miercuri, februarie 9

PE SURSE: Cel mai tare articol al zilei...



Eu l--am citit pe nerasuflate la draga de Zuzix- AICI si l-am preluat in totalitate, a fost peste puterile mele sa nu fac asta!
Cititi si voi si va minunati:
Ce sfaturi primeau miresele in 1894 Din Codurile si Procedurile despre Relatii Intime si Personale ale Statutului Marital intru Marea Sanctitate Spirituala a acestei Binecuvantate Comuniuni si intru Gloria lui Dumnezeu, de Ruth Smythers, mult iubita sotie a Reverendului L.D. Smythers, Pastor al Bisericii Metodiste din Arcadia, Confederatia Regionala de Est. Publicata in anul Domnului 1894, Ziarul Ghid de Spiritualitate: pentru gingasa tanara femeie care a beneficiat de o buna educatie in Legile Domnului, ziua nuntii este, in mod ironic, atat cea mai fericita cat si cea mai terifianta zi din viata ei. Pe de o parte este nunta in sine, in care mireasa este atractia centrala intr-o frumoasa si inspirata ceremonie, simbolizand triumful ei in a-si asigura un barbat care sa ii indeplineasca toate nevoile pentru tot restul vietii.Pe de alta parte este noaptea nuntii, in cursul careia mireasa trebuie sa platesca tributul, ca sa spunem asa, infruntand pentru prima oara teribila experienta a sexului. In acest punct, dragi cititoare, lasati-ma sa exprim un adevar socant. Exista cateva tinere femei care asteapta noaptea nuntii cu placere si curiozitate! Feriti-va de o asemenea atitudine! Un sot egoist si senzual ar putea usor sa profite de o astfel de mireasa. Trebuie sa nu uitati niciodata une dintre cele mai importante reguli ale Bisericii in ceea ce priveste Casatoria: DARUIESTE PUTIN, DARUIESTE RAR, SI MAI PRESUS DE ORICE, DARUIESTE CU ZGARCENIEAltfel, ceea ce ar fi o casatorie normala s-ar transforma intr-o orgie a destrabalarii sexuale. 



Pe de alta parte, teroarea miresei nu trebuie sa fie extrema. Desi sexul este in cel mai bun caz revoltator si, in cel mai rau caz, dureros, trebuie indurat si asa a fost de la inceputurile timpului, deoarece este compensat de construirea unei relatii monogame si de copiii rezultati din aceasta.
Este inutil, in majoritatea cazurilor, ca mireasa sa incerce sa refuze o initiativa sexuala din partea mirelui. In timp ce barbatul ideal s-ar apropia de sotia sa doar la cererea acesteia si doar in scopul procrearii, asemenea nobilitate si lipsa de egoism nu poate fi asteptata din partea barbatilor obisnuiti. Majoritatea barbatilor va cere sa i se ofere sex aproape in fiecare zi. 
Mireasa inteleapta va permite maxim doua scurte experiente sexuale saptamanal, in timpul primelor luni de dupa casatorie. Apoi, odata cu trecerea vremii, va trebui sa faca orice efort pentru a reduce aceasta frecventa. Sa te prefaci ca esti bolnava, somnolenta, durerile de cap sunt printre cele mai bune prietene ale nevestei in aceasta problema. Argumentele, certurile, mustruluielile si cicalelile s-au dovedit de asemenea a fi foarte eficiente, daca sunt folosite seara tarziu, cam cu o ora inainte de momentul in care sotul ar putea incepe procesul de seductie. 
Sotiile istete sunt mereu in alerta, cautand noi si din ce in ce mai bune metode de a refuza si descuraja pornirile amoroase ale sotului. O sotie buna trebuie sa ajunga sa reduca contactele sexuale la unul pe saptamana inainte de incheierea primului an de casatorie si la unul pe luna pana la sfarsitul celui de-al cincilea an.
Pana la a zecea aniversare, multe sotii au reusit sa incheie perioada de a purta in pantece copii si au atins cel mai inalt tel, acela de a stopa definitiv contactele sexuale cu sotul lor. Dupa atat timp petrecut alaturi de sot, deja poate sa se bazeze pe dragostea copiilor si pe presiunile sociale pentru a-l tine acasa.

Precum trebuie sa fie mereu atenta sa tina cat mai jos posibil nivelul contactelor sexuale, mireasa inteleapta va fi cel putin la fel de atenta si cu limitarea modului si gradului de desfasurare a actului sexual. Majoritatea barbatilor are de la natura o inclinatie spre perversiune, iar daca li se ofera cea mai mica sansa va vor angaja intr-o mare varietate de practici mai mult decat revoltatoare. Aceste practici includ printre altele: practicarea actului normal in pozitii anormale, atingerea corpului femeii cu buzele si limba, oferirea corpului lor gol pentru a fi explorat cu buzele sau limba de catre sotie. Nuditatea, discutiile despre sex, citirea unor povestiri despre sex, admirarea unor fotografii sau desene cu sugestii sexuale fac parte din obiceiurile adoptate rapid de barbati daca sotiile le permit. O mireasa inteleapta isi va face un tel din a nu ii permite niciodata sotului sa ii vada corpul descoperit si din a nu il lasa nici pe el sa se descopere in fata ei.
Sexul, atunci cand nu poate fi prevenit, va fi practicat doar in intuneric total. Multe femei au gasit util sa doarma imbracate noaptea: ele purtand camasi lungi din bumbac, iar ei pijamale. Acestea trebuiesc imbracate in camere separate si nu trebuiesc indepartate in timpul actului sexual. Astfel, doar o minima parte din piele este expusa.

Odata ce si-a pus camasa si a stins toate luminile din camera, mireasa trebuie sa se intinda tacuta in pat si sa astepte sosirea mirelui. Cand acesta intra in odaie, bajbaind prin intuneric, femeia nu trebuie sa scoata niciun sunet pentru a-l ghida in directia ei, deoarece ar putea fi considerat un semn de incurajare. Trebuie sa il lase sa se chinuie si sa spere ca se va impiedica si se va rani usor, bun pretext pentru a-i refuza accesul la favorurile ei sexuale. In momentul in care sotul ajunge langa ea, mireasa trebuie sa stea perfect nemiscata. Miscarea corpului ar putea fi interpretata ca excitatie sexuala de catre sotul optimist. Daca incearca sa o sarute pe buze, sotia trebuie sa intoarca usor capul, astfel incat sarutul sa fie pe obraz. Daca incearca sa ii sarute palmele, va trebui sa stranga pumnii. Daca incearca sa ii ridice camasa si sa o sarute in orice alt loc, ea trebuie sa isi traga rapid camasa la loc, sa sara din pat si sa pretinda ca trebuie sa mearga urgent la toaleta. Aceste actiuni ii vor tempera dorinta de a o saruta in locuri interzise. 
Daca sotul incearca sa isi seduca sotia cu discutii lascive, aceasta isi va aminti instant o intrebare triviala, non-sexuala, pe care sa i-o adreseze. Imediat ce el raspunde, mireasa trebuie sa continue aceasta discutie, indiferent cat de frivola poate parea in acel moment. Intr-un final, sotul va intelege ca daca doreste sa intretina raporturi sexuale cu femeia sa, acestea vor trebui desfasurate fara alte inflorituri amoroase. Nevasta inteleapta ii va permite sotului sa ii ridice camasa nu mai sus de talie, in timp ce el isi va desface doar partea din afata a pijamalei, pentru realizarea conectarii. In timp ce el pufaie si gafaie, ea va ramane perfect tacuta sau va purta comversatii plictisitoare despre treburile casnice. Mai presus de orice, sotia va ramane perfect nemiscata si, sub niciun motiv, nu va ofta sau geme in timpul actului sexual. Imediat ce sotul a incheiat treaba, sotia va incepe sa se planga de diferite probleme ce vor trebui rezolvate de catre sot. Multi barbati simt o placere sexuala majora in a se relaxa dupa comuniunea cu femeia lor, astfel incat sotia trebuie sa se asigure ca nu ii ofera nicio secunda de pace in aceasta perioada, de care el sa se poata bucura. Altfel, barbatul ar putea fi incurajat sa incerce din nou in curand.

Un factor pentru care mireasa trebuie sa fie recunoscatoare este faptul ca familia sotului, scoala, biserica si cadrul social au lucrat impreuna de-a lungul vietii acestuia pentru a insamanta in el un profund sentiment de vinovatie si rusine in ceea ce priveste sentimentele sale sexuale. Femeia inteleapta va profita de acest avantaj si isi va urmari telul sau de a limita initial aceste porniri barbatesti, iar apoi de a anihila total dorintele sotului de a se exprima sexual!
Sursa: agenda.ro

23 de comentarii:

Annamaria spunea...

Dumnezeule...asta este reteta perfecta pentru un dezastru in casnicie si ca sa iti faci partenerul de viata sa fuga mancand pamantul! :) Il compatimesc pe acest Reverend Smythers. Probabil asta este motivul pentru care in fotografiile vechi, alb-negru, oamenii nu zambeau...

Ale spunea...

ma simt ca o....:)))avand in vedere ca de cele mai multe ori eu am porniri barbatesti si o abuzez pe "mireasa mea inteleapta"

Pacatoasa spunea...

:))

Pacatoasa spunea...

:))

Rotsin spunea...

Isi merita numele de "cel mai tare articol al zilei" :))

unika spunea...

0, Doamne!!!!!! :))))))))))))))))))))))

HauteWaRdRobe spunea...

i dont know how true this is...dar nu ma mira ce scrie in articol...biserica metodista..:|

adela sirghie spunea...

da, distruge orice sansa...

Camy spunea...

aoleu :)))

Laura spunea...

Oare cum ar fi aratat femeile si barbatii daca erau valabile si in zilele noastre?

maria madalina spunea...

Da, acest articol l-am mai citit candva anul trecut si m-a amuzat teribil...Probabil din aceasta cauza cea mai veche meserie din lume inca exista! :))

Alexa spunea...

Eu cred ca ar fi trebuit sa puna pe fundal ceva gen Buddha Bar - Yes Boss, apropo de postul tau anterior si ar fi uitat de constrangerile ridicole ale acelui reverend :)

iri spunea...

voi va dati seama ca astfel de lucruri inca se mai intampla in anumite societati?:| oribil...

Ale spunea...

aoleuu ce melodie,Alexa..daaaa!alaturi de Lovage sex(i'm a)

Miuri spunea...

asta chiar e cel mai tare articol al zilei =)))))))))

Julia spunea...

Articolul asta ar fi trebuit sa se intituleze Reteta sigura de a ajunge la divort! 100% sanse de reusita!!! :))

Zuzele spunea...

Doamne fereste de asa mirese si asa vremuri :)) Nici ca la noi cu siliconul pe tarabe, dar nici asa!! :))

Invizibilul spunea...

Relelor !
Mizati pe prajituri cu ciocolata !

Roxana spunea...

Incredibil! Pacat ca mai exist astfel de femei si indemnuri si azi.

anaioana_ciceoi spunea...

azi am avut o zi grea la serviciu, asa ca am fost cam morocanoasa..dar articolul asta chiar m-a facut sa rad! multumesc adela

Jules spunea...

Culmea e ca totusi lumea a ajuns la miliarde de locuitori, chiar daca preotii dadeau sfaturile astea.

E teribil sa recitesc sfaturile astea, din cand in cand mai dau de ele si ma amuz teribil, il "amenint" pe sotul meu ca le pun in aplicare.

PodoabeHandmade spunea...

=)) =))

SoSheSays spunea...

Cine a scris aberatia asta?
Eh, ce vremuri. Mai dezghetati la minte erau in Antichitate!