea mare O_o si chiar nu lasa nicio raza de soare sa`ti pupe pielea. Poate ar fi trebuit sa incerci o crema cu un FPS mai mic si cu actiune de accelerare a bronzului..
Poate 'furi' soarele zilele astea cat mai stai.

Ana-Maria spunea...

In cazul acesta... vacanta timp de 6 luni sa fie! :P Mi-ar placea sa ne arati niste poze... ;;)
XOXO

Anonim spunea...

Si eu!:) so what? sys

Anonim spunea...

Buna Ade!Am o nelamurire:( Ma dau cu fdt lichid si peste aplic o pudra compacta...si am auzit de la o farmacista ca pudra compacta astupa porii si imi ies puncte negre pe fata dupa:| ,si ca mai bine as folosi pudra din aia pulbere.E adevarat?

adela sirghie spunea...

@Anonim: nu, nu e adevarat, nu ies cosuri.
Pudra pulbere este mai usoara, mai fina si se observa mai greu decat cea compacta. Dar e si mai complicat de aplicat, pentru ca"fuge" si "se imprastie". Poti aplica pudra compacta cu o pensula maare, de genul celei cu care se aplica cea pulbere, eu asa fac:)
Cand iti cauti noi produse, cumpara numai din cele pe care scrie clar "noncomedogenic", fie pe capac, fie pe prospectul din interior.

Anonim spunea...

Hiu,am inteles! Ms frumos:*