vineri, februarie 18

Martisoare+ primavara+ blogul Adelei:)=un nou si minunat giveaway de la BENEFIT!!!

Martisoare frumos colorate de la Benefit? Sigur ca daaa!!! Spuneti intai cu voce tare care este produsul dorit, ca sa fiti sigure ca nu va razganditi in urmatoarea secunda(mie mi se mai intampla, trebuie sa marturisesc!), make a spell, trimiteti-mi un comentariu, argumentati in doua-trei cuvinte alegerea facuta si puteti fi castigatoarea unuia dintre cele sase cadouri oferite de Benefit cu ocazia Martisorului. Sase cadouri pentru asase fete! Ca de obicei, alegerea produsului va apartine in totalitate. Puteti opta pentru produse din noua colectie, eu pana acum nu am vazut-o, dar vreau sa ajung in magazin sa testez Bellabamba:) Cerintele sunt aceleasi: inscriere feedburner+GoogleFriendConnect(vezi Conditii generale giveaway). Fetele care au si blog si doresc sa participe sunt rugate sa preia info+link pe flux.
Just make a Wish!
Castigatoarele vor fi anuntate in seara zilei de 4 martie, pana atunci astept sa va inscrieti, sunt invitate toate, absolut toate  cititoarele blogului:)
Fetele care locuiesc in Bucuresti vor fi invitate la Mall Vitan sa isi ridice premiile, iar castigatoarele din afara Bucurestiului vor primi cadoul dorit acasa, prin curier-cum s-a intamplat si la celelalte giveaway-uri.
Presupun ca stiti micile mele regului, nu vreau sa va plictisesc, le-am scris pentru fetele care sunt new entry:)
Editiile limitate, din anii trecuti(gen Her Name was Glowla, Celebutante, Some Beauty To Love etc) nu mai sunt in stoc din pacate, prin urmare va rog nu le treceti la "dorinte".
Pe cele care inca ofteaza dupa iubirile vechi- Be a Star, Some Beauty to Love, le amintesc de Finding Mister Bright, new entry 2011 la Benefit, care le asteapta cu bratele deschise...
Videoclipul mi s-a parut tare haios, va invit sa il urmariti:

295 de comentarii:

1 – 200 din 295   Mai noi›   Cele mai noi»
unika spunea...

si cum s-ar zice din nou imi incerc norocul :)
Deci, te urmaresc cu numele de unika, email:dobindatatiana@yahoo.com
De data aceasta am zis sa-mi pun dorinta pe Big beautiful eyes palette :).Ma tot invart de ceva timp pe site ca sa o comand, dar daca te propui tu posibilitatea de a castiga, am zis hai sa-mi incerc din nou norocul.
O zi buna si un weekend linistit.

Ale spunea...

The POREfessional
-mi-as fi dorit un setulet cum era some beauty to love ca sa incerc mai multe produse Benefit printre care si minunatul Coralista dar nu cred ca se mai gaseste
-intentionez sa ma machiez mai simplu punand accentul pe luminozitatea tenului si cred ca acest primer m-ar ajuta mult
Multumim,Adela pentru surprizele minunate!:*

MonicaG spunea...

Wow Adela , cate surprize ne faci.Esti o draguta !! Desi la celelalte concursuri Benefit nu am castigat countinuu sa sper :). Ce imi doresc eu de foarte mult timp de la Benefit? Pudra iluminatoare Dandelion, visez la ea, o admir de fiecare data cand trec pe la Sephora. Am o singura pudra (de la Clinique) dar imi cam incarca tenul, si mi-as dori din suflet sa incerc pudra "Puf de papadie", care din descrierile tale are un aspect f natural si iluminator.Mult succes la toate fetele!Si multumim din suflet pentru aceasta frumoasa surpriza!!

PS: Te urmaresc cu numele de MonicaG, email : nicole_moni_k@yahoo.com

Diana spunea...

as dori balsamul ptr. fata dr. Feelgood,ptr.ca am auzit ca lasa tenul mat si matasos.

Irynuk spunea...

Din nou incerc si eu:)
te urmaresc cu numele Irynuk
adresa de mail: petrisorelena60@yahoo.com

eu imi doresc de la BENEFIT STAY DON'T STRAY PRIMER:)

Multumim pentru aceasta sansa!
:*

era sa uit..am postat aici pe blog: http://irynuk-s.blogspot.com/p/giveaways_6229.html

O zi buna!!:*

Irynuk spunea...

aaa..vreau acest produs pentru ca vreau ca machiajele mele sa reziste cat mai mult si sa arate cat mai bine:)

Elena spunea...

Buna ..Imi doresc suuper mult paleta Smokin' eyes !Este tot ce mi-ar trebui pentru machiajul perfect! Ar fi o surpriza imensa pentru mine sa castig ceva ce imi doresc atat de mult!
Te urmaresc cu numele Elena.E-mail elena_dulcik2006@yahoo.com
Te poop

Bianca spunea...

Buna.Te urmares prin gfc cu numele Bianca.Adresa de email:biancacojocaru96@gmail.com
Mi-as dori finding mr. bright,
deoarece vreau sa incerc acest produs.
Am postat despre concurs pe:http://stiridesprevedete.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html

Alexandra spunea...

Hello!
Imi incerc si eu norocul iar. Te urmaresc cu numele de Alexandra, iar adresa mea de mail este aleka_aleka2005@yahoo.com.Am postat despre giveaway pe blogul meu: alekabiju.blogspot.com. Mi-as dori foarte mult kit-ul pt sprancene Brows a-go-go; am citit atatea pareri pozitive despre el, incat cred ca este ceea ce mi-ar salva sprancenele.
Pupici!

Vultur Daiana Petruta spunea...

Buna Adela!Din nou faci fericite sase fete, sper din toata inima sa fiu si eu printre ele!Te urmaresc prin GFC cu numele Daiana si sunt abonata la feedburner de pe adresa de email petruta1990@yahoo.com.Mi-ar placea sa castig Erase Paste deoarece cearcanele imi dau mari batai de cap si fiindca se apropie ziua mea pe 26 martie ar fii unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-as putea primi!Sa ai un sfarsit de saptamana cat mai frumos!Te pup

Alexa spunea...

Am testat si eu fardul de obraz Bellabamba, e foarte dragut girly, glowy, dar m-am intorc acasa cu pudra Dandelion despre care ai scris si tu :), primerul Porefessional si un fard de sprancene. Deja achizitionasem de curand un fard de obraz de la Shiseido, tot roz girly si nu mi s-a parut o investitie buna sa am 2 :)

Epurica spunea...

De data asta ma inscriu si eu :)
Am postat aici despre giveaway:
http://www.epurica.ro/2011/02/18/un-martisor-benefit-de-la-adela/
Te urmaresc cu Epurica pe GFC.
Mie imi face cu ochiul bronzerul Hoola. Am un singur bronzer insa cam sclipicios si nu prea ne intelegem. Iar cum soarele nu e prietenul meu (mai bine alba ca laptele decat sa ma supun de bunavoie radiatiilor), mi-ar placea sa am un aliat care sa ma arate bronzata :)

Anonim spunea...

pai............sa fie ”big beautiful eyes palette” pentru ca imi doresc tare, tare, tare mult ceva de la benefit, inca de anul trecut si pt. ca nu am cum momentan sa fac o prioritate din a-mi cumpara cosmetice, imi incerc , din nou norocul, si pentru ca are nuantele pe care eu stiu sa le folosesc cel mai bine ca sa ma machiez.
sper sa am noroc!
multumim pentru sansa!

GFC-irini si me_irini_23@yahoo.com(feedburner)

Ana Maria P. spunea...

Si eu visez la paleta pentru smokey eyes..imi plac la nebunie tonurile..nu ma astept sa castig,dar macar continui sa visez la paleta...
te urmaresc ca Ana Maria P. si sunt si abonata
mail: ana_maria.panait@yahoo.com

Unknown spunea...

Buna seara!
Urmaresc acest blog prin GFC cu numele de "KarmenB"si prin Feedburner cu e-malul "karmen_baby@yahoo.com".
Mi-as dori mult o mascara BADgal (black) si asta deoarece este foarte laudata pe internet si, totdata, pentru ca nu am incercat pana acum nici un produs Benefit!
O seara buna!

Poofie spunea...

Hey gorgeous!
Trebuie sa incetezi sa ne alinti!!Nu ca nu ne.ar place..
Eu ca de fiecare data..imi doresc confessions of a concealaholic..poate poate...cearcanele mele devin din ce in ce mai insuportabile..nu vor sa se acopere deloc..so I must try anything!!
mail: pfhutz@yahoo.com
gfc: Poofie
is inscrisa de mult timp la newsletter..
Bisous,ma cherie! :*

yoana spunea...

http://ioanaandalex.blogspot.com/2011/02/giveaway-adela-sirghie.html

mi-as dori sa castig (dar sigur nu o sa am tocmai eu acest noroc)”big beautiful eyes palette” pentru a incerca noi combinatii de machiaj..:) :*

Mademoiselle spunea...

Am zis sa incerc si eu :) am intrat pe blog sa vad noutatile si am avut surpriza sa vad noul tau giveaway :) .Nu am incercat produse benefit dar am aruncat o privire pe site si mi-a facut cu ochiul kitul smokey eyes ( ador acest gen de machiaj) .te citesc zilnic cu placere , sunt follower cu numele make up by mademoiselle .sunt inscrisa la feedburner.am facut si un post cu acest minunat giveaway.te pup

Mihaela Pojogu spunea...

Din nou incerc si eu:)
GFC: miha.ela
mihaela.mihordea(@) gmail(.) com
http://arianasshop.blogspot.com/p/giveaways.html

Eu imi doresc de la BENEFIT: Bella Bamba, pentru subtonurile lui aurii daca tot va veni primavara.

multumesc !

Mademoiselle spunea...

am uitat sa las mail-ul scuze , gabriela_elena_88@yahoo.com :*

Corina Maria spunea...

buna , sunt super concursurile tale! Sper sa castig si eu de data asta!!! :)
Mi-ar placea sa castig din tot sufletul meu sa castig smokin' eyes . De ce? ptr ca nu am incercat niciun produs benefit , ptr ca imi place teribil de mult paleta de culori si faptul ca are fard si ptr conturarea sprancenelor! iti multumim ptr sansa oferita de a castiga un produs de calitate!
te urmaresc sub numele de foxy_kory , sunt abonata la fedburner cu emailul foxy_kory@yahoo.com

ada90 spunea...

Sper sa am noroc de data aceasta:)
As vrea sa incerc Stay Don't Stray Primer, pentru ca momentan mi s-a terminat cel pe care il aveam si as vrea sa vad cum e acesta:)
Te urmaresc cu numele de Ada90 si prin mail, adrianarazoare@yahoo.com
Multumim pentru minunatele giveaway-uri si pentru articolele frumoase de pe blog:)

Anytza spunea...

Buna adela. iti urmaresc blogul de ceva timp si imi face mare placere sa revin de fiecare data. E prima data cand particip la un giveaway la tine pe blog, si am zis sa imi incerc su eu norocul.Mi-as dori "big beautiful eyes palette" pentru ca imi plac foarte mult aceste culori si le folosesc cel mai des si pentru ca nu am incercat nimic de la benefit pana acum.
Te urmaresc cu numele de ana, iar adresa de email este me_anytza@yahoo.com.
Bafta tuturor fetelor!

Dee Dee spunea...

Coralista, pretty please :D! Pentru ca sunt inca in cautarea blushului perfect.
Te urmsresc sub numele de DeeDee1811, iar adresa de newsletter e af_dobre@yahoo.com

Anonim spunea...

buna!te urmaresc prin GFC cu numele de isa,adresa de mail:patrascuisabela@gmail.com.mi-ar placea erase paste pentru cearcanele mele ca inca nu am gasit produsul care sa ma multumeasca in totalitatea si am vazut ca este foarte laudat de multe persoane.

nadir_daffo spunea...

Buna seara! Cand ti-am descoperit blogul - acum trei luni - am petrecut o intreaga zi cu lectura lui de la prima postare...si a fost asa de mobilizatoare! Iti multumesc!
De Benefit m-am indragostit iremediabil (ca asa functioneaza la mine) de la prima comanda pe strawberrynet, cand mi-am dorit musai ca mini beautifier kit-ul Just in case (include miniaturi California kissin', eyecon, benetint, some kind-a gorgeous) sa fie al meu... au urmat D'finer D'liner, Benetint full-size, BadGal lash, instant brow pencil... si acum imi doresc una din minunatiile
- confessions of a concealaholic
sau
- realness of concealness
pentru ca mama-natura m-a "inzestrat" cu niste cearcane total nesanatoase..

Multumesc mult!
Narcisa
niarasv - nadir_daffo@yahoo.co.uk

baccy_andra spunea...

buna adela...te urmaresc de ceva vreme..insa nu am indraznit pana acum sa particip la giveaway...imi doresc foarte tare trusa celebutante...nu am folosit nimic de la benefit inca...si sper ca prima impresie sa fie una memorabila..:)...te urmaresc cu numele baccy_andra, baccy_andra@yahoo.com

adela sirghie spunea...

@Andra: din pacate, Celebutante a fost editie limitata, e sold out. Nici trusele de anul trecut- de Craciun- nu mai intra in acest giveaway, te rog mult de tot gandeste-te la un produs care e in stocul actual.
xoxo!

Rotsin spunea...

Buna Adela :)
Te urmaresc cu numele Rotsin,sunt inscrisa la feedburner( bebe_skump25@yahoo.com) si gfc.
Eu imi doresc foarte mult un produs care sa reuseasca sa imi acopere imperfectiunile,insa nu am descoperit unul care sa ma multumeasca pe deplin pana acum,de aceea daca as fi una din cele sase castigatoare,as alege fara ezitare Confessions Of a Concealaholic :D
Iti multumesc :*

Andra T. spunea...

Buna, Adela. Am participat si la celelalte concursuri organizate de tine deci indeplinesc toate conditiile:) Sper de data aceasta sa fie cu noroc pentru ca imi doresc mult de tot Finding MR. Bright. Imi lipsesc produsele pentru iluminare si mi-ar placea enorm sa incerc aceasta trusa.
Postarea despre giveaway am facut-o aici:

http://andratugmeanu.blogspot.com/2011/02/martisor-benefit-de-la-adela.html

Pupiici

Andra spunea...

Desi te citesc mult timp, nu am comentat niciodata la vreunul din articolele tale si, desi am fost inscrisa si alta data la newsletter-ul tau am renuntat deoarece eram anuntata ca ai postat, cu mult timp dupa ce eu citisem deja articolul tau:)

Acum te urmaresc cu adresa andra.silivestru@gmail.com. Mi-as dori "big beautiful eyes palette" deoarece are niste culori dragute si este multifunctionala:p. Mersi!

Cupcake Splendens spunea...

buna adela!trebuie sa recunosc ca am nevoie de un primer!nu am folosit niciodata,dar cand vad ca nu imi sta machiajul(mi se duce fardul de ochi,mai ales creionul de ochi!,nu mi sta pudra) si fetele imi spun ca e din cauza ca nu folosesc primer, imi vine sa mor!!!daca as castiga primerul "that gal" as fi cea mai fericita! :)
am postat pe blogul meu despre giveaway:
http://cupcakesplendens.blogspot.com/2011/02/super-giveaway-de-martisor-by-adela.html

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Draga Adela, cum putem sti care sunt produsele de pe stoc sau cele disponibile pentru concurs? Eu as fi interesata de Beauty in a box, are din toate.

YellowJade spunea...

Si eu am participat la toate celelalte si, desi nu am castigat, nu-mi pierd speranta :) Evident,te urmaresc prin GFC cu numele cu care comentez si sunt abonata la newsletter cu adresa yellowjade23[at]gmail[dot]com.
Mi-am dorit mult Her Name was Glowla dar acum aleg trusa Smokin Eyes ptr. ca are cate putin din tot ce-mi trebuie, un iluminator, un eyeliner, farduri frumoase.
Am scris si pe blog despre giveaway : http://georgiasmirror.blogspot.com/2011/02/giveaway-de-martisor-benefit-pe-blogul.html
Multumesc pt ocazie!:)

raluca spunea...

Buna Adela! Imi incerc si eu norocul..poate de data asta o sa fiu norocoasa :) Imi doresc Benefit Erase Paste, pentru ca am foarte mare nevoie de un concealer si am auzit lucruri f bune despre acesta.
Te urmaresc cu numele Raluca, adresa mea de mail este raluca_miron02@yahoo.com.
Succes tuturor si un week-end frumos sa ai!

MirunaP spunea...

Buna Adela! Trebuie sa spun ca este prima data cand particip la un giveaway. Eu mi-as dori foarte tare "Big beautiful eyes palette", in primul rand pentru ca este de la Benefit, iar in al doilea rand pentru ca are niste culori minunate(exact pe gustul meu). Te urmaresc cu numele MirunaP iar adresa de email este petric_iulia@yahoo.com. Multumim pt. surpriza. O seara placuta!

Manuela spunea...

Buna Adela, te urmaresc prin GFC cu numele Manu G si sunt abonata la feedburner de pe adresa de email email: g.manu8@yahoo.com
Te urmaresc de multa vreme... din umbra. Imi doresc muuuulte dar acum optez pentru paleta Smokin' eyes pentru ca are niste nuante superbe, potrivite pentru ca nu am incercat-o pana acum.
O seara placuta!

Oana Maria spunea...

email cu care te urmaresc: xoxo_crazypussycat[at]yahoo[dot]com

GFC: Sugar Kane

Acum nu stiu care sunt editiile limitate si care nu, dar mi-as dori confessions of a concealaholic, iar daca intr-adevar e limitate, atunci optez pentru benefit erase paste (asta in cazul in care castig, bineinteles :)). Motiv: BAC-ul la 6 luni distanta + stres = cearcane minunate pe care le acopar destul de greu. Nu sunv ca o vanata, dar ce am eu clar nu mai face fata.

O seara frumoasa.

Madlen spunea...

Buna.Te urmaresc cu numele de madalinasiescu.mi-ar placea fff mult sa incerc bronzing & highlighting face powder duo de la benefit.:X...de mult mi-am dorit asa ceva si stiu ca cea de la benefit e super.
Am postat aici:http://mada-noname.blogspot.com/2011/02/martisoareprimavaragiveaway-de-la.html
Pupici.

Coconut spunea...

Buna Adela,

Eu imi doresc Confessions of a Concealaholic, deoarece sunt intr-o continua lupta pt. obtinerea unui ten flawless.

Te urmaresc prin GFC cu numele coconut, si sunt abonata cu adresa coconut.newme@gmail.com.

Multumim pentru concurs si multa bafta la toata lumea!

Gabriela spunea...

Hi, girl !!! Ce minunat giveaway! Again!
Te urmaresc deja cu numele de adinapup
am scris despre giveaway aici : http://beautynewsbyadelasirghie.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html
Mi-as dori ff mult un Erase Paste pt ca niciun machiaj nu valoreaza nimic daca ai cearcane si pari obosita. Am auzit multe lucruri bune despre el si mi-as dori sa-l incerc.
Multumesc pt tot!!!

anaioana_ciceoi spunea...

Hello!
Te urmaresc cu numele de anaioana_ciceoi, iar adresa de mail este anaioana_ciceoi@yahoo.com.
Produsul pe care il vreau este 10, bronzing & highlighting face powder duo deoarece tot timpul am fost fana a acestui tip de produs 2 in 1:)

Lestie spunea...

Buna,te urmaresc sub numele de Lestie iar e-mailul meu este goth.ang3l[at]yahoo[dot]com.
Sper sa am si eu noroc, mi-as dori trusa Smokin' Eyes.Am postat despre giveaway aici: http://beauty-boutiqque.blogspot.com/2011/02/martisor-by-adela-sirghie-si-benefit.html
Multa bafta tuturor fetelor!

Andreea spunea...

Hai sa incerc si eu...te urmaresc cu numele Andreea iar mailul cu care sunt abonata este maracineandreea@gmail.com.
Mi-ar placea sa incerc pudra de fixare Matterial Girl deoarece chiar as avea nevoie de una...si in plus, nu am avut norocul sa testez vreun produs Benefit pana acum...
Succes fetelor! :D

Bianca Ioana spunea...

Mi-as dori sa castig Big beautiful eyes palette, deoarece imi plac nuantele paletei si mi se potrivesc. :) Te urmaresc cu numele de : i_see_nashpa_people, iar mailul meu este i_See_nashpa_people@yahoo.com.

Hope i win! :)

Anonim spunea...

Buna! Te urmaresc pe GFG cu numele Alexys, iar prin feedburner cu adresa de mail ale_x_andra0612@yahoo.com. Am scris si pe blog aici http://alexys-doll.blogspot.com/2011/02/ne-place.html
Produsul pe care il vreau este dr. Feelgood pentru ca vreau sa am un ten catifelat :X

morphine spunea...

Te urmaresc cu numele de morphine,si cu mailul winnie_thebest@yahoo.com
Blog:http://notdoctorhouse.blogspot.com/2011/02/yet-another-giveaway.html

Tin minte ca prima mea intalnire cu marca benefit tot pe acest blog era:)
As dori Sugarbomb pt ca mi se paree interesant,plus ca nici nu stiu ce sa aleg=p~
Plus ca stiu ca deocamdata nu-mi permit benefit&co
Asa ca multumesc ca ne dai sansa de a castiga asa ceva:)

Stefi spunea...

hey! particip si eu :) te urmaresc cu numele de stefi. mailul meu este shtefy_92@yahoo.com in ceea ce priveste produsul pe care as putea sa il aleg, ar fi, primerul stay don`t stay. vroiam sa il incerc de mult, dar nu stiu de ce tot am amanat achizitionarea lui, asa ca, acum, poate am norocul sa il primesc.

Corina B. spunea...

Imi doresc mult de tot iluminatorul High Beam. N-am reusit sa mi-l cumpar in iarna asta, dar vine acusi primavara si un pic de glow nu strica. :)
cobran12(at)gmail(dot)com
Weekend placut!

larisa spunea...

Hey! (:
De cand am vazut trusa pt smokey eyes pot sa spun ca pur si simplu m-am indragostit de ea,nu am posibilitatea sa mio cumpar,insa stiu ca mai devreme sau mai tarziu va fi a mea!
nu am castigat niciodata nimic,si nici nu am pretenia sa castig,dar dc sa nu incerc...,,poate norocul va fi de data asta de partea mea.

emailul:
dinu_adelin02@yahoo.com

dinu_larisa94@yahoo.com
te urmaresc cu numele de larisa(:

MihaeRa spunea...

Buna! Te urmaresc via gfc cu initialele m.t., e-mail: miha_loves_zaf@yahoo.com

Imi doresc tare mult bella bamba, exact cum e nuanta din foto...poate de data asta am noroc...

Un week-end minunat!

baccy_andra spunea...

imi cer scuze Adela...nu am vazut ca ai specificat in text ca celebutante nu se mai gaseste :">..m`am uitat pe site si confessions of a concealoholic suna chiar mai bine :) te urmaresc cu numele de baccy_andra,baccy_andra@yahoo.com
ps: poti sterge comentariul initial..imi cer scuze pentru greseala :">

Jade spunea...

Te urmaresc via GFC : Jade
E-mail: malinaoros@gmail.com
Eu imi doresc pudra "Hello Flawless", fiindca mereu sunt in cautarea unui produs care sa imi faca tenul "ca de portelan".

ank_eliza_01 spunea...

Buna :) Imi incerc si eu norocul pentru ca imi doresc confessions of a concealaholic :X

Te urmaresc cu numele ank_eliza_01 iar e-mail-ul est ank818@yahoo.com

>:D<

Dora spunea...

Of, minunat giveaway! Te urmaresc prin GFC cu numele Dora, si prin feedburner cu dora_policarp@yahoo.com

Cel mai mult as dori Some Kind-a Gorgeous, pentru ca de cateva saptamani am inceput sa nu mai folosesc atatea farduri si sa am grija de piele in special (adica am renuntat si la fondul de ten). Totusi, un produs care nu acopera dar uniformizeaza culoarea si da si acel dewy glow... minunat:)

dedeea spunea...

Te urmaresc cu numele Dedeea si am postat aici despre giveaway:
http://dedeeasclothes.blogspot.com/2011/02/adela-sirghie-giveaway_18.html
email:adisor68@yahoo.com

Mi-as dori fond de ten some kind-a gorgeous:(visez la el de multa vreme:(

Felicitari pentru giveaway:*

Madlen spunea...

am uitat sa ti spun adresa de mail:madalinasiescu@yahoo.com.scz

Unknown spunea...

Buna!
Te urmaresc prin GFC:kitty
iar mailul meu de newsletter este melon.muffie@yahoo.com.
Mi-as dori Confessions of a concealoholic pentru ca sunt disperata in lupta mea cu acoperirea cearcanelor.Sper ca nu e limited edition.Daca e,mi-as dori pudra Dandelion,am auzit numai lucruri bune si m-a facut curioasa.
Mersi!

Unknown spunea...

Buna Adela!Sa speram ca vine si un pic de primavara afara odata cu cadoul tau pt noi.Eu continui sa-mi doresc erase paste, pt ca am un program incarcat peste zi (cu trezit la 6 dimineata) si tot pierd lupta cu cearcanele, multumesc frumos.O seara buna!

adela sirghie spunea...

@Sadie: nu mai exista trusele sezoniere, editiile limitate de Craciun.

Mya spunea...

imi incerc si eu norocul din nou si iti multumesc pentru surprizele frumoase pe care ni le faci, Adela, dar mai ales pentru ca scrii lucruri interesante si atragi atentia asupra unora mai putin atinse. voi fi consecventa si voi alege, ca si la primul giveaway benefit pe care l-ai facut, balsamul dr. feelgood pentru ca ma intriga numele, promisiunile produsului si pentru ca prefer o linie cat mai naturala in machiaj. te urmaresc ca Milena si cu freemya77@yahoo.com. un weekend fabulos, Milena

Anonim spunea...

sexy starlet este pe stoc?

Diana spunea...

Buna Adela.Iti urmaresc blogul de ceva vreme si am mai participat la concursurile tale asa ca indeplinesc cele doua conditii:) te urmaresc prin GFC cu numele de Diddy DD!Mi-as dori din suflet sa incerc un blush Benefit precum Bella Bamba sau celebrul Coralista.In prezent nu detin decat un singur blush si cred ca e momentul sa-mi maresc colectia.Cu toate acestea nu mi-as permite momentan sa-mi cumpar unul de la Benefit:(...Iti multumesc pentru sansa de a participa la consursul tau!Multa bafta tuturor cititoarelor tale :*:*
email:puf.poof_dd@yahoo.com

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Merci de precizare, dar nu prea imi dau seama care sunt acelea. Nici macar de pe site-ul lor nu m-am prins. Inteleg ca Beauty in a Box nu e disponibila, asa ca tre'sa mai cercetez ca sa ma reorientez.

Anonim spunea...

Am aruncat un ochi pe site-ul celor de la benefit si "finding mr. bright" mi-a facut cu ochiul! Mi-ar placea sa incerc acele mini produse care sper ca imi vor oferi acel aspect flawless si in acelasi timp vor da luminozitate tenului.
Te urmaresc cu numele de maddailade si sunt abonata prin email.(madda_ilade at yahoo dot com)
Am postat aici despre giveaway:
http://thepurplespringgirl.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html

Multumim ca doresti sa ne rasfeti de Martisor cu aceste produse minunate!

sweet lory spunea...

Vor fi niste martisoare foarte dragute pentru castigatoare:) Iti multumim pentru generozitatea ta:)
Mi-as dori foarte mult noul blush bella bamba - l-am vazut in sephora si m-am indragostit de el. Culoarea este perfecta, iar noul ambalaj mult mai atragator. Trebuie sa recunosc ca nu de multe ori am fost atrasa sa cumpar anumite produse si datorita ambalajului.
Te urmaresc prin GFC cu numele sweet lory si adresa de mail unde primesc noutatile de pe blogul tau este sweetyblue_1986@yahoo.com.

O seara placuta

ELEnNa spunea...

Buna Adela.
Nu am participat la niciun giveaway de-al tau pana acum, cu toate ca te citesc de mai multa vreme. Acum ca tot mi-am facut curaj, sper sa ma noroc!

Te urmaresc cu : elena_lawr sau ELEnNa, verifica-le pe amandoua, habar n-am cu care te urmaresc.
Apoi pe FeedBurner sunt abonata cu elena_lawr@yahoo.com .

Produsul pe care l-am ochit de la Benefit este "confessions of a concealaholic". Am mai avut un lipgloss de la Benefit, primit cadou de la o prietena, si care l-am consumat pana la ultima picatura. Mi-a placut mult. As fi incantata de aceasta minitrusa. Multumesc pt ocazie.
Cu drag, Elena.

adela sirghie spunea...

Sexy Srtarlet a aparut in 2009(cred), a fost tot editie limitata, nu mai este pe stoc de multa vreme.
Editiile limitate au reduceri mari la Benefit imediat dupa sarbatori si se vand foarte repede. Poate in magazin mai gasiti o cutie sau doua cu Her Name Was Glowla(de ex.) la jumatate de pret, dar peste doua saptamani, cand se incheie acest giveaway, nu vor mai fi. Deci alegeti va rog colectia noua sau colectia clasica( cea permanenta)
Craciunul viitor vor avea din nou editii limitate:)

Ioana spunea...

Hello!
Te urmaresc cu ioana23 si adresa de mail e ioana_str@yahoo.com
Her name is glowla e superba:( pacat ca nu se mai gaseste...anyway mi-as dori foarte mult paleta "Big beautiful eyes", din cate am citit are review-uri foarte bune si fardurile sunt exact ceea ce mi se potriveste:).
O zi buna.

micaela_neagu spunea...

Adela,eu am castigat la giveaway-ul de produse Ivatherm - nu dati cu pietre, va rog,intreb si eu -mai pot participa?
Mi-am cumparat Smokin' eyes,trusa pe care o folosisem pentru machiajul de mireasa(era adusa din State de o prietena), dupa ce am citit pe blog ca au aparut si in Sephora noastra produsele Benefit. Acum mi-as dori Confessions of a Concealaholic, pentru ca noptile nedormite din ultimul an jumate(cat are Sarah acum) si-au lasat amprenta pe fata mea. Din pacate nu am posibilitatea sa ajung in Sephora prea des, ca sa stiu daca este in stoc sau nu, altfel mi-as dori erase paste sau lemon aid, tot pentru a ascunde mega cearcanele pe care le am acum...
Va pup si succes, fetelor! Iar tu, Adela, ma uimesti cu perseverenta si cu dorinta de a face o bucurie celor din jur! Te felicit pentru ca poti imparti bucuriile tale cu altii!

catalina_mea spunea...

Buna! Uite ca imi incerc din nou norocul...deja nu mai sper sa castig dar...
Te urmaresc cu numele de catalina_mea, iar adresa de mail este catalina_mea@yahoo.com.
Produsul pe care il vreau este confessions of a concealaholic pentru ca am mari problemele cu cearcanele.
Pupici!

Thin Lizzy Store spunea...

Buna,Adela!Imi doresc cu ardoare anticearcanul boing nuanta 01.de ce?pentru ca e cel mai bun anticearcan si il pot folosi si pentru imperfectiuni.

Alex. spunea...

Hey! Te urmaresc cu numele: Alexandra Stefan. Sunt abonata la newsletter: julietalexy@gmail.com
Eu imi doresc "Confessions of a concealaholic" pentru ca mi se pare paleta perfecta pentru acel look fresh, fara cearcane si imperfectiuni :) Mersi!

Anonim spunea...

Buna, Adela! Ai un blog minunat, keep up the good work! :) Te urmaresc prin GFC cu numele iancu_iuliana1985, prin feedburner cu adresa iancu_iuliana1985@yahoo.com. Sunt pasionata de makeup si de produsele minunate ce ne infrumuseteaza iar din gama Benefit preferatul meu este blushul Coralista, imi pare divin si potrivit oricarui ten, observ o mare de recenzii pozitive in ceea ce priveste acest produs. Tin pumnii stransi! :) Zi buna!

MarinaD spunea...

Buna, Adela,si multumesc pentru un "martisor" atat de cool :)
Sa ne incercam norocul si de data asta, zic :)
Te urmaresc cu numele de marina.dubceac, email: marina_dubceac(at)yahoo(dot)com.
De data aceasta nu mi-a fost greu sa aleg produsul: fara ezitare Big beautiful eyes palette :)
Ochii sunt cei care ma scot din anoninmat de fiecare data. De aceea produsele destinate make-upului ochilor sunt "on havy-rotation" in trusa mea :)
Nuantele kit-ului sunt preferatele mele, iar "ustensilele" care le contine, imi vor fi si ele de mare ajutor.
Ganduri bune si un weekend reusit iti doresc!

asias spunea...

Buna ! Te urmaresc cu Anca.
Mi-au facut cu ochiul multe produse din colectia noua, dar cel mai mult ma tenteaza trusa de farduri GLOWLA, Benefit. And so the story glows ! :))

Oana spunea...

Buna Adela!
E prima oara cand incerc la acest concurs, pentru ca mi-am amintit de pudra iluminatoare Dandelion de la Benefit. De atunci de cand ai prezentat`o pe blog m`am indragostit de ea si o tot analizez cand trec prin magazinele Sephora, dar inca nu am achizitionat`o.
Iar papadia de pe ambalaj si culoarea pudrei ma duc cu gandul direeeect la primavara pe care o astept cu nerabdare... ar fi frumos sa primesc primavara chiar de la tine :)
Te urmaresc pe blog cu numele Oana, iar adresa mea de mail este crazyyonik@yahoo.com
O zi buna si succes in continuare cu blog`ul!! :) :*

Zuzele spunea...

Eu nu mai particip pentru ca oricum n-o sa castig, deci bafta fetelor!

From Mona with Gloss spunea...

Buna Adela!

Eu imi doresc trusa Confessions of a Concealaholic deoarece poate ascunde orice imperfectiuni si creaza un ten superb!

Te urmaresc prin GFC cu From Mona with Gloss si m-am abonat cu adresa de mail : monawithgloss@gmail.com

Linkul despre giveaway-ul tau este urmatorul: http://frommonawithgloss.blogspot.com/2011/02/giveaway-benefit.html

Mersi pentru acest superb giveaway!

Sense spunea...

Hello!

Te urmaresc cu Sense si primesc si newsletter-ul tau pe flori88@gmail.com

Am si un mic post pe blog despre giveaway: http://sensetpl.blogspot.com/2011/02/giveaway-by-adela.html

Daca voi castiga,optez pentru pudra sugarbomb sau pentru bella bamba. Prima mi se potriveste foarte bine ca si pigment in orice sezon si imi place la nebunie finish-ul stralucitor. In cazul in care lipseste, mi-ar placea sa incerc bella bamba pentru bujori roz stralucitori, culoarea fiind potrivita pentru mine primavara.

Multumesc!

Unknown spunea...

Count me in too!:D
Ca si data trecuta, optez pentru kitul Confessions of a Concealaholic, pentru ca ador ma chiajul natural cu ten perfect si un strop de stralucire.
Fingers crossed! :D
Te urmaresc prin GFC cu numele Adriana M, iar adresa de mail este adryanne04@yahoo.com.

Alina spunea...

Ce surprize frumoase se gasesc pe blogul tau.
Imi doresc sa castig Bella Bamba, din swatch-uri am observat aspectul glowy care mi-a atras imediat atentia :)
Te urmaresc cu numele de Alina.
alinna.10(@)gmail(.)com

Diana spunea...

Ma bucur foarte mult de fiecare data cand vad un concurs, mai ales un concurs ca acesta! Eu te urmaresc cu numele Diana si mail capshulicious@yahoo.com Mi-as dori finding mr. bright. Acest giveaway ma bucura fiarte mult mai ales ca nu am avut niciodata un produs benefit! Felicitari pentru blog si succes in continuare!

Elluttzza spunea...

Mi-as dori confessions of a concealaholic deoarece mama natura m-a inzestrat cu cearcane greu de camuflat. Este trusa ideala de a obtine un ten fara imperfectiune.
Te urmaresc cu Elluttzza.

Bonnye spunea...

Yeyyy, un nou giveaway! Multumiiim mult!
Eu mi-ar dori confessions of a concealaholic din simplul fapt ca adolescenta ma chinuie putin si in plus am varicela si ma gandesc ca nu voi avea semne, insa daca va fi sa le pot acoperi.
Te urmaresc prin GFC cu Ally, iar e-mail: bonnye_from_sweetland@yahoo.com
Te pup si o zi buna!

irish91 spunea...

yupiiiiiiii poate ca de data asta o sa am noroc:D
mi-am placea fff mult Big beautiful eyes palette :x gorgeous
te urmaresc via gfc cu numele irish91
e-mail: i_irina_g@yahoo.com

roxxy spunea...

Buna, te urmaresc cu numele roxxy prin GFC, emailul meu este roxxy_bogdy@yahoo.com, mi-as dori un set smokin'eyes este perfect din punctul meu de vedere pentru a crea un look sexxy si in plus iti poti aranja sprancenele "jucause".O zi buna si un weekend frumos

Little Princess spunea...

Buna, Adela!:)
Te urmaresc prin GFC cu numele Little Princess si emailul mirunika_iloveu@yahoo.com

Imi doresc tare mult Confession of a Conealaholic pentru ca imi place sa am un ten perfect!

sunshine spunea...

Buna,Adela:*
Te urmaresc cu numele de sunshine, email:lavy9_angel_ashhh@yahoo.com
Am postat despre giveway pe blog-ul meu:http://sunshinestar9.blogspot.com/
si mi-as dori sa castig confessions of a concealaholic deoarece am mari probleme cu cearcanele desi dorm suficient:(.Nu stiu ce sa mai fac,folosesc fond de ten+anticearcan pentru a le acoperi dar tot se cunosc...ma gandesc ca, poate cu acest produs,vor fi mai putin vizibile.
Sper sa castig pentru prima data si eu ceva:)
Mersi si o zi buna:*

Madalina spunea...

Cum se spune, speranta moare ultima!!! Asa ca voi participa si la acest give away...poate-poate.
Iti multumim Adela ca ne dai atatea si-atatea sanse!!
Acum mi-as dori o pudra...cred ca cea mai potrivita ar fi Get Even Pressed Powder,in nuanta light.

Off-topic: pentru fetele interesate de seturi, eu mi-am luat acum 2 saptamani din Sephora Some beatuy to love la doar 95 RON. Mie mi s-a parut un chilipir. Poate aveti noroc si mai gasiti. Xoxo

Alina Barbu spunea...

Buna Adela. Frumoasa surpriza.
Te urmaresc prin CFG cu numele alina.make-up.
adresa de mail este verrucktes_kind@yahoo.com cu care m`am si abonat .
Mi-as dori din suflet concealerul erase paste deoarece cearcanele mele sunt imense si inca nu am gasit un remediu bun.
As fi incantata daca as fi o norocoasa castigatoare.
Am postat pe blogul meu http://alinabarbumake-up.blogspot.com/2011/02/sweet-giveaway.html
O zi frumoasa.

Alexa spunea...

Imi incerc iar norocul desi nu cred ca voi castiga,nu sunt norocoasa in general:))Imi place foarte mult BellaBamba,as fi foarte fericita daca as avea ocazia sa-l incerc.
Indeplinesc toate conditiile.Te urmaresc prin GFC cu numele:gadea alexandra.Adresa de mail:g.alexandra_91@yahoo.com

Scarlet spunea...

Buna Adella:)

Ma bucur ca am ocazia de a participa la inca un concurs de-al tau. Imi place cum scrii si ce scrii, iti citesc mereu postarile si imi place mult.
So, te urmaresc cu numele Freud, am postat despre giveaway aici:http://scarlet-tictac.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html?zx=7001fd569930b267
Ti-am trimis invitatie la blogul meu de la ultimul concurs ogranizat, sper ca e in regula si poti vizualiza blogul meu.
Emailu` meu: tic.tac23@yahoo.com
Mi-as dori sa castig balsamul pentru fata dr. Feelgood. Chiar am citit despre el si vreau mult sa-l incerc.
Mersi frumu`! pup>:D<

LittleMiss spunea...

As dori sa castig pudra Sugarbomb. Te urmaresc cu numele Halil Emel, iar emailul este :the_beauty_of_emelu@yahoo.com
Am postat pe blogul personal http://onlyfashionthings.wordpress.com/2011/02/19/giveaway-benefit/
Sper sa castig, am participat la o multime de giveaway-uri de la tine si inca nu m-a vizitat norocul :))

The girl with the red glasses spunea...

Multumim pentru oportunitate, Adela!
Nu am blog, dar te urmaresc cu numele cu care postez iar adresa pentru feedburner este erica_ingrid2005@yahoo.com
Imi doresc produsul "The POREfessional", pentru a-mi atenua porii mei ce au o marime de toata frumusetea :)
Bafta tuturor!

Alexandra spunea...

Buna! Imi incerc si eu norocul! Te urmaresc cu numele de Alexandra, adresa mea de email este anton_andreea_alexandra@yahoo.com, iar postarea cu anuntul givaway-ului tau se gaseste aici: http://bebeautifulinyourway.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html

Eu imi doresc foarte, foarte mult paleta Smokin' eyes. Mi se pare perfecta, deoarece contine si fardulete, si chestiile alea pentru sprancene. Imi place foarte mult.

Sper sa fie cu noroc de aceasta data. O zi buna!>:D<

Mad@ spunea...

Buna! Te urmaresc prin GFC cu numele Mad@, email-ul meu este mada_3187@yahoo.com (sunt abonata la Newsletter Feedburner cu acest mail). Am postat aici despre giveaway: http://bluefairy-mada.blogspot.com/p/giveaway.html.
Mi-as dori foarte mult kit-ul pentru sprancene brows a-go-go, este pur si simplu perfect.
o zi faina! :*

Cristina C. spunea...

Te urmaresc cu numele "Crystinutsa" si am facut o postare despre giveaway-ul tau pe blogu-ul meu : http://crystinutsa.blogspot.com/2011/02/giveaway-adela-sirghie.html

Mi-ar placea foarte mult sa am trusa "Big beautiful eyes palette" ( este aceasta http://www.benefitcosmetics.com/Benefit-Cosmetics-beautiful-eyes-palette/dp/B000I5LDYY?ie=UTF8&id=Benefit%20Cosmetics%20beautiful%20eyes%20palette&field_product_site_launch_date_utc=-1y&field_availability=-1&field_browse=2503578011&searchSize=12&searchPage=1&searchNodeID=2503578011&refinementHistory=brandtextbin,subjectbin,color_map,price,size_name&searchRank=salesrank ).
Ym : Crystinutsa92@yahoo.com

Betty spunea...

Uau,inca un giveaway de la tine! You made my day :*.
Vreau sa incerc de mult timp Benefit,dar nu am avut ocazia si nici posibilitatea. Imi doresc trusa Confessions Of A Concealaholic,intrucat ma lupt cu un ten cu tendinta acneica si am nevoie de o acoperire buna a cicatricilor,"monstruletilor",cearcane,etc :)). Am auzit numai lucruri bune despre acest set,si,pe langa asta,I just loove the packaging ^_^.
Te urmaresc cu Feedburner si cu Google Friend Connect.
E-mail-ul meu,desi nu stiu daca este necesar,just in case: betty_hpfan@yahoo.com
XOXO

marina spunea...

multumim pt giveaway! :)
te urmaresc pe GFC cu numele de marina
mail: maryna_ap@yahoo.com
mi-as dori setul finding mr. bright...vine primavara, poate iese soarele nu strica putina stralucire :))

Corina spunea...

buna, te urmaresc prin GFC cu numele Corina. m-am abonat la newslater cu adresa de mail kirushha@yahoo.com mi-as dori foarte mult paleta smokin' eyes mi se pare superba. o zi buna pupici :*

Anonim spunea...

Buna. Te urmaresc cu numele only-m3.
Sunt abonata cu mailul looking_after_lov3@yahoo.com
Mi-ar placea paleta Smokin' eyes ,pt ca ador acest gen de machiaj :).

DanielleS. spunea...

Buna Adela!
Nici nu iti imaginezi cat ma bucur ca te-ai mai gandit la un nou giveaway si, mai ales, unul de la Benefit.
Am avut onoarea de a incerca unul din produsele Benefit, mi-am dat seama cat de mult mi-l doresc. Si anume "Confessions of a conceaholic". *wink wink*
Interesul meu pentru produsele de infrumusetare s-a nascut relativ tarziu si am trecut prin diferite "faze", dar mi-am dat seama ca nu trebuie sa folosesc multe produse pentru a fi multumita cu mine. De aceea, cred ca acest kit ma va ajuta mult.
Te urmaresc cu numele de DanielleS. si sunt inscrisa si la GFC.
As vrea totusi sa stiu daca "Confessions of a conceaholic" mai e in stoc, ca sa fiu sigura.
Mersi mult pentru giveaway si pentru oportunitatea de a putea spera ca poate as putea castiga ceva.

Dia spunea...

Hey!
Te urmaresc cu pseudonimul Dia si cu d89diana yahoo com prin FeedBurner. Imi doresc sa incerc blush-ul Coralista de la Benefit, pentru ca dupa cum am mai mentionat si la giveaway-urile anterioare, are o nuanta superba si pe care o ador. A devenit nuanta mea preferata. Sper ca norocul sa fie si de partea mea intr-o buna zi si dorinta sa-mi fie ascultata. :)
Te pup!

PITIKMIKMIK spunea...

eu mi-as dori stay don't stray primer pt ca orice as face mie nu imi rezista prea mult machiajul, mai ales fardul de ochi.

adela sirghie spunea...

Dar noul kit Benefit -Mr Bright nu place nimanui? Nu l-ati vazut?

Miuri spunea...

Buna Adela.. Te urmaresc prin GFC Miuri si prin mail si am postat despre giveaway aici: http://pardonne-moi-ce-caprice-bymiuri.blogspot.com/2011/02/giveaway-by-adela-sirghie-benefiiiit.html

De data asta am ales Brows a-go-go. Pana acum am ales de fiecare data Confessions of a Concealaholic, dar am avut ghinion.. asa ca sper ca asta imi va purta noroc! :D Mi-l doresc pentru ca sunt obsedata de sprancenele mele si vreau sa arate cat mai bine.. si cel mai important: nu am incercat niciodata un produs Benefit. Shame on me, I know.. :)

Mirela Niculai spunea...

tot vreau sa incerc beneteint de ceva vreme dar nu am apucat..

TheVaVaVoom spunea...

Buna Adela. te urmaresc prin Google connect sub The VaVaVoom si sunt abonata la postarile tale prin e-mail ( madda20@yahoo.com). Eu vreau kitul Finding Mr, Bright, pentru ca m-a facut curioasa si imi doream oricum toate produsele din el... nu ma hotaram daca sa aleg intre Posie Tint si High Beam. ma bucur ca acest kit le contine pe amandoua si ca nu mai trebuie sa aleg.

TheVaVaVoom spunea...

Am uitat sa spun ca am scris despre giveaway aici: http://the-vavavoom.blogspot.com/2011/02/giveaway-de-la-adela-sirghie.html

Cristina Shopping Therapy spunea...

Eu imi doresc Hello Flawless Powder. Poate am noroc de data asta.
Conditiile le-am indeplinit, iar despre giveaway am postat aici:
http://shoppingtherapy-cristina.blogspot.com/2011/02/alt-minunat-giveaway.html

Alina State spunea...

Buna!
Ca intotdeauna, numai giveaway-uri minunate:)
Produsul care mi s-ar potriva ca o manusa este The POREfessional. Am un ten mixt spre gras, iar porii ma saluta in fiecare dimineata foarte fericiti si mari. Asa ca un primer le-ar mai taia din marime si mai ales fericire porilor mei ce uita tot timpul sa faca un lucru foarte important: sa pastreze fondul de ten pe fata, nu sa dispara in cateva ore sau sa il intinda.
Te urmaresc prin GFC cu numele Alina State, iar adresa mea de mail este pitica_gnomo@yahoo.com.
Toate cele bune!

Alexa spunea...

Buna! Imi doresc si eu sa particip...poate o sa am noroc :)..
Te urmaresc prin GFC: Alexa
Sunt abonata la feedburner: alex_andra_maria@yahoo.com
As dori sa incerc kit-ul Finding mr. bright..in special pentru Erase paste, deoarece am un ten cu imperfectiuni pe care nu reusesc sa le acopar,si cred ca acesta mi-ar fi de folos...si totodata as putea sa incerc si alte produse Benefit.
Multumesc!

Cristina Shopping Therapy spunea...

corectez: daca ar da norocul peste mine mi-as dori Benefit The Porefessional. Pudra s-a oferit Stella sa mi-o daruiasca. E o tipa minunata :)

Adina Ilinca spunea...

Adela, imi doresc foarte mult High Beam pentru ca am auzit numai pareri bune despre el, cum ca ar fi un iluminator foarte bun si cred ca mi-ar fi de folos la cearcanele mele.
Sper sa ma numar printre castigatoare :X

Adelina Eneșca spunea...

M-am bucurat tare mult cand am vazut un nou concurs Benefit! E minunat ca ne acorzi sansa de a castiga produse Benefit!
Te urmaresc cu numele Adelina Tomescu, sunt inscrisa la feedburner si mi-as dori foarte mult paleta Smokin eyes deoarece e tot ce as avea nevoie pentru a-mi contura ochii si a-i pune in valoare. Cu un asemenea machiaj serile in care vreau sa ma simt frumoasa ar deveni tot mai dese si m-as simti minunat in pielea mea si as imparti zambete increzatoare. Culorile mi se par ideale pentru un machiaj smokie eyes perfect!

A.M. spunea...

te urmaresc ca A.M.S si mailul folosit la feedburner este la.hanul.ancutei@gmail.com
am postat despre giveaway aici: http://anncutzasworld.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html

daca as avea sansa sa castig, mi-as dori "Confessions of a concealaholic" pentru ca in tenul meu are nevoie de putin ajutor pentru a arata perfect.
multumim pentru martisoare!

Oana spunea...

buna adela
uite imi incerc si eu norocul la super giveaway-ul tau...daca am un strop de noroc si ma aflu printre fericitele castigatoare, mi-as dori noul set finding mr bright. nu m-au interesat niciodata produsele de iluminat tenul, dar dupa ce am vazut pe siteul lor un filmulet cu o tipa care folosea setul, cred ca voi pune mai mult accent pe luminozitate.
o duminica relaxanta!:)

rozza spunea...

Tot timpul am vrut Confessions of a concealaholic, asa ca asta am sa cer si acuma. Am probleme cu cearcanele + clasa a XII-a ma omoara, asa ca e un produs mai mult decat binevenit.
E al treilea givaway al tau la care particip, Doamne da-i sa fie cu noroc :).
Multumim pentru frumoasele givawayuri, ne faci fiecare anotimp mai frumos!

Te urmaresc cu numele de rozza, email: rozza283@yahoo.com.

Unknown spunea...

hei. :)
te urmaresc cu numele mademoiselle si sunt abonata la newsletter cu mailul mademoisellem136@yahoo.com
daca as fi una din cele 6 norocoase as alege clar confessions of a concealaholic,pt a-mi acoperi cearcanele imense si deloc dragute. :D

AlexaV spunea...

De ceva vreme visez la benetint pentru ca buzele mele sunt practic insesizabile. Buzele sunt aproape la fel de albe ca si pielea. Din pacate nu fac parte din categoria iubitoarelor de "nude lips" asa ca sper sa am dublu noroc de martisor :D

Radu Fritea spunea...

Adela dragaaaaa, am reusit, in sfarsit, sa devin follower (asta cu ajutorul sotului meu, pentru ca eu sunt un dezastru tehnologic)! Prin urmare, VREAUUUUU si eu sa particip la minunatul giveaway. Imi doresc tare mult (as in TARE MULT) un kit Finding Mister Bright. Nu de alta, dar pe Mister Right l-am gasit deja! Adresa de mail e ileanafritea@gmail.com.

Unknown spunea...

Am participat si la celalalte giveawayuri.deci indeplinesc conditiile pentru participare:D
te urmaresc prin gfc cu nemele de katie_589..ca si la celalalte 2 si acum imi dorec mult ravnitul "confession of a concealaholic"..
o zi buna!multumim pentru sansele acestea minunate:D

Denisa spunea...

Bunaa!
Te urmaresc cu GFC cu numele Denisa
Adresa mea de mail este: pop_denisa_ana@yahoo.com
Sunt inscrisa la NEWSLETTER deja.
As vrea sa castig paleta confessions of a concealaholic!:x:x:x:x Arata delicioss.

Am postat aici despre giveaway: http://the-beauty-diary.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html

Succes tuturorr!

Amy spunea...

Cred ca raman la Dr Feelgood ca am auzit ca face minuni mai ales cu tenul cu pori vizibili si exces de sebum..deci exact ce-mi trebuie..+ ca vine si vara :D

te urmaresc cu GFC sub numele de a.melody91 (a.melody91@yahoo.com la newsletter) :)

Diana P spunea...

Buna mi-as dori pudra Dandelion deoarece nu am o pudra de buna calitate si cred ca de aceasta pudra fina o sa ma indragostesc deoarece ador nunata si textura.
Nu am blog.Sunt abonata la newsletter(xd_dydy@yahoo.com)

Andreea spunea...

Buna Adela!
De fiecare data reusesti sa ne surprinzi numai cu giveaway uri frumoase!
Evident nu m-am putut abtine si am zis sa imi incerc si eu norocul.
Sunt follower al blogului tau de cel putin 1 an de zile,te urmaresc prin GFC cu numele de Andreea V,iar adresa mea de e-mail e bazardeimpresii@yahoo.com
Dorinta mea s-a schimbat in ceea ce priveste preferinta Benefit,sunt atat de multe lucrusoare pe care mi le-as dori de la ei,ca imi vine greu sa aleg unul.In final optez pentru finding mr. bright Benefit,pentru ca am niste probleme teribile cu cearcanele.Acest kit ar fi perfect pentru problema mea cu cearcanele plus ca mi-ar da un plus de luminozitate a privirii.
Daca s-ar fi gasit in Sephora acest kit cu siguranta l-as fi luat imediat,din pacate nu il aveau... Eu acum sper ca numarul meu va fi unul norocos si ca voi primi un martisor Benefit :)
http://www.benefitcosmetics.com/Benefit-Cosmetics-finding-mr-bright/dp/B0046DQNF8

Am facut postare pe blogul meu despre acest minunat giveaway aici:
http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html

si am lasat si un banner la vedere pentru fetele doritoare de Martisoare Benefit!

Iti doresc o duminica cat mai frumoasa si sa speram ca o data cu venirea Martisorului,o sa vina si primavara!
Ah sa nu uit: multumim pentru aceasta oprtunitate,de a castiga un produs Benefit la alegere!

Sim spunea...

imi doresc Confessions of a Concealaholic pentru a ascunde cu succes imperfectiunile!
muxxy_05@yahoo.com

Anonim spunea...

Buna!imi doresc si eu sa particip :)
Te urmaresc prin GFC pe numele Anamaria Gavrilescu iar adresa de mail este anamaria.gavrilescu@yahoo.com
Produsul pe care mi-l doresc este blush-ul Coralista.Multumesc!

mesteacan spunea...

Buna ! Te urmaresc cu numele mesteacan. Sunt o mama tanara obosita,normal ;) dar pasionata de ani buni de make-up si infrumusetare. Am pierdut o ora uitandu-ma pe cite-ul celor de la Benefit si nu stiu ce sa aleg !! Confessions of a concealaholic sau setul smokin'eyes. De ce le doresc grozav de mult ? Am nevoie de camuflat cearcane si diverse semne, imi place la nebunie si celor din jur cand port smokin'eyes si sincer nu cred ca imi voi permite vreodata un produs Benefit. Adresa de mail mesteacan1999@yahoo.com

Pixie spunea...

buna te urmaresc cu notanothermakeup iar emailul este femeie_crizata@yahoo.com
mi-as dori tare mult stay dont stray primer benefit ruleeez

Andreea spunea...

Buna Adela!

Se pare ca primavara incepe cu benefit:)
Mi-am incercat norocul si datile trecute, deci intrunesc toate conditiile.
De data aceasta m-am mai documentat,am mai comparat si am ajuns la concluzia ca mi-as dori trusa "brows a-go-go".

Succes tuturor fetelor! :*

Mihaela spunea...

Buna, Adela! Indeplinesc conditiile de concurs (GFC + newsletter). Daca as fi printre castigatoare, mi-as dori Benetint. Sunt o iubitoare de buze rosii si imi place ideea de lip stain. Cred ca stain-ul ofera mai multa naturalete in testura decat un ruj obisnuit, si daca e si rezistent, e perfect. Sper ca pensula sa fie totusi usor de manuit si pe buze. Va pup!

Matzzza`s profile spunea...

Salut!
Voi fi scurta!
GFC: Matzzzza
http://matzzzza.blogspot.com/2011/02/giveaways.html
addddeee@yahoo.com
Eu am tenul usor inchis , gras si cu imperfectiuni,nu am mai folosit pudra,deci nu stiu cam ce mi-ar prinde bine :o3
Multumim frumos!

Mirela spunea...

Buna,
Am vazut pe site-ul lor "finding mr. bright" care pare foarte interesant, sper ca este si la noi.
Te urmaresc pin GFC cu Mirela.

Laura D. spunea...

buna.
Te urmaresc prin GFC cu numele de Laura Baybee, mailul meu e lauraizanangel@yahoo.com.
Am scris despre giveaway aici :http://laurasconer.blogspot.com/2011/02/giveaway-de-martior.html

As dori Hello Flawless Powder pentru ca am nevoie de o pudra buna care sa-mi faca tenul uniform ,

Alexandra C spunea...

Buna! Iti multumesc pt sansa - marturisesc ca n-am fost niciodata suficient de norocoasa incat sa castig ceva, asa ca ar fi o surpriza minunata sa primesc un produs Benefit de data aceasta.
Te urmaresc prin GFC cu numele Alexandra C, iar e-mailul meu este alexandra_cojanu@yahoo.co.uk.
Alegerea mea este paleta SMOKIN' EYES, deoarece sunt o mare fana a machiajului smokey, iar ceara si iluminatorul sunt cu adevarat tentante si as avea mare nevoie de ceva care sa-mi disciplineze sprancenele cam rebele.
Multumesc!

Roxy spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele de Roxy,e-mail: xheart_breaker_girlx@yahoo.com.
Mi-as dori sa incerc bronzerul "Hoola", pentru ca am observat ca e tare laudat.:)

imso90s spunea...

Buna, Adela! Te urmaresc cu numele imso90s/mail:imso90s@yahoo.com.
Inca am dificultati in a gasi pudra perfecta, de aceea mi-ar placea sa incerc de la ei pudra "get even pressed powder".
Sa vedem cum stau cu norocul. :)

Roxana Mandeal spunea...

Buna,

Te urmaresc sub numele Roxana Mandeal si adresa pe care primesc newsletter-ul este rockssy2002@yahoo.com
Imi doresc bronzer-ul Hoola. E printre putinele care nu sunt sidefate si am nevoie de unul mat, natural.
Multumim pentru giveaway!

Adriana spunea...

Buna!Te urmaresc cu numele de Adriana.Imi doresc la fel ca si la celelalte giveaway-uri Benefit trusa Confessions of a Concealaholic pentru ca am cearcane evidente si mereu caut sa maschez acest lucru.Multumesc!

Dariaa spunea...

Incercarea moarte nare ! Chiar daca n-am castigat nici un giveawat pana acum , trebuie sa mai incerc .
Te urmares cu numele de piitikss Prin GFC iar mailul meu este pitikss@yahoo.com !
M-am "plimbat " mult pe site sa vad cam ce imi doresc cel mai mult ca sunt atatea lucruri care imi fac cu ochiul . Dar am ales :
Bella Bamba:D.Chiar vreau sa incep sa port ceva in obraji , si culoarea asta este superba! Plus ca ambalajul este adorabil si o sa ma inspire sa port produsul in ficare zi ! Mi-as fi dorit un set cu mai multe produse ca sa pot sa incerc , ceva gen some beauty to love , pe care il are o prietena si mi-a spus ca a meritat fiecare banut ! Multumim de giveaway si succes tuturor !
Aaa si am scris despre giveaway aici : http://opasiunepentrucosmetice.blogspot.com/2011/02/giveaway-adela.html

Unknown spunea...

buna!
imi incerc norocul don nou ....
te urmaresc via GFC cu adelynush87, sunt abonata la feedburner cu adelynush87@yahoo.com
o sa-mi pun dorinta pe paleta smokin' eyes, nu am niciun produs de la ei ...so, mi-ar placea aceea trusa
XOXO

Pinkie spunea...

Hey!!! Eu vreau The POREfessional pentru ca am porii mari si dilatati si pentru ca nu ma pot da cu blush, ca mi se strange in pori si se vede oribil!!! Si mereu cand merg in Sephora ma uit la el, il incerc si..il pun la loc pentru ca are un pret cam piperat...
Eu te urmaresc cu cu numele de Ioana Dumitrache prin GFC si m-am abonat cu adresa: copil_stresant@yahoo.co.uk.
Aici am postat despre giveaway:
http://notanothermakeupblog.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html

O seara frumoasa :*

Cris spunea...

Buna. Nu e prima data cand particip. Te urmaresc cu numele Cris, iar email-ul e neith4u (@) yahoo (.) com
Produsul benefit pe care mi-l aleg e: trusa confessions of a concealaholic

Ada spunea...

Buna Adela!

Multumim pentru aceasta noua ocazie. Sunt inscrisa deja la feedburner si te urmaresc prin GFC de la celelalte concursuri.
Imi doream foarte mult trusa Her name was Glowla, dar din moment ce nu mai e valabila, mi-as dori paleta Confessions of a concealaholic, fiindca am ceva probleme legate de cearcane, plus monstruleti , care trebuie sa-i camuflez macar putin :)
Am postat pe blog despre acest concurs : http://itsallsorandom.blogspot.com/2011/02/un-nou-giveaway-marca-adela-sirghie.html

Te pup!

sweety.lizy spunea...

Hey!
Te urmaresc prin GFC cu numele de sweety.lizy
E-mail: sweety.lizy@yahoo.com
Mi-as dori sa castig trusa "Her Name was Glowla" iar daca nu este disponibila "Big beautiful eyes palette" deoarece nu am incercat niciodata produse Benefit iar trusele acestea mi-au atras atentia in mod special
Sper sa castig!

Andreea spunea...

Adela,am uitat sa mentionez faptul ca primesc si beautynews de la tine pe bazardeimpresii@yahoo.com

Pupici!

GeAnYnA-AlexAndrA spunea...

Buna te urmaresc prin GFC cu numele de geanyna, adresa de email geanynas@yahoo.com. Produsul pe care as dori sa-l incerc este brow zings culoarea dark deoarece sunt dependenta de fardurile pentru sprancene.
O saptamana cat mai frumoasa

ancapascale spunea...

Buna seara Adela. Te felicit pentru postarile interesante si documentate pe care le ai.
Personal, imi doresc kit-ul "Finding Mr. Bright" deoarece tenul meu nu este tocmai perfect...:)
Te urmaresc prin GFC cu numele ancapascale si sunt abonata la feedburner cu adresa "ancapascale@yahoo.com".

Giorgi5 spunea...

Eu mi-as dori Finding Mr. Bright.Am tot citit pe diferite bloguri despre Erase Paste de la Benefit, si cum acest set contine acest produs si inca cateva, sper sa-l castig :) Te urmaresc cu numele Giorgi5, am mai participat si la alte Giveaway-uri.

Cris spunea...

Ah, m-am lasat dusa de val si am uitat sa mentionez ca vreau trusa confessions of a concealaholic pentru ca m-am saturat sa arat ca un party animal chiar daca dorm 12 ore pe noapte..

[GFC: Cris; email: neith4u (@) yahoo (.) com]

Amalia spunea...

Cum se spune...a3a oara e cu noroc:))
Te urmaresc cu Amalia si sunt abonata si la newsletter.
mail:metropole_insomnia@yahoo.com
Am postat aici despre giveaway:http://amalia-girlytalk.blogspot.com/2011/02/giveaway-uri-care-imi-plac-in-aceasta.html
Mi-ar placea foarte mult sa incerc kit-ul Finding Mr Bright pentru ca am pus ochii pe el de cand a aparutD.

Luciana spunea...

imi doresc mult pudra Sugarbomb..am testat-o la Sephora si am ramas placut impresionata de culorile care se imbina asa de frumos pe piele.. Conditiile pt participare au fost indeplinite! O zi insorita!

Andreea spunea...

Buna! Te urmares prin GFC cu numele Andreea, sunt abonata cu adresa de mail justandreutza@gmail.com

Am postat si pe blog aici : http://beautyletters.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html

Imi doresc tare mult kit-ul Brows a go go! Bafta tuturor!

gabriela spunea...

Inca o idee minunata, sper sa am noroc de data asta :)
Imi doresc Finding MR Bright pentru ca vreau sa incerc produse pentru iluminarea tenului si mai mult, produsele de la Benefit ma tenteaza enorm.
Te urmaresc cu numele Gabriela, mail: gabrielaflueras@yahoo.com

rautate_mica2004 spunea...

buna adela! mi-as dori sa castig beautiful eyes palette pentru ca am primit o brosura de la benefit in care era prezentata paleta respectiva si mi-a atras atentia in mod deosebit ;)

Adina spunea...

Buna!

De cand visez sa am si eu un produs benefit!! De fiecare data cand intru in sephora ma uit la ele:)
Am ceva probleme cu tenul si cred cea cea mai fericita m-ar face 'confessions of a concealaholic'
Multumesc pentru oportunitate, sper sa castig si eu ceva macar o data:)
Te umaresc cu numele Adina, adresa mea de mail este dr.adinal@yahoo.com, sunt abonata la feedburner
O zi buna!

Just_Me spunea...

Buna Adela,
Super giveaway, din nou! :)
Imi doresc foarte, foarte mult blush-ul Bella Bamba. Am citit multe review-uri si am vazut multe swatch-uri pentru el si din ce am vazut mi-ar place mult mai mult decat Coralista. Din nefericire nu am reusit sa cumpar Coralista, pe care mi l-am dorit foarte mult si era tot timpul in fruntea wishlistul-ui meu, din cauza pretului. Sper sa castig de data asta blush-ul Bella Bamba, cu toate ca n-am castigat nici un giveaway pana acum. :)
Multumesc mult.

cristina spunea...

buna Adela,

felicitari pentru un nou give-away ..yummy :)
te urmaresc (oficial) de la primul tau give-away Benefit si sunt abonata la newsletter cu adresa cristinaelenapopescu@gmail.com

imi plac machiajele light, diafane si cat mai imperceptibile, si cred ca primavara asta mi s-ar potrivi Some Kind of Gorgeous.

iti multumesc pentru ocazia de a-l castiga si pentru blogul tau care imi insenineaza fiecare zi :)

Lucia Popa spunea...

HEy !
Ma bucur ca pot participa iarasi la un giveaway de'al tau cu minunatele produse Benefit !
Sunt inscrisa la Newsletter Feedburner cu emailul lucya_2008_lucya@yahoo.com si GFC : Honeÿ Bunny
Mi-as dori tare mult sa castig confessions of a concealaholic pentru ca am probleme cu cearcanele si imi doresc de f mult timp erase paste'ul din trusa!
Aici am scris despre giveaway : http://charmy-bunny.blogspot.com/2011/02/giveawayurile-lunii-indragostitilor.html
Multumesc pentru ocazie !

(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥
Kisses from Honeÿ Bunny!

drop_in_the _ocean spunea...

Salut Adela,

Ma inscriu si eu la aceasta acerba competitie pentru 6 martisoare personalizate.

My wish: Mi-as dori tare un PRO balm POREfessional.

The spell (am cautat ceva pe net pana am gasit-o :P):
'While many without faith may dismiss
I promise I will always believe in this wish
And in the things I am yet to learn
So grant me this wish I soulfully yearn'
Adresa de follower: ralu.sf@gmail.com
Mersic!
r.

Ana-Maria spunea...

Eu am pus ochii pe 10 bronzing & highlighting face powder duo. :X

Ana-Maria
http://bubbleofbeauty.blogspot.com/

Ionny spunea...

Buna Adela. Vreau si eu sa imi incerc norocul la minunatul tau concurs. Te urmaresc cu numele ionny, iar adresa de e-mail este ionny_princess@yahoo.com. Mi-ar placea mult sa castig pudra fixatoare matterial girl matte-finish setting powder. Nu am gasit pana acum o pudra sa ma multumeasca.. si cred ca aceasta ar fi potrivita.

Blogul meu este http://ionnysworld.blogspot.com/

Multumesc!!

Diana Costache spunea...

Mi-ar placea sa castig creionul de ochi Bad Gal Liner Waterproof, deoarece de cand am auzit de el vreau sa il incerc dar in Romania pretul lui este cam piperat.
Te urmaresc prin GFC cu numele Diana(am poza la avatar cu un ursulet de plus), si sper sa fie ok legatura cu blogul tau,deaorece am contul de GFC sincronizat cu Twitterul.
La newsletter sunt abonata cu e-mail-ul always_surf_nada_surf@yahoo.com
Aici am scris despre giveaway: http://twitter.com/#!/FutBuha

Anonim spunea...

Buna, Adela!

Te urmaresc prin GFC cu numele Eve shops si sunt inscrisa si la newslettere cu adresa de mail theevemail@gmail.com.

Am scris despre frumosul tau giveaway aici http://beautynewsbyadelasirghie.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html

Am si argumentat, de altfel, alegerea facuta.
Nu e cea mai buna perioada pentru tenul meu si chiar am nevoie de ceva care sa-mi ridice self esteem-ul si sa imi dea incredere. Adica de Finding Mr. Bright :D

Le doresc succes tuturor fetelor si iti multumesc pentru frumoasa ocazie.
Cu drag,
Eve shops (and she's lovin' it ;D)

Bianca spunea...

Ah, sper să câştig de data asta :)
Te urmăresc prin gfc [ bibu ] şi sunt abonată la tine [ bybu3@yahoo.com ]
Mi-aş dori tare mult paleta Her name was glowa. Dar cum nu am găsit-o pe site, cred că m-aş mulţumi şi cu Confessions of a Concealaholic.
Mulţumim Adela fiindcă eşti o dulce şi ne dai şansa aceasta :* !

Anonim spunea...

Da, da, vreau si eu...
M-am inscris la GFC, adresa de mail este irinaclothingshop@gmail.com si am postat aici: http://irinaclothingshop.blogspot.com/2011/02/giveaway-de-la-benefit-si-bineinteles.html
Multumim Adela si de data asta si bafta tuturor! Si mie :)
As vrea benetint sau dr. feelgood, nu ma hotarasc... oricare!

Codryna spunea...

Este cel mai frumos giveaway pe care l-am intalnit in ultimul timp!!!

Te urmaresc cu ID-ul Codryna si ma poti gasi pe adresa codruta.holban@gmail.com

Un link catre postarea ta si in care imi exprim dorinta de a castiga pudra in doua culori BENEFIT 10 este: http://fashion-and-photo.blogspot.com/2011/02/benefitadelasuper-giveaway.html

Pupici!

Maria Manea spunea...

Buna!Felicitari pentru giveaway!Te urmaresc prin GFC cu numele de Maria siprin Feedburner cu
e-mailul :mey_mmr@yahoo.com .Mi-as dori confessions of a concealaholic la care ravnesc de multicel pentru ca din cauza proiectelor care ma tin treaza 6 nopti din 7 nu ma mai descurc cu cearcanele,si nici cu banutii nu o duc prea bine din cauza acelorasi proiecte,machete,etc. E-mail:mey_mmr@yahoo.com.Bafta tuturor!

Hanna spunea...

eu + blogul tau + giveaway de la BENEFIT = LOVE :))

.. niciodata nu stiu exact ce vreau de la Benefit, mi se par toate delicioase; ori un gloss, ori un ruj, ori un corector.. totusiiiii.. acum as vrea.. Erase Paste - este mult prea tentant acest produs ca sa nu mi-l doresc :D

multaaam de sansa!
hugs,
Ana

Lavinia spunea...

Wow, un giveaway superb!
Te urmaresc prin GFC cu numele de Lavinia (lavynnya2005@yahoo.com)
My wish este genialul Erase Paste ..nu l-am avut niciodata dar am citit fooaaarte multe despre el. Am mari probleme cu somnul si am mereu cearcane...cutiuta aceea magica mi-ar fi de folos <3 AR fi un super cadou pentru mine in luna martie.
Te pup!

Mona spunea...

Hey! Ce frumos din partea ta ca te-ai gandit inca o data la cititoarele tale sa le oferi un martisor deosebit!
Imi incerc si eu norocul, inca o data, poate imi surade de data asta.
GFC Mona, feedburner gangxta_gurl08[at]yahoo[dot]com
aici am postat despre giveaway: http://inheavennow.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html
Mi-ar placea sa incerc Benetint. In primavara ce se apropie ar fi perfect pentru un look natural, cu buzele rose si putina culoare in obraji :D Nu am incercat nici un produs Benefit pana acum si as fi foarte bucuroasa sa am ocazia acum.
Multumesc!

Denisa spunea...

incerc si eu..
imi doresc foarte mult big beautiful eyes palette... pt ca pe langa the obvious.. vreau sa am si eu big, beautiful eyes.. :).. am neaparta nevoie de o trusa basic pe care sa o port peste tot si care sa includa minimul necesar.. dar NEAPARAT..!! :)
te urmaresc sub numele de denisa prin GFC.. si mailul meu este denisa.dobre@yahoo.com

thnx

Nico spunea...

Buna!
Te urmaresc prin GFC cu numele: nico
E-mail: nico_19tm[at]yahoo.com
Imi doresc foarte mult Confessions of a concealaholic pentru ca am niste cearcane foarte urate si pana acum nu am gasit nici un anticearcan care sa le acopere

Irina spunea...

Buna, Adela! Desi te-am descoperit si te urmaresc de cateva luni, de abia recent m-am abonat la newsletter- cu mailul another_ugly_duck@yahoo.com si prin GFC cu numele irinabalerina.
Cel mai mult si mai mult imi doresc kitul Confessions of a concealaholic, avand nevoie de o solutie completa de acoperire a cearcanelor si imperfectiunilor tenului meu:).

Madutza spunea...

Buna, Adela! :*
Incerc si eu, a treia oara sa fie cu noroc! :) Raman fidela aceluiasi produs, optez pentru balsamul "POREfessional", pe care mi-l doresc de multa vreme. L-am testat o data in Sephora si mi-a camuflat porii mariti de pe nas si pometi ca prin minune!
Multumim, o primavara frumoasa!

P.S.: Prin GFC te urmaresc cu numele "Madutza", iar adresa de e-mail cu care sunt abonata la newsletter este sweetest1med33a[at]yahoo[dot]com.

simi_for spunea...

Buna! Te urmaresc sub numle: simi_for. Adresa mea de mail: simi_for@yahoo.com. Imi doresc Confessions of a concealaholic, pur si simplu cred ca este singurul kit care poate sa-mi acopere imperfectiunile. Am postat despre giveaway aici: http://makeupforsimi.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html
Thanks!

DeliasBeautyBlog spunea...

Si eu,si eu! :D
Pe mine ma tenteaza ft tare rujul Lady's Choice ptr ca e perfect ptr every day.
Am postat aici:
http://sweetcrazylollipop.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html

Kisses! :)

bebeiusha spunea...

buna adela,

din nou, ma inscriu si eu, in speranta ca voi castiga de aceasta data :) (sa incep primavara cu dreptul!)

te urmaresc prin GFC cu numele de bebeiusha, mail ananas.baby@gmail.com, iar produsul pe care il aleg este confessions of a concealaholic deoarece sesiunea care tocmai a trecut mi-a adus niste cearcane de toata frumusetea. pana acum nu am gasit nimic care sa le acopere in totalitate, si in acest fel ma pregatesc pentru cearcanele care le voi avea dupa licenta :))

glumesc, oricum, multumim pentru noul giveaway si pentru ocazia de a participa!

bebeiusha spunea...

am uitat sa mentionez ca am postat linkul si pe blog!

o zi frumoasa!

CLAUDIA spunea...

buna incerc si eu.brow zings.sunt Claudia.email claudita37@YAHOO.com.FELICITARI PENTRU TOT CE FACI!

Alexandra Clepsa spunea...

Buna! Nu am incercat nici un produs Benefit, insa daca ar fi sa aleg un produs ar fi Confessions of a Concealaholic, fiindca mi se pare super, mai ales ca ma cam deranjeaza cearcanele mele si are si step by step lesson. Am ramas la acelasi produs. :D

Te urmaresc cu numele Alexandra Clepsa pe GFC si pe newsletter.
Nu detin blog.
email: copqillu [at] yahoo [dot] com

Alina spunea...

Buna Adela. Am hotarat sa imi incerc si eu norocul :D . Te urmaresc cu numele de alina1190 , adresa mea de email este :alina1190@yahoo.com.
Ca premiu aleg "Big beautiful eyes palette" deoarece imi plac foarte mult aceste culori si cu ocazia asta as putea sa incerc pentru prima data un produs benefit :D.
Multumim pentru surprizele frumoase pe care le faci, pupici!

Alina spunea...

Buna Adela. Imi incerc si eu norocul:D, te urmaresc cu numele de alina1190, adresa mea de email este: alina1190@yahoo.com.
Ca premiu aleg Big beautiful eyes palette deoarece imi plac foarte mult culorile si cu aceasta ocazie pot incerca pentru prima data un produe benefit (deoarece nu am incercat nicioadata unul) . Multumim frumos pentru toate surprizele pe care le faci!

andreeabacau spunea...

poate nu ma lasat de tot norocul,te urmaresc cu andreeabacau sunt abonata
mi-as dori Smokin eyes
am postat p http://andreeabacau.blogspot.com/2011/02/another-giveaway-by-adela.html
yadydeea_puss@yahoo.com

Elena spunea...

Buna!

Te urmaresc prin GFC cu numele Elena, e-mail elenat86 @ gmail.com
Mi-as dori tare mult Confessions of a concealaholic - incerc de ceva timp sa gasesc un concelear f bun dar nu imi permit produse scumpe, iar trusa asta cred ca ar fi perfecta pentru mine.
Multumesc!

Sandy spunea...

Buna, Adela!
Multumim pentru acest minunat giveaway. Eu te urmaresc sub numele mamica.51, cu adresa de mail mamica.51@gmail.com
Ce mi-as dori eu? "Confessions of a Concealaholic", desigur. Oboseala a lasat urme pe chipul meu si chiar am nevoie de el, mai ales ca anticearcanul pe care ma bazam pana acum parca nu mai e asa grozav... dupa 3 ani de folosire zilnica, uite ca producatorii au simtit sa-i schimbe formula in rau :(

Agnes spunea...

"Confessions of a Concealaholic" , numele Agnes,
E-mail-agnetadelia@yahoo.com

XOXO

Stefi spunea...

Am uitat sa precizez faptul ca am postat aici despre giveawayul tau :D http://stefiblaga1.blogspot.com/2011/02/haul-cosmetic-plant.html pupici

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Mi-a fost atat de greu sa aleg... Dar m-am orientat catre Confessions of a Concealaholic!
Am scris aici: http://septembriejoi.blogspot.com/2011/02/giveaway-adela-sirghie-benefit.html

Silvia spunea...

Lady`s choice :X.... visez la el:X ruju e divinnn` :X

te urmaresc cu silvia ...
mail : ssilvia_c@yahoo.com

pupici:*

Kandia spunea...

Daca as avea o 1/6 de noroc, as opta pentru Confessions of a Concealaholic - nu stiu daca a fost editie limitata ..(daca nu se mai gaseste, atunci as visa la Bella Bamba, este un produs mult prea promovat si laudat ca sa nu ia ochii oricarei fete).De ce as face aceasta alegere? Pentru ca de vreo luna-ncoace ora mea de somn, din cauze obiective, s-a mutat spre 6 dimineata, ocazie cu care vad cu cearcanele mi se tot inverzesc, innegresc, albastresc, curcubeu, ce mai!, numai ten flawless ia de unde nu-i..
Te urmaresc cu numele de Kandia, email: review.uri.cosmetice@gmail.com.
Am postat aici http://reviewscosmetice.blogspot.com/2011/02/martisoare-primavara-blogul-adeleiun.html.

Lauren spunea...

Hey! E prima data cand ma inscriu intr-un giveaway organizat de tine, pana acum nu prea am avut curaj sa o fac, nu stiu de ce :))

Te urmaresc prin GFC cu numele Lauren iar cu mailul laurenscaffe(at)ymail(dot)com. Am scris si pe blog despre giveaway.

N-am incercat niciodata un produs de la Benefit, dar imi plac ambalajele lor la nebunie, ca sa nu mai spun de numele pe care le dau fiecarui produs. Am auzit numai cuvinte bune despre ele si din cate reviewuri am citit si mai ales prezentari ale produselor, mi-a ramas gandul la Blushul Coralista. E o nuanta foarte frumoasa pe care mi-o doresc enorm, incerc sa ii gasesc un dupe inca de cand am vazut-o prima data, dar pana acum n-am gasit ceva asemanator :(

Anyway, I'll keep my fingers crossed! :D
Si multumim de sansa unui martisor minunat! :)

Unknown spunea...

Hello Adela! Super Giveaway pt martisor :) Eu mi-as dori tare mult kit-ul Confessions of a Concealaholic.Contine tot ce mi-as dori pentru a masca imperectiunile tenului :) Te urmaresc cu numele de Lupu Alexandra si sunt abonata la newsletter pe adresa lupu.alexa@gmail.com

Pupici si multumiri din nou pentru surpriza minunata oferita!!

Iulia spunea...

Buna! Super giveaway, super tot! sunt foarte incantata de produsel lor, desi pana acum decat le'am testat in magazine.
Mi'as dori Big Beautiful Eyes palette, sunt culorile mele preferate pt ochi, intotdeauna merg pe un machiaj mai neutral... sper sa am noroc:)
Te urmaresc cu numele Iulia, mail: juliasomething@yahoo.com.
Am postat si pe blogul meu despre cadoul tau de martisor pt noi:D, aici

cristina m spunea...

I really really wish for...Confessions of a concealaholic!!!
Mai sunt 3 zile pana la ziua mea de nastere, asa ca ar fi un cadou perfect!!!ar fi primul an in care nu as fi deprimata ca am mai imbatranit putin ..:))
Iti multumesc pentru faptul ca ne faci sa visam!

ps:
cristina m; popescu.cristina87@yahoo.com
i'll keep my fingers crossed!

alina anca spunea...

Hei Adela :)
Nu am castigat niciodata, dar mai imi incerc si eu norocul.Blog, ti-am povestit ultima data cand ne-am vazut, nu am, iar restul conditiiilor sunt indeplinite.te urmaresc sub numele de alina_anca, iar email hy_aka@yahoo.com.De dorit..mi-as dori "Big beautiful eyes palette", fiind culorile cele mai folosite de mine.
Sa ai o seara frumoasa :)

Unknown spunea...

Bine te-am gasit, Adela!

Te urmaresc sub numele Simoniciu (simoniciu@gmail.com). Produsul dorit este kitul Smokin' eyes, pentru ca imi place mult acest tip de machiaj, dar nu prea imi iese :)

http://simoniciu.blogspot.com/2011/02/de-martisor-un-minunat-giveaway-de-la.html

O seara frumoasa,
Simona

ciocoiu cristina spunea...

bunaaa! te urmaresc cu cristina.adresa de email paienjenik@yahoo.com si mi-as dori tare mult primerul de la benefit stay don`t stray :D
fac un curs de machiaj...la folosit o colega de a mea pe ochi si face minuni!!!!! :D :*

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 295   Mai noi› Cele mai noi»