vineri, februarie 11

dr Brandt detoxygen experience

Folosesc de o luna Detoxygen-sistemul in doi pasi de la dr Brandt. L-am primit cadou si m-am bucurat, pentru ca nu stiu(din cauza pretului, 322 lei), daca as fi avut pornirea sa cumpar un astfel de produs, care e un fel de struto-camila. Nu e nici demachiant, nici scrub, nici microdermabraziune, nici crema,  nici macar masca purificatoare sau de stralucire nu este! E...o alta experienta! Asa ca atunci cand una dintre cititoare m-a intrebat la comentarii daca stiu cand apare acest tratament in Romania, m-am bucurat, pentru ca stiam sigur ca macar o persoana va fi direct interesata de un produs scump de nisa si foarte departe de clasicele articole pe care le folosim zilnic, saptamanal, lunar. Detoxygen poate fi gasit acum pe raturile de la Sephora, care este unic distribuitor dr Brandt.

Deci am fost norocoasa ca l-am primit cadou, altfel nu as fi stiut niciodata ca am nevoie de un astfel de produs. Cu vremea, am simtit acest lucru de la an la an, tenul meu simte nevoia sa experimenteze ceva nou, asa ca incerc sa diversific arsenalul clasic enumerat mai sus. Daca in materie de sampoane consider ca parul meu nu simte diferenta intre ingrediente de lux si formule sofisticate si sampoane ieftine, tenul meu sclifosit are o cu totul si cu totul alta poveste de spus. Si intr-un fel il inteleg si ma preocupa sensibilitatea lui, care creste pe zi ce trece, pentru ca orasul este ingrozitor de poluat, eu intru deseori in carciumi pline de fum, iar pan la 20 de ani nici macar nu am stiut ceea ce e protectie solara(inclusiv in periada Cernobil)
Acestea fiind spuse despre tenul meu, pe care l-am barfit aproape zilnic, vreme de doi ani pe acest blog, fara sa ii acord vreodata dreptul la replica, in ultima perioada il rasfat cu tratamente oxigenante la salon si cu acest tratament de la dr Brandt. Practic, am inceput un regim anti-aging mai consistent..

Beneficiile cu care se lauda precum si partea de PR -le gasiti accesand site-ul oficial, nu cred ca are rost sa transcriu aceste detalii.
Tratamentul contine o masca oxigenanta (50ml), sub forma de crema foarte usoara ce se transorma in spuma la primul contact cu epiderma, pe care o aplic simplu, cu degetele, pe pielea usor umeda(aceasta e procedura), si care are in compozitie lipozomi incapsulati de oxigen. Odata aplicata pe fata, crema incepe sa se umfle usor,pana cand ajunge o spuma (mie mi se pare ca este ca o bezea) si extrage delicat din piele impuritatile si sebum-ul adunat in pori. ramai cu o impresie de curat, dar fara sa fie o senzatie agresiva si lipsita de hidratare, cum este cea dupa un scrub.
A doua parte a tratamentului consta intr- o crema fina, usoara dar concentrata, de 30 g, pe care o desurubezi de sub masca spuma si care contine pro-taurina(neutralizeaza efectele toxice, si stimuleaza eliminarea toxinelor din piele), acid hialuronic(ce fixeaza hidratarea in epiderma) si peptide purifiante extrase din semintele de Moringa(ceea ce face acest produs compatibil si cu tenul gras).
Rezultatele pe pielea mea: tenul este luminos, ridurile-atat cele mici cat si cele de expresie sunt indulcite, camuflate si catifelate, si ramai cu senzatia de curat, de ten ingrijit, care nu are cum sa iti mai faca surprize neplacute in urmatoarele zile.
Indicat ar fi sa folosesti acest tratament odata la doua zile, dar eu il aplic mai rar, cu toate regretele de rigoare, pentru ca uit.
Am observat ca dupa ce trec chiar si cateva zile de la acest mini-tratament(asa am ajuns sa il consider), fondul de ten se aseaza mult mai frumos si foarte natural pe piele, second-skin like.
M-am gandit ca este un produs pe care l-as recomanda si fetelor care fac tratamente anti-acneice agresive, care irita pielea sensibila, pentru ca are rolul de a calma si catifela fata, fara a lasa insa vreo urma grasa.

10 comentarii:

Zuzele spunea...

Iar pretul este.... :)

adela sirghie spunea...

322:(

Zuzele spunea...

ron sau euro?:))

Laura spunea...

Nu stiu daca ati vazut
http://www.libertatea.ro/stire/ozana-barabancea-cu-fata-distrusa-de-un-tratament-de-hidratare-a-pielii-mi-e-groaza-sa-ma-uit-in-oglinda-322058.html

adela sirghie spunea...

@Laura: acum am intrat, ce cosmar!
Insa injectiile implica alte riscuri, apar deseori mari probleme, stiu ca la un moment dat una dintre fetele care imi citesc blogul m-a intrebat ce parere am si i-am raspuns fara sa stau pe ganduri ca nu mi-as face niciodata asa ceva in cabinetele din Romania. Nici la Leventer, nici la nimeni.

Felicia spunea...

Masca seamana din descrierea ta cu Bliss triple oxygen mask http://www.blissworld.com/skincare/shop-by-product-type/masks/bliss-triple-oxygentrade-instant-energizing-mask.aspx.Este tot o crema care in contact cu pielea umeda se transforma in spuma.

Euam de la Brandt vacuum cleanser.Nu as putea spune ca este nemaipomenit.

adela sirghie spunea...

@felicia: eu am mai folosit microdermabraziunea si o crema de ochi, Time arrest. Mi-au placut mult amandoua.

micaela_neagu spunea...

Eu am primit in sfarsit cremele de la dr Brandt, adica Collagen Booster si Pores no more. Am inceput CB si e foarte buna, efectele au inceput sa se vada intr-o saptamana, lotiunea intra instant in piele - am si doua minusuri, nu ft importante: miroase oribil, ca un fel de fastum gel si se termina repede, la cat costa...cred ca e valabila chestia cu esentele tari;-)
Deci, cred ca dr Brandt merita efortul financiar, de crema de la Shiseido bio contur eye nu am fost prea multumita, mai ales ca uneori ma usturau ochii dupa ce o foloseam.
A doua crema pores no more mi-am propus sa o incep mai spre vara fiindca e anti aging dar si matifianta, iar eu am tenul gras. Acum raman la Ivamat.

Doina spunea...

Buna Adela, cat de des ai folosit in acea luna produsul (ai spus ca nu atat de des pe cat ar trebui: 2-3 ori/sapt)? Sunt curioasa, oare dupa 1-2 utilizari se vede un efect wow? L-am testat ieri si mi-a placut efectul, dar am zis sa mai citesc review-uri inainte.
Si tratamentele de oxigenare in saloane la ce se refera? Sunt miresica in 2 saptamani si caut solutii rapide pentru cel mai frumos si radiant ten :)
Mersic pentru raspunsuri :)

adela sirghie spunea...

@Doina: il foloseam cat de des imi aminteam-adica destul de rar. De altfel si acum mai am din el. Are efecte bune, pielea ramane curata si catifelata, dar efectul dispare repede. Trebuie folosit intensiv. Daca vrei sa faci tratament cosmetic, fa-l cat mai repede si la o cosmeticiana la care ai mai fost, sa stii la ce sa te astepti si sa nu ai surprize neplacute. Practic aceasta masca poate fi folosita o data la doua zile, este foarte blanda cu tenul.